Author |
Topic  |
Zagor-te-nay
Senior Member

Croatia
2457 Posts
Member since 03/05/2006 |
Posted - 08/09/2014 : 23:07:36
|
quote: Originally posted by Kruger
quote: Originally posted by Zagor-te-nay
He he, Murdock vas je opet sve navuka, a odma ste se ko srdelice zakacili njemu za zabavu na parangal. Taj tip je sve sta covik ne bi treba biti, on je ono najgore sa zapada, on je tip kojemu je clanak Dezulovica vrh vrhova i koji sva svoja iskustva vadi iz youtube klipova..talog zapada.  Inace, vezano za temu, gej je ok, sve je to za ljude, kratko i jasno, ima nas svakakvih, sta sad. Ima nas svakakvih, i mladja i murdoka i kikija...ha ha ha.
ja to tako ne bih rekao.da sam na primjer ja otvorio takav topic letio bi s foruma. lako se praviti pametan kad ti gledaju kroz prste. na internetu stječeš drugačiji dojam o nekoj osobi. za nekog misliš da se zeza, a on je ustvari frustriran i mora se negdje ispuhati.
slazem se, njemu se sve dopusta , da bestima Boga, da se ruga ljudima koji su imale slabije karte...zasto? Jer se slazu s njim ti koji kroje pravdu. Ne smeta mi...neka ga, al proda je pricu ljudima, precjenjen je. ? Kad otvori topic otvori ga samo iz razloga da se ljudi posvade i izblamiraju, a ne da bi nesto konstruktivno izvuka. A ako ne ide u smjeru kako bi tija,uleti, malo bocne, pa ode. Totalni liberal-destruktivac.
 |
Majka Bonelli je pocetak...i kraj.
|
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17293 Posts
Member since 25/10/2001 |
Posted - 08/09/2014 : 23:17:19
|
He he, Murdock vas je opet sve navuka, a odma ste se ko srdelice zakacili njemu za zabavu na parangal. Taj tip je sve sta covik ne bi treba biti, on je ono najgore sa zapada, on je tip kojemu je clanak Dezulovica vrh vrhova i koji sva svoja iskustva vadi iz youtube klipova..talog zapada.  Inace, vezano za temu, gej je ok, sve je to za ljude, kratko i jasno, ima nas svakakvih, sta sad. Ima nas svakakvih, i mladja i murdoka i kikija...ha ha ha.
ja to tako ne bih rekao.da sam na primjer ja otvorio takav topic letio bi s foruma. lako se praviti pametan kad ti gledaju kroz prste. na internetu stječeš drugačiji dojam o nekoj osobi. za nekog misliš da se zeza, a on je ustvari frustriran i mora se negdje ispuhati.
slazem se, njemu se sve dopusta , da bestima Boga, da se ruga ljudima koji su imale slabije karte...zasto? Jer se slazu s njim ti koji kroje pravdu. Ne smeta mi...neka ga, al proda je pricu ljudima, precjenjen je. ? Kad otvori topic otvori ga samo iz razloga da se ljudi posvade i izblamiraju, a ne da bi nesto konstruktivno izvuka. A ako ne ide u smjeru kako bi tija,uleti, malo bocne, pa ode. Totalni liberal-destruktivac.

moguće da jeste tako kako veliš, što ćeš, ljudi vole pričati o osjetljivim temama. ali mislim da nije baš do kraja tako kako si objasnio. |
 |
|
Zagor-te-nay
Senior Member

Croatia
2457 Posts
Member since 03/05/2006 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17293 Posts
Posted - 08/09/2014 : 23:28:57
|
Eto na, ne slazemo se. Dobro...
pa ni ne moramo, niti se zbog toga trebamo svaditi. |
 |
|
1Euro
Advanced Member

12611 Posts
Member since 17/07/2008 |
Posted - 08/09/2014 : 23:47:35
|
quote: Originally posted by dosada
quote: Originally posted by igor 12
quote: Originally posted by dosada s tobom bum moral popit nekaj kad dojedm jednom do Sela, ako se slažeš?
dogovoreno,budemo nešto popili a ak treba i nogać zaigrali..pa nek se stari dobri 1euro zamisli
nogač nikad ne odbijam, od nogometa mi je samo važnije kčer sve ostalo nogometu nije ni do koljena...javim za pijaču, nadam se da bu to još pove godine. Uskoro bu mi žena rodila pa ne znam koliko bum navračal u rodni kraj prije proljeća, ali kad budem javim se.
@evro bez brige si, ja tebi ne bi dopustil ni da me na slici vidiš a kamoli da bi išel kam sa mnom!
ufff, hvala bogu! |
 |
|
mladjo
Advanced Member

