forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

 All Forums
 Burza Stripova
 Aukcije
 Rasvjetlite 1 horsesa
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Author Previous Topic Topic Next Topic  

mbukov80
Starting Member

21 Posts

Member since 25/05/2011

Posted - 02/03/2015 :  03:02:02  Show Profile Show Extended Profile  Send mbukov80 a Private Message  Reply with Quote
Trebam pomoć,ja ne kužim kaj radim krivo,al me iritiraaaaaa
Naime,kad dodajem aukcije u prodaju preko mobitela imam problem.
Moram se nakon postavljene aukcije odjaviti i ponovno prijaviti,inače mi napiše da je slika aukcije ista od prethodne aukcije.Ne razumijem zašto????
Onda se odjavim pa prijavim opet,i naravno odaberem opet tu drugu sliku stripa i u redu je,al traje cjelu vječnost.
Pa ako netko zna gdje (stari konjina) grješi,pomagajte

Markos
Webmaster



Croatia
26256 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 02/03/2015 :  08:03:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Koji mobitel, koji browser? To je zaštita protiv dupliranja slike koja je inače bila jako česta greška kod postavljanja aukcija. Morala bi raditi i na mobitelu, ali očito ima iznimki.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Oki
Advanced Member



Croatia
3916 Posts

Member since 10/02/2011

Posted - 02/03/2015 :  08:41:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Oki a Private Message  Reply with Quote
Ja sam tako radio godinama (odjava/prijava) između svake aukcije...
Probao sam sve i svašta,ali to je bio jedini način da uplouda sliku jer u protivnom ako se ne odjavim između postavljanja svake aukcije sustav daje upozorenje da je slika ista (iako nije) kao kod zadnje postavljene aukcije...
Ja sam 4 godine imao iphone 4 i redovito sam aukcije postavljao na ovaj način...
Siguran sam da i Nedjeljko ima iphone,pa mu se ovo događa...
Nedavno sam promjenio mobitel, uzeo sony z3...i ugodno se iznenadio kada sam vidio da mi ove odjave i prijave nisu potrebne...čak nije potrebno mjenjati ni tekst,samo mjenjaš slike:)
No, vjeruj mi...onaj tko je godinama bio na ios operativnom sustavu, teško da će se tako lako priviknuti na android...mislim da će proći mjeseci dok to uspijem jer je mnogo toga bespotrebno zakomplicirano na istom...
Go to Top of Page

markotamara
Senior Member



Croatia
2783 Posts

Member since 26/05/2013

Posted - 02/03/2015 :  09:16:14  Show Profile Show Extended Profile  Send markotamara a Private Message  Reply with Quote
i meni se to dešavalo na IPAD jer sam preko njega slika i isto je upozorenje
sad slike pribacin na laptop i postavim ih po br i nemam problem

GALLIENO FERRI
Go to Top of Page

Markos
Webmaster



Croatia
26256 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 02/03/2015 :  09:31:48  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
OK; ako je problem na IOS-u, onda ću ga vjerojatno moći reproducirati kod sebe pa ću ga samim tim i moći riješiti.

Trouble will find me
Go to Top of Page

mbukov80
Starting Member

21 Posts

Member since 25/05/2011

Posted - 02/03/2015 :  12:51:30  Show Profile Show Extended Profile  Send mbukov80 a Private Message  Reply with Quote
Da imam iphon 4 ios6
Ma s laptopom je ok i stolnim kompom samo steka tako s mobitela,a posto vecinom radim nocne pa je tad prilika stavit na aukcije,opcenito je prakticnije od laptopa,a bar meni he he
Hvala na odgovorima
Go to Top of Page

Markos
Webmaster



Croatia
26256 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 02/03/2015 :  22:00:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Evo, probajte sada!

Trouble will find me
Go to Top of Page

mbukov80
Starting Member

21 Posts

Member since 25/05/2011

Posted - 03/03/2015 :  01:33:25  Show Profile Show Extended Profile  Send mbukov80 a Private Message  Reply with Quote
Iihaaahaaaaaaa juhuuuuuu
Majstore Markos svaka ti dala hehehe
Radiiiiii
Čevapi i piva vrijede,kad si u Karlovcu javi se
Hvala
Go to Top of Page

Oki
Advanced Member



Croatia
3916 Posts

Member since 10/02/2011

Posted - 10/12/2015 :  20:40:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Oki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Oki

Ja sam tako radio godinama (odjava/prijava) između svake aukcije...
Probao sam sve i svašta,ali to je bio jedini način da uplouda sliku jer u protivnom ako se ne odjavim između postavljanja svake aukcije sustav daje upozorenje da je slika ista (iako nije) kao kod zadnje postavljene aukcije...
Ja sam 4 godine imao iphone 4 i redovito sam aukcije postavljao na ovaj način...
Siguran sam da i Nedjeljko ima iphone,pa mu se ovo događa...
Nedavno sam promjenio mobitel, uzeo sony z3...i ugodno se iznenadio kada sam vidio da mi ove odjave i prijave nisu potrebne...čak nije potrebno mjenjati ni tekst,samo mjenjaš slike:)


...imao sam sony z3 možda dva mjeseca i nisam se mogao prilagoditi android operativnom sustavu, pa sam se vratio svom starom iphoneu 4.
Pokušavam postavljati aukcije,ali opet imam problem sa učitavanjem slike....potrebno je napraviti odjavu i ponovno prijavu kako bih učitao sliku za sljedeću aukciju, a to oduzima prepreviše vremena.
Znači iphone 4 ios 7
Molim pomoć
Go to Top of Page

Markos
Webmaster



Croatia
26256 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 11/12/2015 :  10:27:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Ne mogu probati, nemam iOS 7, sorry.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Oki
Advanced Member



Croatia
3916 Posts

Member since 10/02/2011

Posted - 11/12/2015 :  10:42:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Oki a Private Message  Reply with Quote
A ništa...idem onda uzeti djecu, pa ih odvesti baki na igranje, a ja ću dotle na bakinom kompu postaviti jedno 50-tak aukcija u trajanju od 24sata, pa sutra večer samo koregiram cijene i trajanje aukcija...:)
Go to Top of Page

njofra32
Average Member

657 Posts

Member since 28/02/2017

Posted - 16/01/2020 :  08:41:37  Show Profile Show Extended Profile  Send njofra32 a Private Message  Reply with Quote
meni ista stvar sa iphone-se, pa ako bi se moglo riješiti bilo bi sjajno. znači imam alternativu da se ne moram ponovno logirati, prvu sliku uslikam iz programa sa stranice a drugu iz fotoaparata pa se vratim na stranicu i upotrijebim ju iz galerije. dosta je brže od ponovnog logiranja ali opet dosta sporo i živcekidajuće kad postavljaš stotinjak aukcija.
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.17 seconds. Snitz Forums 2000