forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 UEFA EURO 2016. - Kvalifikacije
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 36

dr strangelove
Advanced Member

USA
8866 Posts

Member since 26/12/2007

Posted - 16/10/2014 : 13:29:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit dr strangelove's Homepage  Send dr strangelove a Private Message  Reply with Quote
jako slično, jedan huligan na terenu i njih desetke
jedan huligan je propust, deseci su nesposobnost

It would not be difficult, Mein Führer. Nuclear reactors could - heh, I'm sorry, Mr. President - nuclear reactors could provide power almost indefinitely.
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 16/10/2014 : 13:30:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Ne moze usporedivati ovo nikako s onim sto se dogadalo u srbiji... ne vidim zasto ne priznajes neke stvari?
Da je po mome, kada je cijeli stadion poceo vikati ubi hrvata da šiptar brata nema... trebalo je sve prekinuti... čisti poziv na koljačinu.
* GOVORIM O UTAKMICI SRBIJA-ALBANIJA
Go to Top of Page

dr strangelove
Advanced Member

USA
8866 Posts

Member since 26/12/2007

Posted - 16/10/2014 : 13:33:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit dr strangelove's Homepage  Send dr strangelove a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tonka24

Ne moze usporedivati ovo nikako s onim sto se dogadalo u srbiji... ne vidim zasto ne priznajes neke stvari?
Da je po mome, kada je cijeli stadion poceo vikati ubi hrvata da šiptar brata nema... trebalo je sve prekinuti... čisti poziv na koljačinu.

dobro da si napomenuo
ja sam već pomislio da govoriš o ovoj utakmici Sheffield-Leeds koju je Jasko stavio

It would not be difficult, Mein Führer. Nuclear reactors could - heh, I'm sorry, Mr. President - nuclear reactors could provide power almost indefinitely.
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6228 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 16/10/2014 : 13:35:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dr strangelove

Nesposobnost jeste, ali ulaze huligani, pa se isteraju i utakmica se nastavlja. Zato se i prazne tribine.
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 16/10/2014 : 13:39:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

dobro da si napomenuo
ja sam već pomislio da govoriš o ovoj utakmici Sheffield-Leeds koju je Jasko stavio

Morao sam ovako jer ce biti odmah kontra kad su hrvati ovo kad su hrvati ono... zna se sto mislim o tome, ali ne govorimo sada o tome slucaju.
Kad se simunic izblamirao, nisam dolazio na forum ali sam se pojavio samo da prokomentiram to.
Jer svasta mi se lijepi po forumu, naravno od pojedinaca koji misle da su 90 % foruma, koji ne mogu podnijeti istinu.
Go to Top of Page

dr strangelove
Advanced Member

USA
8866 Posts

Member since 26/12/2007

Posted - 16/10/2014 : 13:44:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit dr strangelove's Homepage  Send dr strangelove a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jasko

quote:

Nesposobnost jeste, ali ulaze huligani, pa se isteraju i utakmica se nastavlja. Zato se i prazne tribine.

ako tako sudac i delegat odluče
isto tako mogu odlučiti da se utakmica i ne nastavi

Što su njih dvojica u ovom slučaju odlučila, mi to ne znamo, ali ja znam da nitko objektivan ne može kriviti Albance što nisu nastavili igrati kada je organizator jasno pokazao da nije obavio osnovni dio svog posla.

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 16/10/2014 : 13:52:33  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Malo je već i smiješno kaj svi mediji krive albansku državu, kao da je to netko ne-znam-tko isplanirao. Čak su i brata od premijera optužili bez ikakvih dokaza. A sad ga nigdje ne spominju. Mislim, treba biti iskren i reći - to je 5-6 Albanaca prošvercalo tu letjelicu i bok. A ne sad tu nekakve belosvetske urote. Naravno da je provokacija i to gadna. Ali postigli su cilj - izbili su neredi i sada će reza biti 3:0 za Albaniju. da nitko nije reagirao, sve bi se smirilo, poluvrijeme je već bilo blizu, i sve bi bilo ok. Jasno, lako je to ovak ispred kompa reći, na tekmi je hrpa ljudi, strasti se lako uzburkaju i teško je održati mir ali trebalo se to sve nekako smiriti. Ali brate mili, 4 000 policajaca!! Pa to je vojska. S tim možeš vlast srušiti Da oni ne mogu zaustaviti par huligana - meni je ovo za pozivanje na ozbiljnu odgovornost ministarstvo unutaranjih poslova.
U svakom slučaju ako bude samo 3:0 za Albaniju i par tekmi pred praznim tribinama, biti će dobro za Srbiju.

