forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 Carstvo spamera i trollova
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 23/12/2014 : 01:20:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote

Pa što da ja govorim kad sam o sebi govoriš svojim postovima

Ako moderatori ne reagiraju na ovo Bogohulenje i besramno posovanje onda ne znam.

A varaš se ako misliš da ću ti ostati dužan.
Slijedi PM kojeg češ naravno proslijediti javno po svom običaju.
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 23/12/2014 : 01:26:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
Evo PM od tonkice upucen meni:

"Ti si jedno svjetsko smeče i govno od čovjeka svjetskih razmjera, dno dna i šljam ljudske pokvarenosti i izopačenosti.
Odi se liječi bolesniku jedan jadni bolesni.
Serem ti se u usta smeče jedno.
Pozdrav iz Zadra!"

Sta vise da se kaze... mozes u covjeka stavit Isusa, ali manijak ostaje manijak, sa biblijskim zapovijedima u srcu ili bez.

http://www.acestroke.blogspot.com
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 23/12/2014 : 01:33:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Zaslužuješ mnogo gore...prema takvima kao što si ti ne treba imti milosti... kako te nije sramota stavljati Boga u svoja usta nakon tolikih postova upučenih na najogavniji moguči način protiv istog tog Boga...i onda ti nekome sereš o licemjerstvu... poslat ću ti još 101 PM pa ga iznesi javno, i eto napravio si mi uslugu... uzvratio sam ti što te ide, ti si to lijepo objavio javno ( zato sam to i napravio jer sam znao što ćeš napraviti ) a ban neču dobiti, samo ga ti možeš dobiti.
Jer ti vrijeđaš javno a ja preko PM.
Kako si plitak i pronicljiv strahota.
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 23/12/2014 : 01:46:22  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Tonka, prvo kažeš da se više nećeš obraćati njemu, a onda ga izvrijeđaš na najgori način.
A da stvar bude gora propagiraš nekakvu ljubav i toleranciju, a to gaziš skoro svakim svojim postom. Očito je da imaš problema sa živcima i tolerancijom. Mali savjet - očito trebaš nešto da te smiri jer si previše nervozan, a trajno riješenje za to nisi našao. Probaj neki autogeni trening ili nešto jer je očito da imaš probleme u komunikaciji sa drugim ljudima. Naravno, ovo preuveličavanje njegove psovke neću ni spominjati, nekakva psovka je tebi ogroman zločin a tvoja rečenica upućena njemu "Ti si jedno svjetsko smeče i govno od čovjeka svjetskih razmjera, dno dna i šljam ljudske pokvarenosti i izopačenosti.
Odi se liječi bolesniku jedan jadni bolesni.
Serem ti se u usta smeče jedno."

Je stvarno u duhu pomirbene komunikacije i svih tih stvari koje ti propagiraš. Hajde se malo smiri, diši duboko slijedećih mjesec dana i vrati se na forum opušteniji nego kaj si sad, ok?

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8619 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 23/12/2014 : 01:51:55  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
Tonka, imaš velikih problema s ispadima bijesa i samopouzdanjem.
Potraži pomoć što prije.
To sam ti rekao i prije 4 godine.
Ok, nije ni acestroke mamina maza i nikome ne ostaje dužan, ali ovo...

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 23/12/2014 : 01:52:21  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by acestroke

quote:
Originally posted by Tonka24

Jja tebe ismijavao? Sram te bilo bezobrazniče jedan, još sam te branio...ajde molim te nemoj mi se više nikada ali nikada obratiti, ljudi poput tebe sposobni su druge unesrečiti na milijarde načina.
NE OBRAČAJ MI SE!!

Hajde molim te nabijaj sto vise postova, ponavljaj jedno te isto, citiraj samog sebe, nastavi da prdis u prazno, prijeti meni i drugima, pljuvaj po ovom i onom, itd itd itd.

I pisi da ti se ne obracam vise, ali nastoj da se u sledecem svom postu obratis meni, ponovo, i da mi kazes jos jednom da ti se ne obracam. Biser nad biserima, bog te jeb'o!

Oficialno si klaun ovog foruma, iako toga nisi svijestan.
Naravno, maloumnici poput tebe su malo toga svijeni, ali sta ces.
Sada ocekujem jos jednu reakciju od tebe, i to ne samo u jednom postu, nego u tri ili cetiri za redom.

Acestroke, ti isto pripazi malo u komunikaciji, nema potrebe nekoga nazivati maloumnim niti mu psovati bilo šta

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

bagi
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3841 Posts

Member since 29/12/2002

Posted - 23/12/2014 : 07:58:48  Show Profile Show Extended Profile  Send bagi a Yahoo! Message  Send bagi a Private Message  Reply with Quote
Ja,šta zagorologija radi od (ne)ljudi...

