Author |
Topic |
King Warrior
stripovi.com suradnik
22315 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 07/08/2014 : 23:57:08
|
quote: Originally posted by Giuda Ballerino
Ljeto, udarile vrucine, danas sam procitao najvise uvreda na forumu otkad ga pratim.
Je li de?! Evo i mene danas jedan momak pocasti na temi "Novi Zagor u Italiji", vjerovatno nenamjerno. Ja mu postavio pitanje, neku vrstu "sacekuse" i pripremio referat o padu i usponu Zagora u Italiji devedesetih godina sa svim faktima, tek toliko da mu priredim virtuelni samar i pokazem kakav sam strasan baja kada je Zagor u pitanju. I tako, vidim nije se jos pojavio na forumu i razmisljam "ma koji mi klinac ovo treba?!", i pobrisem post. Sto vise razmisljam, to mi je sve jasnije da sam mudro postupio. Nekada treba stati na kocnicu, inace se sve pretvara u djeciji vrtic, a i covjek gubi tako manje vremena na gluposti. Nekada prije bi se ganjao do sudnjega dana, ali valjda godine ucine svoje...
|
|
|
Just_Charlie
Advanced Member
8577 Posts
Member since 07/01/2008 |
Posted - 08/08/2014 : 00:07:03
|
Ali stvarno..od predsjednika (muskarca) koji ima stripove (ne znamo da li ih cita)..zar nije veca fora jedna ja koja ovdje uspjesno obitavam godinama. Od milijardu muskaraca uspjet cete pronaci jos jednog Bonellijevca i slaviti to, ali rijetku zenu..neeee... Da znate koju muku mucim da preodgojim zene da shvate strip, cak mi je palo na pamet, jer ga neke jednostavno ne znaju citati - da pocnem stripove prerađivati u pisane romane ko jebene trakavice ne bih li popularizirala ga među zenskom populacijom. Ali neee..predsjednik je milijunti bonellijevac.. Zivio Predsjednik. |
~ Prvo suputnik onda put ~
|
|
|
Oki
Advanced Member
Croatia
5292 Posts
Member since 10/02/2011 |
Posted - 08/08/2014 : 00:43:24
|
quote: Originally posted by Just_Charlie
Ali stvarno..od predsjednika (muskarca) koji ima stripove (ne znamo da li ih cita)..zar nije veca fora jedna ja koja ovdje uspjesno obitavam godinama. Od milijardu muskaraca uspjet cete pronaci jos jednog Bonellijevca i slaviti to, ali rijetku zenu..neeee... Da znate koju muku mucim da preodgojim zene da shvate strip, cak mi je palo na pamet, jer ga neke jednostavno ne znaju citati - da pocnem stripove prerađivati u pisane romane ko jebene trakavice ne bih li popularizirala ga među zenskom populacijom. Ali neee..predsjednik je milijunti bonellijevac.. Zivio Predsjednik.
Svako malo posudim poneki strip nekoj curi,ženi ili sestri...također i preko akcija se dogodi da poneki strip prodam nekoj curi, ženi...i Just Charlie također;) ...ali još me niti jedan predsjednik nije tražio ili kupio strip od mene... |
|
|
Just_Charlie
Advanced Member
8577 Posts
Posted - 08/08/2014 : 00:55:50
|
quote: Originally posted by Oki
Svako malo posudim poneki strip nekoj curi,ženi ili sestri...također i preko akcija se dogodi da poneki strip prodam nekoj curi, ženi...i Just Charlie također;) ...ali još me niti jedan predsjednik nije tražio ili kupio strip od mene...
Aaaa..otisla sam provjeriti..ti si onaj s kojim sam brze od brzine svjetlosti obavila aukciju.. Stalno si mislim kako vas sve moram staviti na "Bijelu listu" topic.
A sto se tice teme - sumnjam da ce ti se desiti da ti predsjednik kupi ili posudi strip... prije moguce opet naleti Charlie.. |
|
|
|
Curunir
Advanced Member
Croatia
10369 Posts
Member since 28/07/2002 |
Posted - 08/08/2014 : 01:33:51
|
Svako malo posudim poneki strip nekoj curi,ženi ili sestri...također i preko akcija se dogodi da poneki strip prodam nekoj curi, ženi...i Just Charlie također;) ...ali još me niti jedan predsjednik nije tražio ili kupio strip od mene...
Aaaa..otisla sam provjeriti..ti si onaj s kojim sam brze od brzine svjetlosti obavila akciju..
e Oki Oki, al' me razocara...
Charlie, ako Kolindu izaberu na iducim izborima, imas zadatak preobratiti je na bonelli to onda nece biti samo tema, nego supersticky!!! evo, mladjo ce ti se zakleti |
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom. |
|
|
Curunir
Advanced Member
Croatia
10369 Posts
Member since 28/07/2002 |
|
Oki
Advanced Member
Croatia
5292 Posts
Posted - 08/08/2014 : 01:52:32
|
quote: Originally posted by Curunir
Aaaa..otisla sam provjeriti..ti si onaj s kojim sam brze od brzine svjetlosti obavila akciju..