Mislim, ovo je fakat gadna situacija - isprovociraju te i još ti ispadneš kriv.
Al jbga.

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6228 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 16/10/2014 : 13:52:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
quote:

ako tako sudac i delegat odluče
isto tako mogu odlučiti da se utakmica i ne nastavi

Što su njih dvojica u ovom slučaju odlučila, mi to ne znamo, ali ja znam da nitko objektivan ne može kriviti Albance što nisu nastavili igrati kada je organizator jasno pokazao da nije obavio osnovni dio svog posla.

Ako je tačno ono što piše na sajtu UEFA, onda su sudije mislile da se utakmica treba nastaviti. Videćemo po kaznama šta je bila odluka.
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6228 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 16/10/2014 : 13:57:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mladjo

Malo je već i smiješno kaj svi mediji krive albansku državu, kao da je to netko ne-znam-tko isplanirao. Čak su i brata od premijera optužili bez ikakvih dokaza. A sad ga nigdje ne spominju. Mislim, treba biti iskren i reći - to je 5-6 Albanaca prošvercalo tu letjelicu i bok. A ne sad tu nekakve belosvetske urote. Naravno da je provokacija i to gadna. Ali postigli su cilj - izbili su neredi i sada će reza biti 3:0 za Albaniju. da nitko nije reagirao, sve bi se smirilo, poluvrijeme je već bilo blizu, i sve bi bilo ok. Jasno, lako je to ovak ispred kompa reći, na tekmi je hrpa ljudi, strasti se lako uzburkaju i teško je održati mir ali trebalo se to sve nekako smiriti. Ali brate mili, 4 000 policajaca!! Pa to je vojska. S tim možeš vlast srušiti Da oni ne mogu zaustaviti par huligana - meni je ovo za pozivanje na ozbiljnu odgovornost ministarstvo unutaranjih poslova.
U svakom slučaju ako bude samo 3:0 za Albaniju i par tekmi pred praznim tribinama, biti će dobro za Srbiju.

Al jbga.

Prazne tribine i novčana kazna - sigurno. Sve ostalo - ništa nije sigurno.
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 16/10/2014 : 13:58:16  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
A i oni albanski igrači koji su oteli zastavu od onog srpskog igrača - ti su isto bez veze rewagirali. da su svi ostali mirno još se to i moglo smiriti. Ovak je ispalo kak je ispalo.

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 16/10/2014 : 13:59:01  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tutta

quote:
Originally posted by lwood

sad bi mogla postat manija puštat dronove na utakmici

Jos kad ih raketama naoruzaju.

ili bojnim otrovima

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 16/10/2014 : 14:00:01  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Al jbga.

Ha ja sam svakako za to da se utakmica ponovi i da se bodovi ne dobijaju na ovakav način. samo tu sad bu politika odigrala ulogu i to veliku.
Bumo vidli...

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

dr strangelove
Advanced Member

USA
8866 Posts

Member since 26/12/2007

Posted - 16/10/2014 : 14:05:03  Show Profile Show Extended Profile  Visit dr strangelove's Homepage  Send dr strangelove a Private Message  Reply with Quote
quote:

A i oni albanski igrači koji su oteli zastavu od onog srpskog igrača - ti su isto bez veze rewagirali. da su svi ostali mirno još se to i moglo smiriti. Ovak je ispalo kak je ispalo.

Da, ne znaš tko je ispao gluplji.

onaj Srbin ide skakat po zastavu i drona - greška
onda mu Albanci idu otimati tu zastavu i nositi je na klupu (!) - još veća greška
da bi onda neki Srbi išli loviti Albance po terenu da im oduzmu zastavu (?!) - još veća greška

a najbolje od svega je što su svi zbog tih svojih glupih poteza sad heroji doma

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 16/10/2014 : 14:13:44  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Al jbga.

