forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 PUNISHER
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 299

wolf
Advanced Member

4577 Posts

Member since 05/08/2003

Posted - 03/09/2015 : 21:47:54  Show Profile Show Extended Profile  Send wolf a Private Message
Nikad ne znaš. Možda su Krasu ugradili automatiku iz Armate
Go to Top of Page

bagi
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3841 Posts

Member since 29/12/2002

Posted - 03/09/2015 : 22:18:10  Show Profile Show Extended Profile  Send bagi a Yahoo! Message  Send bagi a Private Message
quote:
Originally posted by Just_Charlie

Hajde da te pitam: zasto si nas u toj svojoj prekrasnoj masti smjestio u pun autobus putnika?

Mislim..nema autobus autopilot ni kokpit s vratima.
Zasto?

Paaa...
Njegova stajališta te potrebe općenito za i o ženama se svode na brutalno iskorištavanje njihovih,jelte,međunožja,što maljčik žestoko potencira i dijeli doživljaje s nama a sestro,čitajući tvoje postove,onako prostački pojednostavljeno (što nije ni izbliza lako uzevši u obzir gomilu ispisanih riječi),između redova,može se zaključiti da ti fali jedna takva brutala...Zbrojio sam jedan i jedan,dodao novu Setru,pomnožio s parkingom ispred Vrata Jadrana,podijelio na sjetno spomenuto suvozačevo sjedalo i dobio spomenuti rezultat...

Wtf?

Edited by - bagi on 03/09/2015 22:19:33
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 03/09/2015 : 22:23:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message
Krivo.

Mislim...nisi ubrojio putnike.

~ Prvo suputnik onda put ~

Edited by - Just_Charlie on 03/09/2015 22:24:08
Go to Top of Page

bagi
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3841 Posts

Member since 29/12/2002

Posted - 03/09/2015 : 22:33:34  Show Profile Show Extended Profile  Send bagi a Yahoo! Message  Send bagi a Private Message
quote:

Krivo.

Njih je krašuljak častio s teškom vodom i poslao ih u McDonalds u ćenifu dok je radio posla...

Wtf?

Edited by - bagi on 03/09/2015 22:34:06
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 03/09/2015 : 22:37:51  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by Johnny Difool

quote:
Originally posted by KRAS

inače.ja sam već tri godine službeni vozač kineske ambasade i svaka delegacija kad dođe ja sam u prvi redovima...

ovako me je dočekalo lani ispred slovenskog parlamenta.kad sam vozio kineskog premiera..ali o tome nesmem previše da pričam

Na transparentu piše "KRASE TI SI NAŠ! KRASE MI TE VOLIMO!"

možda piše i krasu pizdo kosovo si izdo.
pari da iko zna kineski na forumu.

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 03/09/2015 : 22:45:27  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message
Zna ace

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 03/09/2015 : 22:53:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message
A možda piše "KRAS NAS JE DOSAD PREVEZAO 400 MILIJUNA, JOŠ SAMO MILIJARDU!"

Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite,
i ta ce mi mladost teško pasti...
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 03/09/2015 : 22:54:19  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by mr murdoc

Zna ace

đavla zna . ne zna ni hrvacki

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 03/09/2015 : 23:09:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message
quote:
Originally posted by bagi

quote:

Krivo.

Njih je krašuljak častio s teškom vodom i poslao ih u McDonalds u ćenifu dok je radio posla...

Loviš se za slamku, i sam znaš da to ne prolazi.. kao da nisi nikad baš putovao autobusom..

Čisto mi je žao, i to toliko da mi dođe da samo za tebe osmislim nešto po zamišljenom ti scenariju, samo ne znam kako iz glave uklonit pun klinac ljudi posvuda..

Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7797 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 03/09/2015 : 23:14:08  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
kakav protest...da su protesnici valjda bi nosili sliku dalajlame i nebi tri zastave raazvili, uostalom, nema ni murije ispred njih..dakle ovo je bio doček kineza koji zive u dezeli premieru narodne republike kine...hm nisam ovo nikome pričo jer su mi ovi iz našeg obezbeđenja zaprretili, jer su ispali majmuni, preda mnom i pred kinezima...

naime, oni su trebali vozit premiera u blindiranom A8, ali je amabasador predložio mene jer sam ga već nekoliko puta vozio, i on napiso da sam najbolji vozač sa kim se ikad vozio i inzisitria da premiera vozim ja...

