Author |
Topic |
lwood
Advanced Member
Colombia
47132 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 08/02/2016 : 20:02:04
|
quote: Originally posted by drogsy
quote: Originally posted by lwood
Ali evo, da sam premijer/mimistar zdravstva/kaj god ne bih zabranio abortus, već bih uveo bih uveo obvezatnu naplatu istog u iznosu od minimalno 50/60 tisuća kuna, čisto zbog toga što mentalno nisam hitler :) pa ko voli...
tak je nek se štanca sirotinja. triba neko i radit jelde? a sirote male bogatašice bi išle po okolnim skijalištima i usput abortirale. pametna ti ideja nema šta
Nije baš da sirotinja ide obavljati abortuse za 3 000 kuna, kao u članku koji si stavio par stranica ranije, jelde?
I da, normalno da mi je ideja pametna, jer svatko tko je dovoljno pametan da zaključi da ne može uzdržavati djecu, neće ju ni napraviti. Recimo, imaš li ti djece?
na kojoj planeti ti živiš? pa najviše se i štancaju najsiromašniji |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
drogsy
stripovi.com suradnik
Croatia
4740 Posts
Member since 27/12/2009 |
Posted - 08/02/2016 : 20:07:00
|
Ali evo, da sam premijer/mimistar zdravstva/kaj god ne bih zabranio abortus, već bih uveo bih uveo obvezatnu naplatu istog u iznosu od minimalno 50/60 tisuća kuna, čisto zbog toga što mentalno nisam hitler :) pa ko voli...
tak je nek se štanca sirotinja. triba neko i radit jelde? a sirote male bogatašice bi išle po okolnim skijalištima i usput abortirale. pametna ti ideja nema šta
Nije baš da sirotinja ide obavljati abortuse za 3 000 kuna, kao u članku koji si stavio par stranica ranije, jelde?
I da, normalno da mi je ideja pametna, jer svatko tko je dovoljno pametan da zaključi da ne može uzdržavati djecu, neće ju ni napraviti. Recimo, imaš li ti djece?
na kojoj planeti ti živiš? pa najviše se i štancaju najsiromašniji
Na planeti ne baš previše pametnih očajnika, hvala što si me podsjetio na to. i nisi odgovorio na mojje pitanje
|
Go kneel and weep
|
|
|
Giuda Ballerino
Senior Member
Japan
2627 Posts
Member since 02/03/2014 |
Posted - 08/02/2016 : 20:07:12
|
Ja se držim pravila "zajebo si, snosi posljedice", a abortus je jedno prilično jeftino, licemjerno rješenje problema, jer dobar dio onih koji su za abortus su ujedno i vegetarijanci, i žao im je ubiti životinju radi prehrane, ali eto, oke je ubiti fetus, jer je to ipak samo fetus. Nije da bi to jednog dana moglo biti neko talentirano i korisno dijete...
o tome se radi, uglavnom.
quote:
Ok, savršeno shvaćam žene koje su silovane, i u tom slučaju sam dosta tolerantan, ali inače mi se ovakvo zalaganje za abortus sa argumenmtima tipa "protiv svih zabrana" stvarno gadi i ide na kurac. Hajmo onda i od-zabranit silovanje
Slazem se i sa abortusom kod silovanja i o penjanju na kitsona.
|
Kaizoku ou ni ore wa naru! |
|
|
Tutta
Advanced Member
Germany
32401 Posts
Member since 19/02/2010 |
Posted - 08/02/2016 : 20:22:33
|
Njemacka 2014 a.D - 99715 abortusa
Sluzbeno - 96,9% slucajeva, "ups, slucajno mi uletjelo", 3,1% radi zdravstvenih razloga, 44 slucaja radi silovanje.
Zakljucak -
Abortus - Holokaust ("modernog" vijeka)
Naravno, ne vrijedi za onih 3,1% i ona 44 slucaja.
|
+IN HOC SIGNO VINCES+
|
|
|
Rahazlam
Advanced Member
Croatia
3404 Posts
Member since 13/07/2013 |
Posted - 08/02/2016 : 20:28:29
|
quote: Originally posted by Tutta
Njemacka 2014 a.D - 99715 abortusa
Sluzbeno - 96,9% slucajeva, "ups, slucajno mi uletjelo", 3,1% radi zdravstvenih razloga, 44 slucaja radi silovanje.
