forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Burza Stripova
 Aukcije
 Blokirani server stripovi.com
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

oneboy
Starting Member

12 Posts

Member since 12/03/2012

Posted - 16/03/2015 : 22:35:55  Show Profile Show Extended Profile  Send oneboy a Private Message  Reply with Quote
Neću više potrošiti sekunde na ovaj topic (HTTP status messages) nek si svako protumači kako hoće i dal je transakcija uspješno završena ili nije. Kad mi završe aukcije, uzet ću pauzu dok to ne popraviš.
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29482 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 16/03/2015 : 22:42:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Poslao sam ti na mail cijeli log. Kad ga proanaliziraš, očekujem javnu ispriku na forumu.

Trouble will find me
Go to Top of Page

jurica
Senior Member

1799 Posts

Member since 19/02/2003

Posted - 17/03/2015 : 08:35:34  Show Profile Show Extended Profile  Send jurica a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by oneboy

U današnje vrijeme from scratch nitko ne radi webove, a najmanje web aplikacije, ali ako postoje gotovi CMS-ovi nema potrebe izvoditi čudesa, već se fokusirati na kvaitetne pluginove i module (prema potrebi raditi svoje).

čekaj, tebi su dali diplomu informatičara na nekom od onih veleučilišta na kojima platiš u tri rate i ne moraš dolaziti?

fakat su im se kriteriji srozali i niže od onoga prije pet godina kad su nama u firmu došla dva diplomirana informatičara da zamijene jednog mene koji sam bio na porodiljnom, pa me šef zvao na kavu i molio da se vratim jer će firma propasti s ta dva retarda :-)

i predlažeš Drupal ili Joomlu zarad optimizacije koda? oprosti, jesi li ti uopće normalan?
Go to Top of Page

Spiderman
Senior Member

Croatia
2746 Posts

Member since 06/11/2001

Posted - 17/03/2015 : 09:42:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit Spiderman's Homepage  Send Spiderman a Private Message  Reply with Quote
hihihihi... ja nemam diplomu nego sam sve solo naučio ali svejedno znam da je bolje kada si napraviš custom rješenje nego đumlu :D

Moj strip
Moje aukcije
Go to Top of Page

mystere
New Member

Croatia
100 Posts

Member since 04/04/2006

Posted - 17/03/2015 : 15:20:50  Show Profile Show Extended Profile  Send mystere a Private Message  Reply with Quote
Ja nemam pojma o informatici, ali mi se svejedno zahtjev za obeštećenjem čini sulud, da tako kažem. Netko dobrovoljno dođe, stavi početnu cijenu (bez rezerve), ta cijena bude premašena, a on se žali što nije premašena još više. Apsurdno. Ako je htio više, onda je trebao staviti višu početnu cijenu ili rezervu i amen.
Go to Top of Page

karven
Senior Member

Serbia
1871 Posts

Member since 16/07/2006

Posted - 17/03/2015 : 16:13:03  Show Profile Show Extended Profile  Send karven a Private Message  Reply with Quote
Meni se čini da neko ne želi da plati proviziju, i to je sve.

All is one in Darkseid. This mighty body is my church. When I command your surrender, I speak with three billion voices. When I make a fist to crush your resistance. It is with three billion hands.
Go to Top of Page

wolf
Advanced Member

4577 Posts

Member since 05/08/2003

Posted - 17/03/2015 : 17:03:10  Show Profile Show Extended Profile  Send wolf a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jurica

quote:
Originally posted by oneboy

U današnje vrijeme from scratch nitko ne radi webove, a najmanje web aplikacije, ali ako postoje gotovi CMS-ovi nema potrebe izvoditi čudesa, već se fokusirati na kvaitetne pluginove i module (prema potrebi raditi svoje).

čekaj, tebi su dali diplomu informatičara na nekom od onih veleučilišta na kojima platiš u tri rate i ne moraš dolaziti?

fakat su im se kriteriji srozali i niže od onoga prije pet godina kad su nama u firmu došla dva diplomirana informatičara da zamijene jednog mene koji sam bio na porodiljnom, pa me šef zvao na kavu i molio da se vratim jer će firma propasti s ta dva retarda :-)

i predlažeš Drupal ili Joomlu zarad optimizacije koda? oprosti, jesi li ti uopće normalan?