Wtf?
Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7797 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 23/12/2014 : 08:57:37  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message  Reply with Quote
njehehe

bagić, sjećaš se tad kad si mi na privat doslovno ovo napiso

..tri pičke seljačke matere...Hop,na ,hajmo dalje...

a ja iznio javno i prijavio te mlađi

naravno ne zato da tražim zatebe ban, već eto

ono isprovociro te pa da se vidi kak pizdiš

a mlađo mi ladno odgovori da sam plačipička

a aci samo što još maramu nije izvadio da mu briše suze uz tepanje- prćasto moje ko je diro-

Go to Top of Page

VALTER
Advanced Member

Croatia
6417 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 23/12/2014 : 10:15:25  Show Profile Show Extended Profile  Send VALTER a Private Message  Reply with Quote
'Ajde što Tonka psuje, nego što je nepismen.

Kao da je zagorolog.
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 23/12/2014 : 11:48:28  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
To što pojedinci puknu i manifestuju svoje komplekse i frustracije nema veze sa topicom već samo sa tim pojedincima. "Izbor za Dr.Zagorologa" je nastao i nastavio se na zadovoljstvo i raznonodu mnogih ljudi. Većina ljudstva dođe, glasa, komentariše i ode.

Kada ti i paro kažete "hebo vas izbor za doktora zagorologa" to je samo vaše mišljenje koje poštujem, razumem i uvažavam. Ali nije u redu da na osnovu godišnjeg momenta čiste raznonode žigošeš kompletnu ekipu. Zamolio bih te onda da se lepo suzdržiš od komentara tipa "patetični, pretenciozni,cijepljeni od smisla za humor, nepismeni". Ovde smo radi raznonode i ugodne ili "muške" diskusije. Meni se gadi Svaštara pa je zaobilazim (osim Viceva). Kome se gadi pdf Bonelli ili topic "Izbor..." neka učini isto i svi sretni

DNEVNIK CITANJA:
Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13464 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 23/12/2014 : 12:10:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message  Reply with Quote
ma sa takvima se ne komunicira, patak
paro je ljudska nula, a ovog valtera ne znam, no ovdje je također nula. banalno parovsko zahodsko dobacivanje. ako je to taj mentalni sklop, onda metoda "putuj, glupane" i to je to.
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 23/12/2014 : 12:29:02  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
Sa VALTEROM nisam do sada imao neke komunikacije, pa sa moje strane ka njemu stoji samo respekt

paro je meni lično među dražim forumašima, pa mu "putuj, glupane" mogu reći samo uz dobru dozu zajebancije, eventualno uz kriglu piva ili nečeg jačeg :)

DNEVNIK CITANJA:
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13464 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 23/12/2014 : 12:32:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message  Reply with Quote
paru ne bih ni štapom dirao
valter tendira tome

tako da, baš je sve to zanimljivo Patak, ova isprepletenost;)))
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 23/12/2014 : 12:35:15  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
:)

DNEVNIK CITANJA:
Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 23/12/2014 : 12:51:44  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by PijaniPatak

To što pojedinci puknu i manifestuju svoje komplekse i frustracije nema veze sa topicom već samo sa tim pojedincima. "Izbor za Dr.Zagorologa" je nastao i nastavio se na zadovoljstvo i raznonodu mnogih ljudi. Većina ljudstva dođe, glasa, komentariše i ode.

Kada ti i paro kažete "hebo vas izbor za doktora zagorologa" to je samo vaše mišljenje koje poštujem, razumem i uvažavam. Ali nije u redu da na osnovu godišnjeg momenta čiste raznonode žigošeš kompletnu ekipu. Zamolio bih te onda da se lepo suzdržiš od komentara tipa "patetični, pretenciozni,cijepljeni od smisla za humor, nepismeni". Ovde smo radi raznonode i ugodne ili "muške" diskusije. Meni se gadi Svaštara pa je zaobilazim (osim Viceva). Kome se gadi pdf Bonelli ili topic "Izbor..." neka učini isto i svi sretni

Patak, kod tebe sam primjetio, da stvarno izbjegavaš negativu i svađu. Lijepa i plemenita vrlina, ali ponekad to nije zdravo. Razljuti se koji put. Pokaži zube.

Tamo u onom topicu timber piša po tebi i izboru, a ti ništa. Ovdje paro i valter pišaju po svim zagorovcima, a ti opet "duboko poštujem, razumijem, uvažam itd. vaše mišljenje". Ne velim, da ih pošalješ nekamo, ali zaslužili su da jih barem malo pikneš. Onako "civilizirano". Na forumu smo i komunikacija je drukčija. Ne treba biti bezobrazan, ali tu i tamo treba nekome "vratiti"... ništa loše u tome.
Go to Top of Page

dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts

Member since 20/01/2005

Posted - 23/12/2014 : 13:01:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit dcopic's Homepage  Send dcopic a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by wolf

Zamislite tek da vam takav lik živi u susjedstvu...

Čudni su mu kriteriji za Zagorologa godine - to što ima sve kolorce, što svako malo nafrlji ženu u oskudnim pozama i vrti dobar promet od underground JA sage. Ali sam sebe nametati osobom godine, e to je dno dna.

Da ovo si dobro primjetio, po njemu je stavljati ženu u eksplicitne poze sa Zagorovim stripovima dovoljan razlog za Zagorologa.

