Author |
Topic  |
Mrkva
Senior Member

1184 Posts
Member since 11/09/2016 |
Posted - 12/08/2017 : 12:36:55
|
quote: Originally posted by Dukidule
Uf, zaboravih! Brani mu itakako. Valjda pravila foruma ("Ponovno otvaranje zaključanog topica")?
Nisam znala, ne citam pravila foruma - mozda bih, da su u stripu! :)
Pocastit cu te, Dukidule, jos ljepsim rijecima, leksickim mednim rijekama!
@ NESVRSTANI Juhu! Sad ga dusebriznici meni mogu papati, mlada koka i cangrizavi gnjili lincolnovac ponovno jasu :) |
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 12/08/2017 : 12:41:42
|
quote: Originally posted by manhunter
quote: Originally posted by NESVRSTANI
Još jedan bespotrebno zatvoren topic. Manhunteru, Švica je od tebe napravila pekmez. Ovo stvarno postaje pretragično šta radite. Ti i mladjo radite više štete ovome forumu nego šta pomažete u njegovome funkcioniranju.
Mogu li te zamoliti da u skokovima odjebeš od mene i nekome drugome prodaješ maglu? Pun mi je kurac tebe i tebe sličnih. Tvoj najveći uspeh danas će biti to što si "pokazao zube" tamo nekom moderatoru.
Idi radi nešto, šta te boli neki bezvezni zaključani topic?
Čekaj šta ti sad ovo triba? Ispadaš kompletan idiot.
Ništa ja ne ispadam, već jesam.
Tek ćete videti šta je "tragično moderiranje".
Kako da odjebem od tebe? Tebe ne mogu stavit na ignore.A i zašto? Jel ja i ti imamo neke osobne razmirice? Ne mogu se sitit da san tebe nešto vriđa ili ima s tobon neke rasprave osin šta san ti prigovara samo zbog zakljhučavanja tema? Koju ja to maglu prodajen? Pokazivanje zubi moderatoru? Manhunteru do sada mi nisi izgleda ka glupan. Boli me svaki bespotrebno zaključani topic. "Idi radi nešto","Najveći uspjeh"? Ad hominem jedan moderator ne bi triba koristit. To rade debili.
Dakle stvarno mi kurca nije jasno. Ja protiv tebe neman ništa, dapače. Samo mislin da bezveze zatvaraš teme. Čemu tvoja ovakva reakcija? |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
25994 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 12/08/2017 : 13:09:50
|
Zato što si jedno 1000 puta spomenuo mene u kontekstu lošeg moderatora.
Ignore ne može, ali odjebi bez ignorea. Jednostavno kritikuj kad treba, a ne svaki put kad ti je dosadno. Ako ne znaš kad treba, onda nemoj uopšte.
Diskusuja gotova. |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
25994 Posts
Posted - 12/08/2017 : 13:11:24
|
Prvi primer "tragičnog moderiranja": ova dvojica spamera idu odmah na mesec dana van foruma. |
|
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Posted - 12/08/2017 : 13:40:25
|
Zato što si jedno 1000 puta spomenuo mene u kontekstu lošeg moderatora.
Ignore ne može, ali odjebi bez ignorea. Jednostavno kritikuj kad treba, a ne svaki put kad ti je dosadno. Ako ne znaš kad treba, onda nemoj uopšte.
Diskusuja gotova.
Baš si loš moderator. Mislija san da si OK čovik, ali nisi ni to. |
 |
|
nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts
Member since 21/02/2012 |
Posted - 12/08/2017 : 13:49:49
|
Jebote, svrstani, ti si baš ko neko dijete. "uzeo si mi autič, mrzim te" "kritiziraš torcidu, ti si nedojeban čoban, a tebi mladjo više ni ruku neću dati" "zatvorio si topic, ti si loš čovjek"
Daj, odrasti više... ;) |
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 12/08/2017 : 15:26:11
|
Još jedan bespotrebno zatvoren topic. Manhunteru, Švica je od tebe napravila pekmez. Ovo stvarno postaje pretragično šta radite. Ti i mladjo radite više štete ovome forumu nego šta pomažete u njegovome funkcioniranju.
Mogu li te zamoliti da u skokovima odjebeš od mene i nekome drugome prodaješ maglu? Pun mi je kurac tebe i tebe sličnih. Tvoj najveći uspeh danas će biti to što si "pokazao zube" tamo nekom moderatoru.
Idi radi nešto, šta te boli neki bezvezni zaključani topic?
Na svijetu vjerojatno ne postoji drugi forum na kojem moderatori ovako komuniciraju s članovima. Pogotovo moderatori koji su onomad zaključavali topice zbog vulgarnosti. Problem s moderatorima (i tu Nesvrstani griješi jer spominje samo dvojicu, a svi trenutni su isti) na ovom forumu je što ne razumiju da bi trebali provoditi pravila foruma, a ne svoje osobne križarske ratove. Ne znam što bivanje moderaturom radi ljudima, ali mladjo mi je uživo sasvim ok, a manhunter mi je kao običan forumaš odličan (sjećam se da smo imali nekoliko ugodnih razgovora i na forumu, i preko pm-a + sam ga kandidirao za forumaša godine jednom). Kao moderatori su katastrofa. Zatvaranje onog topica je sramotno, ali zapravo smo već navikli. |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
 |
|
Dwayne_Looney
Advanced Member

