Author |
Topic |
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
Posted - 22/02/2015 : 13:28:48
|
quote: Originally posted by Obi-wan
quote: Originally posted by dante
quote: Originally posted by delboj
Imam urođen strah od pasa.
Također. Čak povremeno sanjam kako me grizu za nogu. Bol se čini iznenađujuće realan. Kad vidim psa na ulici, odmah očima tražim i oružje za eventualnu odbranu.
Ja ne volim macke... Mislim, nije da sanjam da me grebu i cerupaju i nije da imam fobiju i bjezim od njih, ali da bi neku uzeo u krilo i igrao se s njom...no fucking way. Jos kad pocnu buljiti s onim svojim ocima ili onaj zvuk kad se tjeraju...ma GTFO. Ali psi rulaju na sve moguce nacine
Ne volim ni mačke, no njih se ne bojim. Uglavnom ne volim životinje. A ni ljude. A ni ljudi mene.
Životinje su u većini slučajeva bolje od ljudi, mislim da se kod njih nisam razočarao dok se to kod ljudi dogodilo x puta. |
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
|
|
delboj
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
17042 Posts
Member since 01/03/2004 |
Posted - 22/02/2015 : 13:34:35
|
quote: Originally posted by DODSFERD Životinje su u većini slučajeva bolje od ljudi, mislim da se kod njih nisam razočarao dok se to kod ljudi dogodilo x puta.
Mnogi ljudi su obično životinje
Znam samo jedno: svaki pas osjeti kad ga se čovjek boji. A meni to nije nimalo prijatno. Najteže mi je bilo kad sam radio u seoskim školama da prođem pored ogromnog psa koji leži ispred ulaznih vrata. Da, kažu da neće ujesti, ali meni sve to nije mnogo značilo. |
|
|
sergej773
Senior Member
Cuba
1922 Posts
Member since 03/06/2012 |
Posted - 22/02/2015 : 15:02:31
|
quote: Originally posted by KRAS
quote: Originally posted by WOLF-HUNTER
Godinama sam tražio odanog psa i velikog prijatelja koji će da bude cijeli život na mojo strani, koji će me slušati i poštovati. Probao sam sa raznim psima, ali mi ni jeda nije legao sve dok mi otac nije poklonio štene Šarplaninca i od tada mi se rodila ljubav prema ovim psima. Iako sam dugo razmišljao da sebi nabavim jednoga, pošto ih moj otac drži ali ih je i moj djed držao. Sada ima dvoje šarplaninaca i jako sam zadovoljan, jedu sve što im spremim, odani su i jako ih volim ali i oni mene. A na ljeto sam planirao sebi da uzmem još jedno štence, još jednoga mužjaka...
Tako da mi je Šarplaninac najdraži pas <3
Sarplaninac ne slusa nikog.nit gazdu smatra gazdom.vec sebi jednakim...ako oce nesto ucinit oce.ako nece nece..nema tu slusanja
neki ga smatraju glupim jer slabo uci i slusa
medjutim.on glupe komande jednostavno ignorise
Tačno tako, nikada mi se nisu sviđali šarplaninci, imaju urođen bol u kurcu. |
|
|
WOLF-HUNTER
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
2633 Posts
Member since 25/12/2013 |
Posted - 22/02/2015 : 16:03:57
|
quote: Originally posted by sergej773
quote: Originally posted by KRAS
quote: Originally posted by WOLF-HUNTER
Godinama sam tražio odanog psa i velikog prijatelja koji će da bude cijeli život na mojo strani, koji će me slušati i poštovati. Probao sam sa raznim psima, ali mi ni jeda nije legao sve dok mi otac nije poklonio štene Šarplaninca i od tada mi se rodila ljubav prema ovim psima. Iako sam dugo razmišljao da sebi nabavim jednoga, pošto ih moj otac drži ali ih je i moj djed držao. Sada ima dvoje šarplaninaca i jako sam zadovoljan, jedu sve što im spremim, odani su i jako ih volim ali i oni mene. A na ljeto sam planirao sebi da uzmem još jedno štence, još jednoga mužjaka...
Tako da mi je Šarplaninac najdraži pas <3
Sarplaninac ne slusa nikog.nit gazdu smatra gazdom.vec sebi jednakim...ako oce nesto ucinit oce.ako nece nece..nema tu slusanja
neki ga smatraju glupim jer slabo uci i slusa
medjutim.on glupe komande jednostavno ignorise
Tačno tako, nikada mi se nisu sviđali šarplaninci, imaju urođen bol u kurcu.
