Da se vratim jedno godinu dve unazad. Od ovog člana "prof inz" kupio sam na sajtu "limundo" jedan strip. Kena Parkera mislim, ocena odličan. Sve ok- komunikacija, molba da se sve lepo upakuje i obezbedi. Stiže strip. Čovek je obmotao samo dužu ivicu stripa belim A4 fotokopir- papirom i na istom nečitko ispisao adresu. Poštar valjda videvši tu brljotinu nad brljotinama (i pomislivši ko zna šta) ugurao ga u sanduče onako da viri na pola. Jedva sam ga izvukao. Ako je strip i bio odličan od njega je ostala krpa. Od svih kupoprodaja na svim sajtovima ova mi je ostala br. 1 u svakom smislu.
Slobodan zaključak: ovakav lik se verovatno ne kupa, ne brije, nosi iscepanu garderobu, budjave patike, znojavu majicu. Stan je neuredan, sudovi neoprani, frižider prljav sa otvorenom paštetom, u WCu nema toalet papira. I svakako poslednji koji bi trebalo da daje dijagnoze i nekom drži predavanja o bilo čemu.
pozdrav svima!
Stani, jesam dobro shvatio? Kupovao si od Timbera? Pa to je onda očekivano, samo što nisi imao koga da te upozori
Da se vratim jedno godinu dve unazad. Od ovog člana "prof inz" kupio sam na sajtu "limundo" jedan strip. Kena Parkera mislim, ocena odličan. Sve ok- komunikacija, molba da se sve lepo upakuje i obezbedi. Stiže strip. Čovek je obmotao samo dužu ivicu stripa belim A4 fotokopir- papirom i na istom nečitko ispisao adresu. Poštar valjda videvši tu brljotinu nad brljotinama (i pomislivši ko zna šta) ugurao ga u sanduče onako da viri na pola. Jedva sam ga izvukao. Ako je strip i bio odličan od njega je ostala krpa. Od svih kupoprodaja na svim sajtovima ova mi je ostala br. 1 u svakom smislu.
Slobodan zaključak: ovakav lik se verovatno ne kupa, ne brije, nosi iscepanu garderobu, budjave patike, znojavu majicu. Stan je neuredan, sudovi neoprani, frižider prljav sa otvorenom paštetom, u WCu nema toalet papira. I svakako poslednji koji bi trebalo da daje dijagnoze i nekom drži predavanja o bilo čemu.
pozdrav svima!
toliko o hrckima...dobro je znat ko procjenjuje ljude... Hvala stasa10..
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
pozdrav svima!
toliko o hrckima...dobro je znat ko procjenjuje ljude...
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Zasto Hrcak ? Hrcak to sakuplja da bi pojeo,a ljudi to rade iz vise razloga. Pomodarstva,Neipunjenog i praznog zivota,zato sto vole da idu za tudjim idejama i prate gomilu,zato sto ubede sebe da tako treba i u to 100 posto veruju,a da tom prilikom nista ne osecaju za stvarima koje poseduju. Strip nikada nije bio u goroj fazi.Neznam sta je opasnije,nemati i zeleti ili imati previse i osecati mucninu od gomila svega toga. Na zalost u vecini stvari u zivotu samo mali deo ljudi prati i radi od srca ono zasta je predodredjen i rodjen,ostali su samo sateliti,koji su promasili svoju pravu planetu.
Zasto Hrcak ? Hrcak to sakuplja da bi pojeo,a ljudi to rade iz vise razloga. Pomodarstva,Neipunjenog i praznog zivota,zato sto vole da idu za tudjim idejama i prate gomilu,zato sto ubede sebe da tako treba i u to 100 posto veruju,a da tom prilikom nista ne osecaju za stvarima koje poseduju.
Ili zato što im je to merak i nemaju potrebu da od toga prave egzistencijalno-filozofski problem. Ljubav prema stripu nije toliko nedokučiva da bi se morala objašnjavati na ovako jadan i patetičan način kako se može pročitati iz gore navedenog posta.