7138 Posts
Member since 15/10/2014 |
|
Dukidule
Advanced Member

Chile
4039 Posts
Member since 20/05/2014 |
Posted - 12/08/2017 : 15:48:16
|
quote: Originally posted by Dwayne_Looney
Ma sve to na stranu ali zašto je izbačen RAKOSI? Čovjek piše u svom stilu, nikoga ne vrijeđa.
Da, definitivno jedan od najmiroljubivijih spamera (tako su ga valjda prozvali?), ako ne i najdobroćudniji. |
Za koga ja navijam samo je moja stvar. A ljubav je jedna, jedina... |
Edited by - Dukidule on 12/08/2017 15:49:21 |
 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
25994 Posts
Posted - 12/08/2017 : 16:42:29
|
quote: Originally posted by tinton
Na svijetu vjerojatno ne postoji drugi forum na kojem moderatori ovako komuniciraju s članovima.
Moguće, ali isto tako verovatno ne postoji forum gde članovi raspravljaju sa moderatorima. Gde moderatori godinama idu uz dlaku forumašima, menjaju kazne, brišu kazne, mole forumaše da se uljudno ponašaju i slično.
E pa, eto, ja sam za svojih 13 godina na forumu i devet godina kao moderator opsovao. A od sada nema više psovanja, samo izbacivanja.
|
|
 |
|
Dwayne_Looney
Advanced Member

7138 Posts
Posted - 12/08/2017 : 16:43:48
|
Šta znači taj engleski urbani termin "spamer"? Izbacivati s obrazloženjem da netko "spama" je vrlo opasno pravo moderatora koje bi se lako moglo zloupotrebljavati. Čuj spamer. Koja mi sranja prihvaćamo. Nema ovo veze s manhunterovim moderiranjem općenito, mislim da je u priliku dobro. Rakosi, ne daj se, vrijeme brzo ide. |
loading...
|
 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
25994 Posts
|
Dwayne_Looney
Advanced Member

7138 Posts
Posted - 12/08/2017 : 16:57:07
|
Hteo sam ja drugačije da ih nazovem, ali bilo bi previše.
Moram priznati da nisam vidio ovo od prekjučer i to malo međusobno kačenje vronski-Rakosi, pogledao sam tek Rakosijevih zadnjih nekoliko postova i mislio da je izbačen zbog ovog s parom. Ali, opet, nije toliko alarmantno, moglo je proći s opomenom. |
loading...
|
 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
25994 Posts
Posted - 12/08/2017 : 17:02:27
|
Naravno da nije izbačen zbog ovog od danas.
Nije toliko alarmantno, ali je imao i starih zasluga. Kako god, od njega je potekla rasprava sa uvredama, tako da nije mogao samo Vronski da leti. "Tragična moderacija", šta da ti kažem. Vidiš da uopšte ne razmišljam kad nekog treba kazniti... |
|
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
Posted - 12/08/2017 : 17:25:48
|
quote: Originally posted by tinton
Na svijetu vjerojatno ne postoji drugi forum na kojem moderatori ovako komuniciraju s članovima.
Moguće, ali isto tako verovatno ne postoji forum gde članovi raspravljaju sa moderatorima. Gde moderatori godinama idu uz dlaku forumašima, menjaju kazne, brišu kazne, mole forumaše da se uljudno ponašaju i slično.
Naravno da postoji. Gotovo svaki je takav. |
|
 |
|
usagi77
New Member

