Author |
Topic  |
VALTER
Advanced Member

Croatia
6417 Posts
Member since 21/07/2002 |
Posted - 03/10/2016 : 22:31:43
|
Bl. A. Stepinac je tzv. NDH volio nazivati 'Katoličkom Državom Hrvatskom'. Nemamo razloga vjerovati da bi Vulturova monarhija bila drugačija. |
 |
|
Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts
Member since 21/02/2010 |
Posted - 03/10/2016 : 23:00:04
|
@ manhunter
quote: Širok vam je internet u traženju ljudskih prava, nazivanju vernika zatucanim srednjevekovnim seljacima i sl.
Ono što ja iz ovog čitam jest da tema ljudskih prava po tebi na forumu nije poželjna, pa nam je "širok internet" (ono "traženje" ljudskih prava čitam kao nekakvu ironiju ili podjebavanje), a s druge da bi ako ne čitav forum a ono dobar dio njega bio puno mirniji da tamo neki ne nazivaju "vernike zatucanim srednjevekovnim seljacima i sl.".
Ja sam recimo vjernik, pa me još nitko u tom smislu nije nazvao zatucanim srednjovjekovnim seljakom, tako da ti je konstatacija pogrešna, barem u mom slučaju.
Ali bit će da je to zbog toga što se ne zalažem za ukidanje pobačaja, nego za pravo na izbor, što sam protiv toga da mi/nam se crkva petlja u baš svaki segment života, sad bi htjeli i obvezno savjetovanje sa svećenikom prije braka (!), i što mi se recimo ideja katoličke monarhije niti najmanje ne sviđa, već ju smatram nemodernom i neprosvijećenom.
Po tebi slijedi da bi na forumu vladala prava idila kad tamo neki ateisti, ili tko već, ne bi vrijeđali i napadali vjernike. Ali to je tek golema zamjena teza, jer su deklarirani vjernici (samo deklarirani, ne istinski!) oni koji na forumu napadaju i vrijeđaju ostale, ateiste ili jednostavno nedovoljno dobre vjernike.
Bemti, kad smo se pred koju godinu suprotstavili onima koji su opravdavali spaljivanje Giordana Bruna (otprilike, jadna budala, sam si je bio kriv), suprotstavili smo se upravo deklarativno velikim vjernicima.
Kad ne odobravam(o) zabranu pobačaja, pri čemu ga nipošto ne zagovaram(o) nego ga jednostavno prihvaćam(o) kao realnost koje će uvijek biti i kod koje se zabranama neće postići baš ništa - čak i štetne posljedice u vidu diletantskih zahvata i procvata "pobačajnog turizma", onda nas opet napadaju deklarativno veliki vjernici.
Kad se protivim(o) vjeronauku u školama, jer ga doživljavam(o) kao indoktrinaciju djece i njihovo pretvaranje u poslušne sljedbenike dogmi, pri čemu osobno zagovaram tek dragovoljan izbor vjeroispovijesti u nekoj zrelijoj i odraslijoj dobi, bez obzira na sam čin krštenja, ni to nam nije dopušteno jer smo, je li, nevjernici, nedovoljno dobri vjernici i(li) loši Hrvati.
Na koncu, s lijeve strane forumskog spektra nikad nisu dolazile takve stvari kao opravdavanje Brunova spaljivanja, traženje zabrana ovog ili onog, zahtjeva za potpunim reguliranjem (pred)bračnog života, ili ne znam što.
Što da se radi, elementarni uvid u statistiku baniranja kaže da su barem 70 % kažnjenih forumaši koje bih nazvao gotovo "križarima", samoproglašeni ultimativni glasnici i tumači vjere, bogoslužja, domoljublja itd., oni koji propisuju kako se štuje Boga, voli domovinu, ili kao posljednje koji zagovaraju katoličku monarhiju kao idealno društveno uređenje.
|
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti... |
 |
|
mogorovic
Advanced Member

