Ma sta ste se navadili na bagija turcina Upala vam svima u usta njegova kurcina Samo ne carliti sva je vragolasta kao u stripu denis Ona se davno obecala na usamljena vlaja elmuda penis...
Nije ni loš ovaj Sergejev topic ne znaš ko koga jebe a ko je stvarno lud.
Sergeju papku jedan nastrani U korak s tobom ide i nesvrstani Učiniste stvar ružnu kao skarabej Pa čarlita misli da je sav forum gej A nije da nije više nego jeste Nema veze priča je svakako s ceste Smisla nema kako god okreneš Guzicu ako ne zaštitiš ima da najebeš...
Još je sto posto i neobrezan Al nema veze kad si bezobrazan I ja sam još gori Ali mi se dalje ne govori Hajmo probati napisati pjev fini Da moderator nešto prijeko ne učini Da poništimo izrečene stvari ružne Promjene na ovom topiku su nužne No prije svega toga Napuši se penisa moga...
Ne trpajte me u redove pederluka Nisam takav od toga mi je muka Volim guzove bosti to je istina Ali samo ženske tako mi dina I Allaha dragog uzvišenog Ne trpam ja u svašta malog svog
Hm,jedini koji istinu o mome čmaru dlakavome zna To je Sergej gej i njegova vlažna jezičina Nisam mu trebao to dozvoliti izbliže Da mi guzu ukenjatu obliže...
Ajme kakva strašna uvreda Al neću tako nisko uzvraćati Neka te bude sram roditelje nečije spominjati Doći će i na tvoje reda Da se kurac na njima zareda...