forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Americko izdanje Zagora!
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 135

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 04/06/2015 : 10:15:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
DJ, jos jedan prijedlog: znam da nisi bas najveci fan epizode "Nestali Istrazivac", ali trenutno je prevodim na Engleski, i moram priznat da je puno bolja nego sto sam je prvi put procijenio. Stavise, mislim da nesto tako avanturisticko i realno moze super da prodje na ovom trzistu, pogotovo u boji. Crtez joj nije bas najjaca tacka, ali ipak nije toliko los koliko neki na komentarima recenzije tvrde.

Da skratim, ono sto pokusavam da ti kazem je da mozda samo razmislis o izdavanje te price u narednih nekoliko godina. Boselijev najbolji rad na Zagoru, ako mene pitas.
;)

http://www.acestroke.blogspot.com
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 04/06/2015 : 10:29:04  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by D.J.

quote:
Originally posted by Bojan1981

quote:

quote:
Originally posted by acestroke

Ako se uzme u obzir koliko balkanaca i italijana ce da kupe ovu knjigu, onda predpostavljam da ce se rasprodat mjesec dana posle izlaska.

E Acestroke, to bi bilo nesto! Takvo sto jos nisam iskusio. Vidjet cemo, uskoro.

Na kraju nece nista ni da ostane za Americko trziste

E ne, ono sto americki distributer (Diamond) naruci to obavezno ide, znaci prednarudbe imaju prednost. Kad krenu prednarudbe za ex-Yu vidjet cemo pravu situaciju. Sto ostane ide za konvencije! A bilo bi cool da sve ode na prednarudbe: USA, ex-Yu i Italija i dodem na Comic-Con bez ijedne Zagor knjige! Ne bih se zalio!

Ali uvijek postoji mogućnost reprinta ako je baš toliko velika potražnja, bila bi šteta da dobar broj ljudi ostane praznih ruku a tu je i dodatna ''zarada''.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua

Edited by - DODSFERD on 04/06/2015 10:29:49
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 04/06/2015 : 10:38:03  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
Koliko je primjeraka Diamond narucio?

http://www.acestroke.blogspot.com
Go to Top of Page

Zeljko Ferri
Senior Member

Serbia
1304 Posts

Member since 15/12/2004

Posted - 04/06/2015 : 11:37:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Zeljko Ferri a Yahoo! Message  Send Zeljko Ferri a Private Message  Reply with Quote
DJ zaista sjajan projekat. Izgleda vrhunski i zelim vam svu srecu. Zabelezi i mene, i ja hocu jedan primerak. A pare ti mogu poslati preko Pejpala. Samo mi reci koliko sve kosta u dolarima.

Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 04/06/2015 : 12:11:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
Kako sad Marcellov crtež u Nestalom istraživaču "nije najjača tačka"

Marcello je odličan na čemu god da je radio, od Dr. Justicea i albuma iz Otkrića svijeta u stripu do Texa i Zagora, a njegov crtež dosta diže i Nepoznatog konjanika.

Ja Nestalog istraživača ne mogu zamisliti ni sa čijim crtežom osim Marcellovim.

Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite,
i ta ce mi mladost teško pasti...
Go to Top of Page

hamzik
Junior Member

Sweden
406 Posts

Member since 27/04/2012

Posted - 04/06/2015 : 12:29:22  Show Profile Show Extended Profile  Send hamzik a Private Message  Reply with Quote
D.J. Kad vidim ove slike (i parim oci) jedino mogu misliti da MORAS izdati Texas Rangers na ovaj nacin. Jednostavno je perfektna prica za ovaj tretman i za americku publiku, ali sto je jos vaznije, to je jedna od mojih omiljenih prica ;)
Go to Top of Page

dicmanjac
Senior Member

Croatia
1048 Posts

Member since 23/01/2011

Posted - 04/06/2015 : 12:45:23  Show Profile Show Extended Profile  Send dicmanjac a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by hamzik

D.J. Kad vidim ove slike (i parim oci) jedino mogu misliti da MORAS izdati Texas Rangers na ovaj nacin. Jednostavno je perfektna prica za ovaj tretman i za americku publiku, ali sto je jos vaznije, to je jedna od mojih omiljenih prica ;)

Hehe, baš ja jučer dao ovaj prijedlog također.
Extra bi ovo bilo... valjda D.J. čita ovo
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10816 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 04/06/2015 : 13:54:38  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
Ne bi valjalo prekinuti kontinuitet price..istrazivac pa rangeri..puno se preskace..
Publika se treba navuci pa onda dalje ici..
Eventualno iz am.povijesti o osvajanju zapada i progona indijanaca..mozda Winter Snake,ali bolje neku epizodu gdje su am.starosjedioci prikazani pozitivnije...to neka D.J. odluci sa vremenom...

