Shiva314
Junior Member
Croatia
336 Posts
Member since 16/07/2004 |
Posted - 03/01/2015 : 21:00:53
|
Jel neko zna što je s čovjekom? Prije cca 2 mjeseca je osvojio par džabalesku aukcija i javio se jednom. Na moj odgovor nema daljnje reakcije, pa evo da se raspitam jel ok, i visi li na forumu? Ako ga neko pozna ili je u kontaktu s njim, nek mu javi da mi se javi (po mogućnosti navrati do mene po stripove jer smo po adresi oba iz Zagreba). Ako ne bude ništa od povratne informacije jedno 10ak dana, - , i vraćam to na aukcije. Thx!
|
I am the Lord of all Evil...but you can call me Cookie |
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8587 Posts
Member since 30/03/2005 |
Posted - 03/01/2015 : 21:29:44
|
quote: Originally posted by Shiva314
Jel neko zna što je s čovjekom? Prije cca 2 mjeseca je osvojio par džabalesku aukcija i javio se jednom. Na moj odgovor nema daljnje reakcije, pa evo da se raspitam jel ok, i visi li na forumu? Ako ga neko pozna ili je u kontaktu s njim, nek mu javi da mi se javi (po mogućnosti navrati do mene po stripove jer smo po adresi oba iz Zagreba). Ako ne bude ništa od povratne informacije jedno 10ak dana, - , i vraćam to na aukcije. Thx!
Živ sam, živ. Imaš pm. |
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
|
|