3012 Posts
Member since 02/08/2013 |
|
Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts
Member since 21/03/2010 |
Posted - 04/10/2016 : 01:38:50
|
quote: Originally posted by Johnny Difool
@ manhunter
quote: Širok vam je internet u traženju ljudskih prava, nazivanju vernika zatucanim srednjevekovnim seljacima i sl.
Ono što ja iz ovog čitam jest da tema ljudskih prava po tebi na forumu nije poželjna, pa nam je "širok internet" (ono "traženje" ljudskih prava čitam kao nekakvu ironiju ili podjebavanje), a s druge da bi ako ne čitav forum a ono dobar dio njega bio puno mirniji da tamo neki ne nazivaju "vernike zatucanim srednjevekovnim seljacima i sl.".
Ja sam recimo vjernik, pa me još nitko u tom smislu nije nazvao zatucanim srednjovjekovnim seljakom, tako da ti je konstatacija pogrešna, barem u mom slučaju.
Ali bit će da je to zbog toga što se ne zalažem za ukidanje pobačaja, nego za pravo na izbor, što sam protiv toga da mi/nam se crkva petlja u baš svaki segment života, sad bi htjeli i obvezno savjetovanje sa svećenikom prije braka (!), i što mi se recimo ideja katoličke monarhije niti najmanje ne sviđa, već ju smatram nemodernom i neprosvijećenom.
Po tebi slijedi da bi na forumu vladala prava idila kad tamo neki ateisti, ili tko već, ne bi vrijeđali i napadali vjernike. Ali to je tek golema zamjena teza, jer su deklarirani vjernici (samo deklarirani, ne istinski!) oni koji na forumu napadaju i vrijeđaju ostale, ateiste ili jednostavno nedovoljno dobre vjernike.
Bemti, kad smo se pred koju godinu suprotstavili onima koji su opravdavali spaljivanje Giordana Bruna (otprilike, jadna budala, sam si je bio kriv), suprotstavili smo se upravo deklarativno velikim vjernicima.
Kad ne odobravam(o) zabranu pobačaja, pri čemu ga nipošto ne zagovaram(o) nego ga jednostavno prihvaćam(o) kao realnost koje će uvijek biti i kod koje se zabranama neće postići baš ništa - čak i štetne posljedice u vidu diletantskih zahvata i procvata "pobačajnog turizma", onda nas opet napadaju deklarativno veliki vjernici.
Kad se protivim(o) vjeronauku u školama, jer ga doživljavam(o) kao indoktrinaciju djece i njihovo pretvaranje u poslušne sljedbenike dogmi, pri čemu osobno zagovaram tek dragovoljan izbor vjeroispovijesti u nekoj zrelijoj i odraslijoj dobi, bez obzira na sam čin krštenja, ni to nam nije dopušteno jer smo, je li, nevjernici, nedovoljno dobri vjernici i(li) loši Hrvati.
Na koncu, s lijeve strane forumskog spektra nikad nisu dolazile takve stvari kao opravdavanje Brunova spaljivanja, traženje zabrana ovog ili onog, zahtjeva za potpunim reguliranjem (pred)bračnog života, ili ne znam što.
Što da se radi, elementarni uvid u statistiku baniranja kaže da su barem 70 % kažnjenih forumaši koje bih nazvao gotovo "križarima", samoproglašeni ultimativni glasnici i tumači vjere, bogoslužja, domoljublja itd., oni koji propisuju kako se štuje Boga, voli domovinu, ili kao posljednje koji zagovaraju katoličku monarhiju kao idealno društveno uređenje.
U ovakvim se slučajevima zapitam jesam li dobro pročitao pravila foruma.
Sad ne znam ni sam. |
"Nothing lasts forever." |
 |
|
Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts
Member since 21/03/2010 |
|
1Euro
Advanced Member

12611 Posts
Member since 17/07/2008 |
Posted - 04/10/2016 : 09:32:03
|
quote: Originally posted by Darth Ivan
Inače, je li nam ovo prvi slučaj da su dvojica forumaša istovremeno udaljena na godinu dana?  
mislim da |
 |
|
1Euro
Advanced Member

