forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Tema dana: Ljudska prava i sloboda izbora
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 47

manhunter
Moderator

Switzerland
26026 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 23/09/2016 : 17:53:00  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:
Originally posted by mladjo

eto me nazad. Ajmo mir svi:))
sad sam se vrnul tek nazad na komp, a ono o dalmošima i hercegovcima je napisano nakon mog upozorenja, tako da sam to tek sad vidio.

????
Sad me dovodiš u nezgodnu situaciju...

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 23/09/2016 : 17:58:26  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
aha, ti si u međuvremenu rekao da ga nećeš udaljiti.
ma dobro, ajde nije priša (makar te šeme ovi su ovakvi, oni su ovakvi mi užasno idu na živce) ali sad fakat mu i ja dajem posljednje upozorenje.

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26026 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 23/09/2016 : 18:03:12  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
Ma ja bih ga udaljio, ali ti si ga upozorio POSLE onoga što je napisao za Dalmatince, pa zato nisam. Šta je bilo u tom sendviču?

Nebitno, sad ima dva upozorenja. :)

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Edited by - manhunter on 23/09/2016 18:04:03
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 23/09/2016 : 18:09:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message
quote:

Čekaj malo znači taj crtić je sve što ti imaš za ponuditi?
pa gdje je tu dokaz od svjetskih stručnjaka?
Ovo je samo isječak iz crtića koji govori o bibliji.
Jel' imaš neke stručne članke, izjave, mišljenja, interviewu?
Znači sve ti se temelji na tom crtiću?
Pa otkud ti da je to mišljenje svjetske znanstvene organizacije?

To je znanstveno edukativni crtic koji sluzi za informiranje nekih ljudi koji jos uvijek misle da je homusexualnost izbor,koji su jos uvijek ostali na Freudovim teorijama o odrastanju bez oca,pre blaga majka ili slicne stvari!

Na kraju videa pise da je to misljenje Svjetske zdravstvene organizacije,kad sam bio mali ja sam gledao puno takvih znanstveno edukativnih crtica,ne o homosexualcima ali recimo o tome kako se organizam bori protiv bolesti i slicne stvati!
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 23/09/2016 : 18:12:54  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
quote:
Originally posted by manhunter

Ma ja bih ga udaljio, ali ti si ga upozorio POSLE onoga što je napisao za Dalmatince, pa zato nisam. Šta je bilo u tom sendviču?

Nebitno, sad ima dva upozorenja. :)

Ujbte fakat :D Sorry:))
ma dobro, bolje dva posljednje upozorenja nego samo jedno :D

P.S. zaprljal sam tastaturu jbmtr arhghrghr

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 23/09/2016 : 18:19:06  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
quote:
Originally posted by tihomirduras

quote:

Ja mislim da je najveći broj homoseksualaca među vegetarijancima i veganima.
I muškim ljubiteljima Britny Spears.
A još ako su rođeni kao peto ili šesto muško dijete...ma takvi klinci su osuđeni u startu.

nego mene brine nešto drugo. sused na viksi u petrinji ima pet kćeri. jel' vrijedi i za njih ova spika o homićima? znači što je više kćeri to su veće šanse da će najmlađa biti gej?
sad kad malo razmislim, ova najmlađa roka rakiju više nego itko, ide po tekmama i završila je za strojarskog tehničara.
Vidiš, vidiš...

gdje imaš vikendicu? ne pitam zbog tebe već zbog susjede

Ma niš od toga prika, nemoj se ni truditi.
Četiri su udane ali ova najmlađa nije.
nikako da je netko ulovi s nekim dečkom.
uvijek je s curama.
i sve te cure nose kratku kosu.
sumnjivo mi je to.
a osim toga, mala se zove Saša.
kakvo je to ime, ne mreš reći je li ona muško ili žensko.
Kažem ti, mala je problem.

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 23/09/2016 : 18:21:41  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
http://www.index.hr/vijesti/clanak/crkva-preko-filozofskog-fakulteta-sprema-udar-na-drustvo/921439.aspx

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 23/09/2016 : 18:23:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message
quote:
Originally posted by lwood

http://www.index.hr/vijesti/clanak/crkva-preko-filozofskog-fakulteta-sprema-udar-na-drustvo/921439.aspx

Kako su ovo najavili to zvuci kao najava apokalipse!
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 23/09/2016 : 18:25:45  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by Rahazlam

quote:

pa rič apokalipsa i nije toliko daleko

Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 23/09/2016 : 18:42:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by Rahazlam

quote:

pa rič apokalipsa i nije toliko daleko

Na pocetku pise da je nekakvo istrazivanje pokazalo da su mladi sve vise konzervativni,to nije istina,mladi sve vise naginju liberalizmu,i sto vise idemo u buducnost to religija sve vise i vise gubi moc a mladi postaju sve vise liberalbiji!
Go to Top of Page

