Author |
Topic |
velka031
Advanced Member
Croatia
17012 Posts
Member since 18/03/2010 |
|
going going
Advanced Member
Serbia
11867 Posts
Member since 24/04/2012 |
Posted - 07/10/2014 : 22:47:19
|
Ja bih uzimao sigurno! Libellus je preskup, a ne verujem da mnogo ljudi sa srpskog trzista kupuje Libellusovo izdanje.
A sigurno ce biti jos zainteresovanih zato sto je Veseli sada krenuo da izbacuje Martija od prvog broja. Cena 500, 600 dinara mislim da bi bila odgovarajuca.
|
|
|
Quebrasco
Stripovi.com suradnik
Croatia
2210 Posts
Member since 26/03/2008 |
Posted - 07/10/2014 : 23:20:14
|
quote: Originally posted by Timber Bil
Eto Colte, svi bi uzimali PIBD, rekoh ti to bi bila prava stvar, a ti promašiš ceo fudbal sa Saguarom.
Nemoj tako... Saguaro je pun pogodak , ja ga uzimam (a uz'o bi i Džudasa i Đila i PIBD i treću knjigu Traper Kerryja...) |
Takav je skot bio Alan |
|
|
wesskowaz
Advanced Member
Serbia
11505 Posts
Member since 10/07/2007 |
|
going going
Advanced Member
Serbia
11867 Posts
Member since 24/04/2012 |
Posted - 07/10/2014 : 23:26:53
|
quote: Originally posted by Quebrasco
Eto Colte, svi bi uzimali PIBD, rekoh ti to bi bila prava stvar, a ti promašiš ceo fudbal sa Saguarom.
Nemoj tako... Saguaro je pun pogodak , ja ga uzimam (a uz'o bi i Džudasa i Đila i PIBD i treću knjigu Traper Kerryja...)
Slazem se za Saguara vrlo interesantan strip i brzo te uvuce u svoj svet. Svakako mu treba dati sansu. |
|
|
velka031
Advanced Member
Croatia
17012 Posts
Member since 18/03/2010 |
|
legaz
Senior Member
Serbia
2417 Posts
Member since 13/08/2009 |
|
DzekDenijels
Senior Member
Serbia
2473 Posts
Member since 26/07/2009 |
|
zlatan bihac
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
7718 Posts
Member since 24/03/2009 |
Posted - 08/10/2014 : 09:13:55
|
ovi stripovi imaju od 130 pa do 180 stranica...zavisno od broja...znači, nešto više stranica od karavana i greystorma koji su koštali oko 3,5 eura...vjerovatno su i autorske prava skuplja za priče od ova dva mini serijala je su ipak priče barem dijelom dio serijala od martija koji je opet popularniji od gore navedenih kratkih serijala...
ako ništa,makar ne bi morali previše truda uložiti u prevod jer ima libelusovih izdanja...
možda bi neka cijena do 5 eura bila realna...
sad je pitanje da li bi se to prodavalo u toj mjeri jer već libelus to izdaje kod nas,dok opet ona dva PP kratka serijala nije niko izdavao pa i nije bila neka extra prodaja...navodno... mada, opet ponavljam, ipak su priče dio serijala martija, pa vjerujem da bi se našla neka skupina od 300-400 kupaca koji bi to uzimali..
|
|
|
djukak
Senior Member
2932 Posts
Member since 28/04/2005 |
Posted - 08/10/2014 : 09:26:39
|
Kupujem sigurno... |
They have money for wars, but can't feed the poor!
Allow me to introduce first, Makaveli the Don. |
Edited by - djukak on 08/10/2014 09:26:54 |
|
|
Oki
Advanced Member
Croatia
5292 Posts
Member since 10/02/2011 |
Posted - 08/10/2014 : 09:48:57
|
Budimo realni...meni odličan i vrhunski strip Greystorm koji je tematikom mnogo zanimljiviji i bolji strip od PIBD se jedva prodavao u mizernim nakladama,pa ne vidim kako bi ovo uspjelo makar i SC varijanti? ...inače, pročitao sam sve Libellusove brojeve i niti jedan me nije nešto posebno oduševio,da budem iskren najviše mi u sječanju ostala ona priča sa žabama vanzemaljcima. (komplet sam nakon čitanja i prodao,a pošto patim od sindroma hrčak;) ponovo sam nabavio prva tri broja u slučaju da mi ipak puhne da ponovo skupljam komplet) PIBD su prvenstveno za ljubitelje Martina Misterije, mix stvarnih ličnosti i činjeca iz povijesti s fantastikom, jedino što nema MM-a, pošto se radnja odvija kroz više stoljeća u prošlosti,pa tko voli nek izvoli...ja teško. |
|
|
Cromwell
Advanced Member
Croatia
4313 Posts
Member since 10/09/2011 |
Posted - 08/10/2014 : 09:57:42
|
Kupovao bih. Prilično dobra bonellijana. Saguaro koncept. Jebiga može i ako mora biti par(sto) kuna(dinara) skuplje. Ali znam da Colt pita zato da malo potkuri Timbača. |
Bok, kako si.
|
|
|
Timber Bil
Senior Member
1068 Posts
Member since 02/10/2013 |
Posted - 08/10/2014 : 11:18:20
|
quote: Originally posted by Oki
Budimo realni...meni odličan i vrhunski strip Greystorm koji je tematikom mnogo zanimljiviji i bolji strip od PIBD se jedva prodavao u mizernim nakladama,pa ne vidim kako bi ovo uspjelo makar i SC varijanti? ...inače, pročitao sam sve Libellusove brojeve i niti jedan me nije nešto posebno oduševio,da budem iskren najviše mi u sječanju ostala ona priča sa žabama vanzemaljcima. (komplet sam nakon čitanja i prodao,a pošto patim od sindroma hrčak;) ponovo sam nabavio prva tri broja u slučaju da mi ipak puhne da ponovo skupljam komplet) PIBD su prvenstveno za ljubitelje Martina Misterije, mix stvarnih ličnosti i činjeca iz povijesti s fantastikom, jedino što nema MM-a, pošto se radnja odvija kroz više stoljeća u prošlosti,pa tko voli nek izvoli...ja teško.