Ha ja sam svakako za to da se utakmica ponovi i da se bodovi ne dobijaju na ovakav način. samo tu sad bu politika odigrala ulogu i to veliku.
Bumo vidli...

da se ponovi utakmica na neutralnom terenu.
lipa ideja la to je moguče jedino da odu igrat u Kamerun.
bilo di po evropi pobiče se navijači.

Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17682 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 16/10/2014 : 14:17:42  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message  Reply with Quote
quote:

da nitko nije reagirao, sve bi se smirilo, poluvrijeme je već bilo blizu, i sve bi bilo ok. Jasno, lako je to ovak ispred kompa reći, na tekmi je hrpa ljudi, strasti se lako uzburkaju i teško je održati mir ali trebalo se to sve nekako smiriti. Ali brate mili, 4 000 policajaca!! Pa to je vojska. S tim možeš vlast srušiti

Da imaš 4000 policajaca lako bi bilo smiriti ljude na forumu kad bi bili isprovocirani nekom temom?

Šalu na stranu, policija snosi veliki dio krivice, ali ne znam šta da su uradili vjerujem da bi nekom uspjelo da uleti na teren.
Go to Top of Page

andjusticeforall
Advanced Member

Croatia
3077 Posts

Member since 09/12/2009

Posted - 16/10/2014 : 14:17:55  Show Profile Show Extended Profile  Send andjusticeforall a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Tutta

quote:

sad bi mogla postat manija puštat dronove na utakmici

Jos kad ih raketama naoruzaju.

ili bojnim otrovima

Ovo je sve organizirano kako bi se riječ "dron" iz srpskog infiltrirala u hrvatski te tako zamijenila lijepu "bespilotnu letjelicu"!

https://hrvatskiautorskistrip.blogspot.com/
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 16/10/2014 : 14:23:43  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by delboj

quote:

da nitko nije reagirao, sve bi se smirilo, poluvrijeme je već bilo blizu, i sve bi bilo ok. Jasno, lako je to ovak ispred kompa reći, na tekmi je hrpa ljudi, strasti se lako uzburkaju i teško je održati mir ali trebalo se to sve nekako smiriti. Ali brate mili, 4 000 policajaca!! Pa to je vojska. S tim možeš vlast srušiti

Da imaš 4000 policajaca lako bi bilo smiriti ljude na forumu kad bi bili isprovocirani nekom temom?

Šalu na stranu, policija snosi veliki dio krivice, ali ne znam šta da su uradili vjerujem da bi nekom uspjelo da uleti na teren.

npr mogli su stavit ogradu ka na Poljudu?
uvik se može nač rješenje.
i prije te ograde sičan se utakmice Hajduk-rijeka kup tamo 93 ili 94
lik je na sjeveru skočia na teren i izvuka pištolj al su ga panduri svladali.
znači sve se može kad se oče.

Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
13071 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 16/10/2014 : 14:27:04  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message  Reply with Quote
FIFA i UEFA stalno trube da nogomet i politika ne idu zajedno. Mislim da će UEFA na ovo gledat samo sa sportske i sigurnosne strane i da politika neće i ne smije utjecati na to kakve će kazne na kraju biti. Vidjećemo uostalom

Have mercy
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 16/10/2014 : 14:28:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Pazi tipa s ogradama
Zato se i dogada sve ovo jer su potrebne ograde da divljaci ne prodru u teren-
Ali ok na poljudu je to valjda normalno... zavarite jos 6 metara ograda bit ce sigurnije

ON:

http://www.index.hr/sport/clanak/uefa-je-unistila-kvalifikacije-za-euro-iznenadjenja-su-postala-uobicajena-jer-na-ep-ide-pola-europe-pa-se-velikanima-ne-da/777391.aspx

Cim sam vidio sustav natjecanja jasno je bilo da je sve postalo nizerazredno.
Sto briga jednu njemacku da odigra s irskom nerjesno kad ce proci ovako i onako... a mogu zaraditi milijone na racun kladionica.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 16/10/2014 : 14:28:13  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
pa samim tim šta igraju države to je politika

Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6228 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 16/10/2014 : 14:28:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
quote:

npr mogli su stavit ogradu ka na Poljudu?
uvik se može nač rješenje.
i prije te ograde sičan se utakmice Hajduk-rijeka kup tamo 93 ili 94
lik je na sjeveru skočia na teren i izvuka pištolj al su ga panduri svladali.
znači sve se može kad se oče.

