Author |
Topic |
lwood
Advanced Member
Colombia
47094 Posts
Member since 09/12/2005 |
|
1Euro
Advanced Member
12478 Posts
Member since 17/07/2008 |
Posted - 03/08/2024 : 11:48:28
|
Zar nije neka teorija, da su Hrvati stigli iz Irana?
Pa ako je tako, gdje su onda:
-paljenje Izraelskih zastava -bacanje jaja u Izraelsku amabasadu -vikanje "Smrt Americi" ispred Američke amabasade -podrška Palestincima, Hamasu, Hezbolahu, Hutijicima,...?
ništa od toga ne vidim, kada sam u Hrvatskoj....razočarat čete Ajatolu!
|
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47094 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 04/08/2024 : 20:09:11
|
Je.e se Hrvatima za sve to |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
GGG
Senior Member
Slovenia
2534 Posts
Member since 08/11/2003 |
Posted - 06/08/2024 : 14:13:49
|
quote: Originally posted by 1Euro
Zar nije neka teorija, da su Hrvati stigli iz Irana?
Pa ako je tako, gdje su onda:
-paljenje Izraelskih zastava -bacanje jaja u Izraelsku amabasadu -vikanje "Smrt Americi" ispred Američke amabasade -podrška Palestincima, Hamasu, Hezbolahu, Hutijicima,...?
ništa od toga ne vidim, kada sam u Hrvatskoj....razočarat čete Ajatolu!
Mislim, da je to bilo tamo negdj eu ranim devedesetima, kad su razni mudroseri počeli prodavati pričice o Hrvatima kao potomcima kavkaško-iranskog plemena Alana, koji su valjda drugačiji i bolji od ostale južnosalvenske stoke sitnog zuba (=Srba ). Slična priča kao oni naši Veneti.
No, ti (ili možda neki drugi Alani) su se u međuvremenu preimenovali u Osete, pravoslavan, ratoboran i divlje rusoljubiv kavkaški narod.
Ali i sa njima se može nači neka veza, jer "iranaca", koji imaju ajatolu u Moskvi, ima i u HR poprilično...
|
Stara Huta za 36 minuta |
Edited by - GGG on 06/08/2024 14:14:12 |
|
|
Topic |
|
|
|