Author |
Topic |
Dr. Westax
Senior Member
Croatia
2757 Posts
Member since 18/07/2002 |
Posted - 08/01/2015 : 22:27:37
|
quote: Originally posted by Dranki
quote: Originally posted by Kum Ruzvelt A po cijem se to standardu I zakonu odredjuje sta je dobro a sta lose? Ili sta je smijesno a sta ne.. sta je uvreda a sta nije? Ti ne shvatas da su ti ljudi potpuno drugacija civilizcija koja ima skoro sve razlicito od Evropske. Od vjere, kulture, obicaja, zakona pa do tih sitnijih stvari kao sto su kultura izrazavanja, odjevanja ili postovanja.. Evropljani imaju te bez veze navike da svima kroje gace I namecu neke norme ka svemu I svacemu. Ovi su crtali karikature jer su mislili da je to smijesno.. iako su bezbroj puta upozoreni da to ne rade. Sa druge strane ovi"drugi" su regovali u skladu sa svojim vidjenjem stvari.. sto bi rekli sa tekovinama svoje civilizacije. I kad se desi ovako nesto svi se cesu po glavi pitaju sta bi? Pa za koji ste moj to radili? Sto je najgore kad opet bude mrtvih zbog iste stvari opet ce se svi nesto zgrazavati iako znaju sta ce se I zbog cega desiti.. kao sto rekoh za mene je to fanatizam. Izgubiti glavu zbog karikature.. sta recI.. ali ko sam ja da osporavam temelje moderne Evropske civilizacije.
Plus za ovo. Svi na Zapadu se prave dusebriznici muslimana i toplo im savjetuju da se ne ljute kad im gaze nogama najvecu svetinju, najveci paradoks je sto su dobrim dijelom ti dusebriznici ateisti, pa jos zacine sa: "Ionako je to lik iz bajke".
Svi vi vjerujete u te likove iz bajki (Snjeguljica, Bog, tri praščića...) i bavite se vještičarenjem u onim nekim smiješnim zgradama, ali to ne znači da vas netko ima pravo vrijeđati. Ovo je samo sloboda govora! |
|
|
Zlotvor
Advanced Member
7094 Posts
Member since 03/02/2010 |
Posted - 08/01/2015 : 22:28:54
|
Ka prvo, da san ja "gospodicic" ka sto si napisa, vjerojatno bi ignorira ove tvoje gluparije. Medjutin nisan, nego san seljak koji uglavnon uspije pritirat tovara priko mosta (jerbo pametniji popusta ).
Drugo, rat moze zazivat ili totalna budaletina ili balavac kome se jos nisu spustala muda. Govorin to zato sto san jednog prizivia ka jako malen, ali se posljedica jako dobro sican (a neke se i danas osicaju). Iskreno se nadan da si ovo drugo.
P.S. Sticenik se lijeci u ustanovi, a nije tamo zaposlen. |
Trljam ruke. |
|
|
Dr. Westax
Senior Member
Croatia
2757 Posts
|
Dranki
Senior Member
2549 Posts
Member since 03/06/2007 |
Posted - 08/01/2015 : 22:33:43
|
quote:
Svi vi vjerujete u te likove iz bajki (Snjeguljica, Bog, tri praščića...) i bavite se vještičarenjem u onim nekim smiješnim zgradama, ali to ne znači da vas netko ima pravo vrijeđati. Ovo je samo sloboda govora!
Ovo je otprilike psiholoski profil ljudi koji pisu satire na racun drugoga, a na drugoj strani govore o postovanju i toleranciji dok se zgrazavaju kako je svijet okrutan i zao, upiruci prst uvijek u drugog.
PS: da jos dodam, citava prica je pocela da mi smrdi kad su rekli da su ih identifikovali pomocu licne karte koju je jedan napadac izgubio u autu. A radi se navodno o profesionalcima.. Ali vidjecemo, da ne ispadne da nagadjam. |
I am tormented with an everlasting itch for things remote. I love to sail forbidden seas, and land on barbarous coasts. |
Edited by - Dranki on 08/01/2015 22:41:53 |
|
|
Kum Ruzvelt
Junior Member
357 Posts
Member since 03/09/2011 |
Posted - 08/01/2015 : 22:41:51
|
quote: Originally posted by nagor
quote: Originally posted by Kum Ruzvelt
quote: Originally posted by xilrion
drugo je napasti fizički nekoga tko je uvrijedio tebe ili tvoju obitelj. na to smo svi slabi i to razumijem, ali drugo je smaknut čitavu redakciju zbog jebenih karikatura. wtf?! to mogu samo ljudi koji nemaju osjećaja i razuma i kojima su mozgovi isprani do te mjere da ne razaznaju dobro od zla.
btw, ne opravdavam vrijeđanje bilo čije religije ili vjere na bilo koji način ali to to nije razlog za ubiti nekoga. to je jednostavno pogrešno.
