moj sin prešao s Mikija na Bleka (od Mikija odustao nakon 10-ak knjiga, kaže da mu je pre-dosadan...) - za Bleka kaže da je to sve super...
45 godina Alan Forda u HRMELISINA MELASA već u SNK na pultu!
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
sjećam se iz svoje osnovne škole, s Mikijem su se uglavnom izrugivali, cijela škola čitala Zagora, Marka, Texa, pa i Bleka... dok Miki... (i ono "nastaviće se" bilo je porazno)
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
Nes se ne sjecam ove naslovnice. Neki dan nesto razmisljah: Mislim da sam kao klinac najvise citao Bleka pa Zagora, a potom Mikija i Marka. Marka jedno vrijeme nisam citao, jer ga je citala moja sestra s prijateljicama pa sam si umislio da je to vise za zenske. Ali poslije sam sve nadoknadio.
Nes se ne sjecam ove naslovnice. Neki dan nesto razmisljah: Mislim da sam kao klinac najvise citao Bleka pa Zagora, a potom Mikija i Marka. Marka jedno vrijeme nisam citao, jer ga je citala moja sestra s prijateljicama pa sam si umislio da je to vise za zenske. Ali poslije sam sve nadoknadio.
Tko je kriv Zagoru i Bleku kada nisu imali mač da privuku žensku publiku.
Evo samo da razjasnim situaciju pa necu vise off topic: tel sam sa sestrom i kaze ni sablja, ni praunuk ni celenka ni brada vec.......vreca buha! Pa ti razumi zene. Da je Klaretin Teri pa hajde...
Ako nije problem,netko tko zna,da napise koje su sve epizode iz LMS-s u broju 57. Jos,ako netko zna,da li je epizoda "Zivoti u opasnosti" iz broja 53,izasla u LMS-u i koja je?
Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju.
blek se nekad u doba dnevnika znao prodavati bolje i od samog zagora, i bio je rame uz rame po popularnosti,a pogotovo sad kada idu ove epizode iz fran. škole,tako da čudi što ne ide 8 ili više godišnje, a ne samo 6 koliko ih izlazi trenutno...
Ova Dnevnikova je živi očaj, Blek u ruci drži komad leda umjesto noža.
Pa totalno ga degradiraju i jedni i drugi, što će njemu led ili nož protiv tih vučića
E da je to imao nekad netko reci,eh...ali tada je to bio neopisiv dozivljaj,pa neka takav i ostane.Naravno,uz ovaj bolji,danasnji.U svakom slucaju,dobro.
Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju.
U novom Bleku su epizode: 1. Dan nezavisnosti (LMS 354. Ratnica Junona, crtež: Jean Yves Mitton) 2. Zatočenik tornja (LMS 363. Zatočenik kule, crtež: Carlo Cedroni) 3. Mona Lisa (LMS 370. Fantastični kišobrani, crtež: Ciro Tota), dosta sličan Mittonu, pa može zavarati!