forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Charlie Hebdo, heroji slobode govora
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 30

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 20/01/2015 : 17:12:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message
Odličan komentar Dragana Markovine na Tačno.net:

http://tacno.net/novosti/dragan-markovina-slucaj-rijeka-i-staroiransko-porijeklo-hrvata/

Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite,
i ta ce mi mladost teško pasti...
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19768 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 20/01/2015 : 17:14:36  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
quote:
Originally posted by mr murdoc

quote:
Originally posted by dosada

quote:
Originally posted by Rahazlam
Da al za koju publiku oni to rade??Pa kome je smijesno ismijavanje vjerskih proroka,taj bi se trebo zapitat jesam li ja normalan covijek??Inace ti satiricki casopisi mi uopce nisu smijesni!

Satira da bi bila prepoznata zahtjeva određeno predznanje tak da večini ljudi ona ostaje nedokučiva (:

Šteta kaj se ljudi malo ne potrude oko stvari koje su im nejasne jer nije ih tak teško objasnit, uz malo truda!

Evo meni je uzasno zabavno i smijesno ismijavanje vjerskih proroka Rahazlame , trebam li potraziti strucnu pomoc ili ces me odmah proglasiti nenormalnim?

Rahazlame, da očekujem tvoj posjet s kalašom uskoro?

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7366 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 20/01/2015 : 18:35:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message
ali što se od mene, ateista, ovdje očekuje? dapače, što se od mene ovdje zahtijeva? da toleriram nečiju netoleranciju... točnije, da toleriram nečiju netoleranciju na mene..? e, nisam siguran da tako može... pa saudijska arabija je mene upravo proglasila teroristom.
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 20/01/2015 : 19:05:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message

Jos dobro da neces tamo ljetovati.

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 20/01/2015 : 21:10:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message

http://www.vecernji.hr/svijet/pet-ruskih-terorista-uhiceno-u-francuskoj-985161

Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 20/01/2015 : 22:31:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message
quote:

quote:

quote:
Da al za koju publiku oni to rade??Pa kome je smijesno ismijavanje vjerskih proroka,taj bi se trebo zapitat jesam li ja normalan covijek??Inace ti satiricki casopisi mi uopce nisu smijesni!

Satira da bi bila prepoznata zahtjeva određeno predznanje tak da večini ljudi ona ostaje nedokučiva (:

Šteta kaj se ljudi malo ne potrude oko stvari koje su im nejasne jer nije ih tak teško objasnit, uz malo truda!

Evo meni je uzasno zabavno i smijesno ismijavanje vjerskih proroka Rahazlame , trebam li potraziti strucnu pomoc ili ces me odmah proglasiti nenormalnim?

Ma ne,ja to vise onako za sebe pricam meni takav humor nepredstavlja nista,za mene je to nesto sto svako moze radit!!
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 20/01/2015 : 22:32:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message
quote:
Originally posted by kiky

ali što se od mene, ateista, ovdje očekuje? dapače, što se od mene ovdje zahtijeva? da toleriram nečiju netoleranciju... točnije, da toleriram nečiju netoleranciju na mene..? e, nisam siguran da tako može... pa saudijska arabija je mene upravo proglasila teroristom.

Netolerancija na tebe??A zbog cega??
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 20/01/2015 : 22:36:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message
quote:
Originally posted by tinton

quote:

quote:

quote:

Rahazlame, da očekujem tvoj posjet s kalašom uskoro?

A cuj nije iskljuceno da se ja prikljucim Đihadistima,oduvijek mi se svidao teroristicki nacin zivota!!
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47303 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 20/01/2015 : 22:37:06  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by Beva

Ja koliko sam razumio Charlie Hebdo je časopis koji se smije svemu, bez iznimke, evo recimo Židova:

Sad, ja nisam pročitao svaki broj Charlie Hebdoa pa ne tvrdim ništa, ali tko kaže da nikad nisu ismijavali ljevičare, homoseksualce ili slično ako bi ovi to zaslužili? Forumski desničari to pretpostavljaju, ali su ujedno i 100 % sigurni u to. Koliko sam razumio, ismijavaju aktualne događaje, pa ako je netko izjavio neku glupost na gay prideu, ne vidim zašto to ne bi ismijavali. I možda i jesu, priznajem da do neki dan nisam ni znao za Charlie Hebdo.

za publiku koja ih je i dotad čitala.

svaki list na tržištu ima svoju publiku,čitatelje,kupce, kako god očeš.
koga zanima kupiče,koga ne zanima neče.
vrlo jednostavno.

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47303 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 20/01/2015 : 22:38:51  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by Poli

http://www.vecernji.hr/svijet/pet-ruskih-terorista-uhiceno-u-francuskoj-985161

biče čečeni . eventualno inguši.

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 20/01/2015 : 22:48:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message
E ako se tome francuzi smiju a jebo onda sebe!!
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47303 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 20/01/2015 : 23:40:14  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
jebo ti il ne jebo sve nađe svog kupca ili nestane s tržišta.

Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 21/01/2015 : 00:53:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message
quote:
Originally posted by Kruger

quote:

Nisam otvorio topic pod nazivom Teorija Zavjere ,mozda bi stvarno trebao

Pa trebao bi, iako ti je i ova tema ustvari tema teorije zavjere.

Kakve teorije, drkaju nas u mozak...

Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli!
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 21/01/2015 : 08:27:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message

bravo

http://www.vecernji.hr/svijet/napadaci-na-charlie-hebdo-pokopani-u-neoznacenim-grobovima-984759

Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17221 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 21/01/2015 : 10:59:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
quote:
Originally posted by Risar_69

quote:

quote:

A već su izašle teorije kako je ovaj napada isplaniran ne od ovih pijuna koji su napali uredništvo, već od nekog drugog. A i nešto im se naklada i čitateljstvo povećalo nakon ove halabuke.
Nije ovo obračun lokalnih bandi, pa da obavještajna služba nije znala za planove tih pijuna koji su izvršili ovaj napad.
Go to Top of Page

andjusticeforall
Advanced Member

Croatia
3077 Posts

Member since 09/12/2009

Posted - 21/01/2015 : 11:13:41  Show Profile Show Extended Profile  Send andjusticeforall a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by Risar_69

quote:

quote:

A već su izašle teorije kako je ovaj napada isplaniran ne od ovih pijuna koji su napali uredništvo, već od nekog drugog. A i nešto im se naklada i čitateljstvo povećalo nakon ove halabuke.
Nije ovo obračun lokalnih bandi, pa da obavještajna služba nije znala za planove tih pijuna koji su izvršili ovaj napad.

Misteriozni oni?

Sve za nakladu, pa makar i po redakcije

Murija i ini obično zaziru od ovih što vole pripucat, škodi tenu...

https://hrvatskiautorskistrip.blogspot.com/
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 21/01/2015 : 11:14:02  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
tako je. sami su izveli napad da povećaju broj prodanih primjeraka.
Lukavo, moram priznati.

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17221 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 21/01/2015 : 11:23:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
Pa zato se i zove Teorija Zavjere. Mada ponekad ima istine u tim teorijama.
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 21/01/2015 : 11:27:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message

dal se zna, je li svizac vec zamotao ...?

Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17221 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 21/01/2015 : 11:28:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
Meni je najčudnije kako to da obavještajna služba nije znala da se planira napad. Malo čudno. Nema toga što njima može promaknuti, a kao za ovo nisu znali.
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 21/01/2015 : 11:30:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message
Aha, prije 24 godine Dubrovčani su sami palili gume, a sad su Wolinski, Charb i ekipa u cilju podizanja naklade pristali na najveću žrtvu.
Pa su još našli njih dvojicu koji su se maskirali u islamiste i nakon pokolja pristali da ih policija ubije, plus trećeg koji je pobio četvero ljudi u košer-trgovini da bi i on bio ubijen.
Samo ne znam kako su dvojicu čuvara redakcije privoljeli na toliku žrtvu.

Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite,
i ta ce mi mladost teško pasti...
Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 21/01/2015 : 11:35:11  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message
quote:
Originally posted by mladjo

Lukavo, moram priznati.

Da, to je to. Vjerojatno su se Hendrix, Cobain i ostali ubili samo zato jer su htjeli zaraditi na prodaji svojih albuma. Lukavci.
Go to Top of Page

VALTER
Advanced Member

Croatia
6412 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 21/01/2015 : 12:17:43  Show Profile Show Extended Profile  Send VALTER a Private Message
Ne treba ići ni u kakve teorije zavjere. Počinitelji napada su teroristi koji su sljedbenici radikalnog islama, ali pravi cilj napada nije sloboda govora. Cilj napada je oživotvorenje teze o sukobu civilizacija.

Sad bijesna rulja reži na muslimane, a pridružuje joj se (što je najžalosnije) dezorijentirana europska ljevica.
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 21/01/2015 : 12:22:47  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
quote:
Originally posted by nagor

quote:
Originally posted by mladjo

Lukavo, moram priznati.

Da, to je to. Vjerojatno su se Hendrix, Cobain i ostali ubili samo zato jer su htjeli zaraditi na prodaji svojih albuma. Lukavci.

kak misliš ubili?
pa živi su.
u jednom malom selu u Andama.
I od tamo pišu pjesme pod pseudonimima.
pa tko još vjeruje da su mrtvi?

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

trolodtroje
Advanced Member

3274 Posts

Member since 14/09/2010

Posted - 21/01/2015 : 13:25:36  Show Profile Show Extended Profile  Send trolodtroje a Private Message
u družbi sa Elvisom, Amelijom Earhart, Spartakom, Benjaminom Briggsom (plus čitava familija), Belo Kiss, Amundsenom, Jimmijem Hoffo i Antoinom de Saint-Exupéry-jem.
Go to Top of Page
Page: of 30 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.28 seconds. Snitz Forums 2000