Author |
Topic |
solar
Moderator
Croatia
21432 Posts
Member since 16/03/2004 |
|
Josip2000
Average Member
712 Posts
Member since 20/08/2014 |
Posted - 17/10/2014 : 23:13:49
|
quote: Originally posted by stasa10
Čitam topic i ne verujem..
Da se vratim jedno godinu dve unazad. Od ovog člana "prof inz" kupio sam na sajtu "limundo" jedan strip. Kena Parkera mislim, ocena odličan. Sve ok- komunikacija, molba da se sve lepo upakuje i obezbedi. Stiže strip. Čovek je obmotao samo dužu ivicu stripa belim A4 fotokopir- papirom i na istom nečitko ispisao adresu. Poštar valjda videvši tu brljotinu nad brljotinama (i pomislivši ko zna šta) ugurao ga u sanduče onako da viri na pola. Jedva sam ga izvukao. Ako je strip i bio odličan od njega je ostala krpa. Od svih kupoprodaja na svim sajtovima ova mi je ostala br. 1 u svakom smislu.
Slobodan zaključak: ovakav lik se verovatno ne kupa, ne brije, nosi iscepanu garderobu, budjave patike, znojavu majicu. Stan je neuredan, sudovi neoprani, frižider prljav sa otvorenom paštetom, u WCu nema toalet papira. I svakako poslednji koji bi trebalo da daje dijagnoze i nekom drži predavanja o bilo čemu.
pozdrav svima!
Stani, jesam dobro shvatio? Kupovao si od Timbera? Pa to je onda očekivano, samo što nisi imao koga da te upozori |
|
|
teller
Advanced Member
Slovenia
18897 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 18/10/2014 : 07:46:14
|
Da se vratim jedno godinu dve unazad. Od ovog člana "prof inz" kupio sam na sajtu "limundo" jedan strip. Kena Parkera mislim, ocena odličan. Sve ok- komunikacija, molba da se sve lepo upakuje i obezbedi. Stiže strip. Čovek je obmotao samo dužu ivicu stripa belim A4 fotokopir- papirom i na istom nečitko ispisao adresu. Poštar valjda videvši tu brljotinu nad brljotinama (i pomislivši ko zna šta) ugurao ga u sanduče onako da viri na pola. Jedva sam ga izvukao. Ako je strip i bio odličan od njega je ostala krpa. Od svih kupoprodaja na svim sajtovima ova mi je ostala br. 1 u svakom smislu.
Slobodan zaključak: ovakav lik se verovatno ne kupa, ne brije, nosi iscepanu garderobu, budjave patike, znojavu majicu. Stan je neuredan, sudovi neoprani, frižider prljav sa otvorenom paštetom, u WCu nema toalet papira. I svakako poslednji koji bi trebalo da daje dijagnoze i nekom drži predavanja o bilo čemu.
pozdrav svima!
toliko o hrckima...dobro je znat ko procjenjuje ljude... Hvala stasa10.. |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
Edited by - teller on 18/10/2014 07:47:42 |
|
|
teller
Advanced Member
Slovenia
18897 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 18/10/2014 : 07:49:17
|
pozdrav svima!
toliko o hrckima...dobro je znat ko procjenjuje ljude... |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
|
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
|
REJS
Senior Member
Serbia
2891 Posts
Member since 17/03/2008 |
Posted - 18/10/2014 : 11:27:02
|
Zasto Hrcak ? Hrcak to sakuplja da bi pojeo,a ljudi to rade iz vise razloga. Pomodarstva,Neipunjenog i praznog zivota,zato sto vole da idu za tudjim idejama i prate gomilu,zato sto ubede sebe da tako treba i u to 100 posto veruju,a da tom prilikom nista ne osecaju za stvarima koje poseduju. Strip nikada nije bio u goroj fazi.Neznam sta je opasnije,nemati i zeleti ili imati previse i osecati mucninu od gomila svega toga. Na zalost u vecini stvari u zivotu samo mali deo ljudi prati i radi od srca ono zasta je predodredjen i rodjen,ostali su samo sateliti,koji su promasili svoju pravu planetu. |
http://www.youtube.com/watch?v=C5qbvnqMClk
Izbacite Facepalm sprecite sukobe,givnite sansu miru !!!
|
|
|
vope
Senior Member
Montenegro
2967 Posts
Member since 21/12/2006 |
Posted - 18/10/2014 : 11:53:44
|
quote: Originally posted by REJS
Zasto Hrcak ? Hrcak to sakuplja da bi pojeo,a ljudi to rade iz vise razloga. Pomodarstva,Neipunjenog i praznog zivota,zato sto vole da idu za tudjim idejama i prate gomilu,zato sto ubede sebe da tako treba i u to 100 posto veruju,a da tom prilikom nista ne osecaju za stvarima koje poseduju.
