Ja sam skroman pa imam samo dva izdanja, LU klasik i LL-kolorac (LU extra sam nekad imao, pa posudio i nikad nisam dobio natrag). Glas za LL-kolorac, iz razloga koje je naveo Patak.
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti...
Da to je onaj gdje Zagor na naslovnici preskače ogradu Talijansko izdanje poznato po nazivu zeleni kartonac jedina dobra baza sa tim kartoncima je šta u originalu na unutarnjim koricama imaju sliku karte Amerike sa ucrtanim Darkwoodom (ne strip knjižarom u Beogradu ) i iz nje idu sličice gdje su se pojedine Zagorove avanture događale. Zanimljivo samo kao fanovski dodatak
Jbt, stvarno, koji sam ja fosil Mada, to je jedini Zagor gigant koji imam a nisam ga otvarao. Valjda me prevarila ta naslovna, ta ista bila je na onom posebnom broju Strip zabavnika s Blagom Crvene planine.
Što se same priče, tj. izdanja tiče, nemam LIB izdanje ali vjerujem da je najbolja izvedba. U nostalgičnom smislu bez daljnjeg LMS 99/100, makar imam sva kasnija izdanja (klasik HC i SC, SD extra i ovaj gigant).
Da to je onaj gdje Zagor na naslovnici preskače ogradu Talijansko izdanje poznato po nazivu zeleni kartonac jedina dobra baza sa tim kartoncima je šta u originalu na unutarnjim koricama imaju sliku karte Amerike sa ucrtanim Darkwoodom (ne strip knjižarom u Beogradu ) i iz nje idu sličice gdje su se pojedine Zagorove avanture događale. Zanimljivo samo kao fanovski dodatak
Mogli su onda bar u naslov staviti "Zagor priča"...
Mogli su onda bar u naslov staviti "Zagor priča"...
To je markentinški trik, ovako su privukli puno više kupaca jer su oni neinformirani mislili da se radi o novoj epizodi.
U mom slučaju sad se sjećam da sam cijelo vrijeme vrtio film da je u tom gigantu prva epizoda Zagora, a ne Zagor priča (nisam tad pratio najave ni recenzije jer nisam stigao, pa ni otvorio ga nisam). No, kako rekoše ovi prije mene, nije suvišan, ni tih 6 niti onaj sedmi Život sa Zagorom.
Ja kada sam vidio one prvoškolske boje u Američkoj odiseji odmah sam izgubio volju da nabavljam Kralja orlova (iako mi je to omiljena epizoda) a pogotovo Duha sa sjekirom.