Author |
Topic |
dino alic
Junior Member
Croatia
363 Posts
Member since 23/01/2003 |
Posted - 29/03/2016 : 22:59:08
|
quote: Originally posted by teller
quote: Originally posted by dino alic
osim toga brojke govore same za sebe.Strip revija je najprodavanija strip tiskovina na hrvatskim kioscima.to bi valjda trebao biti nekakav dokaz da je pogođen ukus dosta velikog broja citatelja.
ako je to istina... šteta što to ne ide na kioske i u deželu... kupim na moru što uhvatim, šteta što nema ta revija dostojanstveniji izgled...tu mislim na preobični logo revije i loše korice...samo to, izbor stripova je ok, jer svima ugodit...ja bih ipak Gusara Crnobradog unutra, tog pirata nije bilo ohoho godina nigdje..
preobicni logo je inace djelo jednog od najvecih hrvatskih strip crtaca svih vremena Zarka Bekera. |
|
|
dino alic
Junior Member
Croatia
363 Posts
Member since 23/01/2003 |
Posted - 29/03/2016 : 23:00:14
|
quote: Originally posted by mogorovic
I ono što je napravio, napravio je vrhunski! Ne ulazeći u, možebitnu, polemiku o kvaliteti Weichmannova dijela zajedničkog uratka!
potpisujem! |
|
|
mogorovic
Advanced Member
3012 Posts
Member since 02/08/2013 |
Posted - 29/03/2016 : 23:20:42
|
osim toga brojke govore same za sebe.Strip revija je najprodavanija strip tiskovina na hrvatskim kioscima.to bi valjda trebao biti nekakav dokaz da je pogođen ukus dosta velikog broja citatelja.
ako je to istina... šteta što to ne ide na kioske i u deželu... kupim na moru što uhvatim, šteta što nema ta revija dostojanstveniji izgled...tu mislim na preobični logo revije i loše korice...samo to, izbor stripova je ok, jer svima ugodit...ja bih ipak Gusara Crnobradog unutra, tog pirata nije bilo ohoho godina nigdje..
preobicni logo je inace djelo jednog od najvecih hrvatskih strip crtaca svih vremena Zarka Bekera.
Koji je prevažan autor hrvatskog stripa, koji je napravio toliko puno, u samo nekoliko godina bavljenja stripom, poput Jamesa Deana našeg nacionalnog stripa. Po meni dao je ono, što na susjednom topicu, u gorljivoj raspravi, zovu "ultimativni hrvatski strip", a što dotični nesretnici ne znaju prepoznati, jer smatraju da povijest hrvatskog stripa započinje njihovim rođenjem (pardon, sricanjem slova!), te čak sebe, zamislite, promoviraju u buduće nacionalne junake, dapače, autore tog sanjanog ultimativnog uratka! (Hajde, sada smo se malo i našalili, ne zamjerite, vi tamo neki!) Taj "neatraktivni" logo je svjesni izričaj retro-dizajna, a ne nedostatak maštovitosti i uklapanja u suvremeni znakovni marketinški jezik, sukladan neskrivenoj poruci Strip revije, da bude stvarno revija sa sadržajem "za svakoga ponešto", sa jasnom misijom, da pokuša navući i nešto nove publike na uzdanice i korijene hrvatskog stripa. Strip revija nije savršena, ali je trenutno najbolja moguća kompilacija heterogenih vrijednosti, koje mogu, šarolikom publikom, polučiti ekonomski učinak izdavaču i održati se na labavoj izdavačkoj sceni. A, to je danas u Hrvatskoj - prevelika stvar! |
|
|
Peyo
Advanced Member
Croatia
10406 Posts
Member since 28/10/2005 |
|
dupli
Senior Member
Croatia
1062 Posts
Member since 26/11/2009 |
Posted - 30/03/2016 : 09:56:31
|
quote: Originally posted by mogorovic Po meni dao je ono, što na susjednom topicu, u gorljivoj raspravi, zovu "ultimativni hrvatski strip", a što dotični nesretnici ne znaju prepoznati, jer smatraju da povijest hrvatskog stripa započinje njihovim rođenjem (pardon, sricanjem slova!), te čak sebe, zamislite, promoviraju u buduće nacionalne junake, dapače, autore tog sanjanog ultimativnog uratka! (Hajde, sada smo se malo i našalili, ne zamjerite, vi tamo neki!)
Ajde se prebaci tamo na topik. Ovako nabacivati packe iz nepovezanih topika (prvo Stripoteka, a sad Strip revija) je, kod mene bi rekli, kurvanjski. Nije vrag da te strah od jajoglave sjekire? Ili možda misliš da si iznad nivoa diskusije? A što se tiće Zaviše, i ja se mogu složiti da konkurira za titulu "ultimativnog hrvatskog stripa" u kategoriji "osnovna škola". Zanimljivo je primjetiti kako prvotno objavljivanje Zaviše također koincidira s nečjim rođenjem (pardon, sricanjem slova)
|
|
|
jurica
Senior Member
1799 Posts
Member since 19/02/2003 |
|
mogorovic
Advanced Member
3012 Posts
Posted - 30/03/2016 : 14:36:24
|
quote: Originally posted by jurica
možda se nije htio uključiti jer je naslov bio "samo za optimiste", pa sam u tu svrhu promijenio naziv teme.