12611 Posts
Member since 17/07/2008 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 04/10/2016 : 10:45:44
|
quote: Originally posted by mamlaz
quote: Originally posted by manhunter
Da se malo osvrnemo na tu, sad već legendarnu, moderatorsku diktaturu.
Iz Pravila foruma:
1. Najstrože je zabranjeno vrijeđanje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj, političkoj i sličnoj osnovi, ili bilo kakvoj osnovi. Ovaj sajt i njegovi članovi potiču toleranciju, dijalog i razumijevanje i svi članovi koji budu prekršili ovo pravilo biti će izbačeni sa Foruma.
4. NAJSTROŽE JE ZABRANJENO BILO KAKVO ILI IKAKVO RASPRAVLJANJE O POLITICI, LJUDIMA IZ POLITIKE, UBOJSTVIMA, ATENTATIMA, MAFIJAŠKIM OBRAČUNIMA, O CRKVI, INKVIZICIJI... OTVARANJE TOPICA KOJI KOMENTIRAJU GORE NAVEDENE TEME, POGOTOVO PREVIRANJA IZ BALKANSKIH, A I OSTALIH RATOVA... ILI BILO ČIME ŠTA ITI MALO MIRIŠE NA POLITIKU ILI SE NASLANJA NA NJU ILI ĆE MOŽDA ZAMIRISATI... AUTOR POLITIČKOG TOPICA DOBIJA BAN, A AKTIVNI SUDIONICI ISTOG TOPICA KOJI KOMENTIRAJU NASLOV ISTOG NEUKUSNIM I NEUMJESNIM PRIMJEDBAMA KOJI POTIČU NA MRŽNJU ILI UVREDE DOBIJAJU TAKOĐER BAN...
Topici koji su trenutno u svaštari, a koji se direktno kose sa ovim pravilima su:
- Sto je ZAPRAVO europska unija? - Evolucija (surogat istinskih osjecaja) - Ima nade kakve-takve... - EU primanje izbjeglica i migranata - Politička (ne)korektnost - Tema dana: Ljudska prava i sloboda izbora (zaključano) - Kolekcija ludosti i zanimljivosti iz novina - Bilježnica Robija K. - prvi poraz osovine zla?
Malo li je na ovoliku diktaturu? Ovako odoka, rekao bih da ovi topici (uzeo sam u obzir samo prve tri stranice u svaštari) imaju više stranica nego svi ostali topici zajedno.
Baš smo diktatori, zar ne? I to smo krenuli da ih tolerišemo kada je krenula hajka kako smo diktatori.
Hajde dogovorite se.
Meni je najmanji problem da sve ove topice zaključam i krenem da pratim pravila foruma bez ikakvog izuzetka. Manje posla za mene, nego ovako, da čitam stotine stranica ovih topica i da merim ko je i koliko prešao neku zamišljenu granicu.
Onda se drzi pravila. Zasto vjernici imaju protekciju kod tebe? Nije ti problem tolerirati vrijedjanje nevjernika i inih nepozeljnih vjera? Zasto nisi u svom postu stavio da se svih podjednako tretira vec ti je problem kada se vjernike vrijedja? I to ocigledno samo tvoje vjere. Tko sljivi muslimane, hinduiste i ine a da ne pricam o ateistima. Daj se malo nauci toleranciji prema drugacijima od sebe
Jesi riječka pička, al si čovik.
Inače manhunteru, na stranu ove pizdarije o ateistima, vjernicima, i slično. Činjenica je da ste vi idealni moderatori(Sva trojica) dok ne triba stvarno moderirat. Vi ste ka idealni panduri dok nekoga ne triba uvatit. Super ste, imate sjajne uniforme, ulaštene cipelice i švalerske brčiće i baš vas je lipo vidit kad prošetate priko rive. Divota, melem za oči. Ali kad triba uvatit lopova ili ubojicu ste totalno zakurac.
Niko od vas nezna moderirat kako triba, a ovo zadnje je najbolji primjer. Tonka nije izletija godinu dana zbog sebe nego zbog vas, jer svako ko poznaje Tonku zna da je čovik takav kakav je i da s njin triba znat. Dakle kad nekontrolirano počne srat( A to ima običaj) triba ga upozorit čin počne, i ako nastavi, oladit 2 dana a ne ga pustit da se razmaše na 5 strana pišući pizdarije za koje vjerovatno ni sam nije svjestan da piše. Usput navuče u kretensku raspravu još ljudi i topic ode u krasan kurac, a nakon šta se ispišu tone nebuloza pojavi se pravednik i odere mu godinu dana. I to je moderiranje????
I to ste kad o moderiranju pričamo (Pogotovo sporta jer je škakljiva tema) svi isti, odnosno zakurac. Mladjo je pravi event navijač, i njemu je sve to "pivica,dečki,kak španaju naši" i u principu o sportu zna otprilike ka i moja mater. Globinjo se stisa ima par godina i neznan kad je zadnji put nekoga izbacija, i još se opterećuje pizdarijama tipa "Reć će da san ga izbacija jer san hajdukovac" Ti manhunteru s druge strane o Hr nogometu znaš otprilike ka i moj Andrija(Još malo pa 4 godine), i ka takav nisi kompetentan niti sudjelovat u raspravi, a ne daj bože moderirat takvu raspravu.
Ja s tobon manhunteru neman nikakav osobni problem, ali san primjetija da si upravo ti taj koji najčešće zatvara teme i braniš ljudima da razgovaraju. Iskreno, mrzin kad mi neko ne da govorit.
Pravi moderator bi na zaključanon topicu izbacija na godinu dana Culture vulturea, moderator s mudima bi ga izbacija zauvik, a ostali bi nastavili razgovarat u nekad mirnijin nekad povišenijin tonovima.
Nevjerovatna slučajnost(Ili ipak nije sučajnost???), je da je meni nakon onih degeneričnih cultureovih upisa pa na pamet upravo Hitler kojega evo on lipi na forum. Upravo poput njega je i Hitler priča teške pizdarije i niko ga nije shvaća previše ozbiljno, jedino šta je Hitler kenja po opskurnin pivnicama a ovaj kenja po internet portalima(Inače pivnica i portal su jedno te isto samo 100 godina posli). Dakle preventivno likove poput Culture triba odstranit i maknit ih od javnosti da ne rade štetu. Ništa ekstremno tipa zatvor ili kazna, jednostavno smistit u ustanovu u kojoj takvi ljudi tribaju boravit i davat mu lijekove. Neke jake lijekove.
|
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
Edited by - NESVRSTANI on 04/10/2016 10:47:57 |
 |
|
Dwayne_Looney
Advanced Member