Zakljucak -
Abortus - Holokaust ("modernog" vijeka)
Naravno, ne vrijedi za onih 3,1% i ona 44 slucaja.
Pa da,pa sta ce ti kondomi svaki put kad zatrudnis abortiras i to je to! |
|
|
Amos
Senior Member
Croatia
2896 Posts
Member since 03/01/2011 |
Posted - 08/02/2016 : 20:34:53
|
Tutta hvala na podacima. Abortus se u golemom postotku koristi kao kontracepcija. Sto vise dodati osim, tuzno.. |
Uža san gledati Inspektora Rexa, ali odusta san kad su prominili pasa. |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47132 Posts
Posted - 08/02/2016 : 20:40:49
|
a ko je ono bija protiv sexualnog odgoja u školama? ah da,crkva,narkička onaj luđak šta ne drka i kojekakvi božemesačuvaj likovi |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
culture vulture
Senior Member
1595 Posts
Member since 21/02/2004 |
Posted - 08/02/2016 : 20:42:10
|
quote: Originally posted by tinton
quote: Originally posted by culture vulture
Amose, zašto kršćani slave dan kad se Isus rodio? S obzirom da je to samo banalan izlaz iz tijela majke. Ne bi li trebali slaviti dan Isusova začeća?
Blagovijest? Navještenje Gospodinovo? 25.3.? Jedan od 9 velikih marijanskih blagdana, na koji možeš napraviti potpuno posvećenje Mariji? Doesn't ring any bell?
Dobro, nisam znao da je to to. Ali nije ni važno, ostaje činjenica da se Božić slavi s daleko većim davanjem na važnosti.
A vi doma slavite dan kad su te starci napravili, a ne onaj kad te mama rodila? Ali nije ni važno, ostaje činjenica da te rodila. Da te nije rodila, ne biste slavili nijedan dan. Ove neke ostarjele tipove koji su gadno zajebali u svakom području života nije teško shvatiti, ali na koju foru netko tko još miriše po majčinom mlijeku može podržavati abortus - ne ide mi u glavu. Daj progutaj slinu - još imaš u ustima okus mamine sise, još nisi uništio ni svoj ni ičiji tuđi život, a već podržavaš ubijanje djece?
|
|
|
Tonto
Advanced Member
8290 Posts
Member since 11/02/2012 |
Posted - 08/02/2016 : 20:46:33
|
a ko je ono bija protiv sexualnog odgoja u školama? ah da,crkva,narkička onaj luđak šta ne drka i kojekakvi božemesačuvaj likovi
ma drka taj, samo vjerovatno usput i plače... |
The less I have the more I am a happy man |
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 08/02/2016 : 20:46:53
|
Amose, zašto kršćani slave dan kad se Isus rodio? S obzirom da je to samo banalan izlaz iz tijela majke. Ne bi li trebali slaviti dan Isusova začeća?
Blagovijest? Navještenje Gospodinovo? 25.3.? Jedan od 9 velikih marijanskih blagdana, na koji možeš napraviti potpuno posvećenje Mariji? Doesn't ring any bell?
Dobro, nisam znao da je to to. Ali nije ni važno, ostaje činjenica da se Božić slavi s daleko većim davanjem na važnosti.
A vi doma slavite dan kad su te starci napravili, a ne onaj kad te mama rodila? Ali nije ni važno, ostaje činjenica da te rodila. Da te nije rodila, ne biste slavili nijedan dan. Ove neke ostarjele tipove koji su gadno zajebali u svakom području života nije teško shvatiti, ali na koju foru netko tko još miriše po majčinom mlijeku može podržavati abortus - ne ide mi u glavu. Daj progutaj slinu - još imaš u ustima okus mamine sise, još nisi uništio ni svoj ni ičiji tuđi život, a već podržavaš ubijanje djece?
Još jedan ovakav post i biti ćeš udaljen sa foruma. Potsjećam da ti je slijedeća kazna mjesec dana. |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19671 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 08/02/2016 : 20:47:12
|
A vi doma slavite dan kad su te starci napravili, a ne onaj kad te mama rodila?
O tome ti i pričam.
