Author |
Topic  |
velka031
Advanced Member

.jpg)
Croatia
17120 Posts
Member since 18/03/2010 |
|
Jasko
Advanced Member

(2).gif)
Nicaragua
6228 Posts
Member since 29/02/2012 |
Posted - 14/10/2014 : 23:40:02
|
quote: Originally posted by Zagor-te-nay
Going going - He he he. A kako se nećemo osjećat prozvani kad nas tribine u Beogradu stalno prozivanju. Valjda zato jesmo im dragi? I to cilom stadionu, ne šašici navijača. Manhunter - naravno, svi smo mi isti, ko nas bre zavadi, zar ne? Bolje da svi zajedno čutimo, ha ha. Za tango i rat je potrebno dvoje, jel tako ono ide, kako je senka pisa u recenzijama? ha ha ha, klasika. Ajde, neka vam bude, živimo dalje ovako.
A jesi li ti uopšte gledao utakmicu? Pa jesu, isti ste. |
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
going going
Advanced Member

Serbia
12286 Posts
Member since 24/04/2012 |
Posted - 14/10/2014 : 23:40:35
|
Going going - He he he. A kako se nećemo osjećat prozvani kad nas tribine u Beogradu stalno prozivanju. Valjda zato jesmo im dragi? I to cilom stadionu, ne šašici navijača.
A i kada ste na Svetskom prvenstvu igrali utakmicu protiv Brazila i kada vas je sudija pokrao, kafici u Srbiji su bili puni i svi su navijali za Hrvate.
Ti sto su na stadionu su druga prica, koja nema veze za obicnim narodom.
|
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Posted - 14/10/2014 : 23:40:39
|
quote: Originally posted by raic1922
quote: Originally posted by going going
quote: Originally posted by globinjo
quote: Originally posted by Jasko
pa mi vas spominjemo sam kad igramo s vama...a vi nas spominjete u utakmici s albanijom 
Ne znam koji ste to vi, ali ja nisam oni. Kako bilo, način zaključivanja ti nije baš najsrećnije formulisan.
ajde okreni da ne zagori...ok...vi(srbi),spominjete nas(hrvate),na utakmici s albanijom...jel ovako bolje...ne ti kao ti,već srpski navijači na stadionu...jel bolje,a  
A to sto je vas reprezentativac posle utakmice koja nema nikakve veze sa Srbijom, uzeo mikrofon i na sred celog stadiona vikao: Za dom spremni! To je u redu, je l?
Hrvati nemaju nikakve veze sa ovom utakmicom i zato nema potrebe da se osecate prozvanim, jer vi nemate veza sa ovim i nemojte od sebe da pravite zrtve!
šta ti nije jasno... |
https://www.facebook.com/Comicator/ https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/ |
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
|
Zagor-te-nay
Senior Member

Croatia
2457 Posts
Member since 03/05/2006 |
Posted - 14/10/2014 : 23:42:46
|
Going going - He he he. A kako se nećemo osjećat prozvani kad nas tribine u Beogradu stalno prozivanju. Valjda zato jesmo im dragi? I to cilom stadionu, ne šašici navijača. Manhunter - naravno, svi smo mi isti, ko nas bre zavadi, zar ne? Bolje da svi zajedno čutimo, ha ha. Za tango i rat je potrebno dvoje, jel tako ono ide, kako je senka pisa u recenzijama? ha ha ha, klasika. Ajde, neka vam bude, živimo dalje ovako.
A jesi li ti uopšte gledao utakmicu? Pa jesu, isti ste.
Gleda utakmicu,a bome je i sluša. |
Majka Bonelli je pocetak...i kraj.
|
 |
|
raic1922
Senior Member

Croatia
1388 Posts
Member since 05/07/2014 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
26026 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 14/10/2014 : 23:43:45
|
Yebote globinjo, ti samo pališ vatru. baš ti se neko izbacuje, a? ;) Ili dosadno u noćnoj? :) |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
 |
|
Zagor-te-nay
Senior Member

Croatia
2457 Posts
Posted - 14/10/2014 : 23:46:03
|
quote: Originally posted by going going
Going going - He he he. A kako se nećemo osjećat prozvani kad nas tribine u Beogradu stalno prozivanju. Valjda zato jesmo im dragi? I to cilom stadionu, ne šašici navijača.
A i kada ste na Svetskom prvenstvu igrali utakmicu protiv Brazila i kada vas je sudija pokrao, kafici u Srbiji su bili puni i svi su navijali za Hrvate.
Ti sto su na stadionu su druga prica, koja nema veze za obicnim narodom.
Virujem ti, dabome. Tako i mi ode u Splitu i Dalmaciji kad igra Srbija skupimo se u kafiću i navijamo za Srbiju protiv bilo koga. Jedino kad bi Srbi igrali protiv Crne gore ili RS-a bi se mislili za koga ćemo navijat. |
|
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
|
Jasko
Advanced Member

(2).gif)
Nicaragua
6228 Posts
Posted - 14/10/2014 : 23:47:14
|
Gleda utakmicu,a bome je i sluša.
Lepo. Osim ove, uzmi poslušaj i druge, pa ćeš videti da među prostacima nema razlike.
|
 |
|
raic1922
Senior Member

