Author |
Topic |
1Euro
Advanced Member
12523 Posts
Member since 17/07/2008 |
Posted - 01/08/2014 : 23:34:49
|
All right!!!!! Eto prilike na koju smo čekali!!!!!!!!!!!! To je to!!!! Koliko sam samo puta pisao o kupovini otoka, izgradnju Tvrđave, ekoloških renđera itd, gusara, pirata, vikinga, muzejima......a eto napokon, sve je več ovdje!!!!!!!!!!
http://www.rtvslo.si/svet/bi-kupili-goli-otok-ali-politicno-solo-v-kumrovcu/343182#comments
Jedini problem je što nemamo novca............ali siguran sam da čemo se lako dogovoriti, barem za neki najam otoka ili tako nešto.....
Hm, gdje je uopšte goli otok? Znam jedino da je negdje na moru i to mi je jedino važno,...kada je na moru, sigurno nije loše tamo....ne znam što su se toliko bunili ljudi koji su išli tamo....morski zrak, more, razgled na obalu,...
Predlažem da osnivamo nekakvo društvo "Goli Otok" pa čemo napraviti program i poslati ga do 15.9.2014, možda izaberu baš nas!!! Ljudi, možemo imati svoj otok!!!!!!!!!!!!!
Eto ja več imam neke planove:
-sakupimo novac a onda među sobom podijelimo parcele, pa si svatko može izgraditi vikendicu
-napravimo neki restoran za turiste
-malo prebojamo stijene itd,...pa če turisti moči prespavati u tim čelijima (nešto slično se sada događa sa Alcatrazom, i ljudi stvarno žele prespavati u čeliji), pa čemo ih tamo nastaniti, ono jeftino, oni če biti zadovoljni a ni mi nečemo puno ulagati (jer nemamo novca) a njima čemo reči da smo htjeli da sačuvamo autentičnost, pa je zato unutra samo krevet....
-napravimo neki mali muzej
-itd....
Ajde bez zajebancije, počnimo sakupljati novac i kupimo prokleti otok!!!!
|
|
1Euro
Advanced Member
12523 Posts
Posted - 01/08/2014 : 23:39:39
|
hej što se osim Golog Otoka i Kumrovca još prodaje???? Piše da se prodava 100 nekakvih lokacija? Jel ima neki spisak?
Možda pronađemo još nešto bolje od ovog Golog otoka?
Ako ne, onda če i ovo biti zanimljivo!!!!! |
|
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
Posted - 01/08/2014 : 23:47:46
|
quote: Originally posted by 1Euro
All right!!!!! Eto prilike na koju smo čekali!!!!!!!!!!!! To je to!!!! Koliko sam samo puta pisao o kupovini otoka, izgradnju Tvrđave, ekoloških renđera itd, gusara, pirata, vikinga, muzejima......a eto napokon, sve je več ovdje!!!!!!!!!!
http://www.rtvslo.si/svet/bi-kupili-goli-otok-ali-politicno-solo-v-kumrovcu/343182#comments
Jedini problem je što nemamo novca............ali siguran sam da čemo se lako dogovoriti, barem za neki najam otoka ili tako nešto.....
Hm, gdje je uopšte goli otok? Znam jedino da je negdje na moru i to mi je jedino važno,...kada je na moru, sigurno nije loše tamo....ne znam što su se toliko bunili ljudi koji su išli tamo....morski zrak, more, razgled na obalu,...
Predlažem da osnivamo nekakvo društvo "Goli Otok" pa čemo napraviti program i poslati ga do 15.9.2014, možda izaberu baš nas!!! Ljudi, možemo imati svoj otok!!!!!!!!!!!!!
|
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
|
|
1Euro
Advanced Member
12523 Posts
Posted - 02/08/2014 : 00:00:31
|
samo se ti zezaj ali zar ne vidiš da se stvarno prodaje!!!! Takve prilike više neče bit.........da smo slovenci pametni mogli bismo svi nešto sakupiti pa bismo imali i mi svoj otok!!!!! Možda če neki Nijemci ili Austrijanci kupiti,...tko zna. Možda Madžarska napokon dođe na jadran.... Ali mogli bismo ga i mi kupiti, odnos uzeti u najam, tako bi otok još uvijek ostao Hrvatski,.... Ajde dajte spisak šta se sve još prodaje,...možda nešto manje, neki svetionik npr.....ipak je to realnije za nas......gdje se može vidjeti spisak..... |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47303 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 02/08/2014 : 00:30:32
|
samo se ti zezaj ali zar ne vidiš da se stvarno prodaje!!!! Takve prilike više neče bit.........da smo slovenci pametni mogli bismo svi nešto sakupiti pa bismo imali i mi svoj otok!!!!! Možda če neki Nijemci ili Austrijanci kupiti,...tko zna. Možda Madžarska napokon dođe na jadran.... Ali mogli bismo ga i mi kupiti, odnos uzeti u najam, tako bi otok još uvijek ostao Hrvatski,.... Ajde dajte spisak šta se sve još prodaje,...možda nešto manje, neki svetionik npr.....ipak je to realnije za nas......gdje se može vidjeti spisak.....