pito me kako sam a ja se pripremio temeljito, nabrojo mu sve vođe od ši džin pinga do dinastije ming, pa sve njihove izume, a pošto sam stalno na cesti, divio sam se kineskom neimarskom čudu 6000 km autoputa odignutog deset metara od zemlje su izgradili pre iljadu ipo godina a mi tunel dug 1200 metara radili 20 godina, jer smo upravo prolazili krroz taj tunel

još kad sam počeo divit se kineskoj željeznici, reko pre dođe vaš voz iz pekinga u šangaj nego naš iz kopra do ljubljane a deset puta je duži put

tako

izružio sam sloveniju do apsurda

a kad sam ga vozio natrag na aerodrom, pričo sam mu samo o titu, partiji, jugoslaviji, revoluciji...a da nas nisu rušili imperilasti danas bi kina i juga bile saveznici i put svile bi išao od pekinga do beograda i dalje

da želim kinesku okupaciju nisam reko, ali sam im poželio dobrodošlicu u svako doba
Go to Top of Page

bagi
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3841 Posts

Member since 29/12/2002

Posted - 03/09/2015 : 23:20:54  Show Profile Show Extended Profile  Send bagi a Yahoo! Message  Send bagi a Private Message
quote:

quote:

quote:

Krivo.

Loviš se za slamku, i sam znaš da to ne prolazi.. kao da nisi nikad baš putovao autobusom..

Čisto mi je žao, i to toliko da mi dođe da samo za tebe osmislim nešto po zamišljenom ti scenariju, samo ne znam kako iz glave uklonit pun klinac ljudi posvuda..

Imam ja prijedlog za kako ukloniti te ljude iz scenarija no ocijenio sam kako bi to bilo odveć ružno i nisko s moje strane pa ga neću iznijeti...Ta ljudi smo,nismo krašuljci...

Wtf?
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 03/09/2015 : 23:22:43  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
ja se sičan kad san iša u srednju da bi uvik neko od mularije urla u busu da če bacit bombu.

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 03/09/2015 : 23:29:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message
quote:

Imam ja prijedlog za kako ukloniti te ljude iz scenarija no ocijenio sam kako bi to bilo odveć ružno i nisko s moje strane pa ga neću iznijeti...Ta ljudi smo,nismo krašuljci...

Imam pitanje. Što te u tebi tjera da toliko baš želiš znati neke stvari o drugim ljudima, čak toliko da ih sam izmišljaš ili nagađaš, da bi ispalo po tvoju? U čemu je fora?
To baš pitam iskreno jer sama nemam to u sebi, ponekad čak mislim da to i nije toliko dobro..biti toliko nezainteresiran za tuđe stvari, živote..intimu..tračeve.. Ja bi pregorila od toga, da to moram znati..slušati..štogod.:)

Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7797 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 03/09/2015 : 23:39:55  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
quote:

quote:

Hajde da te pitam: zasto si nas u toj svojoj prekrasnoj masti smjestio u pun autobus putnika?

Zasto?

Paaa...
Njegova stajališta te potrebe općenito za i o ženama se svode na brutalno iskorištavanje njihovih,jelte,međunožja,što maljčik žestoko potencira i dijeli doživljaje s nama a sestro,čitajući tvoje postove,onako prostački pojednostavljeno (što nije ni izbliza lako uzevši u obzir gomilu ispisanih riječi),između redova,može se zaključiti da ti fali jedna takva brutala...Zbrojio sam jedan i jedan,dodao novu Setru,pomnožio s parkingom ispred Vrata Jadrana,podijelio na sjetno spomenuto suvozačevo sjedalo i dobio spomenuti rezultat...

grešiš bagić, viš ja imam razrađen sistem..žemsko koje oće mora me oslovljavat sa majstore jer onda lako krene, ona pita pošto karta majstore, ja kažem a dokle bi gospojo, pa bi ona rekla dole do grada, a ja onda zakuco ulazi dogovorti ćemo se...dragoj milostivoj čarliti reko sam sva svoja imena, krsno ime, pa skraćeno, pa nadimak od imena i naravno kodno ime...a zvala me kras

i bio sam prazan jer sam išao po djecu na krk a imo sam vremena, pravio odmor

uostalom mnoge sam ja vas upoznao ali vi niste znali da sam to ja

recimo globo mi je kofer nosio i zvao me mister jer sam se pravio englez njehehe

i tebe bagić znam, samo sam te vidio nisam te pozdravio jer si bio zauzet...ali ja sam svakako uvijek tu negde blizu