256 Posts
Member since 26/01/2015 |
Posted - 12/08/2017 : 20:23:22
|
quote: Originally posted by tinton Problem s moderatorima (i tu Nesvrstani griješi jer spominje samo dvojicu, a svi trenutni su isti) na ovom forumu je što ne razumiju da bi trebali provoditi pravila foruma, a ne svoje osobne križarske ratove.
Liječe komplekse a ni svijesni nisu da ih na taj način izliječiti nikad ne će!
|
 |
|
Dukidule
Advanced Member

Chile
4039 Posts
Member since 20/05/2014 |
Posted - 12/08/2017 : 20:43:30
|
quote: Originally posted by usagi77
quote: Originally posted by tinton Problem s moderatorima (i tu Nesvrstani griješi jer spominje samo dvojicu, a svi trenutni su isti) na ovom forumu je što ne razumiju da bi trebali provoditi pravila foruma, a ne svoje osobne križarske ratove.
Liječe komplekse a ni svijesni nisu da ih na taj način izliječiti nikad ne će!
...ili ipak ho će?
|
Za koga ja navijam samo je moja stvar. A ljubav je jedna, jedina... |
 |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik

.jpg)
22368 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 13/08/2017 : 11:01:26
|
Kao pokretac te glupe teme trazio sam od moderatora da zatvore topik, osim toga pocelo se sa uvredama i prepucavanjima. Dakle, Hunter je ispravno postupio. |
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Posted - 14/08/2017 : 08:43:22
|
Kinže, koja je to čudna kombinacija kod tebe? Jel i tebe Švica sjebala? Jebo te očito je da imaš muda kad si u stanju vadit ljude iz zapaljenog auta, a s druge strane si ko curica. Pretpostavljan da ljude iz auta vadi balkanac a na forumu kuka švicarac. Ili je problem šta na 4 stranice topica niko nije reka da si mu ti najdraži?
Šta se prepucavanja tiče, možda je stvarno do mene jer ako san dobro skužija prepucavali su se Rakosi i Vronski a njihove upise ne vidin. U tome slučaju ne bi bilo loše moderirat topic pa izbacit one koji pretjeraju. Ali neznan je li smin reć da se moderira loše da ne naljutin vlast.
E da još luđi i gori od manhuntera je mladjo koji mrtav ladan otvori zatvoren topic da bi napica svoje dvi rečenice i onda ga opet zatvori.
|
 |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik

.jpg)
22368 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 14/08/2017 : 09:35:42
|
Ne bih rekao da momci lose moderiraju, bas naprotiv. Iz prijasnjih iskustava znaju jednostavno gdje se pojavi dim da treba da reaguju i ne cekaju da se rasplamsa u pozar. |
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
Posted - 14/08/2017 : 09:54:27
|
quote: Originally posted by King Warrior
Ne bih rekao da momci lose moderiraju, bas naprotiv. Iz prijasnjih iskustava znaju jednostavno gdje se pojavi dim da treba da reaguju i ne cekaju da se rasplamsa u pozar.
Da, umjesto da gase vatru - oni unaprijed sruše kuću da nema što izgoriti. Tako komotno možemo sve postove zabraniti, nikada neće nastati svađa i ničiji osjećaji neće biti ugroženi.
|
|
Edited by - tinton on 14/08/2017 09:55:33 |
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Posted - 15/08/2017 : 21:06:19
|
Nakon šta su se ljudi pobili na temi o omiljenin forumašima eno su se pobili i to još gore i na topicu o omiljenon smaku svita. Predlažen da se zabrane teme o omiljenom ičemu. |
 |
|
Mrkva
Senior Member

1184 Posts
Member since 11/09/2016 |
Posted - 15/08/2017 : 23:36:36
|
Svi su odvratni jedni prema drugima danas. Meni se ne da biti pametnom. Zelim samo ispeci tortu od duge i leptira i da svi budemo sretni. Laku noc. |
 |
|
vukozec
Advanced Member

5077 Posts
Member since 17/08/2013 |
Posted - 16/08/2017 : 00:26:54
|
A dobro, neki su mozda sretni kad se na benignim zajebantskim topicima popickaraju sa random ljudima koje ne poznaju.
No nisu svi takvi. Zapravo su takvi u manjini, ali pocnu dominirat sa brojem postova pa sa topica otjeraju druge. Umjerene i odmjerene.
Kazem vam ja, najbolje je maksimalno ignorirati svastaru. Za neke forumase godinama nisam znao ni da postoje, a oni nakupili na tisuce postova. |
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
|
Topic  |
|