.jpg)
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 08/09/2014 : 23:51:21
|
quote: Originally posted by Caleb
quote: Originally posted by dsormaz1
ima, a kad bi im to bloesnih stalo mogli bi imati još više...ali oni bolesne liječe duhom.
Puno fizičkih i psihičkih bolesti proizlazi iz stanja čovjekovog (bolesnog) duha.
Homoseksualci kao takvi nisu bolesni, ljubav nije bolest. Uvijek se pitam jesi li ti biral na kog ti se diže i u koga si se zaljubil. Meni osobno tak nekaj dolazi iz srca, samo od sebe...ma koliko mi dragi dečki za vrijeme tuširanja (poslije nogača) ja sam impotentan. A dokaz da nisam je naše (ženino i moje), evo, drugo dijete na putu!
Ovdje si pun predrasuda i dolaziš to pogrešnih zaključaka u vezi nekih...okani se predrasuda, za svoje dobro.
Oke, homoseksualnost nije bolest, ali je svakako bolesno biti peder, tj. raditi to sto oni rade, barem meni.
Caleb udaljen si s foruma. |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
 |
|
Just_Charlie
Advanced Member

.jpg)
8578 Posts
Member since 07/01/2008 |
Posted - 09/09/2014 : 01:43:46
|
Kako vam se da toliko inatit kad je inat u samom naslovu. Bjezte evoluirat s inatom u naslovu. :) |
~ Prvo suputnik onda put ~
|
Edited by - Just_Charlie on 09/09/2014 01:44:39 |
 |
|
dsormaz1
Advanced Member

.jpg)
13156 Posts
Member since 28/04/2002 |
Posted - 09/09/2014 : 07:15:59
|
ima, a kad bi im to bloesnih stalo mogli bi imati još više...ali oni bolesne liječe duhom.
a što je ovo, priča o paradajzu?
dosado, puno pišeš pa zaboravljaš što pišeš.
ovo je ismijavanje slijepih vjernika...
Nije to nikakvo ismijavanje "slijepih vjernika". Bolest duha, koju sam spominjao, nije nikakva fikcija već realnost. Iz nje proizlaze mnoge druge bolesti (fizičke i psihičke). Nisi nikad čuo za hagioterapiju? Mnogima je pomogla. |
 |
|
dsormaz1
Advanced Member

.jpg)
13156 Posts
Posted - 09/09/2014 : 07:36:12
|
dosado. ti vidiš druge ne vidiš sebe. dsormaz je uočio kako se hvališ da logično zaključuješ, a ustvari i sam imaš propusta i nelogičnih zaključaka. mislim da ti nemaš podlih namjera u vezi ovog pisanja. ali izokrećeš priču, navlačiš vodu na svoj mlin, optužuješ druge. braniš se napadom ne odgovorivši na upitano.
s obzirom da znaš Davora pitaj ga sam koliko sam ikaj pogrešno zaključil ;)
ne mislim ništa loše o tebi. krivo si ga shvatio. on je govorio o duševnim bolestima općenito. a ti okrećeš priču. sam si spomenuo tu temu. a nisi ni meni odgovorio.
ne gnjavi vec poslaji Davoru poruka da ti objasni sam jesam ga krivo shvatil ili nisam. Ne bum sad ovdje govoril o onome kaj smo on i ja imal prek PM-a. Nek ti bude jasno da ja imam informaciju više od ovog kaj je ovom prilikom javno spomenuto. Informaciju koja daje sasvim drugo svijetlo!
" kaj " vi imate između sebe ja u to ne ulazim. nisi mi odgovorio na temu duhovnosti. to znam. a sam si otvorio tu temu. pa je i davor s tobom " nekaj " raspravljao ovdje, pa ste se razišli i “ nekaj “ dogovorili preko PM-a.
Nismo se ništa dogovarali preko PM-a, samo smo razjasnili jedan nesporazum :) |
Edited by - dsormaz1 on 09/09/2014 07:37:40 |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Member since 09/12/2005 |
|
Just_Charlie
Advanced Member

.jpg)
8578 Posts
Posted - 09/09/2014 : 09:13:38
|
Ako sam dobro pratila, na forumu jos nije obradjena jedino tema swinganja. Svi nesto okolo pa amo tamo po skrivecki. Kad ce tema o swinganju?
|
|
 |
|
DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
|
igor 12
stripovi.com suradnik