mlađo mi je dva puta za dlaku izmako

i na mafestu sam vas dosta upoznao odnosno provalio

Go to Top of Page

bagi
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3841 Posts

Member since 29/12/2002

Posted - 03/09/2015 : 23:41:35  Show Profile Show Extended Profile  Send bagi a Yahoo! Message  Send bagi a Private Message
Hajde,čarlita,ne srdi se...
Pitam se samo kad će nas modovi upozoriti za spam,ipak je ovo panišer topik a zastranili smo gadno...

Wtf?
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 03/09/2015 : 23:44:13  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

quote:

quote:

Zasto?

Paaa...

grešiš bagić, viš ja imam razrađen sistem..žemsko koje oće mora me oslovljavat sa majstore jer onda lako krene, ona pita pošto karta majstore, ja kažem a dokle bi gospojo, pa bi ona rekla dole do grada, a ja onda zakuco ulazi dogovorti ćemo se...dragoj milostivoj čarliti reko sam sva svoja imena, krsno ime, pa skraćeno, pa nadimak od imena i naravno kodno ime...a zvala me kras

recimo globo mi je kofer nosio i zvao me mister jer sam se pravio englez njehehe

i tebe bagić znam, samo sam te vidio nisam te pozdravio jer si bio zauzet...ali ja sam svakako uvijek tu negde blizu

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 03/09/2015 : 23:44:55  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
Ajmo dosta spama.
Nađite si drugi topic za priče/doživljaje & co.

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

bagi
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3841 Posts

Member since 29/12/2002

Posted - 03/09/2015 : 23:45:00  Show Profile Show Extended Profile  Send bagi a Yahoo! Message  Send bagi a Private Message
quote:

quote:

quote:

Zasto?

Paaa...

Papak jedan,ja bih se javio...

Wtf?
Go to Top of Page

bagi
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3841 Posts

Member since 29/12/2002

Posted - 03/09/2015 : 23:50:25  Show Profile Show Extended Profile  Send bagi a Yahoo! Message  Send bagi a Private Message
Jao,mlađo,da sam znao ja bih stao...

Wtf?
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 03/09/2015 : 23:56:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message
quote:

Hajde,čarlita,ne srdi se...
Pitam se samo kad će nas modovi upozoriti za spam,ipak je ovo panišer topik a zastranili smo gadno...

Ne srdim se, ¸*ebeš forum bez spama, i sama sam se pitala kaće nam reći da smo zastranili.

Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7797 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 04/09/2015 : 02:31:49  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
quote:
Originally posted by lwood

možda piše i krasu pizdo kosovo si izdo.
pari da iko zna kineski na forumu.

kad si već kosovo spomeno..kako je to zanimljivo, ničim me nemožete iznenadit, na svaku vašu sitnu provokaciju, ja imam zanimljivu pričicu...ne samo da nisam izdo kosov, već sam osvetio sve jugoviće

ovo će se sigurno dopasti menhunteru

naime pre dve godine vozio sam bilića i bešiktaš, trlo se turkinja..

a samo ja sam ih mogo upoznat sa fudbalerima, iako nepratim nogomet valjda je bio neki popularan na kog su se ložile

jao kad se samo sjetim, mjesec dana u vrhunskom hotelu, dero sam ih ko miloš murata

bilo je tu i hrvatica u kockastim dresovima koje su htele upoznati slavena..sve je išlo preko mene..al otom potom.ko neveruje neka pita bilića

inače učim kineski već godinu dana.zajebano.ali znam sročit jednostavne rečenice
Go to Top of Page

culture vulture
Senior Member

1595 Posts

Member since 21/02/2004

Posted - 17/09/2015 : 23:14:16  Show Profile Show Extended Profile  Send culture vulture a Private Message
Mene bi interesiralo zašto sam bio banan na 30 dana.

Na prvoj stranici ovog topica piše: uvrede, spam i ponovno otvaranje zatvorenog topica.
Međutim, ništa od toga nije točno.

