logossun
New Member
135 Posts
Member since 18/08/2004 |
Posted - 22/02/2015 : 20:51:59
|
Bok svima! S obzirom da mi je ostalo nešto vremena za upozorenje, ako ste ljubitelji stripova na engleskom, Higher Ground Comics i dalje svakog mjeseca radi predbilježbe (narudžbe stripova unaprijed, odnosno prije nego se izdaju). Ovo su predbilježbe 2015/02 za stripove (i sl.) koji izlaze u 4. ili 5. mjesecu i kod mene su sa sljedećom pošiljkom... Ne plaćate ništa unaprijed - tek kad stripovi stignu do vas. Između ostalog, preporučam: - EC Slipcase - Wood, Williamson, Kamen - Tarzan Dailies (Harold Foster prije Valijanta!)
- Jupiter's Legacy TP - sjajan novi rad Millara i Quitelija - BPRD 1946-1948 - spin-off Hellboya je fantastičan horor/fantasy naslov!
- Vagabond je fantastično crtana samurajska manga uz bok Lone Wolf & Cubu. - Alien Queen otvarač za boce :-)
Naravno, katalozi predbilježbi dupke su puni ponuda.
Na www.hgc.logossun.com možete skinuti sve potrebne kataloge za naručivanje: - 500+ stranični Diamond Previews koji ima sve albume, stripove, majice, igračke itd - posebni Marvel Previews - moj katalog preporuka, s više slika i opisa i s cijenama u kunama.
Jasno, ne ovisite o predbilježbama; dobavljam sve stripove i albume na engleskom koje vam fale ili biste željeli posjedovati! Samo je javite na mail ili SMS-om.
Dostavljam u Hrvatsku, Srbiju i Sloveniju!
Cheers! d.
|
Denis Pajtak, 0981320580, logossun@gmail.com |
|