7135 Posts
Member since 15/10/2014 |
Posted - 04/10/2016 : 11:05:31
|
E za ovo tebe, Nesvrstani (odvratna li naziva), treba na hlađenje. Ne vrijeđaš direktno nego tako posredno, nećeš reći luđak već "treba ga zatvorit u ustanovu i davati jake lijekove". Prije tri mjeseca meni nisi rekao budala, konj, luđak ili slično već da ti je "žao jer sam se rodio bez velike pameti"... blago tebi, kad imaš pamet vrijeđati tako a ne psovkom što je deset puta gore ali kod istomišljenih moderatora prolazi. Stisni muda i uvrijedi direktno, nisi zanimljiv tako.
Inače, Culture, nemoj se vraćati, vidiš da su šakali, žale i Tonku, na koga će kenjati kad već nema ni Krugera ni dsormaza a i ti odlaziš... bit će im dosadno
|
loading...
|
Edited by - Dwayne_Looney on 04/10/2016 11:10:31 |
 |
|
VALTER
Advanced Member

Croatia
6417 Posts
Member since 21/07/2002 |
Posted - 04/10/2016 : 11:59:14
|
"Vernike" i "vjernike" trebamo držati kao malo vode na dlanu, ne spominjući 2000 godina klanja, paleža, pljače i silovanja pod znakom križa, i ne naglašavajući činjenicu da je njihova vjera uglavnom tek magijski supstrat njihovim etnonacionalizmima. |
 |
|
wolf
Advanced Member

