Author |
Topic |
bagi
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3840 Posts
Member since 29/12/2002 |
|
izivko
Advanced Member
Germany
12727 Posts
Member since 25/07/2003 |
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Member since 02/01/2006 |
Posted - 15/01/2015 : 20:54:17
|
A sto bi drugo mogao reci netko tko radi za takvu firmu osim braniti interese iste i njenog produkta. Nerelevantno dakle. |
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
|
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Posted - 15/01/2015 : 21:02:38
|
Evo i belgijanci su poceli cistku islamistickih celija.
|
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
|
|
kiky
stripovi.com suradnik
7366 Posts
Member since 17/07/2003 |
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47293 Posts
Member since 09/12/2005 |
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47293 Posts
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
Posted - 16/01/2015 : 09:41:39
|
quote: Originally posted by lwood
http://www.index.hr/vijesti/clanak/muslimani-zdusno-osudili-novo-izdanje-charlie-hebdoa-sloboda-tiska-ne-znaci-i-slobodu-vrijedjanja/795335.aspx
Mislim da se Mohamed vise stidi ovih islamofasistickih bolesnika nego novinarskih budala.
A vidi, pravi se javljaju, Turki, koji su kobajagi protiv ISIL-a, a podrzavaju ga gdje god mogu. Hej, pa samozvana Islamska drzava je za "izvorni pravi Islam", gdje se kolje, ubija, siluje, robuje i sto ne. Ali ako si nas, all is forgiven.
Bit ce jos belaja, tek je pocelo. Motor jos ni upalio nije.
|
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
|
|
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38181 Posts
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
|
andjusticeforall
Advanced Member
Croatia
3077 Posts
Member since 09/12/2009 |
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16463 Posts
Member since 01/07/2008 |
Posted - 16/01/2015 : 14:26:18
|
Glede onog marsa, Odlicna recenica Rudanove. U sridu.
quote: Gade mi se marševi protiv terorizma u kojima stupaju najveći teroristi na svijetu.
|
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
|
|
VALTER
Advanced Member
Croatia
6412 Posts
Member since 21/07/2002 |
Posted - 16/01/2015 : 15:11:07
|
Smatram se ljevičarem, i iskreno se čudim da se neki forumaši, za koje sam smatrao da u bitnome dijele moja uvjerenje, vesele "čišćenju islamističkih ćelija". Uvod u to čišćenje bilo je stvaranje atmosfere u kojoj su se čestiti muslimani morali ispričavati i ograđivati od zločinačkog čina s kojim nemaju veze. Nema sumnje da će u takvoj atmosferi i "čišćenjem" biti obuhvaćeni mnogi čiji je jedini krimen pogrešno ime i vjeroispovjest.
Točno je da papa griješi, i da se, sve da je ono što je Charlie Hebdo radio i jest vrijeđanje, vrijeđanje ne smije stavljati u isti kontekst s višestrukim ubojstvom.
Ali to nije ono što je bitno. Europa mora pokazati svoju ljudskost, i na zločinački čin ne odgovoriti mržnjom prema svojim muslimanima. Za to nije kasno, iako se već sada može reći da su muslimani na Zapadu postali židovi dvadesetprvog stoljeća. |
|
|
Tutta
Advanced Member
Germany
32401 Posts
Member since 19/02/2010 |
Posted - 16/01/2015 : 15:53:27
|
Ovdje na forumu, nema tri istinska "druga", mada ih vise od pola glumi. Sto li je cool il vise radi mladje. Na sto se sve poziva i ko se sve uzdize, stani pa padni. Iskreno receno, kao drugovi su mi bili drazi, a vako, sto da kazem, Njemacki nacisti bi ih sa ponosom nazvali "Gute Kamaraden". |
+IN HOC SIGNO VINCES+
|
|
|
izivko
Advanced Member
Germany
12727 Posts
Posted - 16/01/2015 : 16:04:35
|
quote: Originally posted by Tutta
Ovdje na forumu, nema tri istinska "druga", mada ih vise od pola glumi. Sto li je cool il vise radi mladje. Na sto se sve poziva i ko se sve uzdize, stani pa padni. Iskreno receno, kao drugovi su mi bili drazi, a vako, sto da kazem, Njemacki nacisti bi ih sa ponosom nazvali "Gute Kamaraden".
Dobar si Tutta, dobro si ovo zapazio. Ma boje se mladje, to je to a i cool je nema šta
|
Have mercy |
|
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Posted - 16/01/2015 : 16:06:18
|
quote: Originally posted by VALTER
Smatram se ljevičarem, i iskreno se čudim da se neki forumaši, za koje sam smatrao da u bitnome dijele moja uvjerenje, vesele "čišćenju islamističkih ćelija". Uvod u to čišćenje bilo je stvaranje atmosfere u kojoj su se čestiti muslimani morali ispričavati i ograđivati od zločinačkog čina s kojim nemaju veze. Nema sumnje da će u takvoj atmosferi i "čišćenjem" biti obuhvaćeni mnogi čiji je jedini krimen pogrešno ime i vjeroispovjest.
