hm, strah me ovolike hvale, pogotovo jer među njima nema nikoga čiji ukus cijenim ;-)... ako to bude nešto "veličanstveno" tipa Cibole - jao meni! ali ok, neću coprat
hm, strah me ovolike hvale, pogotovo jer među njima nema nikoga čiji ukus cijenim ;-)... ako to bude nešto "veličanstveno" tipa Cibole - jao meni! ali ok, neću coprat
Ne znam za tebe ali ja se još nisam oporavio od onoga Povratka u pećinu, ubiše me dogodovštine u tajanstvenoj bazi.
Cekaj! Tebi "Cibola" ne valja?! Nema ti spasa! Za tebe valjda nisu velike pustolovine. Ti mora da uzivas u svercerima s oruzjem i alkoholom.
Ne znam za tebe ali ja se još nisam oporavio od onoga Povratka u pećinu, ubiše me dogodovštine u tajanstvenoj bazi.
Cuo sam dosta losih kritika na racun ove epizode pa me polako hvata jeza od ove epizode dok me naslovnice ipak privlace...
Cuo sam dosta losih kritika na racun ove epizode pa me polako hvata jeza od ove epizode dok me naslovnice ipak privlace...
I stvarno zaslužuje loše kritike, prvi dio još i može proći ali u drugome slijedi prava katastrofa jer je nabacano svega i svačega što nema veze s vezom.
I stvarno zaslužuje loše kritike, prvi dio još i može proći ali u drugome slijedi prava katastrofa jer je nabacano svega i svačega što nema veze s vezom.
Ipak cu je da procitam, naslovne mi se jaki dopadaju ali sada kakva je prica ne znam, moram je ipak procitati a i zbog same kolekcije...
Smisao praćenja nekog serijala je upravo etapno čitanje priče, kako koji nasatavak izađe na kiosku. Eh, da mi se vratiti u jesen / zimu 1995., kad sam Cibolu dočekivao na kiosku... Tin-Hinan (cijela priča) zaslužuje ocjenu 7.5/10, očekivao sam mrvicu više. Dobro veli DODSFER, ugurano je previše toga unutra.
Super mi je kako pojedinci u Zagoru pronalaze životne pouke, nešto u stilu 'Pouka za čestit život po primjerima svetaca': "Ako u rukama držite ključ ispunjenja svojih životnih ambicija i superiornosti nad većinom, ako ste svesni da vam je apsolutna moć tu na dohvatu ruke (odmah preko osnovnih moralnih principa) koliko daleko ste spremni da odete i preko čega ste spremni da gazite? "
Super mi je kako pojedinci u Zagoru pronalaze životne pouke, nešto u stilu 'Pouka za čestit život po primjerima svetaca': "Ako u rukama držite ključ ispunjenja svojih životnih ambicija i superiornosti nad većinom, ako ste svesni da vam je apsolutna moć tu na dohvatu ruke (odmah preko osnovnih moralnih principa) koliko daleko ste spremni da odete i preko čega ste spremni da gazite? "
To nije pouka nego kratka i jasna analiza poslednjeg momenta priče koja izbegava odavanje radnje. Ko je čitao strip taj pasus mu interpretira ucinjeno, a ko nije - napisano mu ne odaje nista. Mozda izgleda da me je tu uhvatila neka poeticna patetika, ali je ustvari cisto planski odmeren deo teksta
nekad smo iščekivali strip na kioscima s nekom dozom tajanstvenosti,ne znajući što nas čeka u unutrašnjosti stripa,.. sad kad gledam ovako, nažalost već mi se stvori neki stav, da li pozitivan ili negativan nebitno, čitajući ove silne komentare, da li pozitivne li negativne,... eh, što ti je napredak,...
Pa, gledajući s pozitivne strane, ova epizoda nikako ne može gora od prethodne "Ponekad se vraćaju" (koja mi je sigurno u top 5 najgorih Zagora, za 1. mjesto najgorih priča su trebali još samo Cassarovi).
Pa, gledajući s pozitivne strane, ova epizoda nikako ne može gora od prethodne "Ponekad se vraćaju" (koja mi je sigurno u top 5 najgorih Zagora, za 1. mjesto najgorih priča su trebali još samo Cassarovi).
Potpisujem, s time da ako sastavljam top 5 koje su me najviše naživcirale onda je Povratak u pećinu broj 1. A taman sam bio napunio kadu, pustio si cool mjuzu i pripremio se na dobar strip, a non - antiklimaks total