Zasto Hrcak ? Hrcak to sakuplja da bi pojeo,a ljudi to rade iz vise razloga. Pomodarstva,Neipunjenog i praznog zivota,zato sto vole da idu za tudjim idejama i prate gomilu,zato sto ubede sebe da tako treba i u to 100 posto veruju,a da tom prilikom nista ne osecaju za stvarima koje poseduju. Strip nikada nije bio u goroj fazi.Neznam sta je opasnije,nemati i zeleti ili imati previse i osecati mucninu od gomila svega toga. Na zalost u vecini stvari u zivotu samo mali deo ljudi prati i radi od srca ono zasta je predodredjen i rodjen,ostali su samo sateliti,koji su promasili svoju pravu planetu.
Ma nije uopće poanta u tome tko i zašto to radi, već što si neki likovi poput timbera daju za pravo da drugima sole pamet....odakle njemu pravo, kao da nam je on svima tata i dao nam taj novac kojeg trošimo na stripove.
Ljudi, čemu ljubav prema stripu uzdizati na nivo krucijalnog egzistencijalnog problema, u sfere visoke filozofije... Izašao je Zagor maxi, želim ga imati, želim ga pročitati, ali on dođe 49 kn, nije malo, dapače. Ako se preračunam i imam love za to, kupit ću ga odmah, ako ne, sačekat ću ga u remitendi ili na aukcijama barem u pola cijene. Nema tu velike priče. Ima stvari koje su daleko važnije od stripova, a kupovina stripova mora se uklopiti u ono što ostane (ako ostane) kada se namire prioriteti.
Ok,svako ima pravo da radi sta hoce,ali poenta price je bila,da recimo jednu istu Zagorovu pricu na primer kupe u 5 razlicitih izdanja. Sustina svega toga je kupovati iz nekog drugog razloga a ne kupovati zbog citanja i ljubavi,jer ako je imas u Hc izdanju zasto onda meke korice i obrnuto.Zato opet mnoge kolekcije pucaju i zavrsavaju na aukcijama,jer su jednostavno bile suvisne. Kao i ova tema manje vise,jer svako raspolaze svojim novcem.Ali cemu bi onda sluzili forumi ako ne bi bilo svakakvih tema.
pozdrav svima!
Pa si sada nakon dvije godina to odjednom odlucio podijeliti s nama...sta se nisi ranije javio pa da jos neki ne naprave takvu gresku. Ovako mi se samo cini da se opet netko pravi pametan sa duplim nickom.
pozdrav svima!
Ajmo ovako, profesor-inz(Timber Bil na ovom forumu jer sam ja jedini koji je doživotno isključen) je jedan od najboljih i najsavesnijih prodavaca na tom sajtu Limundo. O tome govore i brojke:
Znači trenutno 538 različitih ljudi i nijedan protiv rekli su da TO JE TO. 1612 predmeta je otišlo i ko zna koliko van aukcija i niko nije rekao da sam ga zajebao.
Dobro pakujem a to što je tamo neki maloumni poštar probao da ugura strip u sanduče ipak nije u mom domenu, on bi to uradio i da sam strip spakovao u sendvič od čelične ploče.
Zato ti savetujem da ne lupaš mnogo i usput bilo bi lepo da se predstaviš pod kojim si nikom na Limundu.
Ajmo ovako, profesor-inz(Timber Bil na ovom forumu jer sam ja jedini koji je doživotno isključen) je jedan od najboljih i najsavesnijih prodavaca na tom sajtu Limundo. O tome govore i brojke:
Znači trenutno 538 različitih ljudi i nijedan protiv rekli su da TO JE TO. 1612 predmeta je otišlo i ko zna koliko van aukcija i niko nije rekao da sam ga zajebao.
Ti si u jednom trenutku imao 3 negativna komentara na Limundu, pa su ti ih ovi što drže taj sajt obrisali. Te fore prodavaj nekom drugom.
Ti si u jednom trenutku imao 3 negativna komentara na Limundu, pa su ti ih ovi što drže taj sajt obrisali. Te fore prodavaj nekom drugom.
Ne bih da ulazim u polemiku ko je kriv a ko nije ali što se tiče limunda ti je sajt za prodavce (koji donose pare) i kupci su obespravljeni. Meni je čovek prodao "glanc" strip. Ja mu dao POZITIVAN komentar sa blagom kritikom i njega mi izbrišu
Kažu mora da ide reklamacija! A to znači: vraćanje stripa nazad (nije definisano o čijem trošku), pa onda prodavac može da kaže ti si ovo sam uništio itd,itd....na kraju sam odustao.
Ukratko sajt je sra%%e i žalosno je što je preuzeo primat na stripovi.com kad su stripovi u pitanju.