Točno je da papa griješi, i da se, sve da je ono što je Charlie Hebdo radio i jest vrijeđanje, vrijeđanje ne smije stavljati u isti kontekst s višestrukim ubojstvom.
Ali to nije ono što je bitno. Europa mora pokazati svoju ljudskost, i na zločinački čin ne odgovoriti mržnjom prema svojim muslimanima. Za to nije kasno, iako se već sada može reći da su muslimani na Zapadu postali židovi dvadesetprvog stoljeća.
Zidovi nisu pucali po novinarima niti dizali zgrade u zrak. A vidi, bilo kako bilo novonastalom situacijom tajne ce sluzbe dobiti ogromne ovlasti , puno novaca i apsolutnu pomoc bilo koje zapadnoeuropske drzave na cijem se terenu bude radilo. U medijima ce se pisati samo o uspjesnim operacijama. Koleteralnih zrtava ce biti puno,osumljeceni ce biti jos vise, pod aktivnom prismotrom ce biti gotovo svatko tko se iole bude dovodio u vezu sa radikalnim strujama. Guantanamoje bio mila majka za francuske tajne zatvore na egzoticnim destinacijama. Dali je to dobro za demokraciju..nije. Dali je to dobro za suzivot sa muslimanima..nije. Dali su se ovim atentatom na slobodu govora doveli u tu poziciju..jesu. Kotac se je pokrenuo i kako znamo iz americkog slucaja jos ce se dugo kotrljati. |
|
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38181 Posts
|
Dranki
Senior Member
2549 Posts
Member since 03/06/2007 |
Posted - 16/01/2015 : 17:08:47
|
quote: Originally posted by Caleb
Glede onog marsa, Odlicna recenica Rudanove. U sridu.
quote: Gade mi se marševi protiv terorizma u kojima stupaju najveći teroristi na svijetu.
Najbolji su mi naslovi u medijima tipa: "Svjetski lideri na celu marsa stotina hiljada Francuza", a lideri se sakupili u nekoj sporednoj ulici da novinari urade par fotki i razbjezali se. One ljude sto vidite iza njih su po svemu sudeci njihovo licno objezbjedjenje. Obratite paznju da se ni na jednoj fotki ne vidi ogromna ljudska masa koju ti lideri navodno predvode. Vjerovatno se i za ruke drze jer ih je uhvatila prpa |
I am tormented with an everlasting itch for things remote. I love to sail forbidden seas, and land on barbarous coasts. |
Edited by - Dranki on 16/01/2015 17:12:05 |
|
|
Tutta
Advanced Member
Germany
32401 Posts
Member since 19/02/2010 |
|
izivko
Advanced Member
Germany
12727 Posts
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47293 Posts
Posted - 16/01/2015 : 20:35:16
|
quote: Originally posted by mr murdoc
quote: Originally posted by VALTER
Ali to nije ono što je bitno. Europa mora pokazati svoju ljudskost, i na zločinački čin ne odgovoriti mržnjom prema svojim muslimanima. Za to nije kasno, iako se već sada može reći da su muslimani na Zapadu postali židovi dvadesetprvog stoljeća.
Zidovi nisu pucali po novinarima niti dizali zgrade u zrak. A vidi, bilo kako bilo novonastalom situacijom tajne ce sluzbe dobiti ogromne ovlasti , puno novaca i apsolutnu pomoc bilo koje zapadnoeuropske drzave na cijem se terenu bude radilo. U medijima ce se pisati samo o uspjesnim operacijama. Koleteralnih zrtava ce biti puno,osumljeceni ce biti jos vise, pod aktivnom prismotrom ce biti gotovo svatko tko se iole bude dovodio u vezu sa radikalnim strujama. Guantanamoje bio mila majka za francuske tajne zatvore na egzoticnim destinacijama. Dali je to dobro za demokraciju..nije. Dali je to dobro za suzivot sa muslimanima..nije. Dali su se ovim atentatom na slobodu govora doveli u tu poziciju..jesu. Kotac se je pokrenuo i kako znamo iz americkog slucaja jos ce se dugo kotrljati.
da,kotač je krenia nizbrdo punom brzinom . |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
|
|
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47293 Posts
|
andjusticeforall
Advanced Member
Croatia
3077 Posts
Member since 09/12/2009 |
Posted - 16/01/2015 : 21:47:32
|
quote: Originally posted by Tutta
Ovdje na forumu, nema tri istinska "druga", mada ih vise od pola glumi. Sto li je cool il vise radi mladje. Na sto se sve poziva i ko se sve uzdize, stani pa padni. Iskreno receno, kao drugovi su mi bili drazi, a vako, sto da kazem, Njemacki nacisti bi ih sa ponosom nazvali "Gute Kamaraden".
E a koji su? Rec der?
|
https://hrvatskiautorskistrip.blogspot.com/ |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47293 Posts
|
Topic |