Author |
Topic |
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
Posted - 16/08/2015 : 21:58:26
|
Samo pazi da te njegova mama ne okrivi ako slučajno mali popusti u školi. |
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
|
|
going going
Advanced Member
Serbia
11867 Posts
Member since 24/04/2012 |
Posted - 16/08/2015 : 22:27:59
|
quote: Originally posted by DODSFERD
Samo pazi da te njegova mama ne okrivi ako slučajno mali popusti u školi.
Koliko li ce tek popustiti u skoli ako mu velka nabavi devojku? Ne sa 11 godina ali kad poraste malo. |
|
|
velka031
Advanced Member
Croatia
17018 Posts
Member since 18/03/2010 |
Posted - 17/08/2015 : 23:44:46
|
quote: Originally posted by going going
quote: Originally posted by DODSFERD
Samo pazi da te njegova mama ne okrivi ako slučajno mali popusti u školi.
Koliko li ce tek popustiti u skoli ako mu velka nabavi devojku? Ne sa 11 godina ali kad poraste malo.
Haha Dodsferd je već pogodio, mama mu je već ljuta zbog stripova A kad počne loviti cure, gotovo je sa stripovima... Ali vratit će se on, svi smo se vratili |
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29619 Posts
Member since 06/02/2007 |
Posted - 21/02/2016 : 10:28:40
|
nedavno kupio Negro Blanco prijatelju za svadbu ovo mi je već 3-4 Negro koji poklanjam za istu priliku ne istom prijatelju
nedavno poklonio 2 riđobradiju prijatelju za rođendan budući da stripove darivam samo onima koji stripove ne kupuju, on je jedan od rijetkih koji je poklonjen strip zapravo i pročitao zadovoljan je, kaže, ali pitanje je koliko to kaže iz pristojnosti, a koliko jer je zbilja zadovoljan, to ne znam |
|
|
Tex Willer
Advanced Member
Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
Posted - 21/02/2016 : 11:07:58
|
quote: Originally posted by supermark
nedavno kupio Negro Blanco prijatelju za svadbu ovo mi je već 3-4 Negro koji poklanjam za istu priliku ne istom prijatelju
Bolje da si mu poklonio Negro bonbone, znatno su jeftinije Ili uze da se obesi kad posle par godina braka shvati sta je uradio
Burazeru dao dosta VC Zagora za nekog klinca cija mama radi u dragstoru kod njega. I mali se navuko. To je jedan "nas" vise u buducnosti. Ne znam da li je uspeo da navuce i mamu Sestri poklonio Marka kad sam shvatio da ne mogu vise da ga citam, a ona ga obozava od detinjstva. Jasku prvih par Ridjobradog iz istog razloga Doduse naplatio sam mu ih simbolicno u vidu par limenki piva da ne presushim na putu do Leskovca na pijanku Kolegi s juzne pruge DD Emitor koji nije mogao vise da se nadje a veliki je fan a ostalima po jedan onaj mini No. 100 u boji DD, Marka, Bleka. Texa sam sacuvao za sebe Prijatelju prvo izdanje Eternauta i Mort Cindera pa sebi kupio druga izdanja. Eto, ne patim ni od toga koje je izdanje u pitanju Sestricu Talicnog Politikin komplet. Bolje da sam ga iskoristio za potpalu. Lakse bi (se) upalilo. Deci kupujem redovno ono sto odgovara njihovom uzrastu - Strumpfove, Mali zabavnik, Carobnjak iz Oza i jos puno toga. I cita se Kumu neke Tex LL. Naravno imam i primerke za sebe Raduje se covek kad kupi za sebe, ali je lep osecaj i davati.
Naravno i dobijao sam cesto stripove na poklon od meni dragih ljudi. Lep je to znak paznje, raduje vise nego kad kupis sam. A i ustedi se malo |
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29619 Posts
Member since 06/02/2007 |
|
Tex Willer
Advanced Member
Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
Posted - 21/02/2016 : 11:22:36
|
quote: Originally posted by Tex Willer
Sestri poklonio Marka
super marka?
