Cijene su korektne ali one će me korektno opelješiti, tako je to kada imaš starih zaostataka. Sva sreća što ne pušim, ne pijem i ne jedem puno kruha (a za vodu ću još razmisliti).
Pitanje: Ako npr želim kupiti na Interliberu Dylan Dog 15,16,17 i 18 te Zagor 23 i 24, da li će me tih 6 knjiga koštati 872 kune (pod uvjetom da zadnja 2 zagora i dylana budu na interliberu), znači na svaku knjigu standarndi popust 20 % ili pošto je 6 knjiga još na ovih 872 kn dodatni popust od 35 % (što bi iznosilo otprilike onda sveukupno 567 kn)? Tj koju bi onda od ove dvije cifre platio? Nadam se da sam bio jasan. Hvala
OK. imaš tri liste. na prvoj su ti izdanja sa popustom od 15%(ako kupiš do 5 stripova sa te liste) a ako kupiš 6( i više) stripova sa te liste onda imaš popust na njih od 35%. na drugoj listi su ti novi stripovi koji imaju popust od 20%. i na trećoj listi su ti stripovi na koje nema nikakav popust.
Stvar je u tome da se nova izdanja koja u prva 2 mjeseca idu po popustu od 20 % kasnije neće moći nigdje kupiti po popustima već samo po redovnoj cijeni. To je tako napravljeno da se ''natjeraju'' kupci da kupuju odmah a Interliber je prije svega prilika za uzeti stara izdanja (izašla do kraja 2012.) jer se tako izdavač želi rješavati izdanja koja dugo stoje na skladištu.
Da sad ne otvaram novi topic.....čitam da Ludens na svom štandu prodaje Maxi Zagore po 10 kn, jel to istina? I ako je, do koliko brojeva Maxija unatrag se može naći? fale mi i neki stariji u kolekciji.
mogu se naći ali nebi znao reci koji brojevi, vjerojatno koje imaju na lageru; pred dvije godine sam pobrao sve one tvrdo uvezane dampyr-e svaki za 10kn
Da sad ne otvaram novi topic.....čitam da Ludens na svom štandu prodaje Maxi Zagore po 10 kn, jel to istina? I ako je, do koliko brojeva Maxija unatrag se može naći? fale mi i neki stariji u kolekciji.
Imaj na umu da su to stripovi iz remitende tj.da nisu odlično očuvani(utori).vjerovatno par zadnjih brojeva.Nisam siguran da su maxiji zagori bili po 10 kn?
Imaj na umu da su to stripovi iz remitende tj.da nisu odlično očuvani(utori).vjerovatno par zadnjih brojeva.Nisam siguran da su maxiji zagori bili po 10 kn?
Netko je bio napisao u nekoj od zagorovih tema, nesjećam se gdje
sa ove 4 knjige zapravo su odjednom izbacili četvrtinu serijala, što je odlična stvar budući da se radi o tako dugačkom serijalu ukupno bi trebalo biti 12 knjiga, kao što kaže ace, ali tko kaže da neće biti još novih nastavaka?
sa ove 4 knjige zapravo su odjednom izbacili četvrtinu serijala, što je odlična stvar budući da se radi o tako dugačkom serijalu ukupno bi trebalo biti 12 knjiga, kao što kaže ace, ali tko kaže da neće biti još novih nastavaka?
Ne samo to, nego će izdati i ostale spin-off serijale Thorgala. 34 su albuma dosad izdana, i 10 albuma ostalih vezanih serijala (Kriss de Valnor, Leuve i Thorgalova mladost). To bi negdje bilo 14,1 knjiga. ;) Serijali se još izdaju u Francuskoj.
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."