Author |
Topic  |
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15028 Posts
Member since 09/11/2010 |
Posted - 23/12/2014 : 01:20:58
|
  Pa što da ja govorim kad sam o sebi govoriš svojim postovima 
Ako moderatori ne reagiraju na ovo Bogohulenje i besramno posovanje onda ne znam.
A varaš se ako misliš da ću ti ostati dužan. Slijedi PM kojeg češ naravno proslijediti javno po svom običaju. |
 |
|
acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts
Member since 16/04/2009 |
Posted - 23/12/2014 : 01:26:24
|
Evo PM od tonkice upucen meni:
"Ti si jedno svjetsko smeče i govno od čovjeka svjetskih razmjera, dno dna i šljam ljudske pokvarenosti i izopačenosti. Odi se liječi bolesniku jedan jadni bolesni. Serem ti se u usta smeče jedno. Pozdrav iz Zadra!"
Sta vise da se kaze... mozes u covjeka stavit Isusa, ali manijak ostaje manijak, sa biblijskim zapovijedima u srcu ili bez. |
http://www.acestroke.blogspot.com |
 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15028 Posts
Member since 09/11/2010 |
Posted - 23/12/2014 : 01:33:17
|
Zaslužuješ mnogo gore...prema takvima kao što si ti ne treba imti milosti... kako te nije sramota stavljati Boga u svoja usta nakon tolikih postova upučenih na najogavniji moguči način protiv istog tog Boga...i onda ti nekome sereš o licemjerstvu... poslat ću ti još 101 PM pa ga iznesi javno, i eto napravio si mi uslugu... uzvratio sam ti što te ide, ti si to lijepo objavio javno ( zato sam to i napravio jer sam znao što ćeš napraviti ) a ban neču dobiti, samo ga ti možeš dobiti. Jer ti vrijeđaš javno a ja preko PM. Kako si plitak i pronicljiv strahota. |
 |
|
mladjo
Advanced Member

.jpg)
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 23/12/2014 : 01:46:22
|
Tonka, prvo kažeš da se više nećeš obraćati njemu, a onda ga izvrijeđaš na najgori način. A da stvar bude gora propagiraš nekakvu ljubav i toleranciju, a to gaziš skoro svakim svojim postom. Očito je da imaš problema sa živcima i tolerancijom. Mali savjet - očito trebaš nešto da te smiri jer si previše nervozan, a trajno riješenje za to nisi našao. Probaj neki autogeni trening ili nešto jer je očito da imaš probleme u komunikaciji sa drugim ljudima. Naravno, ovo preuveličavanje njegove psovke neću ni spominjati, nekakva psovka je tebi ogroman zločin a tvoja rečenica upućena njemu "Ti si jedno svjetsko smeče i govno od čovjeka svjetskih razmjera, dno dna i šljam ljudske pokvarenosti i izopačenosti. Odi se liječi bolesniku jedan jadni bolesni. Serem ti se u usta smeče jedno."
Je stvarno u duhu pomirbene komunikacije i svih tih stvari koje ti propagiraš. Hajde se malo smiri, diši duboko slijedećih mjesec dana i vrati se na forum opušteniji nego kaj si sad, ok? |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
 |
|
paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8619 Posts
Member since 30/03/2005 |
Posted - 23/12/2014 : 01:51:55
|
Tonka, imaš velikih problema s ispadima bijesa i samopouzdanjem. Potraži pomoć što prije. To sam ti rekao i prije 4 godine. Ok, nije ni acestroke mamina maza i nikome ne ostaje dužan, ali ovo... |
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
 |
|
mladjo
Advanced Member

.jpg)
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 23/12/2014 : 01:52:21
|
quote: Originally posted by acestroke
quote: Originally posted by Tonka24
Jja tebe ismijavao? Sram te bilo bezobrazniče jedan, još sam te branio...ajde molim te nemoj mi se više nikada ali nikada obratiti, ljudi poput tebe sposobni su druge unesrečiti na milijarde načina. NE OBRAČAJ MI SE!!
Hajde molim te nabijaj sto vise postova, ponavljaj jedno te isto, citiraj samog sebe, nastavi da prdis u prazno, prijeti meni i drugima, pljuvaj po ovom i onom, itd itd itd.
I pisi da ti se ne obracam vise, ali nastoj da se u sledecem svom postu obratis meni, ponovo, i da mi kazes jos jednom da ti se ne obracam. Biser nad biserima, bog te jeb'o!
Oficialno si klaun ovog foruma, iako toga nisi svijestan. Naravno, maloumnici poput tebe su malo toga svijeni, ali sta ces. Sada ocekujem jos jednu reakciju od tebe, i to ne samo u jednom postu, nego u tri ili cetiri za redom.
Acestroke, ti isto pripazi malo u komunikaciji, nema potrebe nekoga nazivati maloumnim niti mu psovati bilo šta |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
 |
|
bagi
Advanced Member

