Ima jedan strip od Alan Forda,a nosi naslov "Oh,moj bože". Neću komentirat Zagora jer je dosad toliko iskomentiran da je doslovno istrešen iz gaća. Zanima me samo-dali su kolekcionari samo oni koji sakupljaju Zagora??? Gdje spadaju oni koji osim Zagora sakupljaju i Teksa, Marka, Bleka, Kita, Mikija...??? I primjećujem da se u rasprave o Zagoru javljaju 99% njegovi fanovi koji su jednoglasno ustanovili da je Zagor najbolji strip. A gdje je ostatak "navijača" koji ga ne smatraju najboljim,pa da napokon ustanovimo dali je Zagor stvarno najbolji strip junak???
Zagorovci su ovdje brojčano nadmoćni. Join us or die.
Blago vama . A sada pogledaj koliko članova ima na ovim stranicama,a koliko ih dijeli tvoje mišljenje. Bdw-čudan ti je nick za zagorovog fana...
Ma zezam se, čitam Zagora, ali čitam i brdo drugih stripova i nije mi Zagor najbolji.
Neću da krijem da ga i ja rado pročitam,ali isto tako čitam i ostale junake i junačine. Ja samo nemogu da shvatim da ima odraslih ljudi koji su opčinjeni bilo kojim likom iz stripova više nego mala djeca,i to u tolikoj mjeri da imam utisak da bi se i potukli samo da bi dokazali da su u pravu. Zanima me ima li koji Zagorovac da bi bio u stanju napisati barem jedan scenario za jednu zagorovu avanturu koju bi svi rado pročitali?! Pravi štovatelji lika i djela gospodara Darkvuda bi to morali biti u stanju . Ili se varam???
Ma zezam se, čitam Zagora, ali čitam i brdo drugih stripova i nije mi Zagor najbolji.
Neću da krijem da ga i ja rado pročitam,ali isto tako čitam i ostale junake i junačine. Ja samo nemogu da shvatim da ima odraslih ljudi koji su opčinjeni bilo kojim likom iz stripova više nego mala djeca,i to u tolikoj mjeri da imam utisak da bi se i potukli samo da bi dokazali da su u pravu. Zanima me ima li koji Zagorovac da bi bio u stanju napisati barem jedan scenario za jednu zagorovu avanturu koju bi svi rado pročitali?! Pravi štovatelji lika i djela gospodara Darkvuda bi to morali biti u stanju . Ili se varam???
Pa možda bi i mogli, samo ne znam kakve to veze ima, bi li ti mogao napisati scenarij za svoj omiljeni strip, koji god on bio? Fanovi nisu nužno i dobri scenaristi, Burattini je veliki fan Zagora pa je (uglavnom) lošiji scenarist od Nolitte i Bosellija.
Ja bih mogao napisati scenarij za Zagor priču u kojoj ne bi bilo prepričavanja događaja iz prijašnjih epizoda... ali pod uvjetom da to bude moja a ne neka zadana tema sa odabranim likovima.
Bok! Ja se zovem bagi,imam 39 godina i volim sve što vole mladi posebno ističući slike obnaženih žena kolega forumaša u što provokativnijoj pozi...Timberaga,dajdere jednu,nisi odavno matereti....
Iskreno, nije mi baš previše leglo to guranje po nekoliko epizoda u velike/debele knjižurine, ali izdanje tipa 'Klasik HC' mi je idealno, dakle jedna komplet epizoda tvrdo ukoričena. Šeteta što je Ludens (za sad?!) prestao s tim HC Klasikom.
Meni baš pašu debeljuce i dobro izgledaju te Ludens knjige ali jebiga, imaju prespori ritam a Libellus ih je vrlo brzo prestigao i s vremenom će samo rasti taj zaostatak.
Timber,daj bre stavi i opciju sve sto je izaslo od Zagora na ovim prostorim a bogami i sire.Ja,recimo imam sve kolekcionarske knjige izasle kod nas ,tvrdoukoricene,mekoukoricene,mat i sjaj,debele i tanke,velikog i malog formata,redovne,vanredne i specijale,almanahe,maxi,Libellus,Ludens,Veseli Cetvrtak,Lunov Magnu Srip i Zlatnu Seriju i skoro kompletnu Zagor Zenith Gigante italijansku ediciju.Znaci,fali ti opcija ...sve sto je izaslo kod nas a i u svijetu,jer pravi kolekcionar mora da ima sve.
Ma,dobro,ne mora se imati bas sve,mada se dosta ovih izdanja,pogotovo italijanskih moze naci po e-beyu.Recimo,skoro vidjeh na italijanskom e-bayu 100 prvih brojeva Zagor Republicca za nekih 150-200 evra.Postarina jeste skupa,ali ako znas nekog ko zivi i radi u Italiji eto sanse jeftino nabaviti ovo kolor izdanje.A cuo sam da su ove Ludensove Zagor knjige isle na interliberu po 80 kuna znaci upola cijene kao i neki Tex Giganti HC po 50 kuna.Zanima me jesu li to bila ostecena izdanja ili sto li je vec ...A pored brazilskih i turskih mislim da se mou naci neka (ne sva jer nisu puno izdali) izdanja Zagora iz Njemacke,Grcke i Izraela sad po kojim cijenama to je druga stvar.
"Zagor za nas kolekcionare"................HAHAHAHAHAAAHA, e timbere crni timbere, fulao si naslov, valjda je trebalo pisati "Zagor za nas dilere", jer bome ti si ovdje sušta suprotnost kolekcionaru......