Author |
Topic |
mogorovic
Advanced Member
3012 Posts
Member since 02/08/2013 |
Posted - 21/03/2015 : 21:03:10
|
quote: Originally posted by dino alic
Poštovani uredniče ABC Stripa.
Želim vam puno sreće u izlaženju vaše strip revije. U isčekivanju novog broja postavio bih vam jedno pitanje. Prije 30ak godina u jednom od poslijednjih brojeva ABC stripa sam se pretplatio na vaše izdanje Šampioni stripa.Pošto ga još nisam dobio zanima je li moguće da mi ga pošaljete s novim brojem Abc stripa ili Bosone.Unaprijed hvala na odgovoru.
Znam da gospodin Balta nije za ovo kriv, ali Dinov post me zagolicao, jer sam uredno isporučio strip, koji je trebao biti objavljen u, nikada izašlom 4. broju ABC stripa (kolovoz 1985.), pa možda i ja dobijem honorar za strip koji mi nikada nije vraćen, a uredno je od mene zatražen broj žiro računa, s obećanjem o skoroj uplati, osobno od gospodina Hrapovića! I ja sam dobio puste naljepnice, uglavnom sa Titovim likom! Kada tražim ovaj honorar, šalim se, naravno, znam da od toga nema ništa, pitaj Boga gdje je taj strip završio, ako nije sagorio u ratnom vihoru... Nemojte se ljutiti, gospodine Balta, jer ja, poput većine forumaša, ipak iščekujem da sretno zaživi vaša ideja, pa da svi ugledamo oba ova izdanja. |
|
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38097 Posts
Member since 26/10/2007 |
Posted - 21/03/2015 : 21:54:22
|
Treba mi neki esid, da povezem sve konce.
Znaci, negdje navodno postoji ti Sampioni stripa!? Pa valjda all_ba ima barem jedan primjerak kod sebe da odslika to cudo?
I opet neke sizofrene ideje o rusenje BeHa scene!? :o Mislim da su sami "autori" dovoljni za to.
Ali iskreno, zelim da uspije ovaj projekat Bosona. Stripovskih revija nikad dosta. A i sta ce vama ovaj forum kad imate vec sve puno pretplatnika sa svih strana, pa i iz prvih klupa.
Zivi mi bili!
|
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
|
|
|
all_ba
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
4149 Posts
Member since 01/04/2008 |
|
Johnny Difool
Advanced Member
Croatia
13988 Posts
Member since 21/02/2010 |
Posted - 21/03/2015 : 23:10:17
|
Čekaj, čekaj... ovo mi se sviđa.
Ista osoba se najprije pod jednim nickom uvrijeđeno i rezolutno oprosti s forumom i forumašima, uz (ne)izrečene optužbe za omalovažavanje, negiranje i podrivanje čitavog iudavačkog projekta, a onda pod drugim nickom nastavi u pomirljivom i tolerantnom tonu, kao da s prvim nickom nema nikakve veze!
Sjajno! Ovo mi je popravilo večer.
|
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti... |
|
|
all_ba
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
4149 Posts
Posted - 21/03/2015 : 23:18:26
|
quote: Originally posted by Johnny Difool
Ista osoba se najprije pod jednim nickom uvrijeđeno i rezolutno oprosti s forumom i forumašima, uz (ne)izrečene optužbe za omalovažavanje, negiranje i podrivanje čitavog iudavačkog projekta, a onda pod drugim nickom nastavi u pomirljivom i tolerantnom tonu, kao da s prvim nickom nema nikakve veze!
Tebi treba nacrtati, izdavač ima svoj nick, a ja imam svoj, dvije različite osobe. Jel ti sad jasno. |
C'est la vie... https://www.facebook.com/Revija-Bosona-455611547926400/timeline/
|
|
|
panic
Starting Member
Serbia
98 Posts
Member since 18/12/2002 |
Posted - 21/03/2015 : 23:28:03
|
quote: Originally posted by ASS
Poštovani Dino!
Knjiga ŠAMPIONI STRIPA imala je dva izdanja, ali i pored toga, zbog dobre prodaje, desilo se da je nekoliko pretplatnika ostalo bez knjige. Od prije dvije godine vrše se pripreme da se u štampu da treće, prošireno izdanje. Bilo bi dobro da na jedan od naših mailova proslijediš adresu da ti se knjiga pošalje.