Eto vidiš, Jurice, kako si ti uman dečko! Otkrio si pravi razlog, a ne kao onaj dupli što šara postove sa onim vražičcima i tjera me u isti tor sa vama. Naravno da se javljam po ostalim topicima, jer ste, otkako ste otvorili ovu temu "ultimativnog hrvatskog stripa", zapustili sve ostale. Vidite li vi, da su svi ostali topici ovih nekoliko dana zamrli!? Ako ih ja, uz još nekolicinu nadobudnih, malo ne prodrmam, nitko od vas neće! |
|
|
mogorovic
Advanced Member
3012 Posts
Posted - 30/03/2016 : 14:37:44
|
Zanimljivo je primjetiti kako prvotno objavljivanje Zaviše također koincidira s nečjim rođenjem (pardon, sricanjem slova)
[/quote]
A, tko je uopće mislio na Zavišu!? |
|
|
dupli
Senior Member
Croatia
1062 Posts
Member since 26/11/2009 |
Posted - 30/03/2016 : 14:47:35
|
quote: Originally posted by mogorovic A, tko je uopće mislio na Zavišu!?
Da nisi mislio na Demonju?
|
Edited by - dupli on 30/03/2016 14:48:07 |
|
|
mogorovic
Advanced Member
3012 Posts
|
stinky
stripovi.com suradnik
Croatia
13166 Posts
Member since 29/12/2001 |
Posted - 30/03/2016 : 15:03:13
|
vidim da se lijepo zabavljaš, mogorovicu, i tu me, poskrivećki, čekićariš. ma ništa ti ne zamjeram, samo dođi i ispričaj svoje viđenje ili barem svoju priču. zar tebi nije sjajno što su braća Seljan ubili anakondu, lava i koga sve ne. |
|
|
teller
Advanced Member
Slovenia
18984 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 30/03/2016 : 20:26:37
|
preobicni logo je inace djelo jednog od najvecih hrvatskih strip crtaca svih vremena Zarka Bekera.
svaka mu čast, moj veliki samo to ne mijenja stvar, logo je običan da običniji ne može bit... meni jako loš...još Kapetan MIKI ima bolji. |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
|
|
wolf
Advanced Member
4577 Posts
Member since 05/08/2003 |
|
mogorovic
Advanced Member
3012 Posts
Posted - 30/03/2016 : 23:25:51
|
quote: Originally posted by stinky
vidim da se lijepo zabavljaš, mogorovicu, i tu me, poskrivećki, čekićariš. ma ništa ti ne zamjeram, samo dođi i ispričaj svoje viđenje ili barem svoju priču. zar tebi nije sjajno što su braća Seljan ubili anakondu, lava i koga sve ne.
A kako bi se taj strip morao zvati? Seljan-Te-Nay? I nije nikakav problem ubiti tromu anakondu i sitoga staroga Lava! Hajde da čujem, da li su ubili brzog i prebrzog geparda!? A - ha!! |
|
|
teller
Advanced Member
Slovenia
18984 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 31/03/2016 : 04:05:51
|
quote: Originally posted by wolf
Ja sam siguran da je to zato jer ne objavljuju tvog imenjaka, inače ne bi ni gledao logo
wolfe moj dragi...dobro me poznaješ.. a kad smo kod Tellera..MALI RENDŽER ima ne dobar več prekrasan logo, i to bez da sam imalo pristran. |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
Edited by - teller on 31/03/2016 04:06:15 |
|
|
ivan_micic
Senior Member
Croatia
2359 Posts
Member since 19/12/2007 |
|
canobi
Starting Member
56 Posts
Member since 05/11/2005 |
|
jaki
Advanced Member
Croatia
26994 Posts
Member since 13/03/2004 |
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
|
zkne
Junior Member
489 Posts
Member since 18/05/2005 |
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
|
zkne
Junior Member
489 Posts
Member since 18/05/2005 |
|
udarnik007
Senior Member
Croatia
1132 Posts
Member since 21/10/2013 |
Posted - 23/04/2016 : 20:09:47
|
Broj 31 bio je 14 kuna, baš ga držim u ruci, svi brojevi prije 9,90. Koliko će biti broj 32 ostaje da vidimo u ponedeljak. |
|
|
ivan_micic
Senior Member
Croatia
2359 Posts
Member since 19/12/2007 |
|
udarnik007
Senior Member
Croatia
1132 Posts
Member since 21/10/2013 |
Posted - 23/04/2016 : 21:11:34
|
Znam da je jeftinija kad se kupuje s novinama no, ja je uvijek kupujem odvojeno i kad stignem. Cijena na naslovnici broja 31 je 14 kuna a broja 32 12 kuna. Prije je bila 9,90. Govorim o punoj cijeni. |
|
|
Topic |
|