Inače, nemam ništa protiv njega, zabavno mi je čitati njegove postove, ponekad...
Negdje je na nekom topicu pisalo kako je on šerif u svom selu gdje živi, da je tek prije par godina otkrio internet i da ima i života izvan njegovog sela. Zbog toga su i njegovi postovi i komunikacija u početku izgledali kao da piše tinejdžer. Bez zamjerke.
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 23/12/2014 : 13:22:17  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by nagor

quote:
Originally posted by PijaniPatak

Patak, kod tebe sam primjetio, da stvarno izbjegavaš negativu i svađu. Lijepa i plemenita vrlina, ali ponekad to nije zdravo. Razljuti se koji put. Pokaži zube.

Tamo u onom topicu timber piša po tebi i izboru, a ti ništa. Ovdje paro i valter pišaju po svim zagorovcima, a ti opet "duboko poštujem, razumijem, uvažam itd. vaše mišljenje". Ne velim, da ih pošalješ nekamo, ali zaslužili su da jih barem malo pikneš. Onako "civilizirano". Na forumu smo i komunikacija je drukčija. Ne treba biti bezobrazan, ali tu i tamo treba nekome "vratiti"... ništa loše u tome.

Takav sam i uživo, samo što je tada lakše skresnuti nekome nešto u lice. Vidiš mu reakciju i pucaš po tome. Ovako, mrtva slova...i poslednja čipka može da se pravi faca.
Što se tiče ovih bockanja. Pa...kada sahraniš zeta od 33 godine, nisi u stanju da se ljutiš na neke stvari i trenutno sam "utrnuo" što se tiče ovih individualnih doskočica.

A Timber Bill je prešao jednu granicu, i dobio je svoje. Inače, samim tim što imam jednu osobu na ovom forumu sa kojom nisam uspeo smiriti zle duhove, a putevi nam se stalno ukrštaju, mi čini forum pretesnim. Daleko je prijatnije kada izgladiš stvari i jednostavno se opustiš u komunikaciji, čemu stripovski forum treba i da služi. Stoga ovaj topic.

DNEVNIK CITANJA:
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22368 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 23/12/2014 : 14:06:16  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
Paro je saljivdzija i pozitivac. Siguran sam da nije mislio nista lose.

@Patak, moje iskreno saucesce.

Edited by - King Warrior on 23/12/2014 14:07:42
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8619 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 23/12/2014 : 15:32:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
@Patak
Moje saučešće Darko.

Od svih ljudi na forumu, barem ti znaš da volim podjebavat, ali ne mislim ništa zlonamjerno. Dapače, pratim ja i dalje pdf Bonelli, samo što nisam aktivan u raspravama.

@Stinky

Oj veliki Citatoru i Istino, drago mi je vidjeti da su rane od prije par godina zacijelile.
Hvala ti na pohvalama.
I ne sekiraj se profa previše. Ubrzo će opet počet nastava, pa ćeš moć igrat graničara sa dečkima iz 6b razreda.

@nagor duhoviti

˝Pišanje po zagorovcima˝, zanimljivo.
Čovjek bi pomislio da ti kao mlada nada stand up komedije imaš razumijevanja za laganu sprdnju...Ili možda ne?

A sad se slobodno vrati postat fotke beba sa nacrtanim kurcem na licu.
Duhovit kao i uvijek.

@ King

Ti me jedini razumiješ

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 23/12/2014 : 16:05:45  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
Paro, već sam ti prije rekao. Foru sa bebom ćeš skužiti kad odrasteš. ;)

Razumijevanje za laganu sprdnju? Normalno, može, ali tebe ne doživljam kao vedru osobu i nije mi sjela "sprdnja". Tim više što si i mene (prije) pokušao podjebavati sa zagor znakićem. Nekako si mi pretežak, frustriran, preozbiljan. Ne možemo biti frendovi. ;)
Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 23/12/2014 : 16:06:33  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
@Patak
Moje saučešće.
Go to Top of Page

going going
Advanced Member

Serbia
12208 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 23/12/2014 : 16:40:57  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote
Patak iskreno saucesce.

I nemoj da se nerviras zbog foruma i forumasa, ti samo nastavi po starom. Recenzije, zanimljive diskusije, najave i dobronamerna zajebancija i opustanje za to sluzi ovaj forum, a ne za nerviranje.
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 23/12/2014 : 16:41:10  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
Hvala, momci.

DNEVNIK CITANJA:
Go to Top of Page

wolf
Advanced Member

4577 Posts

Member since 05/08/2003

Posted - 23/12/2014 : 17:53:22  Show Profile Show Extended Profile  Send wolf a Private Message  Reply with Quote
Ma ok je Paro, ali Valter je druga priča. Filmovi koje on vrti stvarno su

A Timber... Ako je imao makar i jednog poklonika ovim je izgubio i tog posljednjega.

Sućut kolegi forumašu.
Go to Top of Page

VALTER
Advanced Member

Croatia
6417 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 23/12/2014 : 18:39:21  Show Profile Show Extended Profile  Send VALTER a Private Message  Reply with Quote
Samo sam artikulirao što tiha forumska većina misli o zagorologiji i doktorima iste.

Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.19 seconds. Snitz Forums 2000