EDIT: ako bi moglo bez spominjanja roditelja |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
Edited by - tinton on 08/02/2016 20:53:49 |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47132 Posts
Posted - 08/02/2016 : 20:50:47
|
šta se događa sa himenom prilikom bezgrešnog začeča? jel puca ili ne? |
|
|
Amos
Senior Member
Croatia
2896 Posts
Member since 03/01/2011 |
Posted - 08/02/2016 : 20:57:39
|
quote: Originally posted by nagor
quote: Originally posted by stinky
quote: Originally posted by nagor
Amose, što bi napravio da ti sin dođe i prizna da je gay? Bi li ga manje volio, bi li ga izbacio iz kuće?
auu, kakvo minusinteligentno rezoniranje nagora
pa naravno da bih ga manje volio ti ne bi? zar si toliko nesposoban misliti da ne znaš kako je sve među ljudima, pa tako i otac-sin, odnos. a odnos nikad nije nekakva apsolutna konstanta... dogmatiče dogmatski (izađi iz srednjeg vijeka, valjda ti je ovo zvuči poznato;)
Evo, ja mislim da bi u tom trenutku amos shvatio da mu je svjetonazor tu pogrešan i prihvatio bi sina... uostalom, ko i ti.
Zapravo, upravo suprotno. Nikada ne bih postao apologeta zato sto su me djeca svojim izborima natjerala na to. Rekao bih mu da ce uvijek biti moje ljubljeno dijete, ali dok slobodno odlucuje zivjeti takvim zivotom, onda sam bira snositi i posljedice. Rekao bih mu da ce moje srce plakati zbog njega i da cu ga cekati da mi se vrati.
Edit: u biti stinky ti je sve lijepo odgovorio |
Uža san gledati Inspektora Rexa, ali odusta san kad su prominili pasa. |
Edited by - Amos on 08/02/2016 20:59:17 |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47132 Posts
Posted - 08/02/2016 : 20:57:47
|
evo neki blesavi text s nekog bloga
Bezgrješno začeće je moguće! Ja sam primjer, živ dokaz.
Čim su naslutili da sam može biti trudna starci mi opalili nekoliko šamara i odveli me ginekologu. Kaže on - trudna, pa trudna! Čisto sranje – drugo stanje! Nitko se nije začudio više od mene! Valjda bi znala da sam se tucala, a nisam. Gleda on bolje – himen netaknut. Zatrudnjela, iako djevica! Više od toga da me obližu nisam dala, a to što sam u nekoliko navrata iscijedila neke da me pošpricaju po grudima (od toga bolje rastu i koža je glatkija), nije moglo dovesti do trudnoće. Čudo!
– Još mi samo nemoj reći da ti je došao anđeo, i te fore! – vrisne otac. – Još mi samo treba da tebe moram obožavati kao svetu personu! Kao da mi nije dovoljno što se cijeli dan valjaš na kauču ispred televizora, ni jednu ranglu da opereš u kuhinji, kao sveta krava! Trudna djevica! Nisam ja jedan od tih što su im vrane mozak ispile, mora da postoji neko racionalno objašnjenje! – galamio je cijelim putem kući.
Čim smo došli doma otac opali bratu šamarčinu i taj odmah prizna – drkao je u kadi. Zavali se u toplu vodu i masturbira, a ja sam se mnogo puta kupala u istoj kadi odmah nakon njega. Štoviše, u nekoliko navrata ušla sam u istu vodu iz koje je on čas ranije izišao. (Kupala sam se i nakon oca, ali to nismo spominjali.) Spermići su sposobni preživjeti u toploj vodi i vlazi, pa još ako su mi plodni dani dovoljna im je i rupica da se provuku. Više no jedan nije ni potreban.
– Koliko sam ti puta rekla da pereš kadu prije i poslije sebe?! – vrišti majka. Zašto ja? Što taj prištavi pubertetlija ne pere nakon sebe?! Kučka-majka uvijek njemu drži stranu.
Eto tako, tko je mogao i pomisliti da sam noseća? Kada smo primili blagovijest bilo je prekasno za abortus. Rodila sam prije nego sam maturirala. Slatko je malo kopile, plod incestuoznog spoja, brzo raste. Ima zelene oči, treći kapak, plivaće kožice. Bit će da je to zato jer su preživjeli upravo oni spermići koji se najbolje snalaze u kloriranoj vodi i mogu otrpjeti šampon i sapun.