je ako ga kupe švabe ili mađari odniče ga sa sobom |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
|
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47303 Posts
Posted - 02/08/2014 : 00:32:10
|
-sakupimo novac a onda među sobom podijelimo parcele, pa si svatko može izgraditi vikendicu
-napravimo neki restoran za turiste
-malo prebojamo stijene itd,...pa če turisti moči prespavati u tim čelijima (nešto slično se sada događa sa Alcatrazom, i ljudi stvarno žele prespavati u čeliji), pa čemo ih tamo nastaniti, ono jeftino, oni če biti zadovoljni a ni mi nečemo puno ulagati (jer nemamo novca) a njima čemo reči da smo htjeli da sačuvamo autentičnost, pa je zato unutra samo krevet....
-napravimo neki mali muzej
-itd....
Ajde bez zajebancije, počnimo sakupljati novac i kupimo prokleti otok!!!!
a znaš kakvi su ljudi ,ništa in ne valja. ni goli otok,ni lepoglava,ni remetinac..
|
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
|
|
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Posted - 02/08/2014 : 05:05:54
|
Možda su oni koji su išli tamo prigovarali što uvjeti nisu bili kao u Yumi. |
|
|
1Euro
Advanced Member
12523 Posts
Posted - 02/08/2014 : 09:21:17
|
quote: Originally posted by lwood
samo se ti zezaj ali zar ne vidiš da se stvarno prodaje!!!! Takve prilike više neče bit.........da smo slovenci pametni mogli bismo svi nešto sakupiti pa bismo imali i mi svoj otok!!!!! Možda če neki Nijemci ili Austrijanci kupiti,...tko zna. Možda Madžarska napokon dođe na jadran.... Ali mogli bismo ga i mi kupiti, odnos uzeti u najam, tako bi otok još uvijek ostao Hrvatski,.... Ajde dajte spisak šta se sve još prodaje,...možda nešto manje, neki svetionik npr.....ipak je to realnije za nas......gdje se može vidjeti spisak.....
je ako ga kupe švabe ili mađari odniče ga sa sobom
neče ga odniti sa sobom, ali ako ga kupe više neče biti Hrvatski, jer pazi on se PRODAJE,...Rusi isto tako više ne crtaju Aljasku kao da je njihovo zemljište,....ali nema veze, briga mene što je od koga, jedino je važno da možemo MI kupiti otok,....znači pošto smo bez love, trebamo pronači nekoga tko ima novac (neke bogate ruse,oligarhe, mafijaše,...) pa onda mi kupimo otok za njih,....Možemo biti posrednici npr,....i zaradimo proviziju,...
ajde dajte več taj spisak što se još prodaje, omastičemo brkove!!! |
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19768 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 02/08/2014 : 09:23:21
|
Možda će Žužuli htijeti kupiti otok.
Ali onda će te skupo stajati to pituranje stijena šta si htio. |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
|
|
1Euro
Advanced Member
12523 Posts
Posted - 02/08/2014 : 09:26:54
|
quote: Originally posted by DODSFERD
Možda su oni koji su išli tamo prigovarali što uvjeti nisu bili kao u Yumi.
dosta o zatvoru, znamo svi što je tamo bilo, nema veze od toga praviti dramu. Jedino što je sada važno jeste, da se otok PRODAJE!!!!! Nije li to uzbudljivo??? To, što je tamo bio zatvor, to samo nama ide na ruku, jer da ga nije bilo, da nema tu nekakvu mračnu preteklost sigurno ga nikada ne bi prodavali,.....što npr ne prodavaju Brač, Pag, Krk,....ali ja nisam opterečen tom nekom politikom, a siguran sam da nisu ni ostali kupci iz inozemstva. Pošto se zove "Goli otok", možda bismo mogli na njemu napraviti NUDISTIČKI OTOK (ono goli, svi goli, pa ko šta voli), ma može se napraviti svašta od tog otoka,.... Ajde dajte neki link, gdje da saznamo više informacija u zvezi sa prodajom ovih zemljišta? Da vidimo o kakvoj je cijeni govora itd,....a onda čemo lako pronači neke ruse i zaraditi proviziju!!!! |
|
|
1Euro
Advanced Member
12523 Posts
Posted - 02/08/2014 : 09:27:56
|
quote: Originally posted by tinton
Možda će Žužuli htijeti kupiti otok.
