Author |
Topic  |
jaki
Advanced Member

Croatia
27619 Posts
Member since 13/03/2004 |
Posted - 14/03/2021 : 23:14:49
|
quote: Originally posted by tinton
Ako si team mladjo onda mu spasi život i zamijeni ga u ringu. To bi već bila poštenija borba.
A di si vidija da se čovik s cvikama tuče? Inače,mladjo je dosta nabiven.Ima šiju ko bizon.Nema šanse da ga savić pobijedi. |
Ja sam fetišist papira! |
 |
|
emirem
Advanced Member

10859 Posts
Member since 18/01/2010 |
Posted - 14/03/2021 : 23:23:40
|
quote: Originally posted by jaki
Ako si team mladjo onda mu spasi život i zamijeni ga u ringu. To bi već bila poštenija borba.
A di si vidija da se čovik s cvikama tuče? Inače,mladjo je dosta nabiven.Ima šiju ko bizon.Nema šanse da ga savić pobijedi.
Ne zaboravi gdje mladjo dela! On ti je ko Mirko Filipovic..samo pod radnim imenom Cro Cop 2!😁 |
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!" |
Edited by - emirem on 14/03/2021 23:24:44 |
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 15/03/2021 : 06:40:16
|
quote: Originally posted by jaki
A di si vidija da se čovik s cvikama tuče? Inače,mladjo je dosta nabiven.Ima šiju ko bizon.Nema šanse da ga savić pobijedi.
Pa stavi leće. |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
 |
|
paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8619 Posts
Member since 30/03/2005 |
Posted - 15/03/2021 : 08:19:13
|
Možda da bude nekoliko tag teamova u ringu npr. sawitch/King, jaki/globinjo, mladjo/tinton hehehe. |
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
Posted - 15/03/2021 : 08:35:40
|
Preporuke bilo kome da ne uzimaju paru u tim, vrlo vjerojatno se neće ni pojaviti. Ja sam se već opekao uzevši ga u kviz ekipu.
Ako već radimo timove, najpoštenije bi bilo narod vs. moderatori. |
|
 |
|
paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8619 Posts
Member since 30/03/2005 |
Posted - 15/03/2021 : 08:39:02
|
Preporuke bilo kome da ne uzimaju paru u tim, vrlo vjerojatno se neće ni pojaviti. Ja sam se već opekao uzevši ga u kviz ekipu.
Ako već radimo timove, najpoštenije bi bilo narod vs. moderatori.
Ja sam uvijek bio uz Darkvudske bećare, ako ne tijelom, onda sigurno dušom i srcem   |
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
 |
|
jaki
Advanced Member

Croatia
27619 Posts
Member since 13/03/2004 |
Posted - 15/03/2021 : 09:21:25
|
quote: Originally posted by paro
Možda da bude nekoliko tag teamova u ringu npr. sawitch/King, jaki/globinjo, mladjo/tinton hehehe.
jaki/globinjo može izazvat svakoga na dvoboj ali samo na čevape |
Ja sam fetišist papira! |
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
Posted - 15/03/2021 : 09:28:27
|
quote: Originally posted by paro
Ako već radimo timove, najpoštenije bi bilo narod vs. moderatori.
Ja sam uvijek bio uz Darkvudske bećare, ako ne tijelom, onda sigurno dušom i srcem  
Onda možemo imati i 4 na 4 dvoboje. Drogsy se nabildao zadnjih godina, a i često je nabrijan, pa će činiti vrijednog člana ekipe. Ti, ako ništa drugo, imaš prednost visine. Najslabija karika nam je obiteljski čovjek DeeCay. Ali ovo je svakako natjecanje u kojem napokon Bushidovu i Ravenovu ekipu jedemo za doručak.  |
|
 |
|
VALTER
Advanced Member

Croatia
6417 Posts
Member since 21/07/2002 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
Posted - 15/03/2021 : 10:37:38
|
Nažalost, čini se da su obojica podvila repove i nemaju namjeru realizirati ovaj meč.  |
|
 |
|
mladjo
Advanced Member

.jpg)
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
|
VALTER
Advanced Member

Croatia
6417 Posts
Member since 21/07/2002 |
Posted - 15/03/2021 : 19:15:46
|
Treba formirati tročlanu komisiju sa zaduženjem da, u dogovoru sa takmacima i uzimajući u obzir epidemiološke prilike, organiziraju susret, najbolje u vrijeme Interlibera. |
 |
|
mladjo
Advanced Member

.jpg)
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
|
Zmaj Ognjeni Vuk
Starting Member

