Author |
Topic  |
Tintilinic
Senior Member

2955 Posts
Member since 15/07/2013 |
|
DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
Posted - 14/09/2014 : 00:59:12
|
quote: Originally posted by Just_Charlie
quote: Originally posted by DODSFERD
Osjetljive dušice nebi uopće trebale zalaziti ni u svaštaru ni u sportske topice jer su tamo teme takve da se čovjek zna opustiti i stvar prepustiti zajebanciji pa naravno da se koriste i grublje riječi. Mangaloveru nikada nisam uputio niti jednu lošu riječ jer mi je potpuno nezanimljiv i nebitan lik, kod opisane situacije on je mene prvi izazvao otkopavajući neke stare stvari i naravno da sam onda ja zagrizao jer nikome ne volim ostati dužan... Nadam se da više neću dolaziti u kontakt s tim cmizdravcem jer je šteta trošiti svoje vrijeme na takve ljude.
vec ti je odgovoreno:
quote: Originally posted by dr strangelove
Zanimljiva retorika. Ti ćeš tu biti gnjusan, a ja sam kriv jer dolazim to čitati.
Osim toga tvoj post mi bas nista nije rekao o "cmizdravcu" koliko mi je rekao o tebi. Nedostaje ti elementarne kulture. Ja sam po aktivaciji na forum nekim clanovima obracala se sa "Vi"iz respekta zbog staza na forumu i doprinosa forumu.. Neki od vas usli ste nedavno u ovu zajednicu i pretvorili ovu platformu u svoju seosku prciju bez imalo respekta i obzira prema brojnim dugogodisnjim clanovima koji su navikli na neki red i niti se ne pokusavate prilagoditi, osluhnuti, shvatiti sto vam se porucuje vec su svi ostali glupi i cmizdravi. Vi ste plasticni sator na Jelacic placu, stand sa kineskim drangulijama u Muzeju ulicne umjetnosti, verglin na koncertu filharmonije, ganga u operi Seviljski brijac, trbusne plesacice u baletu Labuđe Jezero, Thompson na topicu dobrih klasika, klauni na sceni opere.. I za vas nema pljeska. Zbog pogresno shvacene poruke izlazite na bis. No, to je vec pogreska, propust, nebriga moderatora i njihovog moderiranja. Zabranjena je politika, dopustena je glupost, spam, glupost, spam, vrijeđanje, omalovazavanje starijih clanova, neuvazavanje tuđeg misljenja..unistavanje svake kvalitete Svastare i foruma.
Stvarno neznam što te tjera da čitaš teme o govnima ako ti je to odbojno. Ja nikoga osobno još nisam uvrijedio i tu mi je savjest čista a sve drugo je samo mlaćenje prazne slame. |
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts
Member since 25/10/2001 |
Posted - 14/09/2014 : 01:05:26
|
Neki od vas usli ste nedavno u ovu zajednicu i pretvorili ovu platformu u svoju seosku prciju bez imalo respekta i obzira prema brojnim dugogodisnjim clanovima koji su navikli na neki red i niti se ne pokusavate prilagoditi, osluhnuti, shvatiti sto vam se porucuje vec su svi ostali glupi i cmizdravi. Vi ste plasticni sator na Jelacic placu, stand sa kineskim drangulijama u Muzeju ulicne umjetnosti, verglin na koncertu filharmonije, ganga u operi Seviljski brijac, trbusne plesacice u baletu Labuđe Jezero, Thompson na topicu dobrih klasika, klauni na sceni opere.. I za vas nema pljeska. Zbog pogresno shvacene poruke izlazite na bis. No, to je vec pogreska, propust, nebriga moderatora i njihovog moderiranja. Zabranjena je politika, dopustena je glupost, spam, glupost, spam, vrijeđanje, omalovazavanje starijih clanova, neuvazavanje tuđeg misljenja..unistavanje svake kvalitete Svastare i foruma.
auuu Just_Charlie se raspizdila neka, neka, zaslužili ste. |
 |
|
Just_Charlie
Advanced Member

.jpg)
8578 Posts
Member since 07/01/2008 |
Posted - 14/09/2014 : 01:06:26
|
O cemu ja govorim:
Na topicu "10" na stripovima
quote: Originally posted by Tintilinic
Ma punišer ja najbolji.
Cemu ti sluzi ovaj post? Sto si pametno njime tamo zelio reci? Zasto sam te morala ugledati s tim postom tamo? Kazes da mekusci ne dolaze citati na temu ako su osjetljivi na glupost i neukus.
Koju temu da citamo ako te se na skoro svakoj moze pronaci i mora se tolerirati. Pri tom gubim volju da napisem bilo sto, sto sam doista zeljela, nakon sto sam tvoj glupi post ugledala. Po tvojoj logici, uskoro bi se trebao isprazniti forum ako porucujes da te se ne cita tko nije otporan na idiotarije. Zelis li ostati sam na forumu? Samo sa par svojih pajdasa? Koliko ces tada biti zanimljiv sam sebi ako ne budes mogao pisati o drugima kako su mekusci jer su reagirali na glupost.
Jeste li spremni ostati sami sa sobom, i suociti se tada samo sa sobom? Vi ste nista bez publike koja vas promatra i time dobivate paznju i znacaj.. Publika odahne kad se zastor spusti.
|
~ Prvo suputnik onda put ~
|
 |
|
Tintilinic
Senior Member

