u impressumu su napisali da je ovo br.originala 599
45 godina Alan Forda u HR
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
Evo, nabavio i ja. Šta češ Chiarolla je baš karijola, ali ajde, nema ga puno pa se svari Ionako mu je ovo zadnje, što se tiče redovne serije. Nadam se da je priča bolja.
Taj naslov mi se čak i više sviđa nego onaj od Veseljaka... I napokon stižemo do uvoda u JA sagu, 2015. će biti sjajna godina, extra ediciji će se kvalitetom pridružiti i redovna Još da ubodu pokoji dobar maxi, specijalac ili kolorac i to je to Da ne govorim o Libellusu...
Taj naslov mi se čak i više sviđa nego onaj od Veseljaka... I napokon stižemo do uvoda u JA sagu, 2015. će biti sjajna godina, extra ediciji će se kvalitetom pridružiti i redovna Još da ubodu pokoji dobar maxi, specijalac ili kolorac i to je to Da ne govorim o Libellusu...
Da zaista, za Ludens ulazimo u obečavajuču godinu. Za mene još pogotovo što se tiće extra serije, nisam pročitao ništa još od prvog pojavljivanja mutanta a sto se tiće redovne serije stao sam na zadnjem pojavljivanju mortimera.Čekaju me odlične avanture, to će zahtjevati odvojeneo vrijeme specijalno samo za zagora. Strpljivo čekam spajanje extra serije s redovnom i pokušavam što više odužiti čitanje do mutanta ( trenutno sam stao na strvinaru ). Vrlo vjerovatno ću se odlučiti za dupliranje od sljedečeg broja redovne serije do završetka JA sage.
stari prijatelj iz prijašnjih epizoda, lokalni mlatimudan pokupovao sve u mjestu i svi ga se boje, indijanci zbog vatrene vode rade pizdarije... kraj već se zna.
čak i jako malo "oblačića" u ovoj priči, većinom su šake radile.
stari prijatelj iz prijašnjih epizoda, lokalni mlatimudan pokupovao sve u mjestu i svi ga se boje, indijanci zbog vatrene vode rade pizdarije... kraj već se zna.
pročitao...nije tu problem Chiarolla več taj Paolucci... pola stripa je puškarenje i šakarenje Zagora a i kad naš Duh nije u akciji gledamo boksarski meč...ne volim taj sport ni slučajno pa su mi te scene i u stripu bezvezne... ovo bi komotno mogo bit i Tex ali sa puno više humora i surovosti... čak i kad je scenarista htio pokazati krute otmičare i beskurpoloznog gazdu, Chiarollini komični likovi pokvare taj ugođaj.... za pročitat i arhivirat...teško bi ovo čitao ponovo, možda za 30 godina ali ko živ pričaće... i onda se sprdaju na račun Bleka, ma za ovog Zagora div traper je mozak mozgova...Blek ne treba mozgat jer ima uz sebe profesora... a Zagor jednog požrtljivca...koji je tu imao nevažnu ulogu, skoro da bi mogo ostat kući u kolibi...i spavat... i taj strip je jedna velika spavalica...nadam se da već sljedeći izpuni moja očekivanja...lošije skoro i ne može.
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Razočarao me ovaj broj. Čista zagorijada, Zagor sve sam rješava, nema Chica, nema ostalih likova iz prethodnog broja, jednostavno rješavanje svih postavljenih problema uz zločince kao statiste. Nema izazova u priči, nema predaha, postane zamorno. Usto, već viđeno. 6/10.
Samo sam prelistao prvi dio priče i već predosjećam veliko sranje. Crtež je loš iako je Chiarolla u prošlosti imao i gorih radova a kada sam vidio da se spominje i onaj boksač Rocky Thorpe znam da će to biti prava dosada za čitanje (ali to tek kada nabavim i drugi dio).
Pročitao i ovo čudo upravo. Ne znam jel ovo Paolucciju prva epizoda za Zagora pa da je ovako "nespretno" odrađena, ali nije dobro. Cijela radnja je previše dosadna i zamorna, ajde kraj mi se u neku ruku i dopao, ali sve ostalo je za zaborav. Imao je Paolucci ideju, to sam siguran, sami temelji za priču su ok, ali loše izvedeno, previše dijaloga, a premalo akcije. Možda je onaj početak iz drugog dijela malo prenaivan jer onaj "opaki" zločinac dogovara planove sa gazdom kako će koknuti Zagora, a eto ga mrtav nakon dvije stranice. Nije postignut ugođaj. Chiarolla, pa standardno za njega, stvarno nisam imao živaca za njegov crtež ovdje kao naprimjer u onom predzadnjem almanahu. Fiiiju, ali Chiarolla je sada iza, dolazi uskoro Rubini i neki bolji crtači...ah ne! Sljedeći broj je Pesce!