There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Pa nije prvi koji je uzeo nula kuna. Nisam gledao na žalost, kako su ga oni savjetovali?
Nije stvar u uzimanju nula kuna, nego citavom njegovom nastupu. Buduci pravnik i politicar osvojio je 3500 tisuce, niza je bila nula, a visa cini mi se oko 50, nisam siguran. I onda nije imao muda uzeti srednju, nesto u stilu "htio bih podrzati ekipu svojim povratkom, pa cu uzeti nizu ponudu", a ovi iza njega svi "face palm". Na kraju nije prosao ni nizu ponudu, a kod odgovaranja je zirkao prema Morani da vidi koje dugme stisce, katastrofa...
Pa nije prvi koji je uzeo nula kuna. Nisam gledao na žalost, kako su ga oni savjetovali?
Nije, ali dosad su ljudi uzimali nižu samo kad im je ekipa tako rekla i kad su imali dosta love u banci. Ovog su savjetovali na višu. Najsramotniji nastup koji sam vidio. Da se vratio i uzeo im postotak, onaj prvi bi ga vjerojatno namlatio.
Nisi gledao prošli tjedan u četvrtak. Čovjek ostao sam u finalu i stigao do 16. Dean ga nije uspio stići i majstor osvojio svojih 28.000. Svaka čast. Ovo "najbolja potjera dosad" je, koliko znam, napisao Dean, pa zato pretpostavljam da je on bio lovac i da je stigao 18-19 koraka prednosti, ali vidjet ćemo što je bilo večeras. Meni je bolja ova od prošlog četvrtka, evo i link:
Jesam, gledao sam, kad ga je gosn razvalio. Kotiga ne želi nikad priznat poraz hehe.
Dagda, Gospodaru Noci, obasjaj svoga slugu jer on ce zlatnim srpom Druida ubrati Svetu Imelu koja otvara Vrata Nadnaravnog Svijeta...Vrata koja vode do Bogova!!!
Ovo danas je bilo super, tako bi trebali igrati ljudi koji imaju znanje. Najgore mi je vidjeti kad ljudi rasture brzopotezne i onda nemaju hrabrosti ici na visu ponudu, a na kraju na sva pitanja odgovore tocno.
Istina, napokon ekipa u kojoj su svi išli na višu. Tako se treba igrati, čestitke na pobjedi! A bilo je i napeto do samog kraja, Dean je u zadnjoj sekundi promumljao nešto kao njemačkog, što mu se moglo i priznati i ekipa bi bila uhvaćena...
The best you can say for football is that it has given the working man a subject for conversation.
Svaka čast Tariku što mu je rekao. Lik je nepodnošljiv. Trebalo bi Brkiću poslati video s njegovim nastupom, šutnit će ga iz stranke u roku odmah zbog lošeg publiciteta
Uža san gledati Inspektora Rexa, ali odusta san kad su prominili pasa.
Svaka čast Tariku što mu je rekao. Lik je nepodnošljiv. Trebalo bi Brkiću poslati video s njegovim nastupom, šutnit će ga iz stranke u roku odmah zbog lošeg publiciteta
šutnit iz stranke? pa tip je prototip adezeovca
You stared at the abyss, you'll never rest in peace