A po cijem se to standardu I zakonu odredjuje sta je dobro a sta lose? Ili sta je smijesno a sta ne.. sta je uvreda a sta nije? Ti ne shvatas da su ti ljudi potpuno drugacija civilizcija koja ima skoro sve razlicito od Evropske. Od vjere, kulture, obicaja, zakona pa do tih sitnijih stvari kao sto su kultura izrazavanja, odjevanja ili postovanja.. Evropljani imaju te bez veze navike da svima kroje gace I namecu neke norme ka svemu I svacemu. Ovi su crtali karikature jer su mislili da je to smijesno.. iako su bezbroj puta upozoreni da to ne rade. Sa druge strane ovi"drugi" su regovali u skladu sa svojim vidjenjem stvari.. sto bi rekli sa tekovinama svoje civilizacije. I kad se desi ovako nesto svi se cesu po glavi pitaju sta bi? Pa za koji ste moj to radili? Sto je najgore kad opet bude mrtvih zbog iste stvari opet ce se svi nesto zgrazavati iako znaju sta ce se I zbog cega desiti.. kao sto rekoh za mene je to fanatizam. Izgubiti glavu zbog karikature.. sta recI.. ali ko sam ja da osporavam temelje moderne Evropske civilizacije.
Po čijem standardu? Standardi evropske odnosno zapadne civilizacije. Charlie Hebdo nije izlazio niti forsirao svoju satiru u Teheranu. Izlazio je u srcu Evrope. Nije nikako u redu ubiti nekoga jer se doma! ponaša onako kako smije.
Sad imamo mrtve zbog karikatura. Počni cenzurirat i sutra će netko tebe koknut jer će nekom fanatiku smetat taj tvoj avatar koji ga previše podsjeća na proroka.
Izgovor po kojem dobili su svoje jer su provocirali ne može nikako proć. Ovdje nikako nije u redu ona "she was asking for it". Evropu ovdje nisu silovali jer se droljasto šetala po mračnim islamskim ulicama. Ovdje su ju silovali usred dana u svojoj kući dok je isprobavala odjeću.
Ti pricas o onoj istoj Francuskoj koju je Gadafi provocirao sa svojom naftom pa su oni otisli da mu objasne kako po Evropskim standardima I povelji o ljudskim pravima nije lijepo da Libija ima naftu a Francuska nema.. ispade da je Gadafi crpio naftu sa Jelisejskih polja ili stvarno mislis da je Libijska nafta droljasta p je silovana u sred Libije? Dosta je bilo mrtvih zbog nafte.. neka malo I karikaturisti duraju! Sto se tice cenzure I karikatura.. nije bas da bi mi smetalo malo cenzure. |
|
|
Dranki
Senior Member
2549 Posts
Member since 03/06/2007 |
|
WOLF-HUNTER
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
2633 Posts
Member since 25/12/2013 |
Posted - 08/01/2015 : 23:10:09
|
quote: Originally posted by mr murdoc
quote: Originally posted by WOLF-HUNTER
quote: Originally posted by Zlotvor
Eto mu slobodan govor i pičke materine - završi sa metkom!
Da ne postoji sloboda govora, ti bi za svaku ovakvu provalu dobija jednu za usi. Na dobar dan.
Na los me se straj i pomislit sto bi se zbilo s tobon.
Dakle, iako pises gluposti (a nerijetko i gadarije) tekovine zapadne civilizacije ce branit tvoje pravo da ih pises unatoc tome sto djeluju kao produkt uma prosjecnog sticenika doma za djecu s posebnim potrebama.