Ili zato što im je to merak i nemaju potrebu da od toga prave egzistencijalno-filozofski problem. Ljubav prema stripu nije toliko nedokučiva da bi se morala objašnjavati na ovako jadan i patetičan način kako se može pročitati iz gore navedenog posta. |
... |
|
|
Josip2000
Average Member
712 Posts
Posted - 18/10/2014 : 12:33:36
|
quote: Originally posted by REJS
Zasto Hrcak ? Hrcak to sakuplja da bi pojeo,a ljudi to rade iz vise razloga. Pomodarstva,Neipunjenog i praznog zivota,zato sto vole da idu za tudjim idejama i prate gomilu,zato sto ubede sebe da tako treba i u to 100 posto veruju,a da tom prilikom nista ne osecaju za stvarima koje poseduju. Strip nikada nije bio u goroj fazi.Neznam sta je opasnije,nemati i zeleti ili imati previse i osecati mucninu od gomila svega toga. Na zalost u vecini stvari u zivotu samo mali deo ljudi prati i radi od srca ono zasta je predodredjen i rodjen,ostali su samo sateliti,koji su promasili svoju pravu planetu.
Ma nije uopće poanta u tome tko i zašto to radi, već što si neki likovi poput timbera daju za pravo da drugima sole pamet....odakle njemu pravo, kao da nam je on svima tata i dao nam taj novac kojeg trošimo na stripove. |
|
|
velka031
Advanced Member
Croatia
17018 Posts
Member since 18/03/2010 |
Posted - 18/10/2014 : 13:21:02
|
Ljudi, čemu ljubav prema stripu uzdizati na nivo krucijalnog egzistencijalnog problema, u sfere visoke filozofije... Izašao je Zagor maxi, želim ga imati, želim ga pročitati, ali on dođe 49 kn, nije malo, dapače. Ako se preračunam i imam love za to, kupit ću ga odmah, ako ne, sačekat ću ga u remitendi ili na aukcijama barem u pola cijene. Nema tu velike priče. Ima stvari koje su daleko važnije od stripova, a kupovina stripova mora se uklopiti u ono što ostane (ako ostane) kada se namire prioriteti. |
|
|
markotamara
Senior Member
Croatia
2783 Posts
Member since 26/05/2013 |
|
REJS
Senior Member
Serbia
2891 Posts
Member since 17/03/2008 |
Posted - 19/10/2014 : 00:23:42
|
Ok,svako ima pravo da radi sta hoce,ali poenta price je bila,da recimo jednu istu Zagorovu pricu na primer kupe u 5 razlicitih izdanja. Sustina svega toga je kupovati iz nekog drugog razloga a ne kupovati zbog citanja i ljubavi,jer ako je imas u Hc izdanju zasto onda meke korice i obrnuto.Zato opet mnoge kolekcije pucaju i zavrsavaju na aukcijama,jer su jednostavno bile suvisne. Kao i ova tema manje vise,jer svako raspolaze svojim novcem.Ali cemu bi onda sluzili forumi ako ne bi bilo svakakvih tema. |
http://www.youtube.com/watch?v=C5qbvnqMClk
Izbacite Facepalm sprecite sukobe,givnite sansu miru !!!
|
|
|
Otto Kraus
Average Member
Sweden
609 Posts
Member since 12/08/2010 |
Posted - 19/10/2014 : 02:56:17
|
pozdrav svima!
Pa si sada nakon dvije godina to odjednom odlucio podijeliti s nama...sta se nisi ranije javio pa da jos neki ne naprave takvu gresku. Ovako mi se samo cini da se opet netko pravi pametan sa duplim nickom.
|
|
|
Timber Bil
Senior Member
1068 Posts
Member since 02/10/2013 |
Posted - 19/10/2014 : 09:36:46
|
pozdrav svima!