4577 Posts
Member since 05/08/2003 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Posted - 04/10/2016 : 12:23:22
|
quote: Originally posted by Dwayne_Looney
E za ovo tebe, Nesvrstani (odvratna li naziva), treba na hlađenje. Ne vrijeđaš direktno nego tako posredno, nećeš reći luđak već "treba ga zatvorit u ustanovu i davati jake lijekove". Prije tri mjeseca meni nisi rekao budala, konj, luđak ili slično već da ti je "žao jer sam se rodio bez velike pameti"... blago tebi, kad imaš pamet vrijeđati tako a ne psovkom što je deset puta gore ali kod istomišljenih moderatora prolazi. Stisni muda i uvrijedi direktno, nisi zanimljiv tako.
Inače, Culture, nemoj se vraćati, vidiš da su šakali, žale i Tonku, na koga će kenjati kad već nema ni Krugera ni dsormaza a i ti odlaziš... bit će im dosadno
    |
 |
|
Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts
Member since 21/02/2010 |
Posted - 04/10/2016 : 12:42:06
|
Čekaj, zar je CV opet otišao s foruma? Na ignoreu mi je, pa ne pratim izljeve mudrosti. Kao i svakog tjedna, i ovaj put je otišao demonstrativno i zauvijek, zbogom i nikad više? Otprilike ponedjeljkom ode, zauvijek se oprosti s istomišljenicima, hračne na bezvrijedno čovječanstvo i zalupi vratima, da bi se u srijedu ili najkasnije u četvrtak vratio kao da ničeg nije bilo. Ako ništa drugo, barem je osoba od riječi.
|
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti... |
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Posted - 04/10/2016 : 12:48:44
|
quote: Originally posted by Johnny Difool
Čekaj, zar je CV opet otišao s foruma? Na ignoreu mi je, pa ne pratim izljeve mudrosti. Kao i svakog tjedna, i ovaj put je otišao demonstrativno i zauvijek, zbogom i nikad više? Otprilike ponedjeljkom ode, zauvijek se oprosti s istomišljenicima, hračne na bezvrijedno čovječanstvo i zalupi vratima, da bi se u srijedu ili najkasnije u četvrtak vratio kao da ničeg nije bilo. Ako ništa drugo, barem je osoba od riječi.
Gotovo je, šteta je već napravljena. Jebeš mi mater kad do kraja života neću sanjat katoličku monarhiju. |
 |
|
kucak
Average Member

.jpg)
Niue
757 Posts
Member since 03/02/2011 |
Posted - 04/10/2016 : 15:05:30
|
Samo mala napomena - dsormaz (intervenirao mladjo) jos egzistira na forumu kao aktivan a ima sest kazni (progledao mladjo), pa mozda se i prema tonki moze uciniti nesto tako. S tim da sedma vodi na godinu. Iako ce, ako se ne umiri, i uz eventualni oprost opet brzo na hladjenje. Eto, ovo bih napisao da je bilo tko u pitanju |
Ispravljeno! Dok ne smislim nešto bolje.. |
 |
|
adriano
Advanced Member

Croatia
4668 Posts
Member since 12/11/2009 |
|
izivko
Advanced Member

.jpg)
Germany
13026 Posts
Member since 25/07/2003 |
|
Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts
Member since 13/07/2013 |
|
Otto Kraus
Average Member