Bitno je da si ti intelektualac, a i da samo znaš, čuvar doma za djecu sa posebnim potrebama ne može da bude svako, moraš i za to da budeš kvalifikovan, a ne fini gospodićići kao što si ti koji se uvijek dižu kada neko opsuje ili u mojem slučaju psuju na pravo govora. Ja samo kažem da je zbog njegovog prava govora otišao na drugi svijet a zbog njega još 11, ili su neki mrtvi ili neki sada pate po bolnicama. Oni su to sami tražili i na kraju su dobili ono što su želili - smrt! Nekada je bolje šutiti nego govoriti, ali ljudska glupost je nepopravljiva, on je tako tražio i na kraju je dobio.
Da sam demokratski čovjek, bio bi na strani "prava govora" a pošto nisam demokratski čovjek tako da to za mene ništa ne znači. Ja niti imam koga vrijeđati preko novina, niti imam koga psovati preko novina niti imam kome davati kritike preko novina, ali sigurno ni niko od vas - to ćemo da prepustimo kolegama novinarima i karikaturistima.
Nasilje nije dobro, ali je ponekad nužno, i ako bude trebalo to nasilje da privedemo kako bi odbranili domove i djecu od tih terorističkih kopiladi, prihvatit će te vi gospodićići nasilje i moć oružja...
Ajde sad molim te ono gore crveno boldano procitaj sebi na glas i priznaj da si napisao malo zescu nebulozu.
Nebuloza ili ne, ponekad je žutnja zlato... A kada dođe dobro vrijeme onda razvali jezikom po sve živo!!! |
|
|
sergej773
Senior Member
Cuba
1922 Posts
Member since 03/06/2012 |
Posted - 08/01/2015 : 23:11:05
|
quote: Originally posted by mr murdoc
Eto mu slobodan govor i pičke materine - završi sa metkom!
Da ne postoji sloboda govora, ti bi za svaku ovakvu provalu dobija jednu za usi. Na dobar dan.
Na los me se straj i pomislit sto bi se zbilo s tobon.
Dakle, iako pises gluposti (a nerijetko i gadarije) tekovine zapadne civilizacije ce branit tvoje pravo da ih pises unatoc tome sto djeluju kao produkt uma prosjecnog sticenika doma za djecu s posebnim potrebama.
Bitno je da si ti intelektualac, a i da samo znaš, čuvar doma za djecu sa posebnim potrebama ne može da bude svako, moraš i za to da budeš kvalifikovan, a ne fini gospodićići kao što si ti koji se uvijek dižu kada neko opsuje ili u mojem slučaju psuju na pravo govora. Ja samo kažem da je zbog njegovog prava govora otišao na drugi svijet a zbog njega još 11, ili su neki mrtvi ili neki sada pate po bolnicama. Oni su to sami tražili i na kraju su dobili ono što su želili - smrt! Nekada je bolje šutiti nego govoriti, ali ljudska glupost je nepopravljiva, on je tako tražio i na kraju je dobio.
Da sam demokratski čovjek, bio bi na strani "prava govora" a pošto nisam demokratski čovjek tako da to za mene ništa ne znači. Ja niti imam koga vrijeđati preko novina, niti imam koga psovati preko novina niti imam kome davati kritike preko novina, ali sigurno ni niko od vas - to ćemo da prepustimo kolegama novinarima i karikaturistima.
Nasilje nije dobro, ali je ponekad nužno, i ako bude trebalo to nasilje da privedemo kako bi odbranili domove i djecu od tih terorističkih kopiladi, prihvatit će te vi gospodićići nasilje i moć oružja...
Ajde sad molim te ono gore crveno boldano procitaj sebi na glas i priznaj da si napisao malo zescu nebulozu.
Nebuloza ili ne, ponekad je žutnja zlato... A kada dođe dobro vrijeme onda razvali jezikom po sve živo!!!
Ponekad je žutnja heroin |
|
|
Dr. Westax
Senior Member
Croatia
2757 Posts
Posted - 08/01/2015 : 23:13:49
|
quote:
Svi vi vjerujete u te likove iz bajki (Snjeguljica, Bog, tri praščića...) i bavite se vještičarenjem u onim nekim smiješnim zgradama, ali to ne znači da vas netko ima pravo vrijeđati. Ovo je samo sloboda govora!
