Author |
Topic |
Zoroasterixx
Advanced Member
Croatia
3463 Posts
Member since 17/02/2014 |
Posted - 06/02/2015 : 10:43:22
|
quote: Originally posted by red cloud
quote: Originally posted by adriano
ja sam još ko dijete čitao različite stripove, modesti blejz, rip kirbi, asterix..., ali ih ni tada nisam volio ko AF ili Bonelia. Danas jednostavno nemam vremena za ništa osim bonelia i AF. Radije ću pročitat neku novu knjigu nego eksperimentirati sa novim strip junacima. kasno je za mene.
Normalno. Ne mislim da je kasno, nego kad si u zrelim godinama, a nemas zivotne stavove kojih se drzis, nemas svoj stav po skoro svakom pitanju, pa i po pitanju stripova, onda stvarno treba da stavis prst na celo i da se zapitas neke stvari. U svakom slucaju, Adriano, slazem se sa tvojim postom.
Što bi to značilo imati životne stavove po pitanju stripova? |
|
|
red cloud
Advanced Member
Serbia
3925 Posts
Member since 29/06/2009 |
Posted - 06/02/2015 : 11:11:02
|
Stav po tome sta volis da citas a sta ne, sta god neko drugi pricao. Volis Zagora a ne volis Dilan Doga, recimo...
|
Nasilje u Darkvudu |
|
|
Zoroasterixx
Advanced Member
Croatia
3463 Posts
|
red cloud
Advanced Member
Serbia
3925 Posts
Posted - 06/02/2015 : 12:22:42
|
Dilan Doga sam kupovao od pocetka kada je krenuo izlaziti kod nas krajem osamdesetih, imao sam prvih petnaestak brojeva, ali sam ga prestao kupovati jer mi se nije svidelo ni radnja ni likovi. Kupovao sam i citao Dilana, ali kratko. Zasto? Ne svidja mi se. |
Nasilje u Darkvudu |
|
|
Zoroasterixx
Advanced Member
Croatia
3463 Posts
Posted - 06/02/2015 : 13:15:17
|
quote: Originally posted by red cloud
Dilan Doga sam kupovao od pocetka kada je krenuo izlaziti kod nas krajem osamdesetih, imao sam prvih petnaestak brojeva, ali sam ga prestao kupovati jer mi se nije svidelo ni radnja ni likovi. Kupovao sam i citao Dilana, ali kratko. Zasto? Ne svidja mi se.
Nemoj me krivo razumjeti, ni sam ne volim DD, ali poanta je u tome da si probao i zaključio da ti se ne sviđa. Bilo bi drugačije da si tvrdio da DD ne valja, a da ga nikad nisi čitao. |
|
|
red cloud
Advanced Member
Serbia
3925 Posts
|
vknez
Average Member
Croatia
605 Posts
Member since 02/09/2009 |
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8582 Posts
Member since 30/03/2005 |
Posted - 06/02/2015 : 16:17:44
|
quote: Originally posted by vknez
blizu sam 40-te oženjen i imam dijete natprosječno inteligentan, fakultetski obrazovan čitam i skupljam zagora od osnovne škole. čitam i kupujem i neke druge stripove tko si šta o tome misli, zaboli me kita
Ma to sve stoji i to je normalno razmišljanje. Fala bogu da te boli kita što ostali misle. Problem je očito u nekim pojedincima koji imaju problem sa samim sobom. Znači, ovdje je problem u ljudima koje je briga što ostali misle.
Čitam Zagora i čim mi neko to predbacuje, imam poriv da to opravdam? Čitam Zagora i zašto neki ljudi misle da sam zbog toga glup ili nekompetentan za bilo kakvu dublju raspravu?
Jbga, sto ljudi sto ćudi..
|
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
Edited by - paro on 06/02/2015 16:18:43 |
|
|
Topic |
|