Serbia
59 Posts
Member since 22/03/2021 |
Posted - 23/03/2021 : 12:39:40
|
Postoji li na ovome forumu neka tema na kojoj bi se mogle kačiti najlepše narodne pesme (epske i lirske)? Ja nisam uspeo pronaći jednu takvu u podforumu umjetnost, a mislim da bi bilo lepo da delimo naše zajedničko narodno stvaralaštvo, i uživamo u njemu.
Mislio sam da postavim Banović Strahinju, moju omiljenu epsku pesmu, kako bi neki, koji možda nisu upoznati sa tom pesmom mogli da je pročitaju. Takođe, zanimljive su i, recimo dodolske pesme, pa da vidimo malo i ostataka paganštine u našem narodu, koje se takođe izražava i u, recimo, pesmi, Zidanje Skadra.
Ove pesme, naravno, nisu obuhvaćene bilo kakvim autorskim pravima.
P.S. Izvinjavam se ukoliko sam odabrao krivu temu za postavljanje ovog pitanja, nov sam na forumu, pa još uvek pokušavam da se snađem. |
Edited by - Zmaj Ognjeni Vuk on 23/03/2021 12:40:27 |
 |
|
Zmaj Ognjeni Vuk
Starting Member

Serbia
59 Posts
Posted - 23/03/2021 : 13:04:26
|
Taj uplašeni i zabrinuti čovek kako kažeš je Mihail Talj, bivši svetski šampion u šahu, i jedan od najvećih majstora šahovske kombinatorike ikada. |
Edited by - Zmaj Ognjeni Vuk on 23/03/2021 13:04:53 |
 |
|
Deers
Advanced Member

Croatia
9562 Posts
Member since 29/03/2004 |
|
Deers
Advanced Member

Croatia
9562 Posts
Member since 29/03/2004 |
|
Zmaj Ognjeni Vuk
Starting Member

Serbia
59 Posts
Posted - 23/03/2021 : 13:38:02
|
Hvala na pomoći, no sačekaću reč moderacije.
Taj tema eto jeste za poeziju, mada joj ime ne bi reklo tako, nekako mi je neprikladno kačiti Banović Strahinju u temu takvog naziva. |
 |
|
Zmaj Ognjeni Vuk
Starting Member

Serbia
59 Posts
Posted - 23/03/2021 : 14:31:38
|
quote: Originally posted by Zmaj Ognjeni Vuk
Postoji li na ovome forumu neka tema na kojoj bi se mogle kačiti najlepše narodne pesme (epske i lirske)? Ja nisam uspeo pronaći jednu takvu u podforumu umjetnost, a mislim da bi bilo lepo da delimo naše zajedničko narodno stvaralaštvo, i uživamo u njemu.
Mislio sam da postavim Banović Strahinju, moju omiljenu epsku pesmu, kako bi neki, koji možda nisu upoznati sa tom pesmom mogli da je pročitaju. Takođe, zanimljive su i, recimo dodolske pesme, pa da vidimo malo i ostataka paganštine u našem narodu, koje se takođe izražava i u, recimo, pesmi, Zidanje Skadra.
P.S. Izvinjavam se ukoliko sam odabrao krivu temu za postavljanje ovog pitanja, nov sam na forumu, pa još uvek pokušavam da se snađem.
? Da li se neko može udostojiti da mi odgovori? |
 |
|
Dexters
Senior Member

Croatia
1526 Posts
Member since 05/08/2018 |
Posted - 23/03/2021 : 14:37:21
|
P.S. Izvinjavam se ukoliko sam odabrao krivu temu za postavljanje ovog pitanja, nov sam na forumu, pa još uvek pokušavam da se snađem.
? Da li se neko može udostojiti da mi odgovori?
Ja ti imam dobre veze s moderatorima. Mogu ti srediti dopuštenje za otvaranje željene teme, samo- kakva je moja korist? |
 |
|
Zmaj Ognjeni Vuk
Starting Member

Serbia
59 Posts
Posted - 23/03/2021 : 14:38:45
|
quote: Originally posted by Dexters
? Da li se neko može udostojiti da mi odgovori?
Ja ti imam dobre veze s moderatorima. Mogu ti srediti dopuštenje za otvaranje željene teme, samo- kakva je moja korist?
Gajba Apatinskog u Srbiju kad dođeš  |
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
|
Dexters
Senior Member

Croatia
1526 Posts
Member since 05/08/2018 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
25990 Posts
Member since 17/09/2004 |
|
Zmaj Ognjeni Vuk
Starting Member

Serbia
59 Posts
Posted - 23/03/2021 : 15:09:16
|
quote: Originally posted by Dexters
Đuveč, ti si dobar čovjek. Vidjet ću što mogu učiniti.
Nije lepo sprdati se sa tuđim ličnim imenom. |
 |
|
Topic  |
|