Tako to ide... netko voli šljivovaču, netko kruškovaču, netko lozovaču ali uvijek se nađe i priličan broj onih koje vole potegnuti dobar gutljaj kvalitetne govnare... ne treba im zamjeriti zbog toga.
Najgore je nekome braniti ono u čemu uživa... ja uvijek takvima kažem ako toliko voliš govnaru nemoj gledati na druge, slobodno je pij koliko misliš da možeš podnijeti.
Ima li neki poseban recept po kojem se radi govnara ??
Originalni recept su znali samo naši stari djedovi koji više nisu među živima... danas je nažalost teško pogoditi onaj originalni okus ali ako je sirovina kvalitetna ni govnara ne smije biti loša.
Najvažniji uvjet za kvalitetnu govnaru je da govna od koje se peče ne smiju biti dobivana od GMO hrane jer to znatno snižava ukupnu kvalitetu... znači, moraju se jesti samo prirodne namirnice.
Ma kakav fast food... ljudi koji daju sirovinu za govnaru moraju jesti puno zdravog voća i povrća ali da je sve uzgojeno na prirodan način dok se životinje moraju hraniti sa velikim količinama trave, djeteline i koprive plus ponešto kvalitetnog šrota.
I još nešto; od proljeva se nebi trebala raditi govnara jer nije baš najbolja... ja sam prošli put ubacio i proljev samo da napakostim onoj gamadi sa amazona.