Uvrede? Ja nisam nikoga vrijeđao. U preko 11 godina forumaškoga staža, skupio sam svega 300-injak postova jer me raspravljanje radi raspravljanja ne zanima. Redovito čitam forum, jer mi pruža mnoge korisne informacije o stripu, ali pišem samo kad imam nešto za reći - o stripu, nikad o politici (pod ovom ili onom maskom). U Svaštari donedavno nisam takoreći nikad ni bio, jer me te teme, a ni taj profil sugovornika, ne privlače. Sukobio se nikad ni sa kim nisam, ni na jednoj temi. Došao sam na topic o evoluciji samo zato jer sam vidio da je dupli tamo stalno visio. A dupli je čovjek koji mi je simpa, dobar je frend s mojim dobrim frendom Juricom, doktor je znanosti i upravo smo bili odustali od jedne posve neplanirane svjetonazorske rasprave na temi o Svagdanjoj borbi. Pa sam došao vidjeti šta to može njega tamo privlačiti. Čisto iz privatne znatiželje, ne zbog teme same. Zahvaljujući samo mojem nepoznavanju pravog stanja stvari u Svaštari (ponavljam, nisam tamo praktički nikad bio), iznenadilo me i, dapače, zgrozilo kako se tamo vodi rasprava i što sve moderatori toleriraju na forumu za koji sam dotad mislio da je čist od takvih stvari. Možda je nekome tko redovito tamo dolazi raspravljati sve to već odavno postalo normalno, ali meni nije. I, eto, reagirao sam na jedan naivan način - misleći da mogu podići svijest o tome da se tamo tolerira vrijeđanje po vjerskoj osnovi. Jedina uvreda koju sam napisao bila je kad sam iz protesta što je po mom mišljenju jedan član posve bezrazložno banan i sam tražio ban pa rekao: "Evo, ako treba neki razlog, neka bude da sam rekao da su moderatori kreteni". Ako je to uvreda, onda ja ne znam što nije, jer je očito da nije mišljeno na taj način.

Spam? Kako može biti spam ako se čovjek koji nikad prije nije sudjelovao ni u kakvim prepucavanjima osjeti uvrijeđenim i otvori temu da na to svrne pažnju? Je li to bilo naivno od mene? Pa valjda je, sad sam malo pročešljao Svaštaru i naišao na bisere poput:

quote:
Originally posted by Amos

quote:
Originally posted by tinton

quote:
Originally posted by Amos

Ova karikatura je sramota, a časopis i njegova uređivačka politika su dno dna.

Koji si ti licemjer, sad si kao prestravljen, a njemu i njegovoj obitelji ne bi dopustio da dođu u Europu.

Ne vrijeđaj.

quote:
Originally posted by mladjo

A ti ćeš nekog prozivati sa svim svojim srednjevijekovnim stavovima?
Ne budem još dugo mogao trpiti te tvoje ultrairitantne klerogluposti koje pripadaju mračnom srednjem vijeku a ne 21. stoljeću.
Već sam rekao - neće se više dešavati da druge udaljavam zato kaj su odgovarali na gluposti drugih.
To se najviše išlo Krugera, tebe i još nekolicine.
stoga - prestani ovdje pisati gluposti sa dnevno/narod i slično i širiti mržnju svojim staviovima kojih se ne bi ni najutrladesnica posramila.

Prvo i posljednje upozorenje.

Ali je li bio spam? Spam je po mojoj definiciji lupetanje bezveze, otvaranje besmislenih topica itd itbl. Ja ništa od svega toga nisam radio. Ja sam napisao što sam napisao u iskrenom (iako, eto, naivnom) uvjerenju da se tu može nešto promijeniti ako se malo digne glas.

Otvaranje zaključanog topica? Pa, to valjda jesam napravio, da, ali i opet ne zbog toga što sam problematičan član foruma, nego zato jer nisam dugogodišnjim posjećivanjem Svaštare bio desenzibiliziran na ispade kakvi su na topicu o evoluciji tolerirani nekim članovima dok su se drugi izbacivali s foruma.

Tako da mislim da je 30-dnevni ban bio nepravedan i nepotreban.
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 18/09/2015 : 01:43:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message
quote:
Originally posted by culture vulture

Otvaranje zaključanog topica? Pa, to valjda jesam napravio, da, ali i opet ne zbog toga što sam problematičan član foruma, nego zato jer nisam dugogodišnjim posjećivanjem Svaštare bio desenzibiliziran na ispade kakvi su na topicu o evoluciji tolerirani nekim članovima dok su se drugi izbacivali s foruma.

