da...mogao je i trebao znati da je i ono od zeljka bilo napisano u sali i da definitivno ne vrijedi mjesec dana bana...
+1
Da, imate pravo. Uostalon, i ja san mladju odma zamolija da ga vrati. Prepiska između nas dvoje nije za izbacivanje.
S druge strane za ova dva upisa bi ga oladija na godinu dana:
Originally posted by zeljko
Ne treba ciniti nesto sto bi moglo druge razbjesniti Treba misliti o svojim bubrezima i zubinama
Originally posted by zeljko
ako ne želiš biti premlaćen ili UBIVEN ne glumi betmena
Ovo je čisti nepatvoreni fašizam. Još bi razumija ovakve upise na blagoglagoljivibrko.com, ali na stripovi.com pisat da triba pazit šta crtaš da te neki orangutan ne pribije, ili da ti neki kozojeb ne baci bombu, daje jedan dodatni šmek.
pa dobro...nije to napisao jer baš misli da je tako ispravno, već je sigurno imao i on neugodnih situacija, zbog posla kojim se bavi, pa je vremenom skontao, da je bolje ne talasati..vjerujem da bi on to i sam objasnio..
Meh, tek sad vidim. Bezveze željka izletio. Pa barem on uvijek ima neozbiljne i sarkastične izjave na svaku temu već decenijama. A i ovaj put je potpuno u pravu. Pa i meni dođe da nesvrstanom opalim bez razloga jednu za uho svaki put kad vidim onu njegovu hardkoraško/pankersko/rokersku glavurdu. Hehehe. O lwoodu da ne pričam. Hihihi.
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Ne znan di da pitan, pa evo odvde. Može li se ikako ograničit ovo konstantno otvaranje novih topica za raznorazne intervjue koje otvara vronski? Zar to ne može sve u jednu zbirnu temu ić?
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Ne znan di da pitan, pa evo odvde. Može li se ikako ograničit ovo konstantno otvaranje novih topica za raznorazne intervjue koje otvara vronski? Zar to ne može sve u jednu zbirnu temu ić?
Čovjek pretvara forum u svoj poligon za reklamiranje. Netko će valjda tome stati na kraj.
Kažite mi, jeste li se umorili Jesu li vas prevarili Je l'nas vrijeme pregazilo
Čovjek pretvara forum u svoj poligon za reklamiranje. Netko će valjda tome stati na kraj.
Poligon za reklamiranje je postavljanje intervjua sa STRIP autorima na STRIP forum??!!
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Je li na ovome forumu dozvoljeno ruganje invalidima? Imali smo slučaj di jedan socijalno nerazvijeni uhljeb čoviku u kolicima govorija "Tako ti i triba, dobija si šta si zaslužija". Pitan za prijatelja.
Jbte dosada, ajde budi dosljedan ko vronski recimo. Čemu skrivanje. Pa nisi kriminalac pobogu. Otvori brate dosada2, 3,4 itd.
Valjda ovaj mentalac misli da je genije. Bilo je jasno nakon par upisa. Oćeš bit cinkerska pizda je nakon toga samo stvar odluke.
I karaktera metalče moj.