Ako se ne varam,mislim da ova naslovnica nije nikad upotrijebljena u Dnevniku.Idemo dalje sa Zagor Extra....Izgleda da ce nam stripovi poceti stizati krajem mjeseca,umjesto pocetkom,kao dosad.
Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju.
Ova crvena naslovnica sigurno nije upotrijebljena u Dnevniku. Ova u prvom postu bila je u ZS 776 Žig srama, a u prethodnoj (Srebrni vodopad) je ona naslovnica iz šume, tj. ova
Ovim ritmom Pećina mumija mogla bi nas razveseliti krajem godine.
Daj Boze,ali mislim da ostajemo pri mjesecnom ritmu.Prosli broj je isto izasao krajem mjeseca,osmog. Posto izdavac preslaze redove,sad bi valjalo da Tromislavski najavi Mister No-a ili Tim i Dastija.
Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju.
Daj Boze,ali mislim da ostajemo pri mjesecnom ritmu.Prosli broj je isto izasao krajem mjeseca,osmog. Posto izdavac preslaze redove,sad bi valjalo da Tromislavski najavi Mister No-a ili Tim i Dastija.
O cemu se radi, kakvo preslagivanje redova? I ja se nadam pilotu
da, imam veoma malo vremena, život tako određuje... no moram se javiti na gluposti koje ti započneš. preuzeo si ulogu jezičnog stručnjaka, a ruku na srce, na prilično si niskim razinama...
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
O cemu se radi, kakvo preslagivanje redova? I ja se nadam pilotu