Ovo je otprilike psiholoski profil ljudi koji pisu satire na racun drugoga, a na drugoj strani govore o postovanju i toleranciji dok se zgrazavaju kako je svijet okrutan i zao, upiruci prst uvijek u drugog.
PS: da jos dodam, citava prica je pocela da mi smrdi kad su rekli da su ih identifikovali pomocu licne karte koju je jedan napadac izgubio u autu. A radi se navodno o profesionalcima.. Ali vidjecemo, da ne ispadne da nagadjam.
O tome ja govorim od samog pocetka. Sloboda govora nije za svakoga isto.
To o licnoj karti sam vec spominjao. Mislim na drugoj stranici. Preglupo da bi bilo istina. |
|
|
WOLF-HUNTER
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
2633 Posts
Posted - 08/01/2015 : 23:21:07
|
Ka prvo, da san ja "gospodicic" ka sto si napisa, vjerojatno bi ignorira ove tvoje gluparije. Medjutin nisan, nego san seljak koji uglavnon uspije pritirat tovara priko mosta (jerbo pametniji popusta ).
Drugo, rat moze zazivat ili totalna budaletina ili balavac kome se jos nisu spustala muda. Govorin to zato sto san jednog prizivia ka jako malen, ali se posljedica jako dobro sican (a neke se i danas osicaju). Iskreno se nadan da si ovo drugo.
P.S. Sticenik se lijeci u ustanovi, a nije tamo zaposlen.
Nažalost, nisam ono "drugo" nego ono prvo, budala i ja to priznajem i nije me sram priznati ono što jesam. Da, dobro si pročitao, ja sam lud i već prije mnogo vremena sam to prihvatio. A i dobro si me prisjetio na to, i ja sam kao malen radio dosta sranja i bio sam u mnogim tim da se izrazim "dječijim svađama" i još dobro se sječam toga, ali su srećom sve bile spriječene prije nego su se krvavo završile, pa čak i tuče... Osim jedne koje se još sječam... |
|
|
Dr. Westax
Senior Member
Croatia
2757 Posts
Posted - 08/01/2015 : 23:25:56
|
Nažalost, nisam ono "drugo" nego ono prvo, budala i ja to priznajem i nije me sram priznati ono što jesam. Da, dobro si pročitao, ja sam lud i već prije mnogo vremena sam to prihvatio. A i dobro si me prisjetio na to, i ja sam kao malen radio dosta sranja i bio sam u mnogim tim da se izrazim "dječijim svađama" i još dobro se sječam toga, ali su srećom sve bile spriječene prije nego su se krvavo završile, pa čak i tuče... Osim jedne koje se još sječam...
Glavno da su se muda spustila. :) |
|
|
nagor
Advanced Member
Croatia
12553 Posts
Member since 21/02/2012 |
|
nagor
Advanced Member
Croatia
12553 Posts
Posted - 08/01/2015 : 23:29:51
|
quote: Originally posted by xilrion
drugo je napasti fizički nekoga tko je uvrijedio tebe ili tvoju obitelj. na to smo svi slabi i to razumijem, ali drugo je smaknut čitavu redakciju zbog jebenih karikatura. wtf?! to mogu samo ljudi koji nemaju osjećaja i razuma i kojima su mozgovi isprani do te mjere da ne razaznaju dobro od zla.
btw, ne opravdavam vrijeđanje bilo čije religije ili vjere na bilo koji način ali to to nije razlog za ubiti nekoga. to je jednostavno pogrešno.
A po cijem se to standardu I zakonu odredjuje sta je dobro a sta lose? Ili sta je smijesno a sta ne.. sta je uvreda a sta nije? Ti ne shvatas da su ti ljudi potpuno drugacija civilizcija koja ima skoro sve razlicito od Evropske. Od vjere, kulture, obicaja, zakona pa do tih sitnijih stvari kao sto su kultura izrazavanja, odjevanja ili postovanja.. Evropljani imaju te bez veze navike da svima kroje gace I namecu neke norme ka svemu I svacemu. Ovi su crtali karikature jer su mislili da je to smijesno.. iako su bezbroj puta upozoreni da to ne rade. Sa druge strane ovi"drugi" su regovali u skladu sa svojim vidjenjem stvari.. sto bi rekli sa tekovinama svoje civilizacije. I kad se desi ovako nesto svi se cesu po glavi pitaju sta bi? Pa za koji ste moj to radili? Sto je najgore kad opet bude mrtvih zbog iste stvari opet ce se svi nesto zgrazavati iako znaju sta ce se I zbog cega desiti.. kao sto rekoh za mene je to fanatizam. Izgubiti glavu zbog karikature.. sta recI.. ali ko sam ja da osporavam temelje moderne Evropske civilizacije.