Amos
Senior Member

Croatia
2896 Posts

Member since 03/01/2011

Posted - 23/09/2016 : 20:01:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Amos a Private Message
quote:
Originally posted by NESVRSTANI

quote:
Originally posted by Amos

quote:
Originally posted by NESVRSTANI

quote:
Originally posted by kiky

da budem jasniji; moj kurac ne pripada meni, ja na njega jedva imam pravo, on više nego pripada kardinalu bozaniću. isto je i sa ženskom pizdom, ona je crkveno vlasništvo. ne žensko. kardinal bozanić je tu da usmjerava moj kurac i kazuje u koju točno rupu i koliko puta smije ući. skrene li moj kurac u krivu rupu, ja zastranjujem.

Čekaj, jel to onda i moj kurac Bozanićev?
Koliko kuraca taj Bozanić ima?
I znači li to kad Bozanić dirka dačke nije peder nego to u stvari Bozanić masturbira, ako su već svi kurci njegovi?

Inače, moran se složit s tobon, Amosov prikaz ženine uloge u društvu mi je stravičan. Žena=krmača.

Ovo s Bozanićem i kurcima te stavlja u Rahin rang dedukcije.

Međutim, pustimo sada to na stranu.
Zanima me di sam ja to izjednačio žene s krmačama?

Ovo s Bozanićen i penisima je čista zajebancija.
Nema tu ni d od dedukcije.

Šta se izjednačavanja žena i krmača tiče, upravo to šta ti ne razumiš da si ih ti, a ne ja izjednačija je razlog zašto san napisa da mi je tvoj upis stravičan.
Upravo stil u kojen je ono napisano je ono šta meni smeta, jer neko će ono pročitat kao uzdizanje žene, a ja u onome vidin samo "smještanje žene gdje joj je i mjesto"

Pakiraš mi, a?
Ja pišem o poštovanju između muškarca i žene, a ti vidiš krmače..

I što je ovo sa stilom? Čini mi se da ti nije problem što sam rekao nego stil kojim sam rekao?

Sve skupa nerazumljiva i zbunjena stajališta.
Od tebe sam očekivao više.

Uža san gledati Inspektora Rexa, ali odusta san kad su prominili pasa.
Go to Top of Page

kucak
Average Member

Niue
757 Posts

Member since 03/02/2011

Posted - 23/09/2016 : 20:10:27  Show Profile Show Extended Profile  Send kucak a Private Message
https://www.bitno.net/obitelj/evo-zasto-volim-svoju-zenu/

Ispravljeno! Dok ne smislim nešto bolje..
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 23/09/2016 : 20:35:59  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
https://www.bitno.net/vijesti/svijet/srce-padre-pija-napusta-italiju/

raskomadat čovika pa ga slat unaokolo.
ma krasno. i to bi tribali bit moralni uzori?

Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 23/09/2016 : 20:40:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message
Ah,bitno.net...
Go to Top of Page

kucak
Average Member

Niue
757 Posts

Member since 03/02/2011

Posted - 23/09/2016 : 20:45:54  Show Profile Show Extended Profile  Send kucak a Private Message
Što Biblija uči o braku? Brak je trajna zajednica muškarca i žene. U Bibliji piše: Stoga će čovjek ostaviti oca i majku da prione uza svoju ženu; i dvoje njih bit će jedno tijelo? Tako više nisu dvoje, nego jedno tijelo. Što, dakle, Bog združi, čovjek neka ne rastavlja. (Matej 19,5.6 JB)
Kako bi se muževi trebali odnositi prema svojim suprugama? U Bibliji piše: Muževi, ljubite svoje žene kao što je Krist ljubio Crkvu te sebe predao za nju da je posveti, očistivši je kupelji vode uz riječ te sebi predvede Crkvu slavnu, bez ljage i nabora ili čega takva, nego da bude sveta i bez mane. Tako treba da i muževi ljube svoje žene kao svoja tijela. Tko ljubi svoju ženu, sebe ljubi. (Efežanima 5, 25-28 JB)

Muževi trebaju poštovati svoje supruge. U Bibliji piše: Tako i vi, muževi, obazrivo živite sa svojim ženama, kao sa slabijim spolom, te im iskazujte čast kao subaštinicima milosti Života da ne spriječite svojih molitava. (1 Petrova 3,7 JB)