Malo si preoštar, ali dobro zboriš. Aukcijski portal ne radi se u joomli.
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29482 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 18/03/2015 : 11:51:03  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
oneboy je pregledao logove koje je tražio, ali kaže da to ništa ne dokazuje.
Moje strpljenje je time iscrpljeno, pa će dotičnom biti onemogućen pristup aukcijama do daljnjega.

Trouble will find me
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17846 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 18/03/2015 : 14:01:33  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
da je neki drugi forum u pitanju odgovor bi bio sasvim jednostavan

iluminati :D

mene je 2011. u jednoj aukciju za knjigu koju želim čitav život zajebao onaj agent za bidanje
ja čekao posljednji "sekund" da bidam... i nisam znao da protivnik ne mora biti online... koje razočarenje :D

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

goran split
Junior Member

Croatia
388 Posts

Member since 21/09/2010

Posted - 18/03/2015 : 18:28:52  Show Profile Show Extended Profile  Send goran split a Private Message  Reply with Quote
znaci ipak nece morat platit proviziju?

stršljen spašen
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 20/03/2015 : 03:51:03  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by goran split

znaci ipak nece morat platit proviziju?

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

mpavin
Advanced Member

Niue
7869 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 24/03/2015 : 21:47:36  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message  Reply with Quote
I meni se često ne otvaraju aukcije u zadnjim minutama. Evo baš sad sam pokušavao otvoriti ovih nekoliko Libellus Texa i jedva mi se otvorilo jednom u nekoliko minuta. Nisam ni mogao ostaviti ponude, uspilo mi samo jednom.
Sad kad su istekle aukcije otvara se sve ko podmazano, dok kažeš keks.
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29482 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 24/03/2015 : 22:12:09  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Sad zaista jest bio zastoj od 3-4 minute, osobno sam ga primijetio, a i vidi se u logovima. Istražujem uzrok.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29482 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 24/03/2015 : 22:46:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Windows update #$%&#"

Trouble will find me
Go to Top of Page

mpavin
Advanced Member

Niue
7869 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 25/03/2015 : 17:24:17  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message  Reply with Quote
Inače, nije ovo prvi put da mi se to dogodilo...
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29482 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 25/03/2015 : 19:36:49  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Nemoj cekati zadnju minutu.

Trouble will find me
Go to Top of Page

wolf
Advanced Member

4577 Posts

Member since 05/08/2003

Posted - 25/03/2015 : 20:51:54  Show Profile Show Extended Profile  Send wolf a Private Message  Reply with Quote
Stvar i jest u tome da većina čeka praktički zadnje sekunde.
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 25/03/2015 : 23:03:32  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Najslađe stvari dolaze u zadnjoj minuti.
Ja inače nisam imao problema sa ostavljanjem ponuda na taj način (da kucnem u drvo), evo i danas sam tako osvojio aukciju.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

senad7
Senior Member

Sweden
1713 Posts

Member since 06/08/2004

Posted - 06/04/2015 : 17:33:45  Show Profile Show Extended Profile  Send senad7 a Private Message  Reply with Quote
Sinoc sam osvojio Zagora Zs 368 i ponudu sam stavio prije dva dana. Poslije osvajanja aukcije vidim da su 3 osobe stavili ponudu u zadnjim sekundama:
-Stalker
-MD 72
-saraivo
Nemam nista protiv zadnjiminutasa...sigurno misle da na taj nacin osvoje strip za manje novca...
Ja i volim kad server zablokira onda me strip izadje jeftino...onaj sinoc sam platio 100 kuna vise jer server nazalost nije zablokirao nego je radio kao Svajcarski sat.
Sjecam se kada sam osvojio jedan strip od clana mrcko ali se uspostavilo da je server blokirao 2 sata prije zavrsetka aukcije tako da su ovi zadnjeminutasi ostali kratkih rukava. Medjutim, Markos je na moju zalost aktivirao tu aukciju pa sam je kasnije izgubio ali zato je taj clan i pretplatio taj strip.....Kasnije sam isti taj strip osvojio na aukcijama za 280 kuna manje:)))
Hocu da kazem da nemam nista protiv i uopste mi nesmeta kada server zablokira...........Zivjeli!!!

