Da, bilo bi zanimljivo vidit koja krvna grupa prevladava medju stripasima. Ali nije mi to bila primarna intencija, vise cakula o doniranju, kako forumasi gledaju na sve to i tako.
Dao dva puta u vojsci (u vrijeme trećeg davanja pio sam andole pa nisam mogao), i ozbiljno sam planirao nastaviti kad iziđem.
Ali nažalost nisam, makar mi je sad ovo opet dalo impuls, a i zgodno je dva do četiri puta godišnje na jednostavan način doznati da si generalno zdrav.
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti...
Jucer bio prvi put. Prije toga probao dati i cetvrtom srednje, ali me odbilo. Dugo vremena sam planirao otici, ali bi stalno nesto iskrslo. Uglavnom, dobar je osjecaj poslije jer znas da si uradio pravu stvar
@trolodtroje - ja isto A+. Uglavnom, bravo za tebe sto ides @Johhny Difool - samo skoci do Petrove i napravi to. Mozda ti postane i navika svaka 3 mjeseca
Od uma koji stuje lik i djelo Z.M. nije ni za ocekivat da moze ista pametnije od ovog izjavit.
Zfrkavao sam se, veliki umu i sam dajem krv, do sada sest puta... Sto ocekivati od uma koji smatra za klubove dvadeset i prvog stoljeca u koje dodu ljudi s brdo novaca, da su instant klubovi. Od takvih kao ti ni ne ocekujem da ces shvatiti salu, takvi shvacaju samo kad njima vjetar zapuse a i tako se okrecu kako vjetar puse.
Je, ti me pouci sali Ne znas prepoznat skolski primjer sarkazma pa meni dajes sate iz humora.
I onda se bunis da te moderatori progone, da su drugi "sticeni" (nemam pojma cime, valjda nevidljivim poljem Sile poput Jedija) i nabacujes samoviktimizirajuce postove u nadi da ces skupit sljedbenike. Otvorim ozbiljnu temu, postavim jasno pitanje, a ti napravis - sto? Trollas. I to lose. Jer za humor imas talenta kao i Andrea Bargnani za kosarku.
Sto ocekivati od uma koji smatra za klubove dvadeset i prvog stoljeca u koje dodu ljudi s brdo novaca, da su instant klubovi.
Sad sam sebi gusim topik, ali nema veze. Nadji mi, molim te, gdje sam ja nesto ovakvo izjavio? Da ti ustedim vrijeme - nigdje. Vadis izjave iz konteksta i onda pravis neke konstrukcije (ako se to tako uopce moze nazvati) koje nemaju veze s vezom.
I da, Anzi je umjetni klub. Pogledaj samo kako su se gaze pokupili poslije pranja
Da li planiras redovno davati krv? Zasto nisi mogao u srednjoj davati krv?
PS: Znam da me ne volis, tvoj post nema veze s vezom, netko je otvorio temu o unicefu pa se ljudi sale, i sam si se salio u ovoj temi... Tvoje uvrede necu komentirati jer ti imas pravo na to ja nemam. I nisam ja trolao vec ti i to vrijedajuci i spominajuci Z.M. na temi o Krvi. Ne volis me, onda me pusti na miru nemoj postati na moj post.Ili postaj normalno a ne vrijedas + trolas.