Sweden
609 Posts
Member since 12/08/2010 |
Posted - 04/10/2016 : 15:48:37
|
quote: Originally posted by Dwayne_Looney
Zapravo obojica vrijedjate ovdje,kad si vec zapeo.Nema nikakvih "ludjaka", u normalnom svijetu to su pacijenti.Ljudi nisu ludi,ljudi su bolesni.A i ti pokusaji vrijedjanja/zajebancije sa lijekovima su  ovdje na forumu prolaze nekaznjeno vec toliko puta da mi je pocelo upadati u oci sve vise i vise.
|
 |
|
Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts
Posted - 04/10/2016 : 16:02:10
|
Da se malo osvrnemo na tu, sad već legendarnu, moderatorsku diktaturu.
Iz Pravila foruma:
1. Najstrože je zabranjeno vrijeđanje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj, političkoj i sličnoj osnovi, ili bilo kakvoj osnovi. Ovaj sajt i njegovi članovi potiču toleranciju, dijalog i razumijevanje i svi članovi koji budu prekršili ovo pravilo biti će izbačeni sa Foruma.
4. NAJSTROŽE JE ZABRANJENO BILO KAKVO ILI IKAKVO RASPRAVLJANJE O POLITICI, LJUDIMA IZ POLITIKE, UBOJSTVIMA, ATENTATIMA, MAFIJAŠKIM OBRAČUNIMA, O CRKVI, INKVIZICIJI... OTVARANJE TOPICA KOJI KOMENTIRAJU GORE NAVEDENE TEME, POGOTOVO PREVIRANJA IZ BALKANSKIH, A I OSTALIH RATOVA... ILI BILO ČIME ŠTA ITI MALO MIRIŠE NA POLITIKU ILI SE NASLANJA NA NJU ILI ĆE MOŽDA ZAMIRISATI... AUTOR POLITIČKOG TOPICA DOBIJA BAN, A AKTIVNI SUDIONICI ISTOG TOPICA KOJI KOMENTIRAJU NASLOV ISTOG NEUKUSNIM I NEUMJESNIM PRIMJEDBAMA KOJI POTIČU NA MRŽNJU ILI UVREDE DOBIJAJU TAKOĐER BAN...
Topici koji su trenutno u svaštari, a koji se direktno kose sa ovim pravilima su:
- Sto je ZAPRAVO europska unija? - Evolucija (surogat istinskih osjecaja) - Ima nade kakve-takve... - EU primanje izbjeglica i migranata - Politička (ne)korektnost - Tema dana: Ljudska prava i sloboda izbora (zaključano) - Kolekcija ludosti i zanimljivosti iz novina - Bilježnica Robija K. - prvi poraz osovine zla?
Malo li je na ovoliku diktaturu? Ovako odoka, rekao bih da ovi topici (uzeo sam u obzir samo prve tri stranice u svaštari) imaju više stranica nego svi ostali topici zajedno.
Baš smo diktatori, zar ne? I to smo krenuli da ih tolerišemo kada je krenula hajka kako smo diktatori.
Hajde dogovorite se.
Meni je najmanji problem da sve ove topice zaključam i krenem da pratim pravila foruma bez ikakvog izuzetka. Manje posla za mene, nego ovako, da čitam stotine stranica ovih topica i da merim ko je i koliko prešao neku zamišljenu granicu.
Zar ti ne govori nešto činjenica da ovi topici koje si nabrojao imaju daleko najviše komentara??
Bez takvih i sličnih topica svaštara bi brzo postala totalno nezanimljiva,topici o kravatama i omiljenim gaziranim pićima ne mogu biti ni blizu zanimljivi kao ovi politički!
Kad sam prvi put vidio pravila foruma mislio sam si vau,kako strogo jebote,piše crvenim slovima:Najstrože je zabranjeno ovo,ono,sve jebote!!
Pricat o mafijaškim atentatima,inkviziciji i ratovima,kako strašno!!
Daj bar promijenite ta pravila,bar makni ovo najstrože jel se fakat niti jedan moderator ne drži toga,a i bolje,pre stroga su pravila!! |
 |
|
kiky
stripovi.com suradnik

7368 Posts
Member since 17/07/2003 |
|
wolf
Advanced Member

4577 Posts
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 04/10/2016 : 19:35:26
|
Mislia san nešto stavit za likove poput lešinara i onih koji ga opravdavaju i simpatiziraju,al neču,prebrutalno je čak i za ovaj forum. uglavnom poruka je : "Danas u Oaxaci sutra u Hrvatskoj" |
You stared at the abyss, you'll never rest in peace |
 |
|
wolf
Advanced Member

4577 Posts
|
Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts
Posted - 05/10/2016 : 16:04:43
|
quote: Originally posted by Rahazlam
Zar ti ne govori nešto činjenica da ovi topici koje si nabrojao imaju daleko najviše komentara??
Bez takvih i sličnih topica svaštara bi brzo postala totalno nezanimljiva,topici o kravatama i omiljenim gaziranim pićima ne mogu biti ni blizu zanimljivi kao ovi politički!
Kad sam prvi put vidio pravila foruma mislio sam si vau,kako strogo jebote,piše crvenim slovima:Najstrože je zabranjeno ovo,ono,sve jebote!!
Pricat o mafijaškim atentatima,inkviziciji i ratovima,kako strašno!!
Daj bar promijenite ta pravila,bar makni ovo najstrože jel se fakat niti jedan moderator ne drži toga,a i bolje,pre stroga su pravila!!
?? |
 |
|
Topic  |
|
|
|