4634 Posts
Member since 24/01/2013 |
Posted - 09/09/2014 : 09:30:05
|
zar tebi zbilja smeta što jedanput godišnje LGBT zajednica prodefilira nekoliko ulica u jednom gradu??????
jadni oni. da na ih netko ne pumpa perjem. pederirali bi oni malo sutra. ... ops defilirali.
tek nakon teške neprospavane noćiu kojoj sam razmišljao o tvojoj tezi,duboko ponirući z razmišljanja ma ko financira te paradere,ko im daje tolike pare da od sebe ruglo prave..tek mi je nakon jutarnjeg treninga sinulo u glavi...razbistrilo se ko sunce kad maglu probija i odjednom mi je sve jasno bilo...njih financira britanski MI-5(ili koji već broj),antikristi i masoni,komunisti ovi,oni(ak sam nekog zaboravio spomenut nek se ne ljuti,doći će i on na red) sve sa namjerom da uzdrmaju ovaj bogobojazan narod i unište same temelje na kojem je postavljen ovaj napaćen narod koji eto mora u 21 stoljeću strepit i bojat se za vlastitu egzistenciju i bitak od šake pedera i lezbi...zašto oni uopće paradiraju kad imaju eto sva zakonska prava koja ima i normalan heteroseksualni čoek?čemu oni jedanput godišnje uopće izlaze na ulicu,zašto oni uopće traže zakonska bračna prava koja ima normalan svijet?ja jednostavno ne vidim drugi razlog do taj da samo hoće zajebavat ovaj narod i pokazivat im prosti prst...ni govora o tome da bi neki oko iskopali i glavu razbili gay paru samo zato što su se zažvalili na ulici ko što radi sav normalan svijet..uostalom ko se vidio na ulici ljubakat i hvatat u ovoj zemlji tolikih moralnih vrednota gdje se ponosno živi od stoljeća sedmog,sve u slozi i poštenju?ma kak se oni usuđuju zvati sebe božjom djecom,bog nikad ne bi takvo ruglo i izopačinu napravio..on pravi samo prave,ispravne ljude,moralne i poštene koji ne bi drugom naudili ni da ih puškom tjeraš...zašto bi uopće neka pederčina radila u nekoj firmi,samo zauzimaju mjesta nama normalnim,heteroseksualnim radišnim ljudima,zašto bi uopče pederčina šetala po parku i ulici,ima svoja četri zida pa nek tamo šeče..na kraju se pitam,zašt bi uopće neka pederčina živjela? |
Vamos a la playa tralalalala |
 |
|
Just_Charlie
Advanced Member