Pazi za mene je Marti Misterija sranje od serijala, a PIBD apsolutno nemaju nikakve veze sa Martijem u suštini, PIBD su zaista odličan serijal. |
|
|
Zoroasterixx
Advanced Member
Croatia
3463 Posts
Member since 17/02/2014 |
Posted - 08/10/2014 : 11:38:07
|
Budimo realni...meni odličan i vrhunski strip Greystorm koji je tematikom mnogo zanimljiviji i bolji strip od PIBD se jedva prodavao u mizernim nakladama,pa ne vidim kako bi ovo uspjelo makar i SC varijanti? ...inače, pročitao sam sve Libellusove brojeve i niti jedan me nije nešto posebno oduševio,da budem iskren najviše mi u sječanju ostala ona priča sa žabama vanzemaljcima. (komplet sam nakon čitanja i prodao,a pošto patim od sindroma hrčak;) ponovo sam nabavio prva tri broja u slučaju da mi ipak puhne da ponovo skupljam komplet) PIBD su prvenstveno za ljubitelje Martina Misterije, mix stvarnih ličnosti i činjeca iz povijesti s fantastikom, jedino što nema MM-a, pošto se radnja odvija kroz više stoljeća u prošlosti,pa tko voli nek izvoli...ja teško.
Pazi za mene je Marti Misterija sranje od serijala, a PIBD apsolutno nemaju nikakve veze sa Martijem u suštini, PIBD su zaista odličan serijal.
Odakle sad nekom Marti može biti sranje, a nekakav njegov spinoff odličan, malo mi je to čudno... |
|
|
Timber Bil
Senior Member
1068 Posts
Posted - 08/10/2014 : 12:09:47
|
quote: Originally posted by Zoroasterixx
Pazi za mene je Marti Misterija sranje od serijala, a PIBD apsolutno nemaju nikakve veze sa Martijem u suštini, PIBD su zaista odličan serijal.
Odakle sad nekom Marti može biti sranje, a nekakav njegov spinoff odličan, malo mi je to čudno...
PIBD koliko vidim u prvih 16 epizoda su smestrne u 17, 18 i 19 vek, dosadnog Martija i onog majmuna i one plave kurvetine nema nigde, junaci su ćivopisniji, uglavnom puno istorijskih ličnosti, sve je drugčije. Baza Drugdje mi se sviđa i na Zagoru, a ova Trevisova je odvratna, previše moderna, imaginarna...Ne volim to koliko onaj smek prohujalih vremena. |
|
|
feka82
Senior Member
Bosnia and Herzegovina
2647 Posts
Member since 03/01/2008 |
|
Colt
stripovi.com kum
3296 Posts
Member since 18/10/2001 |
|
jaki
Advanced Member
Croatia
26822 Posts
Member since 13/03/2004 |
|
Oki
Advanced Member
Croatia
5292 Posts
Posted - 08/10/2014 : 13:48:55
|
@Timber Bil Ma jednog dana kada pročitaš jedno 10 Misterijinih epizoda,pa nakon toga jedno 10 PIBD ...vidjeti češ da ti je sve to rađeno po istom receptu,a godina u kojoj teče radnja unutar epizoda uopće nije bitna...;) |
|
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
Posted - 08/10/2014 : 13:54:54
|
Zato se nisam odlučio na skupljanje PIBD jer me MM nije nikada zanimao i odmah sve na tu shemu otpisujem u startu. |
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
|
|
markotamara
Senior Member
Croatia
2783 Posts
Member since 26/05/2013 |
|
Timber Bil
Senior Member
1068 Posts
Posted - 08/10/2014 : 14:21:06
|
@Timber Bil Ma jednog dana kada pročitaš jedno 10 Misterijinih epizoda,pa nakon toga jedno 10 PIBD ...vidjeti češ da ti je sve to rađeno po istom receptu,a godina u kojoj teče radnja unutar epizoda uopće nije bitna...;)
Verovao ili ne pročitao sam sve objavljeno od MM na ovim prostorima, ništa naročito. |
|
|
Oki
Advanced Member
Croatia
5292 Posts
Posted - 08/10/2014 : 14:33:07
|
@Timber Bil Ma jednog dana kada pročitaš jedno 10 Misterijinih epizoda,pa nakon toga jedno 10 PIBD ...vidjeti češ da ti je sve to rađeno po istom receptu,a godina u kojoj teče radnja unutar epizoda uopće nije bitna...;)
Verovao ili ne pročitao sam sve objavljeno od MM na ovim prostorima, ništa naročito.
Ali koliko si epizoda PIBD pročitao da bi znao razliku? Ja s ponosom mogu reći da sam pročitao sve koje su izašle na ovim prostorima... |
|
|
djukak
Senior Member
2932 Posts
Member since 28/04/2005 |
Posted - 08/10/2014 : 14:53:42
|
quote: Originally posted by Colt
Agent SBE za strana trzista mi prilicno brzo dobio odgovor da su prava na SdA za Srbiju odavno uzeta. Toliko o tome.
Jel se zezaš il obiljno? Nemoguće da je to uradio LL...
|
They have money for wars, but can't feed the poor!
Allow me to introduce first, Makaveli the Don. |
|
|
Colt
stripovi.com kum
3296 Posts
Member since 18/10/2001 |
|
Topic |
|