2955 Posts
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts
|
Tintilinic
Senior Member

2955 Posts
Posted - 14/09/2014 : 01:09:48
|
O cemu ja govorim:
Ma punišer ja najbolji.
Cemu ti sluzi ovaj post? Sto si pametno njime tamo zelio reci? Zasto sam te morala ugledati s tim postom tamo? Kazes da mekusci ne dolaze citati na temu ako su osjetljivi na glupost i neukus.
Koju temu da citamo ako te se na skoro svakoj moze pronaci i mora se tolerirati. Pri tom gubim volju da napisem bilo sto, sto sam doista zeljela, nakon sto sam tvoj glupi post ugledala. Po tvojoj logici, uskoro bi se trebao isprazniti forum ako porucujes da te se ne cita tko nije otporan na idiotarije. Zelis li ostati sam na forumu? Samo sa par svojih pajdasa? Koliko ces tada biti zanimljiv sam sebi ako ne budes mogao pisati o drugima kako su mekusci jer su reagirali na glupost.
Jeste li spremni ostati sami sa sobom, i suociti se tada samo sa sobom? Vi ste nista bez publike koja vas promatra i time dobivate paznju i znacaj.. Publika odahne kad se zastor spusti.
Pa koliko tvojih postova sam ja pročitao gdje se opravdavaš svakakvim levatima u vezi muškaraca s kojima si bila i sličnih gluposti. I nisam ti ništa prigovorio jer znam da i niste baš nešto bistri kad se tako raspravljate. Ovo ovdje je čista zezancija i opuštanje, a u susjednim topicima vaše pravo razmišljanje koje ide vama na sramotu. |
Edited by - Tintilinic on 14/09/2014 01:10:32 |
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts
Posted - 14/09/2014 : 01:11:55
|
O cemu ja govorim:
Ma punišer ja najbolji.
on je vrlo mlad i ne bi se tako trebala odnositi prema mladom i osjetljivom biću. |
 |
|
Tintilinic
Senior Member

2955 Posts
Posted - 14/09/2014 : 01:12:37
|
I ako ti ovaj topic tako puno smeta, nemoj dolaziti na njega, ne vidim u čemu je problem da odvratiš pažnju sa samo jedne teme. Raspravljaj tamo o marihuani i prostituciji slobodno. |
 |
|
Tintilinic
Senior Member

2955 Posts
Posted - 14/09/2014 : 01:14:07
|
quote: Originally posted by Kruger
O cemu ja govorim:
Ma punišer ja najbolji.
on je vrlo mlad i ne bi se tako trebala odnositi prema mladom i osjetljivom biću.
Mlad sam, i znam cijeniti žene i ne zaprdavam ih stalno kao što ovi neki stalno tebe imaju u điru |
Edited by - Tintilinic on 14/09/2014 01:21:01 |
 |
|
DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts
Posted - 14/09/2014 : 01:14:31
|
quote: Originally posted by Just_Charlie Publika odahne kad se zastor spusti.
Pa i ja sam neki dan spustio zastor kada je rasprava otišla u mučne vode. |
 |
|
Dudley Smith
stripovi.com suradnik

Croatia
1014 Posts
Member since 05/04/2014 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts
|
Tintilinic
Senior Member

2955 Posts
Posted - 14/09/2014 : 01:18:47
|
quote: Originally posted by Dudley Smith
@Tintilinic
Koliko godina imaš, ako nije tajna? (obzirom da ne piše u profilu)
Poslo ti na pp. |
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts
Posted - 14/09/2014 : 01:20:59
|
O cemu ja govorim:
Ma punišer ja najbolji.
on je vrlo mlad i ne bi se tako trebala odnositi prema mladom i osjetljivom biću.
Mlad sam, i znam cijeniti žene i ne zaprdavam ih stalno kao što ovi neki stalno tebe imaju u điru.
ja sam čvrsta stijena i osjetljiv nisam. komad bezvezne odbačene stijene koje mnogi imaju želje razbiti al im ne ide. JC je ipak žensko ( obranil bi je htio ) , ali ako se vi želite oplest, ja se svako miješati neću.
|
 |
|
Tintilinic
Senior Member

2955 Posts
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts
|
Tintilinic
Senior Member

2955 Posts
|
DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts
Posted - 14/09/2014 : 01:32:16
|
U cijeloj ovoj zbrci zaboravih dovršiti ono što sam počeo o Randallu mutantu. |
 |
|
Tintilinic
Senior Member

2955 Posts
|
Tintilinic
Senior Member

2955 Posts
|
DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts
Posted - 14/09/2014 : 01:39:37
|
Pokušavam prodrijeti u dubine sivih ćelija dvostrukog Randallovog mozga. |
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts
|
Tintilinic
Senior Member

2955 Posts
Posted - 14/09/2014 : 01:40:57
|
quote: Originally posted by DODSFERD
Pokušavam prodrijeti u dubine sivih ćelija dvostrukog Randallovog mozga.
Samo nemoj da te obuzme... |
 |
|
DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts
Posted - 14/09/2014 : 01:41:20
|