Ma nemaš pojma...bitna je predigra |
|
|
Oki
Advanced Member
Croatia
5292 Posts
|
Just_Charlie
Advanced Member
8577 Posts
Posted - 08/08/2014 : 02:10:34
|
quote: Originally posted by Curunir
Ma nemaš pojma...bitna je predigra
Da smo dogovorili pljacku banke ne bi brze bila izvedena. :) |
|
|
|
Just_Charlie
Advanced Member
8577 Posts
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29618 Posts
Member since 06/02/2007 |
Posted - 08/08/2014 : 07:52:23
|
nije mi jasno zasto je velika stvar sto ima stripove kad mu ih je gaston poklanjao za MAFEST da mu je dao lutku na napuhavanje sad bi ona bila tamo ajd da je neka kompletna/polu-kompletna kolekcija onda bi bila druga stvar... |
|
|
Zagor i Ogi
Average Member
Serbia
851 Posts
Member since 16/09/2013 |
Posted - 08/08/2014 : 09:53:46
|
quote: Originally posted by King Warrior
quote: Originally posted by Giuda Ballerino
Ljeto, udarile vrucine, danas sam procitao najvise uvreda na forumu otkad ga pratim.
Je li de?! Evo i mene danas jedan momak pocasti na temi "Novi Zagor u Italiji", vjerovatno nenamjerno. Ja mu postavio pitanje, neku vrstu "sacekuse" i pripremio referat o padu i usponu Zagora u Italiji devedesetih godina sa svim faktima, tek toliko da mu priredim virtuelni samar i pokazem kakav sam strasan baja kada je Zagor u pitanju. I tako, vidim nije se jos pojavio na forumu i razmisljam "ma koji mi klinac ovo treba?!", i pobrisem post. Sto vise razmisljam, to mi je sve jasnije da sam mudro postupio. Nekada treba stati na kocnicu, inace se sve pretvara u djeciji vrtic, a i covjek gubi tako manje vremena na gluposti. Nekada prije bi se ganjao do sudnjega dana, ali valjda godine ucine svoje...
Meni a Rado bih voleo da procitam stavi opet molim te! |
The only good thing in life isZAGOR |
|
|
Johnny Difool
Advanced Member
Croatia
13988 Posts
Member since 21/02/2010 |
Posted - 08/08/2014 : 11:28:52
|
Budući polica iza predsjednika stoji pod određenim kutom, može se pretpostaviti da u kutu pored Magičnog ima još poneki Bonelli, kao što red iznad vidimo samo djelić hrpta neke knjige. Dado je bio široke ruke.
|
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti... |
|
|
dilan kucko
Average Member
Montenegro
835 Posts
Member since 12/11/2009 |
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
Posted - 08/08/2014 : 14:00:56
|
quote: Originally posted by dilan kucko
ja mislio neka prava kolekcija kad ono... ali dobro, kriza je, uzima covjek broj po broj i ceka bolje dane :)
Neće ih dočekati kada se većina brojeva rasproda. |
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
|
|
bjelolasica
stripovi.com suradnik
Croatia
5106 Posts
Member since 30/08/2009 |
Posted - 08/08/2014 : 14:23:48
|
quote: Originally posted by DODSFERD
quote: Originally posted by dilan kucko
ja mislio neka prava kolekcija kad ono... ali dobro, kriza je, uzima covjek broj po broj i ceka bolje dane :)
Neće ih dočekati kada se većina brojeva rasproda.
Čekaj samo kad na aukcijama MM63 bude na prodaji, a nick je ivopijanist |
Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no! http://www.youtube.com/watch?v=H8D93Awa434 |
|
|
zeljko
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
17818 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 08/08/2014 : 19:46:48
|
quote:
stavio sam temu jer je simpaticna zgoda, i ne viđa se svakog dana. nisam znao da ce ga idioti pokvariti, kunem se!!!!!!!!!!!!!!
idiot pokrenuo idiot komentirao sestre mi |
Utabanim stazama ocaja! |
|
|
Zoroasterixx
Advanced Member
Croatia
3463 Posts
Member since 17/02/2014 |
Posted - 08/08/2014 : 20:25:20
|
quote: Originally posted by zeljko
quote:
stavio sam temu jer je simpaticna zgoda, i ne viđa se svakog dana. nisam znao da ce ga idioti pokvariti, kunem se!!!!!!!!!!!!!!
idiot pokrenuo idiot komentirao sestre mi
Zašto vrijeđaš? Jel to ovo vrijeme pa su svi ratoborni?
|
|
|
izivko
Advanced Member
Germany
12505 Posts
Member since 25/07/2003 |
Posted - 08/08/2014 : 21:33:38
|
quote: Originally posted by Zoroasterixx
quote: Originally posted by zeljko
quote:
idiot pokrenuo idiot komentirao sestre mi
Zašto vrijeđaš? Jel to ovo vrijeme pa su svi ratoborni?
Čovjek samo uzvraća istom mjerom |
Have mercy |
|
|
IGMAN2
Senior Member
2421 Posts
Member since 08/05/2003 |
|
Topic |
|