Ta s Mefistom je teški krš. Spor tempo, praznog hoda k'o u priči i antiklimaks na kraju. Uludo potrošen glavni neprijatelj i razočaranje najvišeg stupnja.
Ova je epizoda Teksa prilično razočaravajuća... Tako zbrzan kraj... moram priznati da sam očekivao sveopći okršaj u Lubanjinoj tvrđavi kad tamo... I nemoj me zezat - Teks samo tako pušta trgovca oružjem Bennetta da utekne. Zbilja razočaravajuće. Naime , sama priča iako više puta prožvakana je nudila neizvjesnost i bolji kraj , kad ono...
Ocean tuge je beskrajan i dubok. Okreni se oko sebe i naci ceš obalu...
Nisu rasprodane zadnje 3 knjige ali sve one od 51-63 jesu (mislim na stanje na skladištu) a možda bude i Deadwood za nekih mjesec dana koliko još traje akcijska cijena.
Nisu rasprodane zadnje 3 knjige ali sve one od 51-63 jesu (mislim na stanje na skladištu) a možda bude i Deadwood za nekih mjesec dana koliko još traje akcijska cijena.
Ova je epizoda Teksa prilično razočaravajuća... Tako zbrzan kraj... moram priznati da sam očekivao sveopći okršaj u Lubanjinoj tvrđavi kad tamo... I nemoj me zezat - Teks samo tako pušta trgovca oružjem Bennetta da utekne. Zbilja razočaravajuće. Naime , sama priča iako više puta prožvakana je nudila neizvjesnost i bolji kraj , kad ono...
Nizzi je u ovim novijim brojevima baš odlučio izbjegavati okršaje i rješavati stvari na miroljubiv način. Tko je čita VČ epizode zna o čemu govorin, ima nekoliko primjera.
Steta ako je tako.Meni ostaje ovaj poslednji broj, do sada mi je prica interesantna uz ovaj fenomenalni Ortizov crtez.A i sneg je poceo
Da, dosta razočaravajući kraj. Iskusniji stripaš još je u prvom broju mogao naslutiti tko je zlikovac, a ovdje su prisutni svi klasični dramatski elementi; glavne junake u ključnom trenutku spašava vrijeme te otmicu zlikovca upropaštava tip koji ne može spavati. Zbilja loše i predvidljivo, pogotovo za vrhunac priče. Šteta.