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25301 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 04/06/2015 : 14:12:01  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ako vas nista jos nije "dokrajcilo, vjerujem da ovo hoce. Jos jedno iznenadenje iz knjige prije nego sto odem spavati. Naime, uz sve 3 Ferrijeve naslovnice za ovu pricu, nalazi se i jedna drugacija verzija Rubinijeve naslovnice. Mislim da bi nekoliko suza moglo poteci radi ove stranice. Ovo je poklon svim starim Zagor fanovima iz ex-Yu. Ljudi iz drugih zemalja nece razumijeti, ali ni ne moraju.

Ovim je definitivno dokazano da si lud.
Slobodno me piši za ovu knjigu, šaljem novac Paypalom. Ne znam ni koliko košta, a nije me ni briga.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

Leonid
Senior Member

Croatia
2448 Posts

Member since 24/12/2010

Posted - 04/06/2015 : 17:08:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Leonid a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by emirem

Ne bi valjalo prekinuti kontinuitet price..istrazivac pa rangeri..puno se preskace..
Publika se treba navuci pa onda dalje ici..
Eventualno iz am.povijesti o osvajanju zapada i progona indijanaca..mozda Winter Snake,ali bolje neku epizodu gdje su am.starosjedioci prikazani pozitivnije...to neka D.J. odluci sa vremenom...

Meni se čini da je DJ izjavio kako bi volio nakon Morske strave, izdati Zimsku Zmiju.
Što nakon toga,ne znam, ali sada kada malo razmišljam Hagotova moć bi mogla biti jako dobar izbor. Na recenzijama su naslovnice najslabije ocijenjena komponenta....tu bi Rubini mogao dati dodatan plus priči.
Izdati takve odlične priče koje nisu dio neke cjeline,pa onda šibnuti na kontinuitet koji bi započeo Nestalim istraživačem.

"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him"
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19694 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 04/06/2015 : 18:05:16  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Ja bih rekao da je ključno da najmanje prvih pet objavljenih epizoda budu one najbolje i definitivno novijeg perioda jer ako već druga epizoda bude neki zastarjeli Nolittin klasik, mnogi će biti odbijeni veoma brzo.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26826 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 04/06/2015 : 18:23:43  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
treba pičiti sa novijim epizodama od nestalog istr. pa nadalje ako se želi imati bilo kakva šansa za proboj(makar i sićušni)na usa tržište.
boja se podrazumijeva.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7125 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 04/06/2015 : 23:54:29  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
quote:

DJ, jos jedan prijedlog: znam da nisi bas najveci fan epizode "Nestali Istrazivac", ali trenutno je prevodim na Engleski, i moram priznat da je puno bolja nego sto sam je prvi put procijenio. Stavise, mislim da nesto tako avanturisticko i realno moze super da prodje na ovom trzistu, pogotovo u boji. Crtez joj nije bas najjaca tacka, ali ipak nije toliko los koliko neki na komentarima recenzije tvrde.

Da skratim, ono sto pokusavam da ti kazem je da mozda samo razmislis o izdavanje te price u narednih nekoliko godina. Boselijev najbolji rad na Zagoru, ako mene pitas.
;)

I ja sam promijenio staro misljenje koje sam imao o ovoj epizodi! Mislim da je epizoda pogotovo odlicna za potpuno nove Zagor fanove ili one koji su odrasli na toj novijoj fazi gdje je Zagor vise u pozadini. Jedini problem u objavljivanju ove epizode je sto taj dio sage ima jaki kontinuitet jer se treba znati sto je bilo s Natom Murdom.

www.epicentercomics.com
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7125 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 04/06/2015 : 23:55:10  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DODSFERD

quote:

quote:
Originally posted by Bojan1981

quote:

quote:

Ako se uzme u obzir koliko balkanaca i italijana ce da kupe ovu knjigu, onda predpostavljam da ce se rasprodat mjesec dana posle izlaska.

E Acestroke, to bi bilo nesto! Takvo sto jos nisam iskusio. Vidjet cemo, uskoro.

Na kraju nece nista ni da ostane za Americko trziste

E ne, ono sto americki distributer (Diamond) naruci to obavezno ide, znaci prednarudbe imaju prednost. Kad krenu prednarudbe za ex-Yu vidjet cemo pravu situaciju. Sto ostane ide za konvencije! A bilo bi cool da sve ode na prednarudbe: USA, ex-Yu i Italija i dodem na Comic-Con bez ijedne Zagor knjige! Ne bih se zalio!

Ali uvijek postoji mogućnost reprinta ako je baš toliko velika potražnja, bila bi šteta da dobar broj ljudi ostane praznih ruku a tu je i dodatna ''zarada''.

Ne brini, bit ce ili dosta ili reprinta.

www.epicentercomics.com
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7125 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 04/06/2015 : 23:56:53  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by hamzik

Teksaski randeri idu sigurno, pitanje je samo kad! Bit ce jedna od 5 prvih knjiga novije ere.

www.epicentercomics.com
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7125 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 05/06/2015 : 00:01:03  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by manhunter

quote:

Ako vas nista jos nije "dokrajcilo, vjerujem da ovo hoce. Jos jedno iznenadenje iz knjige prije nego sto odem spavati. Naime, uz sve 3 Ferrijeve naslovnice za ovu pricu, nalazi se i jedna drugacija verzija Rubinijeve naslovnice. Mislim da bi nekoliko suza moglo poteci radi ove stranice. Ovo je poklon svim starim Zagor fanovima iz ex-Yu. Ljudi iz drugih zemalja nece razumijeti, ali ni ne moraju.