.jpg)
8578 Posts
Posted - 09/09/2014 : 09:36:59
|
quote: Originally posted by DODSFERD
Čekamo da je fikus otvori...
Mislim da je to jedan od najvecih testova tolerancije, rodne ravnopravnosti, jednakosti, uazavanja, pokazatelj zrelosti,..( cega jos?...ne znam, rano mi je i nocas je bio pun mjesec)
Kad hetetoseksualci evoluiraju do nivoa swinganja, tad bi moglo prestati licemjerje i ne bi trebale parade. Lako je zboriti o tudjim krevetima. Krenimo polako...izjasnite se o necemu sto vam nije toliko mrsko ni strano ali je zamka. |
|
Edited by - Just_Charlie on 09/09/2014 09:48:51 |
 |
|
Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
Posted - 09/09/2014 : 10:20:57
|
evo jedne sovinisticne, "igra kljuceva" - jedna kuca ili veci stan, svatko dođe boljom polovinom i svom autom, on vozi zato kazem sovinisticna :D, onda se stave svi kljucevi auta na pod ili u kutiju, a one (zavezanih ociju) uzmu jedan kljuc i time svog "vozaca" za to vece u svojoj sobi
swing variacija :D
|
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
|
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17293 Posts
Posted - 09/09/2014 : 10:29:19
|
zar tebi zbilja smeta što jedanput godišnje LGBT zajednica prodefilira nekoliko ulica u jednom gradu??????
jadni oni. da na ih netko ne pumpa perjem. pederirali bi oni malo sutra. ... ops defilirali.
tek nakon teške neprospavane noćiu kojoj sam razmišljao o tvojoj tezi,duboko ponirući z razmišljanja ma ko financira te paradere,ko im daje tolike pare da od sebe ruglo prave..tek mi je nakon jutarnjeg treninga sinulo u glavi...razbistrilo se ko sunce kad maglu probija i odjednom mi je sve jasno bilo...njih financira britanski MI-5(ili koji već broj),antikristi i masoni,komunisti ovi,oni(ak sam nekog zaboravio spomenut nek se ne ljuti,doći će i on na red) sve sa namjerom da uzdrmaju ovaj bogobojazan narod i unište same temelje na kojem je postavljen ovaj napaćen narod koji eto mora u 21 stoljeću strepit i bojat se za vlastitu egzistenciju i bitak od šake pedera i lezbi...zašto oni uopće paradiraju kad imaju eto sva zakonska prava koja ima i normalan heteroseksualni čoek?čemu oni jedanput godišnje uopće izlaze na ulicu,zašto oni uopće traže zakonska bračna prava koja ima normalan svijet?ja jednostavno ne vidim drugi razlog do taj da samo hoće zajebavat ovaj narod i pokazivat im prosti prst...ni govora o tome da bi neki oko iskopali i glavu razbili gay paru samo zato što su se zažvalili na ulici ko što radi sav normalan svijet..uostalom ko se vidio na ulici ljubakat i hvatat u ovoj zemlji tolikih moralnih vrednota gdje se ponosno živi od stoljeća sedmog,sve u slozi i poštenju?ma kak se oni usuđuju zvati sebe božjom djecom,bog nikad ne bi takvo ruglo i izopačinu napravio..on pravi samo prave,ispravne ljude,moralne i poštene koji ne bi drugom naudili ni da ih puškom tjeraš...zašto bi uopće neka pederčina radila u nekoj firmi,samo zauzimaju mjesta nama normalnim,heteroseksualnim radišnim ljudima,zašto bi uopče pederčina šetala po parku i ulici,ima svoja četri zida pa nek tamo šeče..na kraju se pitam,zašt bi uopće neka pederčina živjela?
gle prijatelju. nisam htio odgovoriti manhunteru ( na topicu prostitucija ) na ismijavanja tradicionalnih ljudi, to je ionako uobičajena praksa na ovom forumu. ali ismijavati glupe ljude, e to je već previše. eto ja bih čak htio biti tup i glup da me baš boli briga za sve, da ne moram o ničemu razmišljati, nego samo najosnovnije: jela, pića i pičića. manhunter se ismijavao ovim grupacijama ljudi, a ti si još i više zabrazdio. napisao si toliko neistine da me uopće ne čudi što nas glupi ljudi smatraju glupima na ovom forumu jer stalno blebećemo gluposti, filozofiramo, mlatimo praznu slamo i još mislimo da smo pametni. |
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17293 Posts
Posted - 09/09/2014 : 10:34:53
|
quote: Originally posted by Just_Charlie
Lako je zboriti o tudjim krevetima.
dobro ti si žensko pa znaš kako je to kad te muški opsjedaju. ali ne primjećuješ kad se neki muški naroljaju počnu opsjedati muške. ja se slažem djelomično s tobom, takvim treba dati prostor pa nek imaju i svoj krevet, nek rade što žele u njemu. onda valjda neće opsjedati muške osobe kojima smeta to opsjedanje. |
Edited by - Kruger on 09/09/2014 10:35:56 |
 |
|
igor 12
stripovi.com suradnik