To je tako kada je Savez u rasulu, pa umesto na stadionu Zvezde (gde je mnogo lakše kontrolisati masu), oni stave meč na ovaj pašnjak. Predsednik FSS-a i ministar unutrašnjih poslova - najodgovorniji za sranje na terenu.
Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
13071 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 16/10/2014 : 14:29:35  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message  Reply with Quote
quote:

Onda je politika kad ja i ti sjedimo na rivi na piću. Ti iz Hrvatske, ja iz BiH

Have mercy
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 16/10/2014 : 14:30:25  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pazi tipa s ogradama
Zato se i dogada sve ovo jer su potrebne ograde da divljaci ne prodru u teren-
Ali ok na poljudu je to valjda normalno... zavarite jos 6 metara ograda bit ce sigurnije

ON:

http://www.index.hr/sport/clanak/uefa-je-unistila-kvalifikacije-za-euro-iznenadjenja-su-postala-uobicajena-jer-na-ep-ide-pola-europe-pa-se-velikanima-ne-da/777391.aspx

Cim sam vidio sustav natjecanja jasno je bilo da je sve postalo nizerazredno.
Sto briga jednu njemacku da odigra s irskom nerjesno kad ce proci ovako i onako... a mogu zaraditi milijone na racun kladionica.

ne mora bit ograda može i armirano betonski zid ,mogu i tebe umišat unutra da pomogneš betonu svojom golemon miščnom mason

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 16/10/2014 : 14:31:04  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by izivko

quote:

Onda je politika kad ja i ti sjedimo na rivi na piću. Ti iz Hrvatske, ja iz BiH

točno.
al ne znan čemu stalno bižat od toga

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26036 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 16/10/2014 : 14:37:27  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:

Da, ne znaš tko je ispao gluplji.

onaj Srbin ide skakat po zastavu i drona - greška
onda mu Albanci idu otimati tu zastavu i nositi je na klupu (!) - još veća greška
da bi onda neki Srbi išli loviti Albance po terenu da im oduzmu zastavu (?!) - još veća greška

a najbolje od svega je što su svi zbog tih svojih glupih poteza sad heroji doma

Srbi su (po običaju) ispali gluplji.
Čim su videli drona, trebalo je da počnu da beže i da viču "bomba, bomba!", to bi tek bio šou. I da se zatvore u svlačionicu i da kažu kako psihički nisu u stanju da nastave meč.

Srbija će, naravno, biti kažnjena. Organizacija jeste bila loša, ali mislim da nije tačno da policija nije ništa radila. Njih desetak je izašlo na teren, što i nije toliko strašno. Kako sam čuo, policija je zaustavljala njih 1000-2000 koji su hteli da uđu na teren.
Tako da se ovo sve dobro završilo kako je moglo.

Ono što meni malkice daje nadu da neće da nas izbace iz takmičenja je izjava Platinija, u kojoj se više okreće tom političkom kontekstu, nego huliganima, i ova vest od danas, vezana za posetu albanskog premijera Srbiji (brata onog koji je bio uhapšen):

Na uporne zahteve novinara sa Kosova i iz Albanije da Evropska komisija osudi šovinističko skandiranje srpskih navijača sa tribina i navodno maltretiranje albanske delegacije, ona je rekla da ostaje pri jučerašnjoj izjavi da politici nema mesta na sportskim tribinma i da su se srpske vlasti tokom utakmice profesionalno ponašale.

Portparol komesara za obrazovanje, omladinu i kulturu Denis Abot je rekao da je istraga o tome ko je odgovoran za incidente na utakmici treba da da UEFA, sa kojom Evropska komisija ima ugovor o saradnji.

"Nije naš posao da delimo crvene kartone i presuđujemo ko kome treba da se izvini, a na utakmici u Beogradu se niko nije proslavio svojim ponašanjem", rekao je on.

Abot je ukazao da je problem rasizma, šovinizma i nasilja na žalost prisutan na mnogim sportskim manifestacijama i da se on ne može rešiti preko noći.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page
Page: of 36 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.52 seconds. Snitz Forums 2000