Sudbina stripa ovisi o intiligenciji citatelja.
Go to Top of Page

www2
Senior Member

Croatia
1059 Posts

Member since 11/02/2009

Posted - 07/04/2015 : 08:52:44  Show Profile Show Extended Profile  Send www2 a Private Message  Reply with Quote
Zar nije jednostavnije staviti odmah max cifru koju misliš potrošiti na strip i to je to....nego se zajebavati i na kraju popušiti neki strip?

Ne znam koliko čovjek može uštediti s tim last second bidovima, ali zasigurno donose više glavoblja i nervoze nego max iznos.

A ova ideja o produženju za minutu nakon svakog bida ODOBRAVAM U POTPUNOSTI.

The sea was angry that day, my friends - like an old man trying to send back soup in a deli.
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27180 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 07/04/2015 : 10:48:59  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by senad7

Ja i volim kad server zablokira onda me strip izadje jeftino...onaj sinoc sam platio 100 kuna vise jer server nazalost nije zablokirao nego je radio kao Svajcarski sat.

Kako možeš platiti više nego li si želio?
Neko ti je uperio pištolj u glavu i natjerao te da staviš veću ponudu?

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

markolar
Advanced Member

Slovenia
3104 Posts

Member since 05/01/2004

Posted - 07/04/2015 : 11:50:43  Show Profile Show Extended Profile  Send markolar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by www2

A ova ideja o produženju za minutu nakon svakog bida ODOBRAVAM U POTPUNOSTI.

Neke aukcijske kuce imaju ovo - produženje za minutu AKO je bid u zadnjoj minuti. Naravno plača se to ali ne mnogo, mislim, da oko 0.50 € zato bi i ovdje možda to bilo bolje, znači izabereš opciju produžetka i platiš 3-5 kune za tu opciju, kad stavljaš aukciju.
Go to Top of Page

wolf
Advanced Member

4577 Posts

Member since 05/08/2003

Posted - 07/04/2015 : 14:23:27  Show Profile Show Extended Profile  Send wolf a Private Message  Reply with Quote
Ma ni čuti za ovo s produženom minutom. Pa da se nakače kojekakvi sadisti kojima bi bila zabava produžavati nadmetanje s ozbiljnim kupcima. A otvara se i prostor za muljaže. Već viđeno na aukcije.hr. Ovako je ok, samo da se u potpunosti ukloni to blokanje u zanjim sekundama.
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 07/04/2015 : 15:01:11  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by wolf

Ma ni čuti za ovo s produženom minutom. Pa da se nakače kojekakvi sadisti kojima bi bila zabava produžavati nadmetanje s ozbiljnim kupcima. A otvara se i prostor za muljaže. Već viđeno na aukcije.hr. Ovako je ok, samo da se u potpunosti ukloni to blokanje u zanjim sekundama.

He he, kao da sam ja ovo pisao.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

senad7
Senior Member

Sweden
1713 Posts

Member since 06/08/2004

Posted - 07/04/2015 : 15:02:34  Show Profile Show Extended Profile  Send senad7 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jaki

quote:
Originally posted by senad7

Kako možeš platiti više nego li si želio?
Neko ti je uperio pištolj u glavu i natjerao te da staviš veću ponudu?

Da je server blokrao zadnji minut onda bi doticni strip platio 255 kuna a ovako 367 kuna. A ja sam zelio da osvojim strip za 255kuna a ne za vise...To sto sam ja stavio vecu ponudu nego sto je strip vrijedan ....nekad kad se radi o dobrom prodavacu onda mi nije zao i kad strip ode i 200 kuna vise od svoje vrijednosti. Ja necu biti siromasniji a prodavac se nece obogatiti na tome...
Nadam se blokiranju servera kod vaznih aukcija

Sudbina stripa ovisi o intiligenciji citatelja.
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.16 seconds. Snitz Forums 2000