Da, točno. tako je navedeno. Ugl. u tom broju nije strip već samo tekst o ukazanjima bilo u formi članka ili pitanja i odgovora a koji je ilustriran kadrovima iz tog Julesovog stripa.
Kod nas u BiH na kioscima još uvijek broj 99, je li ovo kraj Strip revije? Podržavao sam kupnjom na kiosku iako pročitam tek tu i tamo ponešto, ali sada nemam gdje ni kupiti novi broj. Ima li itko upućen, zašto je distribuirano manje primjeraka?
Nedostatak papira je najvjerojatniji razlog za manji tiraž. Pitanje je hoće li to uticati na buduća izdanja.
Ali baš broj 100 pa da ga nema za nabaviti.
Ako je stvarno razlog nedostatak papira i ako namjeravaju nastaviti kasnije, mislim da bi bilo korektno da u bolja vremena doštampaju ovaj broj da ga mogu nabaviti svi koji sad nisu uspjeli.
Kakvo nepoštivanje redovnih čitatelja u BiH. Čini se da ne govore istinu da je dio tiraža završio u BiH. Volio bih da se javi neko ko je dobio br.100 uz Večernjak.
Cekaj, stampano je 10.000 primjeraka od kojih su skoro svi besplatno otisli uz novine i zavrsit ce u starom papiru, nekoj peci ili na smetlistu? Jako odlicna poslovna odluka.
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
Posebno izdanje Strip revije Večernjeg lista posvetili smo djelovanju Rudija Aljinovića u stripu. Odlučili smo objaviti manje poznate stripove iz njegovog scenarističkog opusa koji još nisu, ili su rijetko objavljeni, nakon premijere u raznim revijama i listovima.
Posebno za ljubitelje Neugebauera tu je strip "Morski đavo" (126 pasica) po djelu A. Beljajeva "Čovjek-amfibija" prvo objavljivanje nakon "Plavog vjesnika"! Crno-bijeli strip, fini tisak za razliku od zamućenih kolor stripova.
Također ima i poveći tekst o projektu Kuća stripa, karikature i ilustracije u Zagrebu.
Nisam imao pojma da postoji strip adaptacija, i to još naša. Super! Jako volim Čovjeka amfibiju i baš sam ga prošle godine ponovno pročitao nakon valjda 25 godina razmaka. Inače ne kupujem Strip reviju ali ovaj put hoću.