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
3841 Posts
Member since 29/12/2002 |
|
KRAS
Advanced Member

.jpg)
Slovenia
7797 Posts
Member since 18/05/2003 |
Posted - 23/12/2014 : 08:57:37
|
njehehe
bagić, sjećaš se tad kad si mi na privat doslovno ovo napiso
..tri pičke seljačke matere...Hop,na ,hajmo dalje...
a ja iznio javno i prijavio te mlađi
naravno ne zato da tražim zatebe ban, već eto
ono isprovociro te pa da se vidi kak pizdiš
a mlađo mi ladno odgovori da sam plačipička
a aci samo što još maramu nije izvadio da mu briše suze uz tepanje- prćasto moje ko je diro-
|
 |
|
VALTER
Advanced Member

Croatia
6417 Posts
Member since 21/07/2002 |
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts
Member since 20/02/2010 |
Posted - 23/12/2014 : 11:48:28
|
To što pojedinci puknu i manifestuju svoje komplekse i frustracije nema veze sa topicom već samo sa tim pojedincima. "Izbor za Dr.Zagorologa" je nastao i nastavio se na zadovoljstvo i raznonodu mnogih ljudi. Većina ljudstva dođe, glasa, komentariše i ode.
Kada ti i paro kažete "hebo vas izbor za doktora zagorologa" to je samo vaše mišljenje koje poštujem, razumem i uvažavam. Ali nije u redu da na osnovu godišnjeg momenta čiste raznonode žigošeš kompletnu ekipu. Zamolio bih te onda da se lepo suzdržiš od komentara tipa "patetični, pretenciozni,cijepljeni od smisla za humor, nepismeni". Ovde smo radi raznonode i ugodne ili "muške" diskusije. Meni se gadi Svaštara pa je zaobilazim (osim Viceva). Kome se gadi pdf Bonelli ili topic "Izbor..." neka učini isto i svi sretni
|
DNEVNIK CITANJA: Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”
|
 |
|
stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13464 Posts
Member since 29/12/2001 |
Posted - 23/12/2014 : 12:10:43
|
ma sa takvima se ne komunicira, patak paro je ljudska nula, a ovog valtera ne znam, no ovdje je također nula. banalno parovsko zahodsko dobacivanje. ako je to taj mentalni sklop, onda metoda "putuj, glupane" i to je to. |
 |
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts
|
stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13464 Posts
Member since 29/12/2001 |
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts
|
nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts
Member since 21/02/2012 |
Posted - 23/12/2014 : 12:51:44
|
quote: Originally posted by PijaniPatak
To što pojedinci puknu i manifestuju svoje komplekse i frustracije nema veze sa topicom već samo sa tim pojedincima. "Izbor za Dr.Zagorologa" je nastao i nastavio se na zadovoljstvo i raznonodu mnogih ljudi. Većina ljudstva dođe, glasa, komentariše i ode.
Kada ti i paro kažete "hebo vas izbor za doktora zagorologa" to je samo vaše mišljenje koje poštujem, razumem i uvažavam. Ali nije u redu da na osnovu godišnjeg momenta čiste raznonode žigošeš kompletnu ekipu. Zamolio bih te onda da se lepo suzdržiš od komentara tipa "patetični, pretenciozni,cijepljeni od smisla za humor, nepismeni". Ovde smo radi raznonode i ugodne ili "muške" diskusije. Meni se gadi Svaštara pa je zaobilazim (osim Viceva). Kome se gadi pdf Bonelli ili topic "Izbor..." neka učini isto i svi sretni
Patak, kod tebe sam primjetio, da stvarno izbjegavaš negativu i svađu. Lijepa i plemenita vrlina, ali ponekad to nije zdravo. Razljuti se koji put. Pokaži zube.
Tamo u onom topicu timber piša po tebi i izboru, a ti ništa. Ovdje paro i valter pišaju po svim zagorovcima, a ti opet "duboko poštujem, razumijem, uvažam itd. vaše mišljenje". Ne velim, da ih pošalješ nekamo, ali zaslužili su da jih barem malo pikneš. Onako "civilizirano". Na forumu smo i komunikacija je drukčija. Ne treba biti bezobrazan, ali tu i tamo treba nekome "vratiti"... ništa loše u tome. 
|
 |
|
dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts
Member since 20/01/2005 |
Posted - 23/12/2014 : 13:01:27
|
quote: Originally posted by wolf
Zamislite tek da vam takav lik živi u susjedstvu... 
Čudni su mu kriteriji za Zagorologa godine - to što ima sve kolorce, što svako malo nafrlji ženu u oskudnim pozama i vrti dobar promet od underground JA sage. Ali sam sebe nametati osobom godine, e to je dno dna.
Da ovo si dobro primjetio, po njemu je stavljati ženu u eksplicitne poze sa Zagorovim stripovima dovoljan razlog za Zagorologa. 
Inače, nemam ništa protiv njega, zabavno mi je čitati njegove postove, ponekad... Negdje je na nekom topicu pisalo kako je on šerif u svom selu gdje živi, da je tek prije par godina otkrio internet i da ima i života izvan njegovog sela. Zbog toga su i njegovi postovi i komunikacija u početku izgledali kao da piše tinejdžer. Bez zamjerke.  |
 |
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts
Posted - 23/12/2014 : 13:22:17
|
quote: Originally posted by nagor
quote: Originally posted by PijaniPatak
Patak, kod tebe sam primjetio, da stvarno izbjegavaš negativu i svađu. Lijepa i plemenita vrlina, ali ponekad to nije zdravo. Razljuti se koji put. Pokaži zube.
Tamo u onom topicu timber piša po tebi i izboru, a ti ništa. Ovdje paro i valter pišaju po svim zagorovcima, a ti opet "duboko poštujem, razumijem, uvažam itd. vaše mišljenje". Ne velim, da ih pošalješ nekamo, ali zaslužili su da jih barem malo pikneš. Onako "civilizirano". Na forumu smo i komunikacija je drukčija. Ne treba biti bezobrazan, ali tu i tamo treba nekome "vratiti"... ništa loše u tome. 
Takav sam i uživo, samo što je tada lakše skresnuti nekome nešto u lice. Vidiš mu reakciju i pucaš po tome. Ovako, mrtva slova...i poslednja čipka može da se pravi faca. Što se tiče ovih bockanja. Pa...kada sahraniš zeta od 33 godine, nisi u stanju da se ljutiš na neke stvari i trenutno sam "utrnuo" što se tiče ovih individualnih doskočica.
A Timber Bill je prešao jednu granicu, i dobio je svoje. Inače, samim tim što imam jednu osobu na ovom forumu sa kojom nisam uspeo smiriti zle duhove, a putevi nam se stalno ukrštaju, mi čini forum pretesnim. Daleko je prijatnije kada izgladiš stvari i jednostavno se opustiš u komunikaciji, čemu stripovski forum treba i da služi. Stoga ovaj topic. |
DNEVNIK CITANJA: Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”
|
 |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik

.jpg)
22368 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 23/12/2014 : 14:06:16
|
Paro je saljivdzija i pozitivac. Siguran sam da nije mislio nista lose. 
@Patak, moje iskreno saucesce. |
Edited by - King Warrior on 23/12/2014 14:07:42 |
 |
|
paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8619 Posts
Member since 30/03/2005 |
Posted - 23/12/2014 : 15:32:43
|
@Patak Moje saučešće Darko.
Od svih ljudi na forumu, barem ti znaš da volim podjebavat, ali ne mislim ništa zlonamjerno. Dapače, pratim ja i dalje pdf Bonelli, samo što nisam aktivan u raspravama.
@Stinky
Oj veliki Citatoru i Istino, drago mi je vidjeti da su rane od prije par godina zacijelile. Hvala ti na pohvalama. I ne sekiraj se profa previše. Ubrzo će opet počet nastava, pa ćeš moć igrat graničara sa dečkima iz 6b razreda.
@nagor duhoviti
˝Pišanje po zagorovcima˝, zanimljivo. Čovjek bi pomislio da ti kao mlada nada stand up komedije imaš razumijevanja za laganu sprdnju...Ili možda ne?
A sad se slobodno vrati postat fotke beba sa nacrtanim kurcem na licu. Duhovit kao i uvijek.
@ King
Ti me jedini razumiješ  |
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
 |
|
nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts
Posted - 23/12/2014 : 16:05:45
|
Paro, već sam ti prije rekao. Foru sa bebom ćeš skužiti kad odrasteš. ;)
Razumijevanje za laganu sprdnju? Normalno, može, ali tebe ne doživljam kao vedru osobu i nije mi sjela "sprdnja". Tim više što si i mene (prije) pokušao podjebavati sa zagor znakićem. Nekako si mi pretežak, frustriran, preozbiljan. Ne možemo biti frendovi. ;) |
 |
|
nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts
|
going going
Advanced Member

Serbia
12208 Posts
Member since 24/04/2012 |
Posted - 23/12/2014 : 16:40:57
|
Patak iskreno saucesce.
I nemoj da se nerviras zbog foruma i forumasa, ti samo nastavi po starom. Recenzije, zanimljive diskusije, najave i dobronamerna zajebancija i opustanje za to sluzi ovaj forum, a ne za nerviranje. |
 |
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts
|
wolf
Advanced Member

4577 Posts
Member since 05/08/2003 |
Posted - 23/12/2014 : 17:53:22
|
Ma ok je Paro, ali Valter je druga priča. Filmovi koje on vrti stvarno su 
A Timber... Ako je imao makar i jednog poklonika ovim je izgubio i tog posljednjega.
Sućut kolegi forumašu. |
 |
|
VALTER
Advanced Member

Croatia
6417 Posts
Member since 21/07/2002 |
|
Topic  |
|