Nije problem, ako si raspolozen da joj pomazes da cuva unucice I pomazes da neguje muza, dok jos i sama moze |
|
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik
Germany
10035 Posts
Member since 20/02/2010 |
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Posted - 21/02/2016 : 12:25:03
|
Bilo bi zabrinjavajuće da je isti u pitanju, ispalo bi da mu brakovi pucaju zbog Negra. |
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
|
|
solar
Moderator
Croatia
21432 Posts
Member since 16/03/2004 |
Posted - 27/02/2016 : 18:28:23
|
Imam 13 stripova koji mi ne trebaju jer su većinom duplikati. Želim ih pokloniti nekome tko će ih čitati (ne preprodavati) i taj mora biti iz Hrvatske jer je jednostavnije kod slanja paketa (poštarinu plaćam ja).
Tko se javlja?
popis stripova: Zagor Ludens redovni - 176, 182, 190, 202, 207, 229 Dylan extra - 86, 88 Alan Ford klasik - 52, 65, 143, 167 Jedno doba jeda PRIČA - 8 (strip sa greškom jer nedostaje par stranica na kraju)
Većina stripova je u odličnom stanju. |
|
|
nika331
Senior Member
Croatia
1375 Posts
Member since 13/10/2006 |
|
solar
Moderator
Croatia
21432 Posts
Posted - 11/12/2016 : 21:52:07
|
Slično kao i zadnji put:
Imam 5 komada Alan Ford kolor biblioteke koje mi ne trebaju, želim ih pokloniti nekome tko će ih čitati (ne preprodavati) i taj mora biti iz Hrvatske jer je jednostavnije kod slanja paketa (poštarinu plaćam ja).
Ko se prvi javi - njegovi.
brojevi: 2, 5, 6, 7, 8
slika:
|
Edited by - solar on 12/12/2016 13:57:44 |
|
|
mogorovic
Advanced Member
3012 Posts
Member since 02/08/2013 |
|
solar
Moderator
Croatia
21432 Posts
|
mogorovic
Advanced Member
3012 Posts
|
solar
Moderator
Croatia
21432 Posts
|
K.R.
New Member
Bosnia and Herzegovina
224 Posts
Member since 15/12/2012 |
Posted - 13/12/2016 : 00:10:51
|
Ok, to je jedna od originalnih "dekica" iz onog stripa Blankets od Thompsona s Alan Fordovima na njoj? Sve u boji :) Zakon!
BTW, gomilu mojih omiljenih stripova sam zapravo dobio na poklon. Sam ih nikad ne bih kupio ili smatrao zanimljivima. Nekad drugi, dragi ljudi osjete nešto... |
Edited by - K.R. on 12/12/1989 14:12:13 http://www.kostjaribnik.com
|
|
|
mogorovic
Advanced Member
3012 Posts
Posted - 13/12/2016 : 14:14:39
|
quote: Originally posted by solar
Izgleda da nisi usamljen u tome...
Evo zadnji apel za udomljavanje inače:
Krasan pod, keramika u tonu izbjeljenog drva. Malo mi je zid pregrub u teksturi za interijer... No, tko voli, neka izvoli! A, i peć nije loša. |
|
|
solar
Moderator
Croatia
21432 Posts
|
Mrkva
Senior Member
1184 Posts
Member since 11/09/2016 |
Posted - 14/12/2016 : 09:42:58
|
Nije topic za ovo, ali neću otvarati zaseban topic za ovu glupost.
Zbog prirode mog prijašnjeg posla, ali i neskrivene ljubavi prema romantičnoj erotici, nakupilo mi se dosta smećastih knjiga kojih se moram riješiti jer se u malenoći svog stana već gušim u njima. Ima li netko suprugu koja voli smećaste ljubavne romane i slasne zalogaje, a sam gaji ljubav prema Blagi Zadri i zombijima, neka mi se javi na PM. Šaljem preko Tiska, poštarinu plaćate vi.