Ajmo ovako, profesor-inz(Timber Bil na ovom forumu jer sam ja jedini koji je doživotno isključen) je jedan od najboljih i najsavesnijih prodavaca na tom sajtu Limundo. O tome govore i brojke:
http://www.limundo.com/Clan/profesor-inz
Znači trenutno 538 različitih ljudi i nijedan protiv rekli su da TO JE TO. 1612 predmeta je otišlo i ko zna koliko van aukcija i niko nije rekao da sam ga zajebao.
Dobro pakujem a to što je tamo neki maloumni poštar probao da ugura strip u sanduče ipak nije u mom domenu, on bi to uradio i da sam strip spakovao u sendvič od čelične ploče.
Zato ti savetujem da ne lupaš mnogo i usput bilo bi lepo da se predstaviš pod kojim si nikom na Limundu. |
|
|
Timber Bil
Senior Member
1068 Posts
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
Posted - 19/10/2014 : 10:21:56
|
Sada sam bacio pogled i stvarno je profesor-inz uzoran limundovac. Izgleda da je ono poštar svojom nepažnjom zajebao strip. |
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
|
|
Josip2000
Average Member
712 Posts
|
Timber Bil
Senior Member
1068 Posts
Posted - 19/10/2014 : 11:36:36
|
quote: Originally posted by Josip2000
Nebi me cudilo da je to i prije pakovanja bila krpa, ipak se zna tko je i sto je timber
Ko je to Timber? Da čujem, mozda nisam znao. Ti bre ne znaš ni dva Zagorova stripa da nabrojiš, a praviš se pametan. |
|
|
goksi
Senior Member
Serbia
1950 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 19/10/2014 : 13:05:34
|
quote: Originally posted by Timber Bil
Ajmo ovako, profesor-inz(Timber Bil na ovom forumu jer sam ja jedini koji je doživotno isključen) je jedan od najboljih i najsavesnijih prodavaca na tom sajtu Limundo. O tome govore i brojke:
Znači trenutno 538 različitih ljudi i nijedan protiv rekli su da TO JE TO. 1612 predmeta je otišlo i ko zna koliko van aukcija i niko nije rekao da sam ga zajebao.
Ti si u jednom trenutku imao 3 negativna komentara na Limundu, pa su ti ih ovi što drže taj sajt obrisali. Te fore prodavaj nekom drugom. |
|
|
Josip2000
Average Member
712 Posts
Posted - 19/10/2014 : 13:09:33
|
quote: Originally posted by goksi
quote: Originally posted by Timber Bil
Ti si u jednom trenutku imao 3 negativna komentara na Limundu, pa su ti ih ovi što drže taj sajt obrisali. Te fore prodavaj nekom drugom.
A tu smo znači......timber uhvaćen u laži..... |
|
|
velka031
Advanced Member
Croatia
17018 Posts
Member since 18/03/2010 |
|
Josip2000
Average Member
712 Posts
Posted - 19/10/2014 : 13:42:11
|
quote: Originally posted by velka031
Joj, ljudi, moram vam reći da imate PM za rješavanje osobnih "stvari"
a ne, ne, prevaranti moraju biti otkriveni narodu.... |
|
|
miskod66
New Member
Serbia
170 Posts
Member since 13/04/2010 |
Posted - 19/10/2014 : 14:59:06
|
Ne bih da ulazim u polemiku ko je kriv a ko nije ali što se tiče limunda ti je sajt za prodavce (koji donose pare) i kupci su obespravljeni. Meni je čovek prodao "glanc" strip. Ja mu dao POZITIVAN komentar sa blagom kritikom i njega mi izbrišu
|
|
|
miskod66
New Member
Serbia
170 Posts
Member since 13/04/2010 |
Posted - 19/10/2014 : 15:03:37
|
Kažu mora da ide reklamacija! A to znači: vraćanje stripa nazad (nije definisano o čijem trošku), pa onda prodavac može da kaže ti si ovo sam uništio itd,itd....na kraju sam odustao.
Ukratko sajt je sra%%e i žalosno je što je preuzeo primat na stripovi.com kad su stripovi u pitanju. |
|
|
Josip2000
Average Member
712 Posts
|
trolodtroje
Advanced Member
3271 Posts
Member since 14/09/2010 |
|