Možda im je to mana - ali ih zato i volim. Jeste, teško ih je dresirati, ali sa malo živaca, novca i uložena vremena da se i to riješiti jer za svaki problem ima rješenje. Ako možeš dotjerati čovjeka zašto onda ne bi mogao i psa? Međutim, ja ih držim zbog čuvarenja, dobri su čuvari i jaki su... |
|
|
split85
Advanced Member
Croatia
8255 Posts
Member since 25/01/2010 |
|
bvagner3
Senior Member
Croatia
2323 Posts
Member since 13/01/2009 |
|
trolodtroje
Advanced Member
3271 Posts
Member since 14/09/2010 |
|
Rahazlam
Advanced Member
Croatia
3404 Posts
Member since 13/07/2013 |
Posted - 23/02/2015 : 15:07:10
|
quote: Originally posted by DODSFERD
Također. Čak povremeno sanjam kako me grizu za nogu. Bol se čini iznenađujuće realan. Kad vidim psa na ulici, odmah očima tražim i oružje za eventualnu odbranu.
Ja ne volim macke... Mislim, nije da sanjam da me grebu i cerupaju i nije da imam fobiju i bjezim od njih, ali da bi neku uzeo u krilo i igrao se s njom...no fucking way. Jos kad pocnu buljiti s onim svojim ocima ili onaj zvuk kad se tjeraju...ma GTFO. Ali psi rulaju na sve moguce nacine
Ne volim ni mačke, no njih se ne bojim. Uglavnom ne volim životinje. A ni ljude. A ni ljudi mene.
Životinje su u većini slučajeva bolje od ljudi, mislim da se kod njih nisam razočarao dok se to kod ljudi dogodilo x puta.
Joj daj molim te... |
|
|
Rahazlam
Advanced Member
Croatia
3404 Posts
Posted - 23/02/2015 : 15:08:36
|
Inace 99 posto pasa ti nece napravit nista!! |
|
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
Posted - 23/02/2015 : 15:18:12
|
quote: Originally posted by Rahazlam
Životinje su u većini slučajeva bolje od ljudi, mislim da se kod njih nisam razočarao dok se to kod ljudi dogodilo x puta.
Joj daj molim te...
Da si ti prošao takva sranja u životu kao ja drugačije bi razmišljao. Ako je kod tebe bilo sve divno i krasno ne znači da je tako bilo svima. |
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19702 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 23/02/2015 : 16:09:04
|
Inace 99 posto pasa ti nece napravit nista!!
Glupost. |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
|
|
sergej773
Senior Member
Cuba
1922 Posts
Posted - 23/02/2015 : 16:09:26
|
Joj daj molim te...
dodsferd je 100 odsto u pravu |
|
|
WOLF-HUNTER
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
2633 Posts
Member since 25/12/2013 |
Posted - 23/02/2015 : 16:23:19
|
Pa pas ne napada ako se no osjeća ugroženim, ili ako brani svoju teritoriju. Pas može i napasti ako osjeća da predstavljate prijetnju za njehvou hran, odnoso ako mu joj želite oteti. Jedino u bjesnilu napada bez ikakvog razloga... Ima ljudi koji drže pse jako agresivne te ih iz straha moraju prodati, međutim ti kupci koji kupe takvog agresvnog psa, ne davaju mu tri dana ništa da jede, ali na četvrtom danu mu dadnu hranu i tako životinja shvati ko mu je novi gazda... Odnosno, životinja osjeti kada je u životnoj opasnosti ili u velikom gladu, a kada vidi da joj je čovjek dao komad mesa, odnosno da joj je spasio život na neku ruku - on ga neće napadati te će ga zavoliti... Tako je u teoriji dok se u samoj praksi sami morate uvjeriti... |
|
|
Rahazlam
Advanced Member
Croatia
3404 Posts
Posted - 23/02/2015 : 21:29:13
|
quote: Originally posted by tinton
Inace 99 posto pasa ti nece napravit nista!!
Glupost.
Ma nemoj a ti si strucnjak za pse??Ako se pas stane ispred tebe i laje to ne znaci da ce ti nesto napravit jedino ako ti njemu prvi nesto skrivis,susreo se ja milijon puta s lutalicama i nikad nista(a bilo je nas kakvih) |
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19702 Posts
Posted - 23/02/2015 : 21:32:15
|
Nisam strucnjak, ali nisam ni glup da ne mogu shvatiti sto vidim. A vidio sam napade psa. |
|
|
|
sergej773
Senior Member
Cuba
1922 Posts
Posted - 24/02/2015 : 15:13:53
|
quote: Originally posted by tinton
Nisam strucnjak, ali nisam ni glup da ne mogu shvatiti sto vidim. A vidio sam napade psa.
Napadaju samo oni psi koji su krivo odgojeni. |
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19702 Posts
|
xilrion
Advanced Member
Croatia
3023 Posts
Member since 16/12/2010 |
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19702 Posts
Posted - 24/02/2015 : 15:35:23
|
Ja sam nesto slicno htio napisati, ali nisam se usudio. :) |
|
|
|
Topic |
|