Ali onda će te skupo stajati to pituranje stijena šta si htio.
tko su ŽUŽULI? I što znači pituranje? |
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19768 Posts
|
1Euro
Advanced Member
12523 Posts
Posted - 02/08/2014 : 09:31:25
|
ha evo, napokon bi mogli od tog otoka napraviti partizansko-komunistički raj za sve fanove partizana i komunista....iz cijeloga svijeta. Znači nekakav nudistički kamp, gdje bi po cijele dane svirale partizanske ratničke pjesme, kuvali bi partizanski golaž a ljudi bi mogli šetati otokom sasvim goli sa "titovkom" na glavi,....ovako odpičen turizam bi se prodao. Ono Ibiza za komuniste.... |
|
|
1Euro
Advanced Member
12523 Posts
Posted - 02/08/2014 : 09:33:01
|
Tvoji buduči ulagači.
Pituranje=bojanje.
ma kakvo bojanje stijena,...nečemo ništa raditi na tom otoku. treba sve da bude avtentično....a i kome se da raditi po vručini.... |
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19768 Posts
Posted - 02/08/2014 : 09:35:39
|
Pa tu si reko da želiš bojat/piturat stijene. |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
|
|
1Euro
Advanced Member
12523 Posts
Posted - 02/08/2014 : 09:40:19
|
Pa tu si reko da želiš bojat/piturat stijene.
hm da.....dobro več čemo pronači nekoga tko če bojati, mi sigurno nečemo haha. Možda čemo davati turistima mogučnost da radom odplate svoj dug, haha |
|
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Posted - 02/08/2014 : 09:43:17
|
Tvoji buduči ulagači.
Pituranje=bojanje.
ma kakvo bojanje stijena,...nečemo ništa raditi na tom otoku. treba sve da bude avtentično....a i kome se da raditi po vručini....
Rad po vrućini je jako dobar za onoga tko voli popiti malo više. |
|
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Posted - 02/08/2014 : 09:50:00
|
quote: Originally posted by 1Euro Pošto se zove "Goli otok", možda bismo mogli na njemu napraviti NUDISTIČKI OTOK (ono goli, svi goli, pa ko šta voli), ma može se napraviti svašta...
... pogotovo po mraku kada ne vidiš ni prst pred sobom pa se udari igrica svatko sa svakim... samo treba sve ravnomjerno podijeliti da se nebi tijekom igre netko javio; ''stanite ljudi, pa ja već treći put pušim''. |
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25519 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 02/08/2014 : 09:55:33
|
|
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
Edited by - manhunter on 02/08/2014 09:56:48 |
|
|
Obi-wan
Advanced Member
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 02/08/2014 : 09:56:50
|
Koliko košta? Više od 100 eura? |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
|
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47303 Posts
Posted - 02/08/2014 : 10:12:33
|
ha evo, napokon bi mogli od tog otoka napraviti partizansko-komunistički raj za sve fanove partizana i komunista....iz cijeloga svijeta. Znači nekakav nudistički kamp, gdje bi po cijele dane svirale partizanske ratničke pjesme, kuvali bi partizanski golaž a ljudi bi mogli šetati otokom sasvim goli sa "titovkom" na glavi,....ovako odpičen turizam bi se prodao. Ono Ibiza za komuniste....
več vidin kikija,mamlaza itd |
|
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47303 Posts
Posted - 02/08/2014 : 10:14:35
|
quote: Originally posted by lwood
je ako ga kupe švabe ili mađari odniče ga sa sobom
neče ga odniti sa sobom, ali ako ga kupe više neče biti Hrvatski, jer pazi on se PRODAJE,...Rusi isto tako više ne crtaju Aljasku kao da je njihovo zemljište,....ali nema veze, briga mene što je od koga, jedino je važno da možemo MI kupiti otok,....znači pošto smo bez love, trebamo pronači nekoga tko ima novac (neke bogate ruse,oligarhe, mafijaše,...) pa onda mi kupimo otok za njih,....Možemo biti posrednici npr,....i zaradimo proviziju,...
ajde dajte več taj spisak što se još prodaje, omastičemo brkove!!!
pa šta ? kupuju svašta ne vidin šta ne bi i otok.koji je još državni.
|
|
|
|
Manabo
New Member
262 Posts
Member since 28/08/2013 |
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47303 Posts
Posted - 02/08/2014 : 10:25:59
|
prodaju i duilovo. dobro su se i sitili nakon 20 godina propadanja |
|
|
|
ZoranC
Senior Member
Germany
1925 Posts
Member since 20/09/2010 |
Posted - 02/08/2014 : 11:00:33
|
Euro, Goli otok se ne zove tako zato sto na njemu raste bujna vegetacija i Zagor se baca s lijane na lijanu. Oni nudisti koji bi tamo cijeli dan setali mogu si bilo gdje ukljuciti ringlu na peci i sjesti na nju golom guzicom. Ali extremno pentranje u jesenjim mjesecima bi mozda bio dobar marketinski potez. |
|
|
Topic |
|
|
|