Croatia
1388 Posts
Member since 05/07/2014 |
Posted - 14/10/2014 : 23:48:13
|
quote: Originally posted by raic1922
Nebum o tom raspravljo da ban ne dobim...
bravo...imaš pravo nešto izvalit,nećeš biti baniran...
Ipak necu |
 |
|
Dudley Smith
stripovi.com suradnik

Croatia
1014 Posts
Member since 05/04/2014 |
Posted - 14/10/2014 : 23:49:19
|
Kako je moguće da je brat albanskog premijera upravljao letjelicom iz svečane lože? Pa ne možeš baš to raditi bez da te itko primijeti, nikome nije bilo čudno da čovjek drži daljinski u ruci i njime upravlja nečime? Čudna priča svakako. |
 |
|
Zagor-te-nay
Senior Member

Croatia
2457 Posts
Posted - 14/10/2014 : 23:50:16
|
Gleda utakmicu,a bome je i sluša.
Lepo. Osim ove, uzmi poslušaj i druge, pa ćeš videti da među prostacima nema razlike.
Slažem se. Al da nas se spominje na utakmici koja nema veze s nama je ipak . Hard core bejbi. Back to the basic. Dobra zabava. |
|
 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
26026 Posts
Posted - 14/10/2014 : 23:51:31
|
quote: Originally posted by manhunter
Yebote globinjo, ti samo pališ vatru. baš ti se neko izbacuje, a? ;) Ili dosadno u noćnoj? :)
nisam u noćnoj...gledam finale kupa iz devedeset prve,ono kad smo vam uzeli meru    
I ti si ostao u devedesetprvoj, ja sam mislio da je to rezervisano samo za Zvezdaše? |
|
 |
|
zlikovski
Senior Member

Croatia
1090 Posts
Member since 21/03/2008 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Posted - 14/10/2014 : 23:52:03
|
quote: Originally posted by Dudley Smith
Kako je moguće da je brat albanskog premijera upravljao letjelicom iz svečane lože? Pa ne možeš baš to raditi bez da te itko primijeti, nikome nije bilo čudno da čovjek drži daljinski u ruci i njime upravlja nečime? Čudna priča svakako.
pa mogao se maknit sa strane...wc...ili gdje god već...a opet,toliki kreten biti,pa makar mu je brat premijer...ako je to napravio,više je sjebao njega,nego sebe...mogao je i čačkat po mobitelu pa upravljat s njime...u današnje vrime-sve je moguće... |
https://www.facebook.com/Comicator/ https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/ |
 |
|
Dudley Smith
stripovi.com suradnik

Croatia
1014 Posts
Member since 05/04/2014 |
Posted - 14/10/2014 : 23:52:08
|
Inače, užasno težak propust organizatora utakmice. Ako im je taj transparent mogao promaknuti i pojaviti se na terenu, mogla je i bomba. O ulasku navijača na teren (što je zapravo i prekinulo utakmicu, možda bi se mogla nastaviti da navijači nisu napali igrače) da ne govorim. Što radi vaša policija? |
 |
|
Jasko
Advanced Member

(2).gif)
Nicaragua
6228 Posts
|
Zagor-te-nay
Senior Member

Croatia
2457 Posts
Posted - 14/10/2014 : 23:52:22
|
Kako je moguće da je brat albanskog premijera upravljao letjelicom iz svečane lože? Pa ne možeš baš to raditi bez da te itko primijeti, nikome nije bilo čudno da čovjek drži daljinski u ruci i njime upravlja nečime? Čudna priča svakako.
Vrhunska štorija! Zamisli sad da je brat od Milanovića upravlja na utakmici protiv Bugarske u Sofiji sa dronom. I zastavom Austro-bugarske! Vrh! |
|
 |
|
Jasko
Advanced Member

(2).gif)
Nicaragua
6228 Posts
Posted - 14/10/2014 : 23:53:17
|
Inače, užasno težak propust organizatora utakmice. Ako im je taj transparent mogao promaknuti i pojaviti se na terenu, mogla je i bomba. O ulasku navijača na teren (što je zapravo i prekinulo utakmicu, možda bi se mogla nastaviti da navijači nisu napali igrače) da ne govorim. Što radi vaša policija?
A ko si ti? |
 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
26026 Posts
Posted - 14/10/2014 : 23:53:32
|
Pa valjda su svi blenuli u zastavu tih par minuta. Zvuči kao da je Kusturica režirao, ali baš zbog toga mi zvuči uverljivo. |
|
 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15028 Posts
Member since 09/11/2010 |
Posted - 14/10/2014 : 23:54:19
|
Albanci provocirali ( upitno je da li su zaista albanci, moze biti i zlonamjerni srbi ) A srbi se upecali ili jedva docekali, ne znam niti me zanima... Po meni je ovo kao da je netko ubacio kost na kojoj ima mesa medu vukove gladne mjesecima, taj netko tko je tu kost ubacio dobio je ono sto je zelio. |
 |
|
Topic  |
|