Author |
Topic  |
Kruger
Advanced Member

Croatia
17258 Posts
Member since 25/10/2001 |
Posted - 06/03/2025 : 11:15:33
|
quote: Originally posted by manhunter
Još jedno slovo o državama bivše YU ili slično i ide ključ. Nikada se nećete naučiti.
Nemoj ključati, kazni krivce. |
 |
|
Tonto
Advanced Member

8929 Posts
Member since 11/02/2012 |
Posted - 06/03/2025 : 11:35:48
|
quote: Originally posted by RAKOSI4
quote: Originally posted by Tonto
Master of sarcasm.
Znaš da si i ti majstor sarkazma,stavš intervju lažljivog nasilnika na forum i prikažeš ga kao žrtvu policijskog nasilja , i onda si ti ono ka pametan  
Policijski nasilnik je suspendiran. Suđenje policijskom nasilniku je u tijeku. Ti si kreten, pička, govno i smeće. |
The less I have the more I am a happy man |
 |
|
verab
Senior Member

Croatia
2955 Posts
Member since 22/01/2015 |
Posted - 06/03/2025 : 11:42:01
|
Master of sarcasm.
Znaš da si i ti majstor sarkazma,stavš intervju lažljivog nasilnika na forum i prikažeš ga kao žrtvu policijskog nasilja , i onda si ti ono ka pametan  
Policijski nasilnik je suspendiran. Suđenje policijskom nasilniku je u tijeku. Ti si kreten, pička, govno i smeće.
 |
hejt, jal & rock 'n' roll |
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
40718 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 06/03/2025 : 12:13:16
|
Ja se odjavljujem sa teme. Ne bih da udjem sa nekim u konflikt ili da izazovem ili popasem ban. Zivi bili! |
Patricia hic mea totus mundus est |
 |
|
drogsy
stripovi.com suradnik

Croatia
4763 Posts
Member since 27/12/2009 |
Posted - 06/03/2025 : 12:25:55
|
Vukozec treba se vratiti unatrag 30-40 ,evo npr. Hrvatska: 1.3 brodogradnja u svijetu 2.INA gigant 3.Đuro Đaković gigant,proizvodnja svega i svačega 4.Moćna tekstilna industrija 5.Moćna poljoprivreda i stočarstvo 6.Prerađivačka industrija 7.Pliva gigant Varteks,Bagat,moćna građevinska industrija,Biserka,TOZ,moćna trgovačka flota,drvoprerađivačka industrija i ne da mi se više nabrajat........................
Tko ti je ispričao te bajke? Ivo Goldstein? Ja sam mislio, Rakosi, da si ti neki hrvatski domoljub, kad ono, jugonostalgičar.
|
Go kneel and weep
|
 |
|
RAKOSI4
Advanced Member

.jpg)
5103 Posts
Member since 23/07/2016 |
Posted - 06/03/2025 : 12:48:58
|
Master of sarcasm.
Policijski nasilnik je suspendiran. Suđenje policijskom nasilniku je u tijeku. Ti si kreten, pička, govno i smeće.
Promini dilera, za svoje novce možeš dobit puno kvalitetnije  |
Edited by - RAKOSI4 on 06/03/2025 12:49:58 |
 |
|
RAKOSI4
Advanced Member

.jpg)
5103 Posts
Posted - 06/03/2025 : 13:00:53
|
Dogsy zajebanciju na stranu ,proces industrijalizacije Hrvatske već je počeja u Austrougarsku ,već tada je postoja Kraš,Varteks,najveća tvornica umjetnih gnjojiva i da ne nabrajamo .Tadašnji TOZ tj Penkala je u Zagrebu zapošljava 1000 radnika oko 1907 godine sa restoranom ,vrtiće za radnike koji rade,kupaonicama...... a prva tehnička olovka se izvozila od Australije do Američkog Grenlanda  |
 |
|
paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8607 Posts
Member since 30/03/2005 |
Posted - 06/03/2025 : 13:26:33
|
Ono što je meni fascinantno (osim činjenice da je ovaj polupismeni vampir još uvijek prisutan na forumu) je to da ovdje dobar dio visoko obrazovanih ljudi cijelu situaciju gleda crno- bijelo, a u priči sivila kolko hoćeš. Pa nije ko da se Vlado jedno jutro probudio nadrkan sa žgaravicom i odlučio napast Ukrajinu. Svaka ploča ima dvije strane, na vrhu nema nevinih, a na kraju ispašta sirotinja. U cijeloj toj partiji šaha su ulozi i prljavštine koje većina nas ovdje uopće ne može ni pojmiti. Tako da...manite se ćorava posla. |
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
 |
|
RAKOSI4
Advanced Member

