Samo naprijed!!! Ponajbolje izdanje Zagora trenutno. I D.J. jedan prijedlog: pošto je u prošlom izdanju išao kalendar može li u nekom narednom izdanju bookmark?
Nema problema! I sa prvom knjigom je bilo bookmarkova, zasto ne i sa ovom.
Inace Patak je sa svojim esejom u Voodoo Vendetti "nasao" moju granicu (preko 4000 rijeci)! Ubili smo se prevodeci i pregledavajuci ga. Tekst je kao doktorat na temu.
Zbog doktorata ce izdanje biti podeblje i skuplje!?
Per mille Tamburi, 4000 rijeci !!! Mogao bi bez pola frke i pisati scenarije sa Nocnom morom Morenom.
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Haha! Nema brige, "doktorat" nije poskupio knjigu! Voodoo Vendetta izlazu krajem 8. mjeseca i bit ce najjeftinija Zagor knjiga do sad, jer ima najmanje stranica, 220.
Zbog doktorata ce izdanje biti podeblje i skuplje!? Per mille Tamburi, 4000 rijeci !!! Mogao bi bez pola frke i pisati scenarije sa Nocnom morom Morenom.
brrrrrrrr glavom mi zazvižda rečenica/kletva: "Dabogda ti Moreno rekao za tvoj tekst kako previše objašnjavaš"
Zbog doktorata ce izdanje biti podeblje i skuplje!? Per mille Tamburi, 4000 rijeci !!! Mogao bi bez pola frke i pisati scenarije sa Nocnom morom Morenom.
brrrrrrrr glavom mi zazvižda rečenica/kletva: "Dabogda ti Moreno rekao za tvoj tekst kako previše objašnjavaš"
Ti i on bi kao Coppola i Puzo pisali novog "Kuma"..
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Kao pjesma Joe Cockera.."First Zagor takes Manhattan".
Verovatno ipak misliš na Leonarda Koena umesto na Džoa Kokera;) https://www.youtube.com/watch?v=JTTC_fD598A Nema veze, dobra su oba starca (iako jedan nažalost više nije sa nama).
A za pojavljivanje Zagora u izlogu striparnice na Menhetnu - bravo i svaka čast! Želim da pređe sa zavučenih polica ravno u izloge mnogih američkih striparnica, da što više ljudi sazna za Bonelijevu produkciju (koju mi Balkanci doživljavamo k'o svoju) i da tiraž bude što veći, kao i broj različitih izdanja.
Nije napisao, ali vjerovatno je, jos u Italiji. Inace, knjiga lijepo izgleda tako sama na polici, bas kao umjetnicko dijelo.
Da sad ne listam cijeli topic mozes li mi reci kakva je prodaja i kakvi su komentari od strane amerikanaca na zagora i jesi li uspio ista profitirati?
Prodaje Zagora je vrlo dobra (za moje pojmove), komentari dosad su svi od reda odlicni, a od profita ni govora (no to ni nije bio cilj). Prva knjiga (Terror from the Sea) ce se mozda i pokriti do kraja ove godine sto bi za mene bilo prvi put za jedno izdanje.