Volim svoju žabu više od svega, iako me sve češće čudno gleda i bolje da se pripazim. |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47132 Posts
Posted - 08/02/2016 : 20:59:00
|
@ drogsy odgovor je ne |
|
|
Tonto
Advanced Member
8290 Posts
Member since 11/02/2012 |
Posted - 08/02/2016 : 21:18:05
|
evo neki blesavi text s nekog bloga
...beš mi sve, napraviću strip po ovom. |
The less I have the more I am a happy man |
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17087 Posts
Member since 25/10/2001 |
Posted - 08/02/2016 : 21:18:21
|
mladjo, čemu ovaj napad na culture vulturea, zašto tebe i pojedince odjedanput smetaju kršćanske misli, a propuštate ovako nešto napisati kad se napada/pljuje po vjernicima? O tome kako on zna smisleno napisati tekst, mislim da niti nema potrebe spominjati, treba se samo malo potruditi, i shvatiti da je on ovo napisao na tintonovu opsaku, da je pravde ti bi ovo pisao tintonu a ne culture vultureu, da si tintonu napisao ovako nekakvu sličnu opasku ne bi netko superiorno inteligentan reagira i napisao ovakvo što. |
|
|
Beva
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
6026 Posts
Member since 04/06/2007 |
|
izivko
Advanced Member
Germany
12486 Posts
Member since 25/07/2003 |
|
izivko
Advanced Member
Germany
12486 Posts
Posted - 08/02/2016 : 21:23:19
|
quote: Originally posted by Beva
Koliko bi samo svijet bio ljepši kad bi vjernici uistinu radili kako im njihova vjera nalaže:
«Ne sudite i nećete biti suđeni. Ne osuđujte i nećete biti osuđeni. Praštajte i oprostit će vam se»
Ne samo vjernici. Vrijedi i za tebe nevjernika. |
Have mercy |
|
|
culture vulture
Senior Member
1595 Posts
Member since 21/02/2004 |
Posted - 08/02/2016 : 21:23:20
|
quote: Originally posted by mladjo
Još jedan ovakav post i biti ćeš udaljen sa foruma. Potsjećam da ti je slijedeća kazna mjesec dana.
Baš bih volio vidjeti da me još jednom bezveze banaš. Podsjećam te da sam ti već objasnio razliku između "slijedeći" i "sljedeći". Serbus!
|
|
|
dsormaz1
Advanced Member
13147 Posts
Member since 28/04/2002 |
Posted - 08/02/2016 : 21:23:24
|
quote: Originally posted by Kruger
mladjo, čemu ovaj napad na culture vulturea, zašto tebe i pojedince odjedanput smetaju kršćanske misli, a propuštate ovako nešto napisati kad se napada/pljuje po vjernicima?
Ne smeta to njih odjedanput, to je kod njih konstanta. Kao i način moderiranja: pristran, tendenciozan, ideološko-svjetonazorski obojen -konstantan, bez promjena ili oscilacija. |
|
|
Beva
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
6026 Posts
Member since 04/06/2007 |
Posted - 08/02/2016 : 21:32:09
|
quote: Originally posted by izivko
quote: Originally posted by Beva
Koliko bi samo svijet bio ljepši kad bi vjernici uistinu radili kako im njihova vjera nalaže:
«Ne sudite i nećete biti suđeni. Ne osuđujte i nećete biti osuđeni. Praštajte i oprostit će vam se»
Ne samo vjernici. Vrijedi i za tebe nevjernika.
Pa eto, vjerovao ili ne, trudim se ne suditi drugima. Jebiga, volim kad mi se drugi ne miješaju u odluke pa se trudim ni sam ne miješati drugima. A meni to vjera ne nalaže, dok vjernicima da, ali valjda je lakše vjeru selektivno primjenjivati. |
Jubilarni Polo 10!http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=51213 |
|
|
izivko
Advanced Member
Germany
12486 Posts
Posted - 08/02/2016 : 21:46:16
|
Ali činiš to, možda nesvjesno a možda i s namjerom, uglavnom dijeliš savjete, pametuješ..
Ne vjerujem da bi svijet izgledao bolje kad bi svi bili kao ti. Naprotiv |
Have mercy |
|
|
Giuda Ballerino
Senior Member
Japan
2627 Posts
Member since 02/03/2014 |
Posted - 08/02/2016 : 21:51:02
|
quote: Originally posted by izivko
Ali činiš to, možda nesvjesno a možda i s namjerom, uglavnom dijeliš savjete, pametuješ..
Ne vjerujem da bi svijet izgledao bolje kad bi svi bili kao ti. Naprotiv
+1 |
Kaizoku ou ni ore wa naru! |
|
|
Topic |
|