Po čijem standardu? Standardi evropske odnosno zapadne civilizacije. Charlie Hebdo nije izlazio niti forsirao svoju satiru u Teheranu. Izlazio je u srcu Evrope. Nije nikako u redu ubiti nekoga jer se doma! ponaša onako kako smije.
Sad imamo mrtve zbog karikatura. Počni cenzurirat i sutra će netko tebe koknut jer će nekom fanatiku smetat taj tvoj avatar koji ga previše podsjeća na proroka.
Izgovor po kojem dobili su svoje jer su provocirali ne može nikako proć. Ovdje nikako nije u redu ona "she was asking for it". Evropu ovdje nisu silovali jer se droljasto šetala po mračnim islamskim ulicama. Ovdje su ju silovali usred dana u svojoj kući dok je isprobavala odjeću.
Ti pricas o onoj istoj Francuskoj koju je Gadafi provocirao sa svojom naftom pa su oni otisli da mu objasne kako po Evropskim standardima I povelji o ljudskim pravima nije lijepo da Libija ima naftu a Francuska nema.. ispade da je Gadafi crpio naftu sa Jelisejskih polja ili stvarno mislis da je Libijska nafta droljasta p je silovana u sred Libije? Dosta je bilo mrtvih zbog nafte.. neka malo I karikaturisti duraju! Sto se tice cenzure I karikatura.. nije bas da bi mi smetalo malo cenzure.
Da da... zločesti zapad želi naftu. Neoriginalan i u biti pogrešan argument... barem što se tiče arapskog proljeća. Mladi i učeni ljudi u Tunisu, Libiji i Egiptu su htjeli imati nešto što u u biti predstavlja Charlie Hebdo - društvo bez totalitarizma.
Gadaffi i ostali diktatori su pali prije svega zbog ovih ispod na slikama, a tek onda zbog američkih tomahawka. Arapsko proljeće nažalost nije uspjelo. Ne zbog zapadnih korporacija koje žele naftu nego zbog ovih istih koji su jučer izveli napade i općenito plemenske podijeljenosti (ovo zadnje vrijedi prije svega za Libiju). Žao mi je ovih ljudi ispod. Islamisti im ukrali revoluciju.
|
|
|
WOLF-HUNTER
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
2633 Posts
Posted - 08/01/2015 : 23:30:18
|
quote: Originally posted by Dr. Westax
Nažalost, nisam ono "drugo" nego ono prvo, budala i ja to priznajem i nije me sram priznati ono što jesam. Da, dobro si pročitao, ja sam lud i već prije mnogo vremena sam to prihvatio. A i dobro si me prisjetio na to, i ja sam kao malen radio dosta sranja i bio sam u mnogim tim da se izrazim "dječijim svađama" i još dobro se sječam toga, ali su srećom sve bile spriječene prije nego su se krvavo završile, pa čak i tuče... Osim jedne koje se još sječam...
Glavno da su se muda spustila. :)
Njemu su se spustila, i to mu je ostala kao lekcija za život, ali i meni... |
|
|
Dr. Westax
Senior Member
Croatia
2757 Posts
Posted - 08/01/2015 : 23:37:21
|
Daj westaxe... zaboravio si pravi smajlić. Ovako sa ovim obićnim, netko će stvarno pomisliti da nisi plitki troll.
Ovo je sada:
a) vrijedjanje mene kao osobe b) satira c) sloboda govora |
|
|
idado
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
4057 Posts
Member since 30/11/2004 |
Posted - 08/01/2015 : 23:44:15
|
quote:
PS: da jos dodam, citava prica je pocela da mi smrdi kad su rekli da su ih identifikovali pomocu licne karte koju je jedan napadac izgubio u autu. A radi se navodno o profesionalcima.. Ali vidjecemo, da ne ispadne da nagadjam.