Koji to izdavač pusti knjigu u prodaju, a ostavi pretplatnike bez iste? Kojih nekoliko pretplatnika kada, kako neko napisa, nigde traga ovoj knjizi? Dosta laži, uništili ste snove mnogih klinaca koji su odvojili ne male pare u to vreme, a izgleda da ćete razočarati i ovo nekoliko novih koji su se navukli na vašu šuplju priču. Stariji nisu zaboravili kako ste se nadali, tako da zaslužujete sve što je ovde napisano o vašem (imaginarnom) izdavaštvu. |
|
|
Johnny Difool
Advanced Member
Croatia
13988 Posts
Posted - 21/03/2015 : 23:33:37
|
quote: Originally posted by all_ba
Tebi treba nacrtati, izdavač ima svoj nick, a ja imam svoj, dvije različite osobe. Jel ti sad jasno.
A što da radim kad su vam obojici stil izražavanja i način komunikacije identični.
Ali nemoj crtati, stavi onu ilustraciju "odštampane" Bosone.
|
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti... |
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19700 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 21/03/2015 : 23:36:20
|
Izdavač je rekao svoje. Hvala svima koji su nam poželjeli sreću i uspjeh i na ovom i na starom topiku.:)
ADMIN MOŽE ZALKLJUČATI TOPIK, a Markos može zaključati nick.
Mozda bolje da Markos zakljuca topic, a admin nick?
Ma neka se njih dvojica dogovore. |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
|
|
Johnny Difool
Advanced Member
Croatia
13988 Posts
Posted - 21/03/2015 : 23:39:26
|
quote: Originally posted by tinton
Izdavač je rekao svoje. Hvala svima koji su nam poželjeli sreću i uspjeh i na ovom i na starom topiku.:)
Ma neka se njih dvojica dogovore.
Nemoj tako, pa nema ovdje svatko po dva nicka, čak ni Markos!
|
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19700 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 21/03/2015 : 23:44:33
|
quote: Originally posted by tinton
Ma neka se njih dvojica dogovore.
Nemoj tako
Kako? Ja sam se nasalio na to kako ass ba govori o Markosu kao da je podvojena licnost.
|
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
|
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
Posted - 21/03/2015 : 23:47:20
|
Tebi treba nacrtati, izdavač ima svoj nick, a ja imam svoj, dvije različite osobe. Jel ti sad jasno.
Dvije različite osobe u jednome tijelu... savršeno jasno. |
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
|
|
jang
Advanced Member
Slovenia
10970 Posts
Member since 01/11/2002 |
Posted - 22/03/2015 : 08:07:57
|
izdavač izgleda nije računao na pamčenje stripofila na kojem bi i mamut zavidio :)
nadam se da če revija biti prisutna na Mafestu da je vidimo ( a i opipamo i omirišemo :) ) |
|
|
verab
Senior Member
Croatia
2751 Posts
Member since 22/01/2015 |
Posted - 22/03/2015 : 11:27:53
|
Meni je drago da se napokon obnovilo strip izdavaštvo u BIH. Da mogu odmah dao bih na neviđeno Kosoni Yellow Kid-a za najbolju strip reviju na svijetu, eto koliko vjerujem izdavaču. Već je prepišao Strip art. Skidam kapu. |
hejt, jal & rock 'n' roll |
Edited by - verab on 22/03/2015 11:58:39 |
|
|
BiDi
Senior Member
Slovenia
2439 Posts
Member since 06/05/2002 |
Posted - 22/03/2015 : 15:07:32
|
Kažu da u impressumu Bosone piše da je izdata u suradnji sa izdavačem Mirabilis. |
Tako mi mlijeka u prahu, kidam naljevo |
|
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
|
all_ba
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
4149 Posts
|
jaki
Advanced Member
Croatia
26835 Posts
Member since 13/03/2004 |
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47170 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 23/03/2015 : 20:48:16
|
kolika je naklada? |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
all_ba
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
4149 Posts
|
all_ba
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
4149 Posts
|
Johnny Difool
Advanced Member
Croatia
13988 Posts
Posted - 23/03/2015 : 20:53:35
|
Evo, upravo se posipam pepelom...
Svaka čast!
|
|
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38097 Posts
Member since 26/10/2007 |
|
bagi
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3840 Posts