Kako se žene trebaju odnositi prema svojim muževima? U Bibliji piše: Žene svojim muževima kao Gospodinu! Jer muž je glava žene kao i Krist Glava Crkve – On, Spasitelj Tijela. Pa kao što se Crkva podlaže Kristu, tako i žene muževima u svemu! (Efežanima 5,22-24 JB)

Znači li to da žena mora biti podložna? Ne! Brak podrazumijeva pokornost jedno prema drugome u ljubavi. U Bibliji piše: Podložni budite jedni drugima u strahu Kristovu! (Efežanima 5,21 JB)

Biblija zabranjuje verbalno i fizičko zlostavljanje supružnika. U Bibliji piše: Muževi, ljubite svoje žene i ne budite osorni prema njima. (Kološanima 3,19 JB)

Za uspješan brak potrebno je odmah riješiti nesporazume. U Bibliji piše: Srdite se, ali ne griješite! Sunce nek ne zađe nad vašom srdžbom. (Efežanima 4,26 JB)

Nastojte da vaš odnos napreduje u jedinstvu i razumijevanju. U Bibliji piše: Podnosite jedni druge u ljubavi; trudite se sačuvati jedinstvo Duha svezom mira! (Efežanima 4,2.3 JB)

Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
13067 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 23/09/2016 : 21:03:37  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message
Da se i ja uključim u ovu smislenu raspravau o Dalmatincima i Hercegovcima.

Zašto se obično drkanje naziva drkica. Čemu tepanje!?

Have mercy
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 23/09/2016 : 21:12:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message
quote:
Originally posted by izivko

Da se i ja uključim u ovu smislenu raspravau o Dalmatincima i Hercegovcima.

Zašto se obično drkanje naziva drkica. Čemu tepanje!?

Uopce nije bilo rasprave o dalmatincima i hercegovcima...

Drkica,drkanje,mastrubacija...Svejedno je!
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 23/09/2016 : 22:29:48  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message
Moderatori i ostali, prestanite se zabavljati na mojoj temi dok ona gori gorućim pitanjima.
Kad mačke nema miševi kolo poveli :)

~ Prvo suputnik onda put ~
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 25/09/2016 : 09:24:17  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
u jučerašnjem izdanju SD
http://misija.slobodnadalmacija.hr/bastina/clanak/ID/26016/40-DANA-ZA-ZIVOT-Mi-smo-feministi-jer-pobacaj-je-i-nasilje-nad-zenom

Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7368 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 25/09/2016 : 10:21:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message
pazite, ne treba sumnjati da velečasni amos poštuje žene, ali samo žene koje se kreću u strogo zadanim kršćanskim okvirima; žene koje su se odlučile strogo podrediti, biti domačice, rađalice i koje su odlučile se predati muškarcu, bogu i crkvi. stoga se na svaki spomen ženske emancipatorske ideje dotičnom diže kosa na glavi do te mjere da feminizam samo tako proglasi zajednicom poludjelih i izgubljenih pojedinki (u nedostaku i nemogućnosti bilo kakvog suvislijeg i argumentiranijeg načina govora). ali tome u prilog idu i sve ove vjerske poslanice/citati kojima nas zasipaju veliki forumski katolici na nekoliko posljednjih stranica ovoga topika. oni ih smatraju, naravno, jako romantičnim pa čak i ljubavnim napjevima. no... sve je to puno ozbiljnije i u svemu tome vam se zapravo ocrtavaju stroge naredbe u svrhu očuvanja braka pod svaku cijenu, cijenu gubitka samog sebe, cijenu pokoravanja i cijenu podnošenja bračnog druga (bljuf!). jer jednom kada se sklopi brak između muškarca i žene, onda to postaje institucija koja samog tog muškarca i ženu prevazilazi, nadvisuje. brak postaje nešto puno više, važnije i vrednije od samih osoba koji su ga sklopili. funkcija supružnika u braku je čisto pokorna i mehanička (jer su već unaprijed strogo određene njihove uloge u tom braku). evo, još samo jedan dokaz koliko krščanska tradicija nisko rangira i vrednuje čovjeka kao takvog.
Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6321 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 25/09/2016 : 11:22:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message
Dosta vas je ovdje neutemeljeno napalo Rahazlama zbog onog crtića. Isječak je iz dokumentarnog filma 'For the Bible tells me so' koji prati pet kršćanskih obitelji koje imaju homoseksualne članove, tj. djecu. Koliko sam razumio nije propaganda, nego istraživanje kako se takve obitelji nose s tim.

http://www.imdb.com/title/tt0912583/

A za ovu njegovu tvrdnju, jako je lako pronaći na internetu da je to stvarno znanstvena teorija. Puno je linkova, evo samo jedan:

http://www.sciencefocus.com/feature/life/gay-genetics

I isječak koji govori o tome:

'In 1996 Blanchard and Professor Tony Bogaert revealed a peculiar phenomenon: the more older brothers a boy has, the greater their chances of being homosexual. This ‘fraternal birth order effect’ meant that each subsequent brother increases the odds of being gay by 33 per cent. An only child has a two per cent chance, but with 10 brothers the odds are over 20 per cent. But why the increasing odds? Blanchard believes it’s related to how a mother’s body protects itself when pregnant with a son.