Ovim je definitivno dokazano da si lud.
Slobodno me piši za ovu knjigu, šaljem novac Paypalom. Ne znam ni koliko košta, a nije me ni briga.

Znas tko je imao umjesane prste, tj. cija je ova ZS verzija i tko je dizajnirao cijelu knjigu... Attila. Covjek je rasturio! Nije bilo lako otkriti toplu vodu, da se tako izrazim, tj. dizajnerski kreirati nesto svjeze sto jos nije bilo. Ali majstor ostaje majstor.

Inace jedno vrijeme imao sam ideju da napravimo dvije vrste knjige jednu s normalnom vrstom naslovnice za ostatak svijeta i ovu sa ZS naslovnicom za ex-Yu! Jedino sto bi maknuli taj "stari" efekt sa vanjske naslovnice!

www.epicentercomics.com
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7125 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 05/06/2015 : 00:08:25  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
Uh, zaista nije laka odluka u vezi druge knjige! Mislim da bi novim citateljima neka novija Bosellijeva epizoda mogla biti pristupacnija, ali ipak najbolje Nolittine epizode su vanvremenske i ima nesto iskonski lijepo u njima. Idemo sa Zimskom Zmijom, pa kud puklo da puklo, a leda bi mogla puci jer ce knjiga imati barem 465 stranice!

Rubinijevu naslovnicu cu premijerno staviti ovdje 1.7, tocno u ponoc, po ex-Yu vremenu.

www.epicentercomics.com
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7125 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 05/06/2015 : 00:09:36  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
quote:

Koliko je primjeraka Diamond narucio?

Jos se ne zna! Ako bude 300, bit ce cudo.

www.epicentercomics.com
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7125 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 05/06/2015 : 00:15:04  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
@Zeljko Ferri, strip ces moci dobiti od Legaza. Svi zainteresirani iz Srbije moci ce se njemu javiti u vezu slanja na email adresu: legaz6897@gmail.com

@manhunter, moci ce se platiti Paypalom. Mogu ga tebi i KW-u zajedno poslati, a i ako bude jos neki fan iz Svicarske, mogu i njemu. Tako ce biti jeftinija postarina.

www.epicentercomics.com
Go to Top of Page

Elderane84
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3247 Posts

Member since 30/10/2008

Posted - 05/06/2015 : 00:29:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Elderane84 a Private Message  Reply with Quote
Znaci, Zimska Zmija... Steta. No, svakako cu uzeti knjigu, jako volim tu epizodu.
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22315 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 05/06/2015 : 00:40:32  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
Pobogu, pa covjek zeli da objavi best of Zagora, a ne best of Bosellija...mada je to nekima od vas ocigledno jedno te isto. :D

Da sam ja kojim slucajem izdavac najvjerovatnije bih preskocio Zimsku Zmiju i to samo zbog Bignottija.
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7125 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 05/06/2015 : 00:42:31  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by King Warrior

Pobogu, pa covjek zeli da objavi best of Zagora, a ne best of Bosellija...mada je to nekima od vas ocigledno jedno te isto. :D

www.epicentercomics.com
Go to Top of Page

Elderane84
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3247 Posts

Member since 30/10/2008

Posted - 05/06/2015 : 00:55:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Elderane84 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Zar si sumnjao?

Ozbiljno, nesto mi je to prenaivna prica da se ponudi novim citaocima. Ali mozda se i varam. U svakom slucaju, ja cu kupiti svaki broj, tako da je svejedno. A i vjerujem u DJ-ev izbor, dovoljno je cuti da razmislja o Teksaskim rendzerima, i vec znam da je covjek od dobrog ukusa. A kad objavi Osvetu Vudu, pravim zurku.
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7125 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 05/06/2015 : 01:01:23  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Elderane84

quote:

Zar si sumnjao?

Ozbiljno, nesto mi je to prenaivna prica da se ponudi novim citaocima. Ali mozda se i varam. U svakom slucaju, ja cu kupiti svaki broj, tako da je svejedno. A i vjerujem u DJ-ev izbor, dovoljno je cuti da razmislja o Teksaskim rendzerima, i vec znam da je covjek od dobrog ukusa. A kad objavi Osvetu Vudu, pravim zurku.

Neces ni na Osvetu Vudu morati cekati dugo. To je planirani broj 3, znaci ide slijedece godine!

www.epicentercomics.com
Go to Top of Page

Bojan1981
New Member

Canada
168 Posts

Member since 08/05/2011

Posted - 05/06/2015 : 06:05:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Bojan1981 a Private Message  Reply with Quote
Uufff super izbori. Nadam se da ce tu da se nadju i Americka Odiseja i Ocean
Go to Top of Page
Page: of 135 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.97 seconds. Snitz Forums 2000