Nećeš zamjerit što se preko tvog posta uključujem u raspravu:
- smrdi i to žestoko, svakome ko ima imalo mozga. Jer, kome bi bjeguncu, ako je zaista bjegunac (jer, upravo je nasred ceste ubio ranjenog policajca) palo na pamet da hladnokrvno, bez jurnjave, lagano dotrčkara do auta, podigne maramu sa asfalta i bez turaže ode s lica mjesta? - sve traje 5!? minuta, puca se kao u Bejrutu, a Citroen stoji bez ikakvih problema nasred jednosmjerne ulice i niko za to vrijeme ne prolazi, niti ikome smeta, pa nije Pariz - Pazarić; - čemu bi služio treći čovjek ako nije vozač? Ipak, onaj koji je ubio policajca, ulazi na šoferovo mjesto!? Što će reći da je treći išao da gleda ili ga nije ni bilo. Šta je realnije? - kažu treći se predao; zašto se danas javilo nekoliko mu školskih drugova koji kažu da je bio na času u to vrijeme? - ko je god imao posla s policijom, bilo gdje, zna da ona kad hoće može i ima metode da nađe i iglu u plastu sijena; ako hoće i ako joj je dopušteno... |
|
|
idado
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
4057 Posts
Member since 30/11/2004 |
Posted - 08/01/2015 : 23:46:20
|
Za ovog momka koji govori da je Gadafi bio diktator: momče, da li si bio ikad u Libiji? I prije i poslije ''revolucije''? I znaš li ijednog Libijca, koji trenutno živi dole? |
|
|
nagor
Advanced Member
Croatia
12553 Posts
Posted - 08/01/2015 : 23:47:45
|
Daj westaxe... zaboravio si pravi smajlić. Ovako sa ovim obićnim, netko će stvarno pomisliti da nisi plitki troll.
Ovo je sada:
a) vrijedjanje mene kao osobe b) satira c) sloboda govora
|
|
|
nagor
Advanced Member
Croatia
12553 Posts
Posted - 08/01/2015 : 23:48:38
|
Ovo je sada:
d) westax je troll |
|
|
Dr. Westax
Senior Member
Croatia
2757 Posts
Posted - 08/01/2015 : 23:49:58
|
quote: Originally posted by idado
Za ovog momka koji govori da je Gadafi bio diktator: momče, da li si bio ikad u Libiji? I prije i poslije ''revolucije''? I znaš li ijednog Libijca, koji trenutno živi dole?
Ma zna kitu. Jos je mami na sisi pa svasta lupeta. |
|
|
nagor
Advanced Member
Croatia
12553 Posts
Posted - 08/01/2015 : 23:50:49
|
Za ovog momka koji govori da je Gadafi bio diktator: momče, da li si bio ikad u Libiji? I prije i poslije ''revolucije''? I znaš li ijednog Libijca, koji trenutno živi dole?
Jesi li ikad živio u 19 stoljeću? Kako onda znaš da je postojalo?
Evo ti još jedan za gadaffija... |
|
|
Dr. Westax
Senior Member
Croatia
2757 Posts
Posted - 08/01/2015 : 23:52:33
|
Ovo je sada:
d) westax je troll
Odgovor prihvacamo! Nagrada smajlic :) |
|
|
WOLF-HUNTER
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
2633 Posts
Posted - 08/01/2015 : 23:53:18
|
Ma gnjurac, meni sada kada malo sagledam stvari, smrt ovih karikaturista je opet izgleda neka namještaljka tajnih službi... |
|
|
Dr. Westax
Senior Member
Croatia
2757 Posts
Posted - 08/01/2015 : 23:55:01
|
Jesi li ikad živio u 19 stoljeću? Kako onda znaš da je postojalo?
Evo ti još jedan za gadaffija...
Svatko normalan je za Gadafija. Kamo srece da mogu zivjeti pod njegovom "diktaturom". |
|
|
Dr. Westax
Senior Member
Croatia
2757 Posts
Posted - 08/01/2015 : 23:57:13
|
Ma gnjurac, meni sada kada malo sagledam stvari, smrt ovih karikaturista je opet izgleda neka namještaljka tajnih službi...
Pogledaj snimku. Policajac dobije metak iz neposredne blizine u glavu i nigdje ni kapi krvi. Jos metak iz kalasa... |
|
|
Topic |
|