Author |
Topic  |
1Euro
Advanced Member

12628 Posts
Member since 17/07/2008 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 27/08/2015 : 17:50:55
|
quote: Originally posted by mladjo
Euro dosta.
On ti vjerojatno ni ne čita što se sad piše na topicu. Nego smo ide po ondašnjim postovima i qotuje ih. |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
 |
|
mladjo
Advanced Member

.jpg)
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 27/08/2015 : 17:52:09
|
Euro udaljen si s foruma zbog spama. Prije bih te možda i vratio nakon par sati ali sada više ne prakticiramo specijalne kazne tako da - vidimo se za mjesec dana. |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
 |
|
mladjo
Advanced Member

.jpg)
Croatia
20013 Posts
Posted - 27/08/2015 : 17:52:33
|
quote: Originally posted by tinton
Euro dosta.
On ti vjerojatno ni ne čita što se sad piše na topicu. Nego smo ide po ondašnjim postovima i qotuje ih.
Da, to je i meni palo na pamet. |
|
 |
|
mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts
Member since 02/01/2006 |
Posted - 27/08/2015 : 18:10:34
|
quote: Originally posted by manhunter
quote: Originally posted by mr murdoc
quote: Originally posted by manhunter
Pustite Jaska na miru. Izbačen je i to je to.
Menhuntere kad mi mislis otkljucati topic o jedinoj istini? Nebi bilo naodmet da pak i o tome razmislis.

Jedna stvar koju ti ne želiš ili ne možeš da shvatiš: nema zabranjenih tema, ima zabranjenog ponašanja. A neke teme su zabranjene da bi se sprečilo ponašanje. Tema o evoluciji nije zabranjena, ali je zaključana zato što je krenula u pogrešnom smeru.
Ti, kao pokretač topica si odgovoran da isti ide kako bi trebalo. Imaš svako pravo da upozoravaš druge na spam, offtopic i poštovanje tuđeg mišljenja. Tako da...
Tako da sto?..pogledaj svoj novootvoreni topic , pa si onda ponovo procitaj sto si ovdje tako akribicno rekao  |
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
 |
|
bagi
Advanced Member

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
3841 Posts
Member since 29/12/2002 |
|
Zoroasterixx
Advanced Member

Croatia
3526 Posts
Member since 17/02/2014 |
|
mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts
Posted - 27/08/2015 : 18:53:52
|
quote: Originally posted by Zoroasterixx
Zna li netko koji je rekord kada se najviše forumaša crvenilo u isto vrijeme?
U vrijeme kada smo ja i ace divlje jahali po preriji svastare   , navlakusa , sacekusa , egzikucija..predivan period manipulacije  ..bili smo mladi i ludi ...ok, vise ovo drugo  |
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
 |
|
Zoroasterixx
Advanced Member

Croatia
3526 Posts
Posted - 27/08/2015 : 18:54:54
|
U vrijeme kada smo ja i ace divlje jahali po preriji svastare   , navlakusa , sacekusa , egzikucija..predivan period manipulacije  ..bili smo mladi i ludi ...ok, vise ovo drugo 
Otvoriš kontroverzan topic, a forumaši se hvataju kao ribice, ha? |
 |
|
KRAS
Advanced Member

.jpg)
Slovenia
7797 Posts
Member since 18/05/2003 |
|
mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts
Posted - 27/08/2015 : 19:06:54
|
U vrijeme kada smo ja i ace divlje jahali po preriji svastare   , navlakusa , sacekusa , egzikucija..predivan period manipulacije  ..bili smo mladi i ludi ...ok, vise ovo drugo 
Otvoriš kontroverzan topic, a forumaši se hvataju kao ribice, ha?
Ma ne, to je kako rekoh bilo jahanje po preriji, saras, baras i obaras gdje i koga stignes, pogotovo one koji misle da se imaju pod kontrolom |
 |
|
mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts
|
Zoroasterixx
Advanced Member

Croatia
3526 Posts
|
bagi
Advanced Member

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
3841 Posts
Member since 29/12/2002 |
Posted - 27/08/2015 : 19:15:13
|
Ma ne, to je kako rekoh bilo jahanje po preriji, saras, baras i obaras gdje i koga stignes, pogotovo one koji misle da se imaju pod kontrolom
Joj,kak si ti moćan... |
Wtf?
|
 |
|
Willer
stripovi.com suradnik

