Manfredi je svoje rekao sa Magičnim vetrom 1-39 i sa onim epizodama od 101 do 106. Ostalo prosek i slabo. Njega treba gurnuti na Zagora.
Ne slazem se za Magicnog, ali za Zagora se slazem 100%! Kad sam ga ja pitao jel bi volio pisati Zagora rekao mi je da to ne bi bilo to, jer je kao Zagor drugaciji. Trebalo bi ga ponovo pitati. Fali nam kvalitetnih scenarista na Zagiju, a Manfredi zna efektno i poceti zavrsiti strip od samo 96 stranica, a kamoli kad mu se da nekoliko sveski.
Ako ovo nije privlačan serijal, ne znam što je. Adam Wild mi je najiščekivaniji serijal uz Saguara dosad. Afriak uvijek pali! A pogtovo što ju radi vrhunski scenrist i plejada vrhunskih crtača - Laci, Tucić, Subić, Rotundo, Perović(??).
Jedva čekam da to dođe na ove prostore.
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
I meni se ovo čini zanimljivo ali mislim da će prvo trebati izaći bar 20-ak brojeva u Italiji prije nego bi se eventualno netko kod nas odlučio preuzeti rizik.
I meni se ovo čini zanimljivo ali mislim da će prvo trebati izaći bar 20-ak brojeva u Italiji prije nego bi se eventualno netko kod nas odlučio preuzeti rizik.
Gotovo sam siguran da će Libellus ovo izdavati.
Kakve to veze ima sa serijalom koji ide samo u Afriki? Zagora u Afriki nisam ni citao, a kod SL Afrika i nema taaaaj car kod mene.
Šta bi bilo bolje od Afrike? Ništa. Afrika je najbolja lokacija za bilo koju pustolovinu ili strip općenito. Afrika, to je moj bit Afriku voli cili svit
Jao mene su sa Brecciom kupili. Kakav kralj! Afrika ima gomilu potencijala, kako ne? Izgubljena plemena, izgubljeni svjetovi, megaliti, nazcanske linije i ostale tarzanštine. Da ne govorim da me ova naslovnica podsjeća na seriju Daktari koja je išla kad sam bio klinac.
Jao mene su sa Brecciom kupili. Kakav kralj! Afrika ima gomilu potencijala, kako ne? Izgubljena plemena, izgubljeni svjetovi, megaliti, nazcanske linije i ostale tarzanštine. Da ne govorim da me ova naslovnica podsjeća na seriju Daktari koja je išla kad sam bio klinac.