Tako da mislim da je 30-dnevni ban bio nepravedan i nepotreban.

Uzoriti,
pravila su pravila.

Željela bih reći, ukoliko sam ne vidiš - ta ništa drugačiji nisi ispod kože od svih sudionika rasprava u Svaštari. Tvoje je pravo da sebe uzdižeš iznad pravila i Svaštare, ali ..upravo si se izjednačio sa "tim profilom" ljudi jer nisi mogao odoljeti da nakon bana dođeš ovdje kukati kako si nepravedno izbačen, tebe nitko nije razumio..ti si samo želio..mislio...

Iz tvog podugačkog posta, kojeg sam malo skratila, vidim samo da si - misleći da nisi - podlegao baš svim čarima Svaštare.

Lp

Go to Top of Page

culture vulture
Senior Member

1595 Posts

Member since 21/02/2004

Posted - 18/09/2015 : 09:49:17  Show Profile Show Extended Profile  Send culture vulture a Private Message
OK, kao prvo, pitanje je bilo upućeno moderatorima, baš kao što su i topici koje mi je mladjo zaključao i zbog kojih mi je kresnuo ban bili upućeni moderatorima.
Zašto se ti osjećaš pozvanom da mi odgovaraš i to još u 2 u noći - bilo bi zbunjujuće da nema ovoga: "ispod kože si isti kao i svi mi".
Sorry, ali o tome ćeš morati s nekim drugim. Ja ti mogu reći samo ovo: naravno da su "ispod kože" svi ljudi isti. Kao osobe nas ne definira ta mogućnost da svi ostanemo na jednako niskoj razini, nego baš to koliko smo se i na koje načine od te razine izdigli. Ne poznajem te i esencijalno me boli dupe za tebe, ali ti čisto ljudski kažem: protratit ćeš si život. A i onima s kojima dijeliš te navodne "čari".

Što se tiče toga da su pravila - pravila, o tome se upravo i radi. U pravilima lijepo piše da nema rasprave o religiji, crkvi, inkviziciji i sličnome, ali je ima. I, ne, nisam ovamo došao "kukati" nego pitati zašto se mene, kao, da, baš tako - uzoritog člana banalo na 30 dana, dok se čitav niz trolova i njihovih kršenja pravila tolerira iz topica u topic.
Ako još uvijek nije jasno, evo pojasnit ću još jednom: vrijeđanje po vjerskoj osnovi nije samo ono što je zapravo direktno svodivo na vrijeđaje po nacionalnoj osnovi (Hrvati=katolici, Srbi=pravoslavci, Bošnjaci=muslimani, Židovi=zli sionisti), nego svako vrijeđanje nečega do čega druga osoba drži a što u svojoj ideji (naravno da ne i u 100% slučajeva prakse) ne sadrži ništa loše. Navođenje primjera u stilu: "mene je jedna učiteljica dirala između nogu, ergo obrazovni sustav je pokvaren u svojoj srži" ili: "moja mama je bila loša, iz čega nužno slijedi da djecu treba oduzimati od roditelja i stavljati ih u državne hatcheries" nije rasprava nego spam. A kad se u takvom rezoniranju pojam "obrazovni sustav" ili "roditeljstvo" supstituira nečim što je nekome svetinja, onda smo doista na najnižoj mogućoj razini - u "čarima Svaštare".

OK, odustao sam od naivne ideje da mogu tu nešto promijeniti, ali još jednom ističem da je to duboko krivo i da zagađuje forum.
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 18/09/2015 : 10:42:21  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
a)vrijeđao si
b)spamao si
c9otvarao si već zatvoren topic.
Zaključak:udaljen si s razlogom
Osim toga, uvijek se može pogledati 5tvoje postove i sve se vidi (tipa:Ako se dovoljno dugo nastavis pravit glup, ja cu pocet vjerovat da i jesi glup. upućeno članu Tonto, a zbog toga, ako se ne varam čak nisi ni bio udaljen nego samo upozoren.

stoga - mir. izašlo ti se u susret, opominjalo te se, dalo ti se nekoliko šansi ali ne - ti si sve to izignorirao i sad još tu pošeš kak si nepravedno udaljen.

Poštuj pravila i gotovo inače slijedeći put budeš bio udaljen na godinu dana.

Serbus i over and out.

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page
Page: of 299 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.81 seconds. Snitz Forums 2000