4634 Posts
Posted - 09/09/2014 : 10:37:56
|
tek nakon teške neprospavane noćiu kojoj sam razmišljao o tvojoj tezi,duboko ponirući z razmišljanja ma ko financira te paradere,ko im daje tolike pare da od sebe ruglo prave..tek mi je nakon jutarnjeg treninga sinulo u glavi...razbistrilo se ko sunce kad maglu probija i odjednom mi je sve jasno bilo...njih financira britanski MI-5(ili koji već broj),antikristi i masoni,komunisti ovi,oni(ak sam nekog zaboravio spomenut nek se ne ljuti,doći će i on na red) sve sa namjerom da uzdrmaju ovaj bogobojazan narod i unište same temelje na kojem je postavljen ovaj napaćen narod koji eto mora u 21 stoljeću strepit i bojat se za vlastitu egzistenciju i bitak od šake pedera i lezbi...zašto oni uopće paradiraju kad imaju eto sva zakonska prava koja ima i normalan heteroseksualni čoek?čemu oni jedanput godišnje uopće izlaze na ulicu,zašto oni uopće traže zakonska bračna prava koja ima normalan svijet?ja jednostavno ne vidim drugi razlog do taj da samo hoće zajebavat ovaj narod i pokazivat im prosti prst...ni govora o tome da bi neki oko iskopali i glavu razbili gay paru samo zato što su se zažvalili na ulici ko što radi sav normalan svijet..uostalom ko se vidio na ulici ljubakat i hvatat u ovoj zemlji tolikih moralnih vrednota gdje se ponosno živi od stoljeća sedmog,sve u slozi i poštenju?ma kak se oni usuđuju zvati sebe božjom djecom,bog nikad ne bi takvo ruglo i izopačinu napravio..on pravi samo prave,ispravne ljude,moralne i poštene koji ne bi drugom naudili ni da ih puškom tjeraš...zašto bi uopće neka pederčina radila u nekoj firmi,samo zauzimaju mjesta nama normalnim,heteroseksualnim radišnim ljudima,zašto bi uopče pederčina šetala po parku i ulici,ima svoja četri zida pa nek tamo šeče..na kraju se pitam,zašt bi uopće neka pederčina živjela?
gle prijatelju. nisam htio odgovoriti manhunteru ( na topicu prostitucija ) na ismijavanja tradicionalnih ljudi, to je ionako uobičajena praksa na ovom forumu. ali ismijavati glupe ljude, e to je već previše. eto ja bih čak htio biti tup i glup da me baš boli briga za sve, da ne moram o ničemu razmišljati, nego samo najosnovnije: jela, pića i pičića. manhunter se ismijavao ovim grupacijama ljudi, a ti si još i više zabrazdio. napisao si toliko neistine da me uopće ne čudi što nas glupi ljudi smatraju glupima na ovom forumu jer stalno blebećemo gluposti, filozofiramo, mlatimo praznu slamo i još mislimo da smo pametni.
nema ismijavanja..samo istina,ogoljena do kosti |
 |
|
igor 12
stripovi.com suradnik

4634 Posts
Posted - 09/09/2014 : 11:00:11
|
dobro ti si žensko pa znaš kako je to kad te muški opsjedaju. ali ne primjećuješ kad se neki muški naroljaju počnu opsjedati muške.
ihaj,koliko puta se meni nalaktio neki pijandura pa drvlje o politici,životu,ženi,djeci |
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17293 Posts
Posted - 09/09/2014 : 11:02:31
|
dobro ti si žensko pa znaš kako je to kad te muški opsjedaju. ali ne primjećuješ kad se neki muški naroljaju počnu opsjedati muške.
ihaj,koliko puta se meni nalaktio neki pijandura pa drvlje o politici,životu,ženi,djeci
pa te počne malo propipavat. |
 |
|
Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts
Member since 21/02/2010 |
Posted - 09/09/2014 : 11:03:04
|
[quote]Originally posted by Poli
evo jedne sovinisticne, "igra kljuceva" - jedna kuca ili veci stan, svatko dođe boljom polovinom i svom autom, on vozi zato kazem sovinisticna :D, onda se stave svi kljucevi auta na pod ili u kutiju, a one (zavezanih ociju) uzmu jedan kljuc i time svog "vozaca" za to vece u svojoj sobi
Ovo se naveliko prakticiralo u Americi - možda i u našem čednom i kreposnom socijalističkom društvu? - tijekom 70-ih a na valu seksualne revolucije i slobodne ljubavi.
Barem ako je vjerovati Formanovu Svlačenju i Ledenoj oluji Anga Leeja, u kojima su takve stvari detonatori ozbiljnih obiteljskih i egzistencijalnih drama.
|
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti... |
 |
|
igor 12
stripovi.com suradnik

4634 Posts
Posted - 09/09/2014 : 11:08:42
|
quote: Originally posted by Poli
ne znam,mene bi bilo sram bacit na stol ključeve moje 14 godina stare škode |
 |
|
dsormaz1
Advanced Member

.jpg)
13156 Posts
Posted - 09/09/2014 : 11:09:34
|
quote: Originally posted by Tutta
Da malo vidite, doklen ste na Balkanu stigli...
Prezentiram vam...
Kad vidim sve te zapadnjačke "vrijednosti" još mi Balkan dođe srcu mio. |
Edited by - dsormaz1 on 09/09/2014 11:10:38 |
 |
|
igor 12
stripovi.com suradnik

4634 Posts
Posted - 09/09/2014 : 11:11:27
|
ihaj,koliko puta se meni nalaktio neki pijandura pa drvlje o politici,životu,ženi,djeci
pa te počne malo propipavat.
ah,kak mi u zadnje vrijeme ide sa ženama nek pipa |
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17293 Posts
Posted - 09/09/2014 : 11:16:20
|
pa te počne malo propipavat.
ah,kak mi u zadnje vrijeme ide sa ženama nek pipa
baci ključeve na šank, možda se koja i upeca |
 |
|
Topic  |
|
|
|