|
|
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
|
The_PI
Starting Member
66 Posts
Member since 18/12/2015 |
Posted - 14/12/2016 : 13:18:05
|
Kolegi sa posla koji je odlazi kao dar za rastanak kupili (na incijativu moje malenkosti) sve Tvrde. Inace bio je jedina srodna dusa sto se tice stripova u grupi tako da |
|
|
bonjovi4ever
stripovi.com suradnik
Croatia
1326 Posts
Member since 09/10/2007 |
Posted - 17/12/2016 : 11:17:04
|
Ja mnoge stripove koji su mi viška već neko vrijeme dajem dečecu od frendice da čita... za njega bar znam da bude ih ČITAO, mada još je premlad za Dylana i stripove na engleskom, pa s tim gubim vrijeme po aukcijama, ali bude i to došlo na red, kao i knjige. Čak mu i neke tvrdo ukoričene stripove dajem jer radije njemu dam da čita, nego da ih prodajem određenim pacijentima koji gledaju je li strip ima negdje kakvo sitno udubljenje ili je možda isto zadobio prilikom transporta, je li možda kakav trag čitanja ostavljen na koricama i stranicama, možda se hrbat jedva primjetno istrošio, ili što ako je strip nekome poslužio kao podloga za pisanje na papir, možda se pod svjetlom lampe, pod pravim kutom i stručnim pogledom CSI-a (Crknutog Stripovskog Inspektora) ugledaju lagano utisnute brojke, otisci prstiju i sl. Očito, trebalo bi stripove čitati u rukavicama, na mekanoj podlozi, u kontroliranim vremenskim (povišena vlaga u zraku!, vjetar!, zadimljena prostorija!, prašina!...) i zdravstvenim uvjetima (jebote što ako čitaš dok si prehlađen, pa kihneš, jedno kihanje košta te pedeset kuna pod povećalom CSI-a bilo da je u pitanju Libellus, Ludens, ZS, LMS, PMS...), jer kako će se sada taj strip, za godinu ili dvije, moći prodati po dvaput većoj cijeni... ili je možda bitno samo da to mekolisnato ili tvrdolisnato papirinje čim ljepše izgleda u apotekarskom odjelu stripovskog pervertizma, a za primanje u ruke, ili ne daj bože prelistavanje stripa moraš proći komoru za dekontaminaciju, navuči zaštitno odijelo, maske i rukavice... posudba je strogo zabranjena, jer tada strip više nije u kontroliranim uvjetima pod budnim pogledom CSI-a... Naravno, osim ako si svekrva, sa svekrvom se ne zajebavaš. Groteskni su mi takvi ljudi. Imam na tisuće knjiga i stripova, i baš mi se sviđa ak imaju nekakav trag čitanja ili nesavršenost, jer znači da su čitani... Da ne spominjem one nadobudne di samo čekaju da za 50 kn kupe 15 stripova koji ih većinom ni ne zanimaju, ali će ih makar probati prodati za 100 kn... Možda četvrtina ljudi na aukcijama traži stripove jednostavno da ih nabavi po nekoj prihvatljivijoj cijeni i pročita u miru... Ovo ostalo sve sami luđaci, zbog kojih se i ja bolje osjećam kad poklonim stripove ;) Pa si mislim, nek dečec čita... P.S. Mrkva, ove sve knjige ne bih čitao ni za živu glavu, ali "Još jednom" mi je bila baš dobra knjiga, dosta poučna i lijepo pisana ;) |
“Never argue with stupid people. They will drag you down to their level and beat you with experience.” - Mark Twain |
|
|
Dukidule
Advanced Member
Chile
4039 Posts
Member since 20/05/2014 |
|
Obi-wan
Advanced Member
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 04/01/2017 : 19:18:39
|
quote: Originally posted by Mrkva
Nije topic za ovo, ali neću otvarati zaseban topic za ovu glupost.
Zbog prirode mog prijašnjeg posla, ali i neskrivene ljubavi prema romantičnoj erotici, nakupilo mi se dosta smećastih knjiga kojih se moram riješiti jer se u malenoći svog stana već gušim u njima. Ima li netko suprugu koja voli smećaste ljubavne romane i slasne zalogaje, a sam gaji ljubav prema Blagi Zadri i zombijima, neka mi se javi na PM. Šaljem preko Tiska, poštarinu plaćate vi.
Još jednom - Ken Grimwood je zakon knjiga i slučajno baš nemam :-) |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
|
|
Topic |
|