Author |
Topic |
Johnny Difool
Advanced Member
Croatia
13988 Posts
Member since 21/02/2010 |
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19768 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 20/01/2015 : 17:14:36
|
quote: Originally posted by mr murdoc
quote: Originally posted by dosada
quote: Originally posted by Rahazlam Da al za koju publiku oni to rade??Pa kome je smijesno ismijavanje vjerskih proroka,taj bi se trebo zapitat jesam li ja normalan covijek??Inace ti satiricki casopisi mi uopce nisu smijesni!
Satira da bi bila prepoznata zahtjeva određeno predznanje tak da večini ljudi ona ostaje nedokučiva (:
Šteta kaj se ljudi malo ne potrude oko stvari koje su im nejasne jer nije ih tak teško objasnit, uz malo truda!
Evo meni je uzasno zabavno i smijesno ismijavanje vjerskih proroka Rahazlame , trebam li potraziti strucnu pomoc ili ces me odmah proglasiti nenormalnim?
Rahazlame, da očekujem tvoj posjet s kalašom uskoro?
|
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
|
|
kiky
stripovi.com suradnik
7366 Posts
Member since 17/07/2003 |
Posted - 20/01/2015 : 18:35:56
|
ali što se od mene, ateista, ovdje očekuje? dapače, što se od mene ovdje zahtijeva? da toleriram nečiju netoleranciju... točnije, da toleriram nečiju netoleranciju na mene..? e, nisam siguran da tako može... pa saudijska arabija je mene upravo proglasila teroristom. |
|
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38181 Posts
|
Rahazlam
Advanced Member
Croatia
3404 Posts
Member since 13/07/2013 |
Posted - 20/01/2015 : 22:31:04
|
quote: Originally posted by Rahazlam Da al za koju publiku oni to rade??Pa kome je smijesno ismijavanje vjerskih proroka,taj bi se trebo zapitat jesam li ja normalan covijek??Inace ti satiricki casopisi mi uopce nisu smijesni!
Satira da bi bila prepoznata zahtjeva određeno predznanje tak da večini ljudi ona ostaje nedokučiva (:
Šteta kaj se ljudi malo ne potrude oko stvari koje su im nejasne jer nije ih tak teško objasnit, uz malo truda!
Evo meni je uzasno zabavno i smijesno ismijavanje vjerskih proroka Rahazlame , trebam li potraziti strucnu pomoc ili ces me odmah proglasiti nenormalnim?
Ma ne,ja to vise onako za sebe pricam meni takav humor nepredstavlja nista,za mene je to nesto sto svako moze radit!! |
|
|
Rahazlam
Advanced Member
Croatia
3404 Posts
Posted - 20/01/2015 : 22:32:19
|
quote: Originally posted by kiky
ali što se od mene, ateista, ovdje očekuje? dapače, što se od mene ovdje zahtijeva? da toleriram nečiju netoleranciju... točnije, da toleriram nečiju netoleranciju na mene..? e, nisam siguran da tako može... pa saudijska arabija je mene upravo proglasila teroristom.
Netolerancija na tebe??A zbog cega?? |
|
|
Rahazlam
Advanced Member
Croatia
3404 Posts
Posted - 20/01/2015 : 22:36:27
|
quote: Originally posted by tinton
Rahazlame, da očekujem tvoj posjet s kalašom uskoro?
A cuj nije iskljuceno da se ja prikljucim Đihadistima,oduvijek mi se svidao teroristicki nacin zivota!! |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47303 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 20/01/2015 : 22:37:06
|
quote: Originally posted by Rahazlam
quote: Originally posted by Beva
Ja koliko sam razumio Charlie Hebdo je časopis koji se smije svemu, bez iznimke, evo recimo Židova:
Sad, ja nisam pročitao svaki broj Charlie Hebdoa pa ne tvrdim ništa, ali tko kaže da nikad nisu ismijavali ljevičare, homoseksualce ili slično ako bi ovi to zaslužili? Forumski desničari to pretpostavljaju, ali su ujedno i 100 % sigurni u to. Koliko sam razumio, ismijavaju aktualne događaje, pa ako je netko izjavio neku glupost na gay prideu, ne vidim zašto to ne bi ismijavali. I možda i jesu, priznajem da do neki dan nisam ni znao za Charlie Hebdo.
Da al za koju publiku oni to rade??Pa kome je smijesno ismijavanje vjerskih proroka,taj bi se trebo zapitat jesam li ja normalan covijek??Inace ti satiricki casopisi mi uopce nisu smijesni!
za publiku koja ih je i dotad čitala.
svaki list na tržištu ima svoju publiku,čitatelje,kupce, kako god očeš. koga zanima kupiče,koga ne zanima neče. vrlo jednostavno.
|
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
|
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47303 Posts
|
Rahazlam
Advanced Member
Croatia
3404 Posts
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47303 Posts
Posted - 20/01/2015 : 23:40:14
|
jebo ti il ne jebo sve nađe svog kupca ili nestane s tržišta. |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
|
|
|
Risar_69
Advanced Member
Slovenia
11679 Posts
Member since 05/05/2008 |
Posted - 21/01/2015 : 00:53:51
|
quote: Originally posted by Kruger
Nisam otvorio topic pod nazivom Teorija Zavjere ,mozda bi stvarno trebao
Pa trebao bi, iako ti je i ova tema ustvari tema teorije zavjere.