1300 Posts
Member since 10/08/2003 |
Posted - 27/08/2015 : 19:16:20
|
Hans Christian Andelderane, nama poznat i kao član Trojke (ali ne one koja muči Grke), je to lijepo napisao, a sad ostaje dalje vidjeti, hoće li epilog biti isti kao u izvorniku, ili ipak s optimističnijim krajem, što se svi nadamo, a ja i vjerujem da hoće. Onaj kome je upućena ova nova verzija priče - na njemu je, mi ne tražimo nikakve izvještaje stanja, samo da se taj pomak dalje jednostavno osjeti. A što se to ima osjećati, dalje u poruci
@manhunteru,
jer sam primijetio da smo na sličnoj, ako ne istoj, valnoj duljini po pitanju Konflikta i pitanju Razlike. Nemam namjeru pričati bajke, ali onaj topic "Objašnjenje..." nisi trebao zaključavati, jer podrobnija objašnjenja jesu potrebna. Stvari koje se nekad čini da se podrazumijevaju - eto, nisu. Sad si naveo dobrih stvari u razgovoru s murdocom, da. Ali, nije točno da je svako ponašanje koje je manje poželjno, a vodi do zabranjenog, i samo zabranjeno. Možda bi u Pravila trebalo dodati malo teksta koji bi počinjao s "Preporuča se...", blagim jezikom, i onda ga prema potrebi pa da, eto, gurati ljudima pod nos, ali bez traga siledžijskog ponašanja, od kojega povremeno pati tvoj kolega mladjo, ali u manjoj mjeri i ti. Je li to stvarno tako ili je to samo dojam primatelja, svodi se na isto.
Nije mi namjera soljenje pameti tebi ili ikome, pišem šta mi izlazi iz glave, jer pomalo prolazi voz, zaključan je i mamlazov topic gdje su wolf i NESVRSTANI baš bili lijepo krenuli, ali je zapravo najbolja prilika bila ona koju sam već naveo. U ovakvoj situaciji, u kojoj je poprilično to sve izostalo, dobra odluka o zaključavanju topica "Evolucija..." i dalje je dobra, ali retroaktivno prestaje biti baš toliko dobra. Dojam, tj. osjećaj o kojemu sam govorio mladji maloprije, ma koliko bio ultrabanalan i 2D, da je ovo više-manje preslik policijske države ili čega već, sa svakim takvim nastupom izgleda sve jači. I onda opet vrijedi isto - je li to stvarno tako ili je to samo dojam primatelja - svodi se na isto.
Ali, dobro, treba samo naprijed i glavu gore, pa se onda i postigne neki rezultat. Valja svakako integrirati i onaj dio stinkyeve antiteze, koji govori o, parafraziram, "permanentnom čerečenju neprijatelja", a koji upozorava, upozorava... da na najvišem stupnju opreza trebamo biti od samih sebe. Kraj. |
 |
|
mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts
Posted - 27/08/2015 : 19:16:48
|
Znači, Murdoc, vratili su te na forum zbog peticije?
Ne, ja sam odlezao godinu, jer sam u to vrijeme moderirao i administrirao jedan drugi forum te nisam osjecao potrebu da se hakiram ili lazno predstavljam. Peticija je naravno godila mome egu i jos vise u meni probudila emocije koje sam vec bio otpisao u sebi..i hey , evo me opet ..stripofil prije svega . |
 |
|
mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts
Posted - 27/08/2015 : 19:17:29
|
quote: Originally posted by bagi
Ma ne, to je kako rekoh bilo jahanje po preriji, saras, baras i obaras gdje i koga stignes, pogotovo one koji misle da se imaju pod kontrolom
Joj,kak si ti moćan...
jesam qurac  |
 |
|
mladjo
Advanced Member

.jpg)
Croatia
20013 Posts
|
mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts
|
mladjo
Advanced Member

.jpg)
Croatia
20013 Posts
Posted - 27/08/2015 : 19:43:08
|
100% se sjećam da je bio Markos i sjećam se da je baš bila neka fora tipa "tko sad ovo komentira leti na godinu dana" i onda je vas par otišlo. Ja nisam sigurno. Ali nebitno, odležao si svoje i sad si normalan građanin :D |
|
 |
|
mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts
Posted - 27/08/2015 : 19:44:58
|
100% se sjećam da je bio Markos i sjećam se da je baš bila neka fora tipa "tko sad ovo komentira leti na godinu dana" i onda je vas par otišlo. Ja nisam sigurno. Ali nebitno, odležao si svoje i sad si normalan građanin :D
naravno  |
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts
Member since 25/10/2001 |
Posted - 27/08/2015 : 19:59:27
|
Pitanje moderatorima ( iako bi preciznije bilo reći moderatoru )? : Da li bi ja mogao odgovoriti na tri prozivanja mojeg imena u ovom topicu a da ne ispadne spam, pošto vidim, nakon više upozorenja neki dobiju ban, a neki ne, neki i dalje nastavljaju provocirati? |
 |
|
mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts
Posted - 27/08/2015 : 20:15:00
|
quote: Originally posted by Kruger
Pitanje moderatorima ( iako bi preciznije bilo reći moderatoru )? : Da li bi ja mogao odgovoriti na tri prozivanja mojeg imena u ovom topicu a da ne ispadne spam, pošto vidim, nakon više upozorenja neki dobiju ban, a neki ne, neki i dalje nastavljaju provocirati?
Smiri se frende..nemoj dzonom  |
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts
Member since 25/10/2001 |
Posted - 27/08/2015 : 20:24:30
|
Pitanje moderatorima ( iako bi preciznije bilo reći moderatoru )? : Da li bi ja mogao odgovoriti na tri prozivanja mojeg imena u ovom topicu a da ne ispadne spam, pošto vidim, nakon više upozorenja neki dobiju ban, a neki ne, neki i dalje nastavljaju provocirati?
Smiri se frende..nemoj dzonom 
Dobro, ne ću!! Ali ipak moram dobiti mogućnost odgovora na one provokacije. Ne moraš se brinuti, ništa ne shvaćam ozbiljno u virtualnom svijetu, pa čak i kad se netko uživi s tim svijetom i pobrka stvarni svijet s virtualnim. Dakle pitanje moderatorima smijem li replicirati na tri prozivke mog imena? |
 |
|
mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts
Posted - 27/08/2015 : 20:26:01
|
Smiri se frende..nemoj dzonom 
Dobro, ne ću!! Ali ipak moram dobiti mogućnost odgovora na one provokacije. Ne moraš se brinuti, ništa ne shvaćam ozbiljno u virtualnom svijetu, pa čak i kad se netko uživi s tim svijetom i pobrka stvarni svijet s virtualnim. Dakle pitanje moderatorima smijem li replicirati na tri prozivke mog imena?
Apsolutno, i ja ti stojim iza leda   |
 |
|
Topic  |
|