Izgleda da imamo pobjednika hahahahahahaha Colt je vjerovatno pogodio tačan broj strana hahahahaha KRALJ ali ako i oštampamo preko 562 strane osvoio je primjerak Pababelluma jer trebalo je sve ovo smisliti živeliii striperi
Izgleda da imamo pobjednika hahahahahahaha Colt je vjerovatno pogodio tačan broj strana hahahahaha KRALJ ali ako i oštampamo preko 562 strane osvoio je primjerak Pababelluma jer trebalo je sve ovo smisliti živeliii striperi
Istina, ako je ručno otipkao svaku brojku, zaslužio je svoj primjerak. Ti strip izdavači, zbilja su dosjetljivi .
Dragi moji striperi kao što sam i najavio, nagradna igra je završena još se ne zna tačan broj strana Parabelluma br. 6 jer je trenutno u pripremi ali za sve nas imam dvije vijesti jedna je dobra naravno i glasi svi ste dobili po primjerak Parabelluma br. 6 jer kao što sam i napisao važno je učestvovati hahahahahaha sad loša vijest za sve dobitnike je da kad strip magazin ugleda svijetlost dana morate lično preuzeti svoj primjerak i platiti kafu MENI jbg šta da se radi hahahahahaha šalim se naravno kad strip ugleda svijetlost dana nešto će se već desiti i strip će doći do svih dobitnika živeli HVALA SVIM UČESNICIMA ŽIVELIIII