Poslednjih godina sve više i više pratim određene blogove, preko kojih se informišem, a koji su mi interesantniji od klasičnih web stranica. Skoro isključivo sam na wordpressu, mada ponekad bacim pogled i na druge platforme.
Evo par predloga, a ako ima među vama onih kojima se sviđa ovakav vid web prezentacija, postavite svoje favorite ovde.
Najzanimljiviji blog koji sam u posljednje vrijeme otkrio je Informatičar starog kova inteligentni, pismeni i vrlo duhoviti Kristijan Mirić aka Quark. Šteta što ne piše češće, ali dio bloga je nedavno i ukoričio pa je sad i nešto kao književna zvjezdica.
a stripadzijama nista zanimljivo imam oko 100 posjeta dnevno... tri zalutala sljedbenika i oko 50 000 ukupnog posjeta tematika je duhovno religiozne tematike :D nista popularno
a stripadzijama nista zanimljivo imam oko 100 posjeta dnevno... tri zalutala sljedbenika i oko 50 000 ukupnog posjeta tematika je duhovno religiozne tematike :D nista popularno
daj link. A nemoj se sramiti sada i biti tako plah. Zanima me ta tematika i zanima me što pišeš o tome.
I željela sam nedavno prebaciti i sebe na blog ali mi se desilo da baš svaki naziv koji mi je pao na pamet prije onog .com je zauzet i stvarno se moglo desiti da dođemo do onog: trisarme8cijelihglavica45KupUsailonacManeštretimaterine -da mi javi da je i taj naziv zauzet.
Pa sam uzela predah dok se ne opremim za novi pokušaj registracije.