Razočaranje posljednjim dijelom ove priče je golemo. Prvo bezvezna pogibija Charlieja Forda, a onda saznanje da je Lubanja proizvod ljubavnog trokuta, čista sapunica. Teški šit.
Koliko rijetko izlazi, skoro da mi je svejedno sta ce odluciti. Zao mi je sto nijedan izdavac ne uvidja da bi za Teksa najbolja bila varijanta odabranih prica, sa jednom pricom u 3 mjeseca i zdravo. Svi isti ljudi bi to kupovali, koji danas uzimaju kiosk izdanje po sadasnjem principu, sumnjam da bi neko odustao. Draze mi je kupiti Teksov maksi na kiosku, nego ista, a jos znamo da su te odabrane price kod VC-a poprilicno jeftine i pristupacne.
Da sam na mjestu ljudi iz Ludensa, stvarno ne znam za što bi se odlučio... Najvažnije je da Tex na kioscima opstane, pa kako god bilo, jer za Libellus stvarno nemam para. Kao i mnogi.
Ovako će mene i još puno(puno s obzirom na skroman broj prodatih texova)njih izgubiti jer ne namjeravam kupovati opet iste epizode.Ostaje mi VČ i njihova 4 broja godišnje a od LU maxiji. Opet dobro jer ću manje novaca trošiti na (loše) stripove.
Ovako će mene i još puno(puno s obzirom na skroman broj prodatih texova)njih izgubiti jer ne namjeravam kupovati opet iste epizode.Ostaje mi VČ i njihova 4 broja godišnje a od LU maxiji. Opet dobro jer ću manje novaca trošiti na (loše) stripove.
Podržavam i slažem se. Samo bih izbacio ovo "loše".
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Ako ce vec da preskacu, onda bi mogli da naprave izdanje na principu Odabrane price gdje bi mogli da objave propustene brojeve ali i malo starije koje nisu nikada objavili...
Možda stari Carson svira kurcu ali ne vjerujem da Tex to radi.
probati ces uskoro, pa ces videti ko sta radi raspadnuti nici sa crtacima koji su digli ruke od posla . ova trenutna epizoda mu je mozda i najbolja sto cete citati...
veci je ovde problem sto su VC epizode strasno strasno glupe. ono sviraju kurcu i slicno...
Da, epizode posle 500. broja nisu nista posebno. Ima par epizoda koje su hvaljene ali meni nisu nista posebno, jedinu koju bih izdvojio je broj 18 Kisa i to je to.
Mnogo je bolji ovaj period sto ga izdaje Ludens 450-500, pogotovo zbog Bosselijevih i Marcellovih i Ortizovih epizoda koje su bas odlicne.
Ja bih najvise voleo da vidim brojeve od negde 615. broja, tu nas cekaju odlicni crtaci Dotti, Andreucci, Piccineli, Frisenda...
Te brojeve ću čitati od LL u splitskoj knjižnici a za "kolekciju" ću ih vjerovatno kupiti od LU za jedno 15-tak godina ako budemo živi
Zar nije veći užitak kada uzmeš knjigu sa police, otpuhneš prašinu s nje (ako nije u vrećici), lagano se zavaljaš u krevet/fotelju i pustiš mozak na pašu... nikakve gužve ni galame i baš nitko ne smeta.
Ja sam u osječkoj knjižnici do sada posudio samo jednog Tex giganta od SA, Libelluse nisam ni vidio, tko zna da li ih uopće dobiju... Vidio sam samo Zagora i DD...