Kakve teorije, drkaju nas u mozak... |
Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli! |
|
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38181 Posts
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17221 Posts
Member since 25/10/2001 |
Posted - 21/01/2015 : 10:59:43
|
quote: Originally posted by Risar_69
Kakve teorije, drkaju nas u mozak...
A već su izašle teorije kako je ovaj napada isplaniran ne od ovih pijuna koji su napali uredništvo, već od nekog drugog. A i nešto im se naklada i čitateljstvo povećalo nakon ove halabuke. Nije ovo obračun lokalnih bandi, pa da obavještajna služba nije znala za planove tih pijuna koji su izvršili ovaj napad. |
|
|
andjusticeforall
Advanced Member
Croatia
3077 Posts
Member since 09/12/2009 |
Posted - 21/01/2015 : 11:13:41
|
quote: Originally posted by Risar_69
Kakve teorije, drkaju nas u mozak...
A već su izašle teorije kako je ovaj napada isplaniran ne od ovih pijuna koji su napali uredništvo, već od nekog drugog. A i nešto im se naklada i čitateljstvo povećalo nakon ove halabuke. Nije ovo obračun lokalnih bandi, pa da obavještajna služba nije znala za planove tih pijuna koji su izvršili ovaj napad.
Misteriozni oni?
Sve za nakladu, pa makar i po redakcije
Murija i ini obično zaziru od ovih što vole pripucat, škodi tenu...
|
https://hrvatskiautorskistrip.blogspot.com/ |
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 21/01/2015 : 11:14:02
|
tako je. sami su izveli napad da povećaju broj prodanih primjeraka. Lukavo, moram priznati. |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17221 Posts
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38181 Posts
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17221 Posts
Posted - 21/01/2015 : 11:28:15
|
Meni je najčudnije kako to da obavještajna služba nije znala da se planira napad. Malo čudno. Nema toga što njima može promaknuti, a kao za ovo nisu znali. |
|
|
Johnny Difool
Advanced Member
Croatia
13988 Posts
Member since 21/02/2010 |
Posted - 21/01/2015 : 11:30:24
|
Aha, prije 24 godine Dubrovčani su sami palili gume, a sad su Wolinski, Charb i ekipa u cilju podizanja naklade pristali na najveću žrtvu. Pa su još našli njih dvojicu koji su se maskirali u islamiste i nakon pokolja pristali da ih policija ubije, plus trećeg koji je pobio četvero ljudi u košer-trgovini da bi i on bio ubijen. Samo ne znam kako su dvojicu čuvara redakcije privoljeli na toliku žrtvu.
|
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti... |
|
|
nagor
Advanced Member
Croatia
12553 Posts
Member since 21/02/2012 |
Posted - 21/01/2015 : 11:35:11
|
quote: Originally posted by mladjo
tako je. sami su izveli napad da povećaju broj prodanih primjeraka. Lukavo, moram priznati.
Da, to je to. Vjerojatno su se Hendrix, Cobain i ostali ubili samo zato jer su htjeli zaraditi na prodaji svojih albuma. Lukavci. |
|
|
VALTER
Advanced Member
Croatia
6412 Posts
Member since 21/07/2002 |
Posted - 21/01/2015 : 12:17:43
|
Ne treba ići ni u kakve teorije zavjere. Počinitelji napada su teroristi koji su sljedbenici radikalnog islama, ali pravi cilj napada nije sloboda govora. Cilj napada je oživotvorenje teze o sukobu civilizacija.
Sad bijesna rulja reži na muslimane, a pridružuje joj se (što je najžalosnije) dezorijentirana europska ljevica. |
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 21/01/2015 : 12:22:47
|
quote: Originally posted by nagor
quote: Originally posted by mladjo
tako je. sami su izveli napad da povećaju broj prodanih primjeraka. Lukavo, moram priznati.
Da, to je to. Vjerojatno su se Hendrix, Cobain i ostali ubili samo zato jer su htjeli zaraditi na prodaji svojih albuma. Lukavci.
kak misliš ubili? pa živi su. u jednom malom selu u Andama. I od tamo pišu pjesme pod pseudonimima. pa tko još vjeruje da su mrtvi? |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
|
|
trolodtroje
Advanced Member
3274 Posts
Member since 14/09/2010 |
Posted - 21/01/2015 : 13:25:36
|
u družbi sa Elvisom, Amelijom Earhart, Spartakom, Benjaminom Briggsom (plus čitava familija), Belo Kiss, Amundsenom, Jimmijem Hoffo i Antoinom de Saint-Exupéry-jem. |
|
|
Topic |
|