.jpg)
5103 Posts
Posted - 06/03/2025 : 13:31:58
|
quote: Originally posted by paro
Ono što je meni fascinantno (osim činjenice da je ovaj polupismeni vampir još uvijek prisutan na forumu) je to da ovdje dobar dio visoko obrazovanih ljudi cijelu situaciju gleda crno- bijelo, a u priči sivila kolko hoćeš. Pa nije ko da se Vlado jedno jutro probudio nadrkan sa žgaravicom i odlučio napast Ukrajinu. Svaka ploča ima dvije strane, na vrhu nema nevinih, a na kraju ispašta sirotinja. U cijeloj toj partiji šaha su ulozi i prljavštine koje većina nas ovdje uopće ne može ni pojmiti. Tako da...manite se ćorava posla.
Nego ,dokle si ti stiga s iskopavanjem , jesi li na tragu Svetog grala   Ili si s lopate,ruku pune žuljeva preša na stripovsku arheologiju   
|
 |
|
paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8607 Posts
Posted - 06/03/2025 : 13:33:49
|
Bože dragi, spasi me polupismenog, dosadnog proljeva od čovjeka. |
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
 |
|
RAKOSI4
Advanced Member

.jpg)
5103 Posts
|
paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8607 Posts
Posted - 06/03/2025 : 13:42:35
|
Nisam zna da vjeruješ u Boga 
Dosadan si i Bogu i Vragu, pričaš tolike gluposti da i Smrt okreće glavu od srama kad te vidi na ulici. Od tolike koncentracije kompleksa uvijek moraš konstantno svakom loncu bit poklopac. Stravično nešto. Iskreno, ja sam mislio da te manhunter već odavno riješio s foruma, al vidim da i dalje ovdje teroriziraš ljude svojim glupostima. |
|
 |
|
RAKOSI4
Advanced Member

.jpg)
5103 Posts
|
verab
Senior Member

Croatia
2955 Posts
Member since 22/01/2015 |
Posted - 06/03/2025 : 13:59:04
|
daj hunteru miči ovog idiota s foruma, nek' pije krv na drugom mjestu. ovo više nema smisla... |
hejt, jal & rock 'n' roll |
 |
|
paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8607 Posts
Posted - 06/03/2025 : 14:01:07
|
Paro smiri se,najveća korist od tebe bi bila da ideš kopati rovove u Ukrajinu ko zna možda bi na nešto i naletija 
A tebi bi bilo najpametnije da staviš japanke na svoja debela stopala, prošećeš po rivi i razmisliš malo o životu i svom postojanju...i naravno odjebeš s foruma, za dobrobit svih ostalih . |
|
 |
|
RAKOSI4
Advanced Member

.jpg)
5103 Posts
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10537 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 06/03/2025 : 14:08:19
|
quote: Originally posted by wintermute
Molotov-Ribbentrop Pact -- ideja da se podeli Poljska.
Sila boga ne moli. Ni tada a ni danas.
Ti ne kužiš šta ja pitan, i nudiš mi osnovnoškolske informacije. Upravo zbog dogovora o podjeli Poljske te pitan o kakvoj buffer zoni pričaš. Buffer zona je šuplja priča otprilike na nivou priče da su Poljaci napali radistanicu Gliwice pa su Nijemci bili prisiljeni reagirat. |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47496 Posts
Member since 09/12/2005 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47496 Posts
Member since 09/12/2005 |
|
paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8607 Posts
Posted - 06/03/2025 : 14:15:35
|
Kojih svih? Jesi ti slučajno opunomoćeni predstavnik zajednice  
Paro imaš tipku,,ignore,, i odj..i 
Ne, ja sam lik koji se izgubio s ovog foruma na neko vrijeme zbog idiota poput tebe. I sad kad sam se vratio, vidim da je polupismeni idiot i dalje na slobodi i dalje ne pridonosi niti jednoj temi. Zar ti zaista nisi svjestan da te 10-ak aktivnih forumaša ima na ignoreu? Zato jer si dosadan i nezanimljiv i naporan? I sad meni govoriš da te stavim na ignore, ko da je to odgovor na sve, samo da ti možeš i dalje srat svoje svakodnevne gluposti? Odjebi, krvopijo!
|
|
 |
|
henry
Senior Member

Serbia
1613 Posts
Member since 20/09/2005 |
Posted - 06/03/2025 : 14:40:19
|
@wintermute Da li znaš koja je priča oko onih par miliona stogodišnjaka koji su otkriveni na spisku socijalne pomoći? Nisam ispratio ali ionako mi nije bilo jasno o čemu se radi. Da li su oni samo i dalje bili na spisku zato što sistem decenijama nije bio ažuriran ili je neko uzimao beneficije u ime odavno mrtvih ljudi? |
Košta toliko da si ga vi, s prihodima koje imate, iz Despotije Ace Velikog teško možete priuštiti. Drž se ti svog Ace i ostavi se civiliziranog svijeta i EU, nije to za takve! |
 |
|
matori paraliticar
Senior Member

2549 Posts
Member since 23/12/2022 |
Posted - 06/03/2025 : 15:00:39
|
quote: Originally posted by lwood
Jos ce se pobit eu i Kina protiv usa i Rusije.
mogla bi biti zanimljiva uloga juznih slavena tu..
pitam se samo koliko se "ordinary joe-u" (ne sleepy joe-u) i rusu da ratovati zapravo |
Ja se nadam da ce se vremenom izboriti umetnost stripa i da ce sve propusteno biti nadomesteno! |
 |
|
Topic  |
|