“There’s only one system in the mother that would have the ‘memory’ to know how many male foetuses she’s previously carried: the immune system,” says Professor Blanchard. According to his theory, a mother’s immune system keeps track of the number of sons she’s already had, producing antibodies to protect her against male-specific proteins entering her bloodstream, which often occurs during childbirth. As the mother’s level of immunisation increases with each son, so too do the chances of variation from typical sexual orientation as, in theory, the mother’s antibodies could cross the placenta and neutralise proteins that her son needs for normal sexual development.

Many of these male-specific proteins are found on the Y chromosome, DNA that’s foreign to females. “A lot of male-specific proteins are preferentially expressed in the testes and have a crucial role in sperm development,” says Blanchard. “Some are expressed in the foetal brain for reasons that no-one has established, but you wouldn’t expect them to be expressed without a reason.”

Blanchard believes that homosexuality is “100 per cent biological”, and estimates that the fraternal birth order effect accounts for 15-30 per cent of gay men in the population.'

A ovo je otac teorije, tako da mislim da ste u ovom slučaju nepotrebno napali Rahazlama:

https://en.wikipedia.org/wiki/Ray_Blanchard

Naravno, to ne opravdava njegov nezreo nastup, ali eto, pogledao sam film koji je linkao pa mi je bilo čudno da onako reagirate, stvarno nije vjerska propaganda.

Jubilarni Polo 10!http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=51213
Go to Top of Page

Sneaksie Thiefsie
Advanced Member

4978 Posts

Member since 22/04/2008

Posted - 25/09/2016 : 11:52:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Sneaksie Thiefsie a Private Message
nema zene koja je protiv abortusa
mozda samo neka koju niko ne mrce

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 25/09/2016 : 11:53:07  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by kiky

pazite, ne treba sumnjati da velečasni amos poštuje žene, ali samo žene koje se kreću u strogo zadanim kršćanskim okvirima; žene koje su se odlučile strogo podrediti, biti domačice, rađalice i koje su odlučile se predati muškarcu, bogu i crkvi. stoga se na svaki spomen ženske emancipatorske ideje dotičnom diže kosa na glavi do te mjere da feminizam samo tako proglasi zajednicom poludjelih i izgubljenih pojedinki (u nedostaku i nemogućnosti bilo kakvog suvislijeg i argumentiranijeg načina govora). ali tome u prilog idu i sve ove vjerske poslanice/citati kojima nas zasipaju veliki forumski katolici na nekoliko posljednjih stranica ovoga topika. oni ih smatraju, naravno, jako romantičnim pa čak i ljubavnim napjevima. no... sve je to puno ozbiljnije i u svemu tome vam se zapravo ocrtavaju stroge naredbe u svrhu očuvanja braka pod svaku cijenu, cijenu gubitka samog sebe, cijenu pokoravanja i cijenu podnošenja bračnog druga (bljuf!). jer jednom kada se sklopi brak između muškarca i žene, onda to postaje institucija koja samog tog muškarca i ženu prevazilazi, nadvisuje. brak postaje nešto puno više, važnije i vrednije od samih osoba koji su ga sklopili. funkcija supružnika u braku je čisto pokorna i mehanička (jer su već unaprijed strogo određene njihove uloge u tom braku). evo, još samo jedan dokaz koliko krščanska tradicija nisko rangira i vrednuje čovjeka kao takvog.

koliko i kišne gliste...

Go to Top of Page

kucak
Average Member

Niue
757 Posts

Member since 03/02/2011

Posted - 25/09/2016 : 12:18:27  Show Profile Show Extended Profile  Send kucak a Private Message
Amosu svi možemo zavidit kako ima lijepu obitelj. Veliku obitelj. I to je jedini i pravi uspjeh u životu. Amose, koliko djece, usput? Negdje sam bio pročitao ali se ne sjećam. Kod mene dva lijepa sina, bit će još ako Bog da..

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 25/09/2016 : 12:26:12  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
ne skreči s teme

Go to Top of Page
Page: of 47 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.28 seconds. Snitz Forums 2000